Lendo privatlån – Jämför innan du lånar!


Listan över lån är uppdaterad: 2024-05-16.
Innehåller annonslänkar
Lendo Låna Till Kontantinsats
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 4,70% - 33,75%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 banker & långivare!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Mer info →
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 6.98%. Ett lån på 200 000 kr kostar då 2032 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 292 653 kr. Ingen start-/aviavgift. 6.77% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2023-10-06. Återbetalningstid 1-15 år. Maximala räntan är 33,75%. Räntespann mellan: 4,70%-33,75%.
Kommentar: Lendo skriver på sin hemsida att dom är Sveriges största låneförmedlare. Lendo ägs av Schibsted som även har varumärken som Aftonbladet, Blocket, Klart.se med flera. Här jämför du upp till 40 banker och långivare med en ansökan. Lånebelopet är från 10.000kr upp till 600.000kr.

Lendo privatlån är inget lån från Lendo utan Lendo är en låneförmedlare som jämför privatlån. Andra bankers privatlån alltså. När du skickar in en ansökan till låneförmedlare Lendo så får du över 20 banker ställda mot varandra för att du ska få så bra och billig ränta som möjligt. Lendo är dom överlägset populäraste hos våra besökare vad gäller privatlån och låneförmedlare. Vi startade Kontantinsats.se och det finns bara några fåtal veckor sedan dess där Advisa haft fler lån till våra besökare. Ser du stjärnorna här under? Men dom kan du först se vad andra besökare tycker om guiden och sedan kan du ge ditt eget betyg genom att klicka på det antalet stjärnor som du tycker sidan är värd. Hur bra innehållet är för dig. Så vi på redaktionen vet vad våra besökare tycker om och inte.

Att jämföra privatlån hos Lendo är helt gratis och du förbinder dig inte att ta ett lån när du jämför. Med Lendo kan du jämföra över 30 banker och långivare!Lendo trygghetsförsäkring? Vad är det?

Här tänkte vi samla så mycket som möjligt om just deras trygghetsförsäkring. Och vi fyller på löpande hela tiden. Deras trygghetsförsäkringar kan tecknas av folk som är boende i Sverige och är i åldern 18 till 59år. På Lendos hemsida skriver dom så här: ”Försäkringen avser att ersätta dig för dina fasta månadskostnader, till exempel lånekostnader under den tid som du inte arbetar på grund av ohälsa eller arbetslöshet efter uppsägning från arbetsgivaren.” Och vill du se dom exakta villkoren för det så klickar du bara på Mer info i topplistan här ovan så kommer du direkt in där. Den ska kunna ge dig en ersättning upp till 10.000kr i månaden under 12 månader. Du får inte vara sjukskriven när du tecknar försäkringen. Men som sagt, läs deras villkor på deras hemsida. Och ska du låna pengar via låneförmedlare Lendo så tycker vi att du ska läsa våra guider om dom innan det. Vi har skrivit om Lendo ända sedan år 2010 när vi grundade Kontantinsats.

Det är helt gratis att jämföra just nu

Just nu är det alltså helt gratis att jämföra privatlån via låneförmedlare Lendo. Det har det alltid varit och det går ihop genom att långivaren betalar och inte du som privatperson. Ett guldläge för dig att jämföra alltså. Vi har skapat Lendo privatlån för att berätta att dom enbart jämför just lån utan säkerhet. Så om du tex bill jämföra snabblån eller bolån så är dom inte ett alternativ för dig. Men om du däremot är ute efter ett privatlån med så låg ränta som möjlig kan du titta in dom och se om det är precis det du är ute efter.


Om guiden Lendo privatlån

Lendo privatlån handlar om jämförelsen av privatlån som Lendo gjort sedan starten 2007. Nu för tiden så jämför dom även företagslån men den här guiden handlar alltså uteslutande om jämförelsen av privatlån.


Senast uppdaterad: 12 maj, 2024