Advisa omdöme – Läs innan du jämför lån hos Advisa!


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-05-26
Låna till Kontantinsats via Enklare
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 26,50%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Jämför 38 lån gratis online!
 • Över 300.000 kunder!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Advisa omdöme? Här kan du hitta och lämna omdöme om Advisa. Du har även möjlighet att lämna betyg genom stjärnor 1-5. Sen har vi även skrivit en egen recension. Allt det hoppas vi gör vår topplista över lån här ovan ännu mer relevant. Där kan du lämpligen se vart våra besökare valt att låna pengar just den här veckan. På så sätt hoppas vi hitta det bästa och billigaste lånet för just dig. Här ovan hittar du privatlån. Både banker och låneförmedlare.

Jämför Advisa mot andra låneförmedlare

Låna till kontantinsats Advisa
 • Belopp: 5000kr – 600.000kr
 • Ränta: 2,95% – 26,05%
 • Löptid: 1år – 20år
 • Jämför upp till 36 banker & långivare!
 • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.


Innehåll i Advisa omdöme

 • Allt om låneförmedlare Advisa

Advisa recension

Advisa recension där vi på redaktionen skriver vad vi tycker om Advisa. Betyget som visas längst ner i den här guiden är inte våran recension av Advisa utan besökares betyg på våran recension. Så blanda inte ihop det. Vi bygger ut våran recension hela tiden och hoppas få bättre betyg på guiden hur längre tid det går. Så vi hoppas du vill ge oss 5 av 5 stjärnor på våran recension till slut.

Allt om låneförmedlare Advisa

Vi har samlat det viktigaste vi skrivit om låneförmedlaren Advisa under sidan Advisa. Så det är den första guiden vi tycker du ska läsa om du vill låna pengar via dem. Vi vill skapa en sajt tillsammans med våra besökare där vi tillsammans kan hjälpa varandra i att låna pengar på det smartaste sättet. En hörnpelare i det är att kunna diskutera lån enligt oss. Här försöker vi skapa en plattform där vi kan samlas och diskutera låneförmedlare Advisa genom att kunna läsa och lämna omdöme på Advisa.


Om guiden Advisa omdöme

Advisa omdöme är en guide där vi helt enkelt sammanställer omdöme av låneförmedlare Advisa. Och sedan hittar du även vårt egen omdöme där du sedan kan sortera fram vad du tror om dom. Här listar vi andra guider om Advisa som vi har skrivit och som vi tycker du ska läsa innan du ska låna pengar via låneförmedlare Advisa. Där kan du själv jämföra med andra låneförmedlare och privatlån.

Advisa omdöme

Så här såg gamla logan ut.


Vilka banker har Advisa samarbete med?

Svar: Den stora fördelen med att använda en låneförmedlare är som sagt att man kan jämföra flera banker med bara en ansökan och därför bara få en kreditupplysning istället för en per bank man jämför. Ta en låneförmedlare som Advisa till exempel där du får över 20 banker jämförda med bara en kreditupplysning. Det skulle alltså innebära 20 kreditupplysningar om du jämförde själv. Ju fler ansökningar du har desto svårare kan du få att låna pengar därför vill man ha så få som möjligt. Men vilka banker jämför då Advisa och andra låneförmedlare? Läs mer under Advisa banker där du sedan kan klicka dig vidare och jämföra andra låneförmedlare också.

Är Lendo eller Advisa störst?

Svar: Lendo omsatta 343 miljoner år 2016 och Advisa omsatte 60miljoner under samma period. Om man tittar till omsättningen så är Lendo över 5 gånger så stora. Lendo startade även några år tidigare så dom har haft längre tid på sig att växa. Lendo ägs av samma ägare som bland annat Aftonbladet och Blocket vilket har gjort att dom kunnat växa snabbt genom att få annonsera på dessa kanaler.

Kan jag jämföra privatlån gratis hos dom?

Svar: Ja för dig som ska jämföra privatlån är det helt gratis att använda deras tjänst. Och du fyller i allt online på nätet och får ditt svar utan att behöva gå och träffa någon bankmänniska.