VECKANS TOPPLISTAN:
1. Advisa kontantinsats
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,50%
 • Löptid: 1år - 18år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »
2. Lendo kontantinsats
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,95%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »
Öppna HELA topplistan här »

Köpa bil med billån utan kontantinsats – Bäst i test 2020!

Billån utan kontantinsats – Bäst i test 2020! Ja det går att köpa bil utan kontantinsats och du hittar en topplista över dom mest populära billånen hos våra besökare just den här veckan här ovanför. Listan sätts efter vilka lån som oftast beviljats till våra besökare just den här veckan. Vi har alltid som ambition att du ska hitta exakt det du säker. Det göra det till det populäraste alternativet just precis nu. Men det är långt ifrån det vi gör för att hjälpa dig hitta det bästa billånet för just dig. Du kan läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga billån och även ta en titt på vår egen recension av alla lån. Utöver det har vi även en mängd andra produkter som vi hoppas ska hjälpa dig i letandet. Met ett privatlån kan du låna 100%. Alltså till hela bilen.

För dig som planerar att låna pengar till en bil och vill låna utan kontantinsats så rekommenderar vi den här guiden.

Billån utan kontantinsats bild


Innehåll i Billån utan kontantinsats 2020


Det finns två olika typer av billån

Här för söker vi förklara det så enkelt som möjligt så alla ska förstå vad vi menar. Det finns två olika typer av lån till bil och du kan se vilket som är utan insats här.

 • Billån utan kontantinsats = privatlån (även kallat blancolån).
 • Billån med kontantinsats = billån med bilen som säkerhet och 20% insats

Titta alltid vilka banker som låneförmedlare jämför

Eftersom vi förutsätter att du ska ta ett billån utan kontantinsats i den här guiden. Så är det alltså ett privatlån (även kallat blancolån) till bil som gäller för dig. Och som du kan se på tipset här ovanför så är låneförmedlare allra populärast. Alltså hos våra besökare när dom ska ta ett privatlån. Och vårt tips är att alltid titta exakt vilka banker som låneförmedlaren du väljer har. Vi har guider på vilka banker alla låneförmedlare vi listar har.

Billån ingen kontantinsats

Billån ingen kontantinsats? Finns det något billån där man inte behöver någon kontantinsats alls utan kan låna pengar till hela beloppet? Ja det finns billån utan kontantinsats i form av ett privatlån som ofta marknadsförs som ett alternativ att låna till bil utan att behöva någon kontantinsats. Men det är inte ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och det måste man tänka på. Ett lån där du lämnar någon i säkerhet för lånet blir oftast billigare. Men inte alltid.

Se alltid till att kunna betala tillbaka

Om du ska låna till en bil bör du se till så du har en plan för hur du ska kunna betala tillbaka pengarna snabbare än bilen sjunker i värde. För annars kan det vara så att du sitter med mer lån är vad bilen är värd. Och det är inte så kul. Och se även till så du verkligen kan betala tillbaka så du inte hamnar i en situation. Där du måste sälja bilen för att du inte kan betala tillbaka pengarna annars. Och så visar det sig att du knappt får några pengar för det och så har du lån du inte kan betala och ingen bil.

Men kan man låna 100% alltså?

Billån utan kontantinsats? Är det möjligt idag? Ja det är möjligt att ta ett billån utan kontantinsats. Det vill säga där du lånar pengar till hela beloppet och inte bara 80 procent som du får göra vid ett vanligt billån. För det är just det, ofta kallar man billån med bilen som säkerhet för billån och sedan ett billån utan kontantinsats för privatlån. För med ett billån för du bara låna till bilen och med ett privatlån för du låna pengar till vad du vill.

Jämför och hitta bästa låneförmedlare

Titta in Bästa låneförmedlare för att läsa om hur vi försöker ta fram den bästa låneförmedlaren varje vecka. För det är nämligen så att vi på redaktionen samlas flera gånger under veckan för att sammanställa data och skapa en topplista över just förmedlare av lån precis som alla andra lån vi kategoriserar i menyn. Som vi tror våra besökare kommer ha användning av när dom själva jämföra lån och försöker hitta den bästa ränta för just dom och deras egna förutsättningar att få låna pengar.

Se var flest har valt att låna pengar denna vecka

Där kan du alltså se vart flest besökare valt att låna pengar till bil just den här veckan. Topplistan nollställs varje måndag klockan 00.01 men alla behåller sina positioner. Men då utan röster. Så den som får det första lånet kommer alltså på första plats oavsett vilken position den har. Det gör att listan ändras sig oftare i början av veckan i jämförelse av slutet av veckan. Om du vill prata Bästa billån utan kontantinsats med oss eller andra besökare så kan du göra det längst ned på denna sida. Så vi kan prata om detta innan vi väljer att låna helt enkelt. Säg vad du tycker om guiden genom att lämna omdöme och betyg. Du kan ge ett omdöme med dina egna ord och det gör du i kommentarsfältet. Det här är en lista över andra sidor vi skrivit om. Vi listor dom rakt upp och ned utan sammanfattning. Vill du ha en sammanfattning får du titta här ovanför.

Allt om billån utan kontantinsats

Besök alltid guiden Billån utan kontantinsats för att hitta allt vi har i ämnet. Alltså om lån till bil där du inte behöver någon insats utan kan låna hela 100%. Så titta in där om det är det du söker. För där försöker vi nämligen hitta det lånet som är bäst när man vill låna mer än 80% och där man inte vill uppfylla kraven man har när man ska lämna bilen som säkerhet.

Ställ en fråga och diskutera Billån utan kontantinsats via Advisa

Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare för att verkligen ha innehåll som ger mervärde så därför kan du bland annat kommentera, diskutera och ställa frågor om alla guiderna. Så även för guiden Billån utan kontantinsats via Advisa som du precis har tagit del av. Vill du ställa en fråga eller diskutera något av innehållet så kan du göra det med oss på redaktionen och med andra besökare här nedanför i kommentarsfältet.

Så har vi lagt upp guiderna om billån

Här förklarar vi hur vi tillsammans med våra besökare utser det bästa lånet för lån till bil där man inte har något insats. Här skulle vi bli väldigt glada om du ville ta dig tid att lämna betyg och omdöme på guiden som du precis tagit del av. Läs mer om Bra billån utan kontantinsats är en meny över vilka guider vi skrivit som är relatera till just billån utan kontantinsats. Och som vi verkligen tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till bil och då framförallt om du vill låna pengar med ett privatlån / blancolån till bil.

Jämför billån utan kontantinsats här

I topplistan ovan kan du själv jämföra billån utan kontantinsats genom att se vart besökare innan dig valt att låna pengar till sin bil. Alla alternativ erbjuder billån helt utan insats. Vi skulle bli väldigt glada om du vill ta dig tid att hjälpa oss och ge denna guide ett betyg. Här kan du även se vad andra tycker om den innan dig. Du klickar bara med musen här nedan för att ge guiden ett betyg från 1 till 5. Det är vanliga privatlån som du kan använda för att köpa en bil med lån som finansiering och det är viktigt att du känner till det så du vet vad det är du ska jämföra. Har du läst på om det och kommit fram att det är det bästa alternativet för dig så gäller det att jämföra räntorna då. Och det är den effektiva räntan du ska jämföra.

Låna inte innan du hittar det bästa billånet

Vi tjatar hela tiden om att man ska jämföra lån och så är det självklart även med lån till bil. Därför tycker vi att du ska läsa Bästa billån. Där skriver vi nämligen hur vi försöker ta fram det bästa billånet med omdöme, betyg och recensioner. Och med hur ofta våra över 500.000 besökare har valt att låna till bil. Bil utan kontantinsats Göteborg då? Här ovan har vi satt ihop en topplista över privatlån som är ett alternativ om man vill köpa bil utan kontantinsats. Så även i Göteborg alltså. Topplistan sätta efter vart besökare från Göteborg valt allt låna pengar till bil. På så sätt är förhoppningen att vi tillsammans får fram det absolut bästa alternativ just precis nu.

Låna till bil med bilen som säkerhet

Låna till bil med bilen som säkerhet är möjligt med ett så kallat billån. Du har alltså bilen som säkerhet för ditt lån till samma bil. Vi listar just billån under billån samt i tabellen. Sen klickar du dig bara fram genom att klicka på mer info till de långivare du är intresserad av. Vill du läsa mer om billån så tittar du helt enkelt bara under billån. Där har vi sen samlat alla underkategorier så som detta inlägg till exempel.

Billån utan kontantinsats är ett privatlån

Vad bankerna kallar sina lån kan ibland vara väldigt förvirrande. Billån med bilen som säkerhet för lånet kallas oftast för billån men även privatlån till bil. Vilket är ett billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det av dessa två olika typer av billån som är utan kontantinsats är privatlån till bil. Det är det du hittar i topplistan här ovan som visar dom 10 populäraste lånen via Kontantinsats.se just precis den här veckan.

Billån utan insats är populärt

När man tar ett billån med bilen som säkerhet för lånet. Alltså banken tar bilen som säkerhet och kan alltså sälja din bil om du inte betalar lånet. Då måste du ha minst 20 procent i kontantinsats enligt lag. Det kringgår vissa genom att ta ett privatlån till dom 20 procenten (du ser en topplista på privatlån här ovan). Sedan går det även ta ett privatlån till hela beloppet och det är många banker som marknadsför sina privatlån som billån. Vi har skrivit många guider om det här och du kan bland annat se våran största guide billån utan kontantinsats.

Låna till begagnad bil

Vad finns det för lån att välja mellan? Vad behöver jag veta innan jag lånar pengar till en begagnad bil? Låna till begagnad bil kan du göra med ett lån utan säkerhet. Det vill sägs ett lån där du inte behöver lämna bilen som säkerhet för lånet. Exempel på sådana lån hittar du i topplistan här ovan. Där kan du se vart besökare innan dig valt att låna till begagnad bil den här veckan. Du har även möjlighet att läsa och lämna omdöme om samtliga alternativ. Eller bara ett betyg 1 till 5. Kom dock ihåg att många som lämnar omdöme och betyg oftare är missnöjda då nöjda sällan tar sig tiden som en missnöjd tar sig. Läs gärna våra guider om billån för mer info.

Konsumentverket granskar billån utan kontantinsats

Hittade en gammal intressant artikel från 2005 i Sydsvenskan där Konsumentverket granskade billån utan kontantinsats. Och då pratar vi inte om privatlån som är ett lagligt alternativ att marknadsföra som ett alternativ till billån utan kontantinsats, utan artikeln handlar om privatleasing och vilken gråzon det är. Företagen maskerar helt enkelt att det är privatleasing och kallar det något annat istället för att det ska verka bättre. Det gör det därför svårt för bilköparna att se vad bilköpet slutligen kommer kosta när företagen trixar och fixat med leasingavtal, restvärden, återköpsvärden och garanterade inbytesvärden. Dessutom är inte ränta som är inbakad i leasingavgiften avdragsgill.

Låna till bil med eller utan insats

Här kallar vi ett billån med bilen som säkerhet för ett ”vanligt” billån. Och ett billån utan säkerhet för privatlån. Så vad är det då för skillnad på ett privatlån till bil och ett ”vanligt” billån? Vid ett ”vanligt” billån måste du alltså ha MINST 20 procent i kontantinsats enligt lag i Sverige. Så kostar en bil 100.000kr så måste du alltså ha minst 20.000kr i kontantinsats. Vid ett privatlån får du låna till vad du vill utan någon kontantinsats. Du får alltså låna 100%. Vid ett ”vanligt” billån får du sällan köpa en bil under ett visst årtal. Tex så kan det vara så att du inte får du köpa en bil som är äldre än 10år. Vid ett privatlån får du köpa vilken årsmodell du vill. Vid ett ”vanligt” billån måste du ofta köpa bilen hos en bilhandlare.

Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats
Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats? Då kan du läsa igenom den här guiden från början till slut så du vet hur du kan hitta det bästa lånet för just dig.

Köpa bil utan kontantinsats

Köpa bil utan kontantinsats är fullt möjligt men inte med bilen som säkerhet. Det är det första du måste veta om du planerar att finansiera en bil med lån men inte kan eller vill lägga in 20% i kontantinsats. Är det något du undrar om i guiden Läs hur du kan ta billån utan kontantinsats eller som är relaterat till ämnen så kan du vara med och diskutera det här nedanför. Lämna omdöme och betyg på guiden Läs hur du kan ta billån utan kontantinsats här nedanför. Betyg i form att stjärnor och omdöme i form av kommentar. Här samlar vi tips på andra guider vi skrivit i ämnet Läs hur du kan ta billån utan kontantinsats och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till bil. Vi hoppas du hittar minst en sida som di vill läsa vidare i.

Billån med betalningsanmärkning

Billån med betalningsanmärkning? Är det möjligt? Ja det är möjligt men då krävs det ofta att du har en viss inkomst och att du inte har någon skuld hos kronofogden. För exakta villkor kan du klicka på mer info här ovan i topplistan. Eftersom många som söker sig till just Billån med betalningsanmärkning vill läsa om billån utan insats så har vi här lagt till en snabblänk till Billån utan kontantinsats. Det innebär alltså lån till bil där du inte behöver någon insats alls. Du kan med andra ord låna 100%. Köper du en bil för 150.000kr kan du ansökan om att få låna 150.000kr. Annars måste du ha minst 20% av det i insats när du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Billån med betalningsanmärkning är en sida där vi skriver om lån till bil där du kan låna pengar till en bil trots att du har betalningsanmärkningar. Eller rättare sagt där du kan chans att ta lån till bil fast att du har betalningsanmärkning eller betalningsanmärkningar.

Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats

Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats? Är det möjligt? Ja det är möjligt men du kan inte ta ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och inte behöver betala någon kontantinsats. Det är nämligen alltid minst 20 procent i insats som gäller då. Om du inte kan eller inte vill betala något alls med egna pengar vi köptillfället så är det ett privatlån som gäller. Det är alltså ett lån utan säkerhet. Dock är det lånet ofta dyrare än när man lämnar bilen som säkerhet. Det är för att långivaren helt enkelt tar större risk och alltså även måste ta mer betalt. Här ovan har du en topplista där du kan se vart besökare innan dig valt att låna pengar till bil utan insats just den här veckan. Det listan här ovan visar är vilka 3 lån som är vinnare i vårt bäst i test av lån som passar in just på denna rubrik. Det vill säga lån till bil där du inte behöver någon insats.


Kan man få billån med betalningsanmärkning?

Svar: Ja det kan du absolut få men det beror helt på din situation. Precis som med alla lån alltså. Lån är högst individuella så det är svårt att ge generella svar. Det finns banker som inte godkänner betalningsanmärkning överhuvudtaget. Och det finns banker som är beredda att ta sig en titt på just din situation trots betalningsanmärkning. Men har du betalningsanmärkningar så är det i alla fall större chans att du får låna pengar om du väljer att ansöka om ett mindre belopp än ett större.

Vad är leasing?

Svar: Det innebär att man hyr bilen så man äger inte bilen och tar alltså inget lån för att låna pengar till den. Det kan vara ett avtal där du helt enkelt hyr bilen under exempelvis 3år för en fast månadskostnad. Om du planerar att ta en leasing så bör du läsa på ordentligt. Om det först för det kan bli dyrare än vad du tänkt dig om du inte vet vad du gör.

Kan man använda en låneförmedlare för att jämföra?

Svar: Ja det är perfekt att jämföra lån till bil med en låneförmedlare. Så titta in topplistan för att se vilja som är just låneförmedlare så du kan hitta den som är populäraste just nu.

Kan man ta ett banklån till en bil?

Svar: Vi har valt att kalla alla lån från en bank för banklån och där är det framförallt privatlån till bil. Eller billån med bilen som säkerhet som gäller om du vill finansiera en bil med hjälp av en bank. Läs på vad som gäller för dessa två alternativ och se om något passa dig bättre än det andra.

Kan man ta lån utan BankID?

Svar: Ja absolut. Det finns många lån man kan ta utan UC. Vi förstår att det ibland inte kan kännas så online på nätet där många långivare föredrar just BankID eftersom det är så snabbt och smidigt och snabbar på ansökningen rejält. Men det finns fortfarande folk som inte har det och vill skriva på papperna för hand istället till exempel. Du kan titta in Låna pengar utan BankID till exempel.

Hur hittar man det bästa billånet?

Svar: Att försöka hitta det bästa billånet ser vi som vårt stora uppdrag och det gör vi genom några olika punkter. Vi har skapat topplistor över både billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan kontantinsats. Sedan har vi lagt till omdöme till alla lån, banker, låneförmedlare och jämförelsetjänster. För att sedan säga vad vi tycker med våra egna recensioner.

Vad finns det för olika finansiering av bil?

Svar: Du kan låna pengar till en bil och sedan kan du leasa en bil. Att leasa en bil är en längre hyra av bilen helt enkelt. Där du betalar en månadavgift i x-antal år och sedan lämnar du tillbaka bilen. Där måste du verkligen veta vad du gör då det kan bli kostsamt om du kör mer mil än avtalat eller om du repar bilen med mera. Och sedan kan du som sagt lån till bilen och då tar du antingen ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet eller så tar du ett lån utan säkerhet där du inte lämnar bilen som säkerhet. Ett sådant lån kallas oftast för privatlån eller blancolån.

Är lån utan säkerhet till bil osäkert på något sätt?

Svar: Nej men jag förstår att det kan uppfattas så. Men det betyder att du inte lämnar något i säkerhet för att du betalar tillbaka pengarna. Om du till exempel låna till ett fritidshus med ett privatlån så är det alltså ett just ett lån utan säkerhet. Men lämnar du bostaden som säkerhet så är det ett bolån med säkerhet.

Billån utan fast inkomst? Är det möjligt?

Svar: Det är absolut inte omöjligt att låna pengar utan fast inkomst. Däremot kräver dom allra flesta någon form av inkomst även om det inte är fast. Du bör visa så mycket som möjligt av din ekonomi för att öka chansen att få lån. Berätta allt helt enkelt. Här kommer vi snart lista alla lån vi vet att många får lån trots att dom inte har fast inkomst.

Finns det billån med bilen som säkerhet utan kontantinsats?

Svar: Nej det finns det inte men däremot väljer många att ta ett privatlån till insatsen också och på så sätt låna 100%. Men det finns ingen bank som lånar ut pengar till en bil med 100% av bilen som säkerhet. Dom får inte göra det nämligen.

Hur tar ni fram dom populäraste lånen?

Svar: Vi gör det på lite olika sätt beroende på vilken lista det är men grunden är oftast att vi sorterar efter en manuellt sammansatt lista där vi slår ihop data om hur ofta våra besökare väljer att låna pengar från just den långivaren eller banker via våran sajt och hur bra omdömen och betyg lånen har. Sedan lägger vi även till våra egna recensioner.

Låna pengar med bilen som säkerhet

Svar: Låna pengar med bilen som säkerhet? Varför skulle man göra det? Det finns två sätta att låna till bil. Det ena är att låna pengar med bilen som säkerhet för lånet. Men vad menas med det? Jo banken tar bilen som säkerhet för lånet till dig. Så om du inte betalar för lånet så kan dom ta bilen och sälja den och få in pengar så och sen kräva resten av dig ut över det.

Är det någon låneförmedlare som inte tar UC?

Svar: Vi vet ingen låneförmedlare som inte tar UC. Om du vet det får du väldigt gärna kommentera det nedan så vi kan föra in det i våran data.


Sammanfattning av: Köpa bil med billån utan kontantinsats – Bäst i test 2019!

Köpa bil med billån utan kontantinsats – Bäst i test 2019! har vi skapat för dig som vill köpa en bil men inte vill lämna bilen som säkerhet för lånet så att du måste ha 20% i insats. Utan där du istället söker det billigaste privatlån för att kunna köpa en bil utan kontantinsats.

Det här är en snabbmeny över andra guider som vi skrivit i ämnet Ny bil utan kontantinsats och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till bil med ett billån. Listan är uppradad efter vad vi tror att just precis du vill läsa om och det är baserat på vad du visat intresse av här på Kontantinsats. Vi fyller på den här listan så fort vi tycker att någon guide passar in. Så det kan vara så att listan inte är lika den som du såg för bara 10 minuter sedan alltså. Med Nordea billån kalkyl försöker vi förklara hur man kan ta reda på vad ett billån skulle kosta hos banken Nordea. Det vi gör är ett guida dig igenom deras hemsida och berätta lite hur det går till och vilka alternativ det finns helt enkelt. För det finns nämligen inte bara ett typ av lån till bil att välja mellan. Och sedan hur du kan jämföra deras lån till bil mot andra om du skulle vara intresserad av det.


Bröstlyft delbetalning?

Om du vill låna pengar för att utföra ett bröstlyft så hoppas vi att du hittar det du söker i den här guiden. Här kan vi samlas och dela våra erfarenheter om detta bland annat. Sedan ta vi och titta vilka lån som besökare oftast tar efter ha besökt den här guiden och visar det längst upp på den här sidan. Så du kan se dom 5 populäraste lånen just nu för detta. Och den utgår alltså från den totala topplistan och den hittar du länk till precis ovanför topp 5 listan. Men vi försöker även samla allt vi kan om just delbetalning av bröstlyft och andra operation så som bröstförstoring till exempel. För det finns många som inte orkar vänta på en operation utan hellre vill göra den nu och sedan betala den efter. Då är förhoppningsvis den här guiden för just dig. Och var gärna med och bidra till innehållet genom att kommentera och dela guiden i dina sociala medier och på sin hemsida om du tycker vi gör ett bra jobb. För vi gör det för våra besökare och om du tycker vi gör det bra så får du väldigt gärna tacka oss så.