Lendo billån – Jämför och hitta bästa billånet 2022!


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-12-12
Lendo Låna Till Kontantinsats
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,95%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Jämför upp till 40 banker & långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Lendo billån? Vad har dom för typ av billån? Hur bra är det? Lendo billån är i skrivande stund ett privatlån. Det vill säga ett alternativ för dig som vill ha en billån utan kontantinsats och där du inte vill behöva uppfylla dem vanligaste kraven vid billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet. Exempel på såna villkor är att man sällan får köpa en bil som är över 10år och du måste ofta även köpa av en bilhandlare vid sådant billån. Men när man köper bil med ett privatlån behöver du alltså inte uppfylla dessa Här ovan i topplistan kan du se vart besökare hos oss har valt att låna pengar till sin bil innan dig.

Jämför Lendos billån gratis

Lendo Låna Till Kontantinsats
 • Belopp: 10000kr – 600.000kr
 • Ränta: 2,95% – 29,95%
 • Löptid: 1år – 15år
 • Jämför upp till 40 banker & långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Med Lendo kan du jämföra billån utan kontantinsats gratis! Du förbinder dig alltså inte att låna pengar bara för att du jämför. Sedan kan du i lugn och ro bestämma om du ska gå vidare med något lån för att köpa en bil.

Innehåll i Lendo billån

 • Stora sidan vi har om låneförmedlare Lendo
 • Låna pengar av eller via Lendo?
 • Lendo ränta – Hur får man reda på den?
 • Så funkar guiden
 • Vi försöker skriva allt så grundläggande som möjligt
 • Har Lendo jämförelse av billån
 • Sammanfattning av Lendo billån

Lendo ränta – Hur får man reda på den?

Lendo ränta är en guide som förklarar hur räntan sätt när du skickar in en ansökan. Det är nämligen inte Lendo som har något med det att göra. Läs mer under Lendo ränta. Det här är en samling tips på guider vi skrivit om Lendo billån eller som är relaterade till ämnet.

Så funkar guiden om Lendos billån

Sedan kan du klicka på någon av rubrikerna för att läsa mer. Vi vill skapa en överblick som gör att du redan så här tidigt kan se om du kommer få svar på dina frågor eller inte. I kapitlet Samling av vanliga frågor om Lendo billån av guiden Lendo billån samlar vi löpande in vanliga frågor som vi får in om Lendos billån. Vi får in väldigt många frågor om låneförmedlare Lendo och här samlar vi alltså dom vanligaste.

Låna pengar av eller via Lendo?

Lendo är en oberoende låneförmedlare som helt enkelt jämför bankens olika erbjudanden till just dig mot varandra. Det gör dem dessutom helt gratis och utan att lånet kostar extra. Tvärtom. Jämför du innan du lånar pengar finns det mycket pengar att spara in.

Jämför mot andra låneförmedlare

Lendo är som du förmodligen vet en låneförmedlare. Dom lånar alltså inte ut pengar själva utan jämför lån. Och då är det privatlån som gäller och inte bolån som många verkar tro. Därför tycker vi att du ska läsa Låneförmedlare innan du väljer att låna pengar. Här har vi skapat en snabbmeny över guiden Lendo billån för att du redan på förhand ska kunna få en överblick över vad guiden handlar om.

Deras billån är alltid ett privatlån

Hos Lendo kan du jämföra privatlån du kan ha för att köpa en bil. Men dom jämför inte billån med bilen som säkerhet alltså. Om du vill jämföra deras lån till bil klickar du bara på länken längst upp i topplistan.

Stora sidan vi har om låneförmedlare Lendo

Lendo heter startsidan för allt vi skriver om låneförmedlare Lendo. Och det har blivit en helt del genom åren minst sagt. Vi har följt Lendo sedan 2010 och med tanke på att Lendo grundades 2007 så har vi följt dom nästan hela deras livstid. Därför tycker vi att du bör läsa guiden Lendo innan du väljer att låna pengar via dom.

Vi försöker skriva allt så grundläggande som möjligt

Vi försökt skriva allt så grundläggande som möjligt på Kontantinsats.se men för dom som vill ha en fördjupning i alla guider kan gå till kapitlet fördjupning i varje guide och där kunna hitta mer fördjupande info. Så här nedanför samlar vi löpande fördjupande info om Lendos billån. Här ovan ger du som sagt betyg och vill du lämna en kommentar om guiden så gör du det här nedan. Om du ger ett omdöme så får du väldigt gärna även ge ett betyg och motivera det med dina egna ord.


Har Lendo jämförelse av billån

Svar: Lendo jämför bara privatlån (även kallat för blancolån och är lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar) och dom flesta bankerna har privatlån till bil som ett alternativ när du klicka på billån på bankers hemsidor. Så jag Lendo har jämförelse av billån men bara i form av ett privatlån till bil. Alltså inte billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet.

Lendo billån

Hur många banker har Lendo?

Svar: Lendo är en av dom låneförmedlare som har mest banker. Vad vi vet så har dom till och med mest av alla just nu. Du kan läsa mer om det under Vilka banker har Lendo för att se exakt vilka banker det är.

Är Lendo gratis?

Svar: Ja för dig som användare av Lendo är deras jämförelse gratis. Dom tjänar pengar på att ha bankerna med i deras jämförelse. Dom får alltså betalat av banker och långivare. Så det är en riktig win-win tjänst. Som alltså betyder att alla vinner på att använda sig av dom. Både för dom som vill låna ut pengar och för dom som vill låna pengar.


Kontakta oss om guiden Lendo billån

Om du hittar något fel i guiden ovan får du gärna kontakta oss så vi kan rätta till det. Du hittar våra kontaktuppgifter under Kontakta oss.

Om guiden Lendo billån

Ja här kan du ge betyg på enbart Lendos billån. Lendos totala omdöme hittar du under Lendo omdöme. Så här ger du alltså bara betyg och omdöme på deras billån. Vilket i skrivande stund är ett privatlån. Men det är för alla som valt att låna till bil med Lendos privatlån alltså. Här kan du ge betyg och omdöme på. Vill du läsa och lämna omdöme på Lendos totala omdöme så gör du det under Lendo omdöme. Lendo billån omdöme är en förlängning av våran sida med alla deras omdömen samlade på en och samma sida och här är det alltså alla som rör deras billån. Så planerar du på att jämföra privatlån via deras låneförmedling så kan du se omdöme och betyg på deras lån till bil här innan du väljer att låna pengar.

Om du vill vill läsa på riktigt ordentligt innan ditt beslut om vilket lån till bil du ska ta så bör du ta dig igenom den här guiden. Det här är nämligen en av dom mest populära guiderna vi skrivit om just låneförmedlaren och deras jämförelse av lån till bil. Så om du ska ta ett Lendo billån så bör du ta dig igenom denna.