Freedom Finance – Bra eller dåliga?


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-03-15
Låna till Kontantinsats via Enklare
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 3,01% – 29.27%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Jämför 38 lån gratis online!
 • Över 300.000 kunder!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Freedom Finance är en låneförmedlare som helt enkelt tar in en ansökan från dig och sen låtar banker slås om att få låna ut pengar till dig genom att ge dig så bra erbjudanden som möjligt. Genom att använda en sådan tjänst som Freedom Finance så behöver man inte kontakta alla bankerna som dom samarbetar med utan enbart Freedom Finance. Du får bara en enda UC och det är helt gratis för alla besökare så fort det går. Freedom Finance recension och betyg kan du läsa och lämna här nedan. Det hoppas vi kunna göra att våra topplistor blir ännu bättre när våra besökare öppet kan sätta betyg och diskutera med varandra.

Jämför Freedom Finance här ovan

I listan här ovan kan du jämföra Freedom Finance mot andra låneförmedlare. Tanken är att du själv ska kunna jämföra och se vilken låneförmedlare eller privatlån som är bäst för just dig där. Eller se att inget av dessa är något för dig också det vill säga. Att makten ligger i dina händer och inte någon annan.


Innehåll i guiden om Freedom Finance

 • En enda UC
 • Jämför alltid låneförmedlare oavsett
 • Vilka banker har Freedom Finance samarbete med
 • Så funkar sidan om Freedom Finance
 • Spara ihop eller låna pengarna
 • Har följt dom sedan 2010
 • Sammanfattning av guiden om Freedom Finance

Freedom Finance billån?

Freedom finance har både vanliga billån och privatlån till bil. Så ska du låna till bil så är Freedom finance ett bra val. Du kan se hur dem står sig mot andra låneförmedlare och banker här ovan i topplistan över lån som besökare innan dig valt. På så sätt vill vi tillsammans med våra besökare ge en så bra överblick som möjligt över alternativen och ge oss låntagare mer makt. Freedom finance billån sträcker dig ända upp till 600.000kr men köper du en bil äldre än 2004 eller inte har 20 procent i kontantinsats själv så tipsas du om att ansöka om ett privatlån istället. Då behöver du varken följa kravet om årsmodell eller kravet att ha en kontantinsats på 20 procent.

En enda UC

Den finns många fördelar med det och det är framförallt att dom bara tar en kreditupplysning på dig och inte en per bank som det hade blivit om du jämfört själv genom att kontakta alla bankerna själv. För man vill gärna ha så lite kreditupplysningar på sig som möjligt när det gäller lån för att öka chansen att kunna få lån nu och i framtiden. Och dessutom får man oftast bättre ränta hur färre UC man har på sig. Sedan är det dessutom väldigt tidskrävande att kontakta alla själv istället för att skicka en ansökan och få svar snabbt och enkelt.

Jämför alltid låneförmedlare oavsett

Freedom Finance är som sagt en låneförmedlare och det gäller att du jämför låneförmedlare innan du väljer en som passar just dig bäst. Först måste du se vilka som jämför det lånen som du vill jämföra och sedan kan du jämföra dessa mot varandra. Se vilka banker som dom jämför till exempel.

Vilka banker har Freedom Finance samarbete med

På grund av sekretess så uppger dom inte exakt vilka banker dom har samarbete med med vi tar reda på dg på andra sätt.

 • 1. Nordax
 • 2. Collector Bank
 • 3. Konsumentkredit
 • 4. Marginalen Bank
 • 5. Spring Finance
 • 6. Forex Bank
 • 7. Swedbank
 • 8. SEB
 • 9. ICA Banken
 • 10. Sevenday
 • 11. Wasa kredit
 • 12. Ikano Bank
 • 13. Santander
 • 14. Villabanken
 • 15. Resurs Bank
 • 16. Re:member
 • 17. Lån och spar Bank
 • 18. Big Bank
 • 19. Svea Ekonomi
 • 20. Avida Finans
 • 21. Credex
 • 22. MoneyGo
 • 23. Halens Privatlån
 • 24. Credento
 • 25. Cash Buddy

Freedom Finance lånekalkylator

Så funkar sidan om Freedom Finance

Så vad är det här för sida du befinner dig på nu då? Jo vi på Kontantinsats.se har som främsta mål att försöka visa att man kan låna till sin kontantinsats vid köp av bostad och på så sätt hoppas vi visa det för en hel generation som annars riskerar att hamna utanför bostadsmarknaden för att bostadsmarknaden och reglerna ser ut som dem gör idag. Tjänar man 25.000kr i månaden och ska köpa en liten lägenhet i Stockholms innerstad på 25kvm för 3 miljoner så behöver man 450.000kr i kontantinsats.

Spara ihop eller låna pengarna

Pengar som tar väldigt lång tid att spara ihop om man har en lån på 25.000kr till exempel. Därför vi vi visa att det är möjligt att låna pengar till kontantinsatsen. Men sedan bygger vi även på våra guider om alla möjliga lån med ambitionen att bygga en största och bästa guiden om lån i Sverige. Och även annat som rör privatekonomin. Vi följer marknaden och banker varje dag för att kunna bygga den bästa guiden. Och den här guiden du är inne på nu handlar om Freedom Finance och har som syfte att samla allt vi kan hitta om Freedom Finance och låta våra besökare läsa och lämna omdöme och betyg om Freedom Finance. Precis som med alla banker, långivare, låneförmedlare och andra jämförelsetjänster vi listar. Vi vill försöka hjälpa dig med att få den absolut bredaste överblicken över lånemarknaden i Sverige.

Har följt dom sedan 2010

Sedan vi startade Kontantinsats.se 2010 har vi följt Freedom Finance. Det har gjort att vi har en väldigt unik position och har med den erfarenheten skapat den här guiden som vi försöker bygga som en startsida för alla som funderar på att låna pengar via dom. Du har själv möjlighet att lämna omdöme och betyg om dom och det gör du under omdöme och betyg. Vi har själva skrivit en recension om dom och den håller vi uppdaterade löpande.

Freedom Finance

Sammanfattning av guiden om Freedom Finance

Det här är en lista över andra guider vi skrivit om just låneförmedlaren Freedom Finance. Tanken är att du här kan klicka dig vidare och få en fördjupning i det som du är intresserad av. Vi har tagit fram listan baserad på dina intressen du visar här på Kontantinsats.se. Så förhoppningsvis visare listan dom guiderna vi tror just du vill läsa om.

Freedom Finance omdöme

Jämför alltid omdöme och betyg också

Här kan du ge betyg och omdöme om vår guide om Freedom Finance billån, vill du ge betyg på Freedom Finance så gör du det under Freedom Finance omdöme. Under Privatlån och sedan Frågor och svar så kan du hitta svaret dom själva skriver om vilka banker dom samarbetar med och jämför åt dig. Där står det att dom samarbetar med 20-tal banker och andra långivare och att dom visar ett urval av deras samarbetspartners på deras startsida.

Glöm inte se deras egna lista på deras hemsida

Vilka banker har Freedom Finance med i sin jämförelse? Alltså vilka banker samarbetar Freedom Finance helt enkelt?Vilka banker Freedom Finance har samarbete med och jämför åt dig är en fråga som vi ofta får in och i den här guiden tänkte vi reda ut det så att våra besökare inte skickar in en ansökan och får en UC på sig i onödan. Vårt mål är att ge våra besökare så bra överblick som möjligt över alla låneförmedlare så att du får en så bra jämförelse som möjligt och du kan hitta den bästa räntan för just dig och dina förutsättningar.

Sedan kan du ge omdöme med dina egna ord och det gör du längst ned på den här sidan. Här nedan fortsätter vi med sammanfattningar av guider om Freedom Finance som vi tror du kan tycker är intressanta om du funderar på att låna pengar via låneförmedlaren. Så om du vill läsa mer om det så kan du se listan nedan. Här nedan hittar du en fördjupning i Freedom Finance och Vilka banker har Freedom Finance.

Freedom Finance

Så jämförs banker hos låneförmedlare

Vilka banker jämför Freedom Finance åt dig och har samarbete med? Det är en fråga vi ofta får och därför tänkte vi i det här guiden reda ut det. Dessutom kommer vi hålla den här guiden uppdaterat löpande varje vecka så att du alltid ska kunna hitta aktuella banker Freedom Finance har i sin jämförelse över lån. Vilka banker låneförmedlare har går dom ogärna ut med och ibland har dom sekretess på alla. Ibland i sina egna kontrakt och ibland har bankerna sådana som gör det omöjligt för låneförmedlaren att skriva ut alla.

Men vi tar reda på det ändå på lite olika sätt. Därför har vi guider som denna om Freedom Finance, Lendo banker, Advisa banker banker med flera. Se mer under låneförmedlare. Här kan du se vilka banker som låneförmedlare Freedom Finance jämför åt dig. Du skickar bara in en ansökan och så får du se vad du skulle få för ränta om du väljer att låna pengar.

Freedom finance banker

Diskutera med andra för att se hur dom gör

Du kan vara med och diskutera här nedanför. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare i kommentarsfältet. Där diskuterar vi vilka banker Freedom Finance har och vad man bör tänka på när man ska använda en låneförmedlare. Du kan även säga vad du tycker om Freedom Finance banker med dina egna ord och det gör du i kommentarsfältet.

Freedom Finance är en låneförmedlare som jämför lån och den här guiden är alltså till för dig som vill se vilka banker som Freedom Finance jämför åt dig. För när du skickar in en ansökan till dom så jämför dom den mot olika banker för att hitta den billigaste räntan för just i dig. Och då bör du veta vilka banker dom har i sin jämförelse. Det är det som den här guiden hjälper dig med. Den här är en snabbmeny över andra guider vi skrivit om Freedom Finance banker och som vi tycker du borde ta och läsa. Speciellt om du funderar på att låna pengar av låneförmedlare Freedom Finance.

Freedom Finance

Freedom Finance omdöme?

Här kan du som besökare ge omdöme och betyg på Freedom Finance. Du lämnar omdöme i form av en kommentar och betyg i form av stjärnor 1-5. Vår mål är att tillsammans kunna skapa en bra konsumentguide för alla oss som ska låna pengar. Vilket ju dom flesta av oss gör någon gång i livet. Och då tänker vi att vi tillsammans kan skapa den bästa guiden. Det gör vi bland annat genom omdöme och betyg från besökare samt våran egen recension som vi håller uppdaterad löpande hela tiden. Vi tar till exempel reda på vilka banker Freedom Finance samarbetar med och jämför åt dig.

Säg vad du tycker genom ett betyg

Här har du möjlighet att säga vad du tycker om Freedom Finance genom att lämna betyg och omdöme. Betyg ger du genom att ge 1-5 stjärnor där 1 är mindre bra och 5 är bäst. Omdöme ger du genom att scrolla ner lite och skriva en kommentar i kommentarsfältet. Där kan du även ställa en fråga om Freedom Finance, något om vår guide eller hemsida i övrigt. Ta gärna en titt på Freedom Finance som är vår guide där vi samlat allt om dom. Lite som en startsida för våra guider om Freedom Finance. Där hittar du även tips på vår guide Freedom Finance banker.

Här ser du vilka dom samarbetar med

Här listar vi alla banker som Freedom Finance har samarbete med och jämför åt dig när du skickar in en ansökan om att få låna pengar via dom. Listan har vi tagit reda på genom att bland annat mail Freedom Finance men även genom tips från människor som ansökt om lån via Freedom Finance. Vi uppdaterar listan så fort vi får reda på någon ändring.

Freedom Finance – Lån utan säkerhet

Freedom finance lån utan säkerhet? Hos Freedom finance kan du jämföra lån utan säkerhet genom att fylla i deras ansökan direkt online på nätet. Där kan du låna upp till 500.000kr. Självklart måste du uppfylla villkoren för att kunna låna så mycket pengar. När du sedan skickat in din ansökan om lån så får du sedan förslag från flera olika banker om ränta och villkor som du sedan själv kan jämföra i lugn och ro. Så kan du räkna på det och se om det är något av dessa banker du skulle vilja låna pengar ifrån. Ta gärna en titt under Freedom Finance där vi samlar alla artiklar och sidor vi har dom och allt vi kan hitta om dom i media med mera.

Vilka banker har Freedom Finance

Freedom Finance betalningsanmärkning

Kan man låna pengar via Freedom Finance trots betalningsanmärkningar? Ja om man läser på deras hemsida under privatlån så skriver dom väldigt tydligt att dom har väldigt många banker som dom jämför och att det innebär att dom har möjligheten att hjälpa dig som har betalningsanmärkningar att låna pengar. Vilka villkor som gäller för såna lån är väldigt varierande och individuellt så det enda sättet för dig att ta reda på om det är möjligt för dig att låna pengar via Freedom Finance är att skicka in en ansökan. Du förbinder dig inte att låna så du kan skicka in en ansökan bara för att se om du först och främst har möjlighet att låna pengar och i så fall vad det skulle kosta dig när du har betalningsanmärkningar. För det är dessvärre så att hur högre risk en bank tycker att dom tar när dom lånar ut pengar desto dyrare är lånet. Så har man betalningsanmärkningar så får man vara beredd att betala lite mer än om man inte hade haft några betalningsanmärkningar. Vill du ha en fördjupning i betalningsanmärkningar och Freedom Finance så har vi tipsat om några guider som vi tror du kan tycka är intressanta lite längre ner i den här guiden.

Låna pengar via Lendo eller Freedom Finance

Låna pengar via Lendo eller Freedom Finance? Vilken ska man välja? Både två är väldigt populära och hör till dem allra största och populäraste låneförmedlarna i Sverige. Du kan jämföra lån genom båda två och endast få två UC (kreditupplysningar). På så sätt får du en väldigt bred jämförelse men bara genom två UC. Så vårt tips är helt enkelt att göra som många andra – prova att jämföra lån genom båda. Sedan väljer du det bästa lånet med bäst villkor och billigaste räntan. Här nedanför kan du diskutera Låna pengar via Lendo eller Freedom Finance i kommentarsfältet. Där kan du se vad andra tycker om Lendo och Freedom Finance och du kan ställa frågor till oss på redaktionen eller till andra besökare. Vi skulle bli väldigt glada om du ville säga vad du tycker om guiden och om det är något du saknar eller gillar.

Freedom Finance Zmarta?

Både Freedom Finance och Zmarta är låneförmedlare. Det vill säga jämförelsetjänster av lån som gratis hjälper dig att jämföra lån genom att ställa banker mot varandra och på så sätt få fram bästa räntan och bästa villkoren för just dig. Sedan Zmarta även andra tjänster utöver det som inte Freedom Finance har där du till exempel även kan jämföra försäkringar via Zmarta. Men det viktigaste med jämförelsen med Freedom Finance och Zmarta är att båda har samma ägare. Så vill du jämföra lån så vet du alltså att båda har samma ägare men det är dock två olika företag. Så du kan använda dig av båda och få olika svar.

Ställ en fråga om guiden Freedom Finance – Lån utan säkerhet

Du får väldigt gärna ställa en fråga om guiden Freedom Finance – Lån utan säkerhet genom att skriva den här nedan bland kommentarerna. Hej! Du har precis tagit del av guiden och vi skulle bli otrolig glada om du ville ta dig tid att säga vad du tycker om den så att vi kan bli bättre. Du lämnar omdöme i form av en kommentar här nedan och betyg genom att trycka på stjärnorna. 1-5 kan du ge i betyg. Om du vill ge omdöme och betyg på Freedom Finance istället så gör du det under Freedom Finance omdöme. Vi blir även glada om du vill ge ett omdöme på guiden genom att skriva en mening eller två här nedan.


Kan man låna till kontantinsatsen via Freedom Finance?

Svar: Ja dom är en låneförmedlare som jämför räntor och villkor år dig så att du ska kunna hitta det bästa lånet. För att låna till din kontantinsats så måste du ta ett privatlån. Privatlån jämför dom och du kan således använda dem för att jämföra och hitta ett lån till din insats.

Hur tjänar Freedom Finance pengar?

Svar: Dom tjänar pengar genom att förmedla kunder till bankerna. Det är alltså en så kallad win-win situation där du får över 20 banker jämförda med bara en ansökan och en UC (kreditupplysning) och dom tjänar pengar på att hitta en bästa banken för just dig som gör att du väljer att låna pengar.

Kan man jämföra företagslån via dom?

Svar: Nej det är inte möjligt att jämföra företagslån i skrivande stund. Vill du göra det får du titta in våran jämförelse av företagslån istället. Där finns andra låneförmedlare med.

Är Freedom Finance en låneförmedlare?

Svar: Ja Freedom Finance är en låneförmedlare som ställer banker mot varnadra för att du ska få så bra och billig ränta som möjligt för just dina förutsättningar. Och en stor fördel med det är att du bara får en UC (alltså kreditupplysning från företaget UC) och inte en UC per bank som du hade fått om du hade ansökt hos alla dessa själv.

Vilka banker jämför Freedom Finance?

Svar: Vilka banker jämför Freedom Finance? Det vill säga vilka banker samarbetar Freedom Finance med? Det tänkte vi ta reda på och lista här. Samtliga låneförmedlare och jämförelsetjänster som vi har med i våra listor försöker vi ta reda på vilka banker dom har med i sin jämförelse och som du alltså kan jämföra genom att välja någon av dessa låneförmedlare eller jämförelsetjänster. På startsidan försöker vi lista samtliga.

Är Freedom Finance gratis?

Svar: Ja det är gratis att skicka in en ansökan för att se om du får låna pengar och få svar på en av våra vanligaste frågor, hur mycket får jag låna. Sedan kan du i lugn och ro ta ställning till om du vill låna pengar eller inte. Du förbinder dig alltså inte att låna pengar bara för att du skickar in en ansökan om du får låna pengar.

Tar Freedom Finance UC?

Svar: Ja Freedom Finance tar UC när du skickar in en ansöka till dom. Dom flesta större lånen i Sverige tar UC. Därför har vi skapat guiden Låna pengar utan UC för alla som vill se vart det går att låna pengar om man inte vill att dom tar en UC på en. Den stora fördelen med att använda en låneförmedlare är att dom bara tar en UC trots att många av dom jämför över 20 banker med bara en ansökan.

Är Lendo eller Freedom Finance bäst?

Svar: Har man svårt att välja mellan Lendo och Freedom Finance som är några av Sveriges kändaste låneförmedlare så kan man läsa våra guider om dom.


Sammanfattning av Lendo eller Freedom Finance 2021

Det är svårt får oss att säga vilken som är bäst för just dig av Lendo eller Freedom Finance men vårt tips är att titta in hur populära Lendo och Freedom Finance är i våran guiden med låneförmedlare. Den visar vilken låneförmedlare som är populäraste hos våra besökare just den här veckan. Sedan bör du även läsa våra guider Vilka banker har Lendo och Vilka banker har Freedom Finance så du kan se vilka banker du får jämförda. Utöver det bör du även se Lendo omdöme och Freedom Finance omdöme där du kan läsa och lämna omdöme om dom båda. Sedan tror vi du har kommit fram till vilken som är bäst för just dig. Men har du fortfarande inte det kan du även läsa våra recensioner. Lendo recension och Freedom Finance recension.


Bästa låneförmedlare denna vecka

Bästa låneförmedlare är helt enkelt en guide där vi tillsammans med våra besökare tar fram veckans bästa låneförmedlare i vårt bäst i test där våra besökare påverkar resultatet helt och hållet. En guide du bara måste läsa om du funderar på att låna pengar via Freedom Finance. Vi skulle gärna vilja ha både betyg och omdöme på Vilka banker har Freedom Finance om du har tid? Betyg ger du ovan genom att föra pilen över stjärnorna och trycka till. Du ger ett till fem i betyg och ettan är till vänster och fem till höger.