Lånekoll – Jämför med andra låneförmedlare här!


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-03-15
Låna till Kontantinsats via Enklare
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 3,01% – 29.27%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Jämför 38 lån gratis online!
 • Över 300.000 kunder!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Lånekoll är en låneförmedlare som hjälper dig med bolån, privatlån och kreditkort. Deras mål är att hitta dem bästa lånevillkoren för dig med längre ränta och bättre villkor helt enkelt. Det är här som du ser innehållet i den här guiden om låneförmedlaren. Det du ser är dom olika kapitlen i guiden. Det vill säga rubrikerna.

Lånekoll hete tidigare Consector och vi håller på att ändra det överallt i detta nu.


Innehåll i guiden om Lånekoll

 • Fördjupning om Lånekoll
 • En lista på mer om låneförmedlaren Lånekoll
 • Lämna omdöme och betyg på guiden Lånekoll

Lista på vilka banker Lånekoll har

Dessutom är dom flesta låneförmedlarna helt gratis och levererar samma ränta som om du skulle ha ansökan direkt hos banken. Så det är alltså win-win. Men för att man ska veta vad man få när man skickar in en ansökan till en låneförmedlare så vill man så klart veta vilka banker som låneförmedlaren har och jämför. Så då har vi kommit fram till låneförmedlaren Consector i den här guiden. Hur många banker har Consector och vilka är bankerna som Consector har samarbete med och jämför åt dig?I den här guiden hoppas vi ta reda på det och vi uppdaterar hela tiden löpande så fort vi får reda på någon ändring. På deras hemsida skriver dom ut att ”Consector har samarbeten med många av de ledande bankerna i Sverige.” på frågan vilka banker det är dom jämför. Men sedan listar dom bara dessa banker genom att visa deras loggor:

 • 1. Collector bank
 • 2. SevenDay
 • 3. Nordnet privatlån
 • 4. Santander consumer bank
 • 5. Marginalen bank
 • 6. Wasa Kredit

Om dom jämföra några fler och vilka det så fall är vet vi inte än men vi jobbar på att ta reda på det. Titta gärna igenom våra andra guider om låneförmedlare och om vilka banker dom har samarbete med. Consector banker? Vilka banker samarbetar låneförmedlaren Consector med? På deras hemsida så skriver dom bara ut ”Consector har samarbeten med många av de ledande bankerna i Sverige.” på frågan vilka banker det är dom jämför. Men sedan har dom loggor på några banker och det är.

Consector

Lämna omdöme och betyg på guiden Lånekoll

Här nedan kan du säga va du tycker om guide Consector genom att lämna omdöme och betyg. Betyg ger du genom att trycka på stjärnorna och omdöme genom att lämna en kommentar. Vill du ge omdöme och betyg på Consector så kan du göra det under Consector omdöme. Och vill du veta vad vi tycker om Consector så gör du det under Consector recension.

Fördjupning om Consector

För dig som funderar på att låna pengar via låneförmedlare Consector så rekommenderar vi dig att läsa fördjupningen. Här samlar vi precis allt om dom. Vi vet inte i dagsläget exakt vilka banker dom jämför men kommer jobba för att ta reda på det. Dem vi känner till hittills är följande. Dom är ett privatägt bolag och bakom Consector står grundarna Pontus Holgersson och Jonas Ryberg. Övriga ägare är investmentbolaget Optimizer Invest och affiliatenätverket Catena Media.

Consector

En lista på mer om låneförmedlaren Consector

Eftersom vi följer låneförmedlare varje dag året om så har vi så klart mycket om Consector. Speciellt eftersom vi har gjort det ända sedan starten av Consector eftersom vi funnits ända sedan år 2010. Här listar vi dessa så enkelt som möjligt för att just du ska hitta det du söker. Här nedan kan du vara med och diskutera och ställa frågor om Consector. I vissa fall skapar vi en helt ny guide och svarar på din fråga och ibland svarar vi direkt i kommentarsfältet.

Consector omdöme

Consector omdöme har du möjlighet att läsa och lämna här! Här sammanställer vi alla omdömen och betyg om Consector. Consector är en låneförmedlare och jämför privatlån åt dig. Så skickar du in en ansökan till Consector så ställer dom banker mot varandra för att du ska få så bra ränta som möjligt.


Om guiden Lånekoll – Bra eller dåliga?

I alla guider på Kontantinsats.se kan du var med och diskutera och ställa frågor om det aktuella ämnen. Så även här i guiden Vilka banker har Consector. I kommentarsfältet finns vi på redaktionen och andra besökare dygnet runt alla dagar om året. Vi vill bygga en plattform för alla människor i Sverige som ska låna pengar och vill ha info och diskutera det med andra. Säg gärna vad du tycker om guiden Vilka banker har Consector genom att lämna betyg och omdöme. Vill du ge omdöme på Consector så kan du göra det under Consector omdöme istället.


Kan man låna pengar hos Lånekoll?

Svar: Jag hos Collector lånar du pengar. Det är ingen låneförmedlare eller jämförelsetjänst. Du kan se i topplistan här ovan vart deras privatlån ligger. Sen kan du klicka dig vidare till alla lån om du inte hittar dem där. Du kan även läsa och lämna omdöme under Collector omdöme, Collector eller Collector betyg. Betyg ger du med stjärnor och omdöme med kommentar. Sen kan du även läsa våra recention.

Vilka banker har Lånekoll?

Svar: Consector är en låneförmedlare precis som mer kända Lendo, Advisa, Freedom Finance och Zmarta och alla har dom en lista på banker som man jämför när man skickar in en ansökan. Den stora fördelen med en låneförmedlare är att man kan jämföra många banker med bara en kreditupplysning. För många kreditupplysningar kan göra att man får svårare att låna pengar så därför vill man hålla ner antalet. Skulle du själv jämföra över 20 banker så skulle du alltså ha direkt över 20 kreditupplysningar.