Låneförmedlare – Hur hitta bästa låneförmedlare 2023?


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-05-26
Låna till Kontantinsats via Enklare
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 26,50%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Jämför 38 lån gratis online!
 • Över 300.000 kunder!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Bästa låneförmedlare 2023 – Vilken är det? Här tar vi ut dom populäraste och bästa låneförmedlarna i Sverige just precis. Vi listar alla låneförmedlare vi följer så att du så enkelt som möjligt ska kunna se dina olika alternativ om du är ute efter att låna pengar vi en låneförmedlare. Jämför alltid antalet banker som låneförmedlarna jämför åt dig och att dom jämför gratis åt dig.

Bästa låneförmedlare 2023 måste du hitta själv. För det lånet som är bäst för din bästa kompis behöver inte vara det för dig. Därför är det viktigt att jämföra. Här ovan kan du börja med listan som Svenska Lånenätverket har för 2021 över låneförmedlare.

Vilken låneförmedlare är bäst


Innehåll i Låneförmedlare – Bästa låneförmedlare?

 • Dom bästa låneförmedlarna enligt våra besökare
 • Vilken låneförmedlare är störst i Sverige?
 • Fördelarna
 • Läs mer om Bästa låneförmedlare i våra andra guider i ämnet
 • Vi tror på våra bäst i test det är därför vi gör dom
 • Tillsammans jämför vi bäst
 • Därför tycker vi att du ska använda denna guide
 • Låneförmedlare i Sverige
 • Alla låneförmedlare
 • Våran stora sida om låneförmedlare Lendo
 • Det heter inte Lånförmedlare

Jämför låneförmedlare – ALLTID!

Jämför låneförmedlare är det tanken att du ska kunna göra enkelt i rengör guiden. Vi listar många av landet allra största låneförmedlare och har därför stor koll på dom. Här kan du läsa och lämna omdöme och betyg på dom allra flesta låneförmedlarna i Sverige och läsa våra recensioner och guider om dom.

Bästa låneförmedlare? Hur hittar man det?

Bästa låneförmedlare är en guide du måste läsa om du funderar på att låna pengar via en låneförmedlare. Här plockar vi ut dom bästa av alla låneförmedlare vi listar där vi helt enkelt rangordnar dessa i ett stort bäst i test. Listan är bland annat baserad på vad våra besökare tycker om dessa. Vi gör även en djupdykning av alla låneförmedlare vi listar.

Jämför alltid mer flera stycken innan du lånar

Låneförmedlare är en guide där vi tillsammans med våra besökare helt enkelt tar fram den bästa låneförmedlaren genom att lista alla med omdöme, betyg och recensioner och sedan ser vilka som flest av våra besökare väljer att låna pengar av efter har besökt den är sidan eller sidor relaterade till ämnet. Vi har skrivit om låneförmedlare ända sedan starten 2010 och sedan har vi gjort det varje vecka sedan dess. Så du kan nog förstå hur mycket vi följt den här branschen. Vi råder alla som ska låna pengar via en låneförmedlare att läsa hela denna sida. För det finns mycket att tänka på innan man använder en låneförmedlare. Bland annat vilka banker dom jämför.

Alla låneförmedlare i Sverige är målet

Det finns extremt många låneförmedlare i Sverige och bara under 2016 ska 40-50 stycke företag ha ansökt om att få bli låneförmedlare. Därför är det svårt att lista alla men vår vision är att i den här guide få ner precis alla låneförmedlare i Sverige. Vi kommer lägga dom efter hur populära dom är hos våra besökare och sedan skriva lite kort fakta om dom som vi tycker är det mest intressanta. Som med alla våra guider så bygger vi vidare på våra guider flera gånger i veckan. Så listar kommer bli mer komplett med tiden. Du kommer självklart även kunna läsa och lämna omdöme och betyg för alla låneförmedlare och vi kommer göra en topplista över dom 10 låneförmedlarna med bäst betyg just nu. Vi tar även upp alla banker som dom har samarbete med och jämför.

Vilken låneförmedlare är störst i Sverige?

Vilken låneförmedlare som är största i Sverige är något vi följer hela tiden och här tänkte vi löpande bygga upp en lista på hur stora varje låneförmedlare är i form av omsättning. Alltså hur mycket pengar fakturerar dom varje år. Det ger en väldigt bra överblick som vi tycker du borde titta på innan du skickar in en ansökan. Det behöver absolut inte betyda att största är bäst men något rätt gör man oftast om man drar in mer pengar än andra företag som jobbar i exakt samma nisch.

 • Lendo – Omsatte ca 255 miljoner år 2015
 • Freedom Finance – Omsatte ca 212 miljoner år 2015
 • Compricer – Omsatte ca 129 miljoner år 2015
 • Avisa – Omsatte ca 55 miljoner år 2015
 • AXO Finans – Omsatte ca 26,5 miljoner år 2015
 • Direkto – Omsatte ca 5,5 miljoner år 2015

Visa har andra tjänster än låneförmedling vilket gör listan mindre tydlig men vi tycker ändå det säger ganska mycket och ger en bra överblick.

Dom bästa låneförmedlarna enligt våra besökare

Det du ser här ovanför är dom 3 populäraste lånen totalt. Oavsett om det är förmedlare av lån eller inte. Men där kan du ofta hitta en eller fler förmedlare av lån. Lendo har till exempel legat 1 nästan varje veckan sedan starten 2010. För 8år sedan alltså. Sedan vad det beror på kan vi inte svara på. Men du kan se hela topplistan här nedan och se vad som påverkar listan.

Läs mer om Bästa låneförmedlare i våra andra guider i ämnet

Här är 10 andra guider om just låneförmedlare som vi skrivit och som vi vill att du ska läsa. Framförallt om du funderar på att jämföra just privatlån och vill ha hjälp med det helt gratis. Hur fler vi har som använder den här listan desto bättre blir den. Det är enkelt matematik. Där desto fler använder den desto bättre blir den. Med Bästa låneförmedlare hoppas vi att du hittar rätt företag som kan hjälpa dig jämföra privatlån och andra lån men har den inte lyckats det hoppas vi att någon annan av våra guider gör det.

Vilken låneförmedlare är bäst – Veckans ENKLA topplista

Här ovan visar vi dom 3 testvinnarna av privatlån där merparten år låneförmedlare. Veckans ENKLA topplista har som mål att så enkelt som möjligt visa dom låneförmedlarna som är bäst just nu av alla låneförmedlare vi listar. Vi ta fram dom genom omdöme och betyg från våra besökare och recensioner från redaktionen. Sedan sorteras dom efter hur ofta våra besökare väljer att låna pengar hos dom den här veckan. Vill du ha en utökad version av topplistan kan du gå till Veckans STORA topplista där vi visar mer info och framförallt omdöme och betyg från våra besökare. Du hittar även våra recensioner.

Det heter inte Lånförmedlare

Lånförmedlare är ett felaktigt namn på Låneförmedlare. Det saknas alltså ett E i Lånförmedlare. Men många tror däremot att det heter just Lånförmedlare. Vi försöker rätta till sådant för människor så att dom hittar rätt. Lika som Compricer och Compriser där många väljer att skriva med S istället för C. Där har vi också gjort en guide för att folk ska hitta det dom söker. Så tror du att du är ute efter en Lånförmedlare så kan du ta en titt i vår guide Låneförmedlare här nedan i menyn. Där kommer du hitta det du söker tror vi.

Vi tror på våra bäst i test det är därför vi gör dom

Låneförmedlare – Bäst i test är ett test där vi tillsammans med våra besökare utser den bästa låneförmedlaren. Och vi gör det varje vecka, varje månad och varje år. Detta för att låneförmedlare kan ändra vilka banker dom samarbetar med och snabbt bli mycket bättre eller mycket sämre. Därför har vi en väldigt aktuell som visar vilken låneförmedlare som är bäst den här veckan och sedan efter månad och sedan till sist år.

Hur går det till när man ska samla lån till ett stort?

Det du gör då är helt enkelt att ta ett privatlån där du får en bättre ränta och bättre villkor i form av längre återbetalningstid så du vet att du kan betala tillbaka lånet i din takt. Så det som händer är alltså att du får in pengarna på ditt konto och sedan är det din uppgift att betala av dina lån som du vill packa ner i ett stort lån med bättre ränta istället.

Så hittar du den bästa förmedlaren av lån

Det du ser här ovan är dom 5 populäraste lånen totalt och inte bara förmedlare av lån. Men det är ofta förmedlare av lån på den listan och därför har vi valt att ha med den. Vill du sedan se hur dom står sig mot andra lån så klickar du bara på länken precis ovanför topplistan. Då kommer du nämligen till våra sida där vi listat alla lån efter kategorier. Så då kan du först jämföra privatlån mot förmedlare av detsamma och sedan se enbart låneförmedlare om så önskas.

Fördelarna

Och det genom enbart en enda UC. Det gör det oslagbart för alla som är ute efter att låna pengar med ett privatlån och vill hitta bästa räntan och dom bäst villkor för just dig. Skulle du själv jämföra alla bankerna skulle du få en UC per bank. Och hur fler UC du har på dig desto svårare kan du få att låna pengar och ju fler UC desto svårare är det att få bra och billig ränta. Därför vill man hålla ner antal UC så mycket som möjligt och därför väljer många en låneförmedlare.

Största låneförmedlare

Största låneförmedlare skulle vi gissa är Lendo. Lendo är till 100% störst hos oss och har varit sedan starten av Kontantinsats.se år 2010. Om vi går igenom dom 14 låneförmedlarna som vi listar och tittar på hur mycket dom omsätter så är Lendo överlägset störst. Sedan är det svårt att avgöra hur det är med dom låneförmedlarna som även har massor av andra tjänster som kommer med i omsättningen. För Lendo så är det enbart låneförmedling och så är det för dom allra flest andra låneförmedlarna som vi listar. Två guider som vi skulle rekommendera dig att läsa om du är intresserad av att låna pengar via en låneförmedlare så är det våra guider Låneförmedlare och Bästa låneförmedlare.

Låneförmedlare med betalningsanmärkning

Låneförmedlare med betalningsanmärkning? Finns det någon låneförmedlare som accepterar att man skicka in en ansökan trots att man har betalningsanmärkningar? Ja det finns flera sådana och den här sidan har vi skapat för att visa några av dessa. Den populära är just nu Lendo. Självklart är det ingen garanti för att man ska få låna pengar men det är inget som hindrar någon för att skicka in en ansökan åtminstone. Sedan kan man som bekant ha fått sina betalningsanmärkningar på många olika sätt. Det finns mer allvarliga och mindre allvarliga. Och det är det som beslutet baseras på och inte om man har någon eller ingen alltså.

Hur mycket kan jag låna – Så får du reda på det

Hur mycket kan jag låna är en av dom absolut vanligaste frågorna vi får. Och tyvärr är det en fråga vi inte kan svara på utan svaret på den frågan är att du kan inte veta innan du skickar in en ansökan. Du kan få lån hos en bank men bli helt nekad hos en annan. Du kan få låna 5000kr hos en bank som max och 3milj i bolån hos en annan. Så för att få svar på frågan måste du alltså skicka in en ansökan till den långivaren du önskar att få låna pengar hos.

Låneförmedlare i Sverige

Låneförmedlare Sverige? Vilka låneförmedlare finns det i Sverige? Det finns väldigt många låneförmedlare i Sverige. Framför allt sedan Lendo visade marknaden att det har saknats en låneförmedlare för privatlån i Sverige. Sedan Lendo startade så har det fullkomligen exploderat med nya låneförmedlare för varje år som gått. Och nya tillkommer hela tiden. Där utser vi veckans bästa löpande hela tiden och det gör vi med våra besökares hjälp. Har du inte hittat det du söker här ovanför i guide Låneförmedlare Sverige så hoppas vi att du kan klicka dig vidare här och hitta det du söker. Vi har väldigt många guider om låneförmedlare som vi tycker du verkligen borde läsa om. Speciellt om du funderar på att låna pengar med en låneförmedlares hjälp.

Först och främst bör den vara gratis för dig. Sedan är det viktigt hur många banker du får jämförda. Och sedan hur många UC eller annan kreditupplysning du får på dig. Det ska som sagt vara gratis och sedan bör det vara minst 20-25 banker och det med enbart en ansökan och en kreditupplysning. Bra låneförmedlare är en förlängning av guider Låneförmedlare. Här försöker vi förklara vad som är bra och vad som är dåligt vad gäller just förmedlare av lån. Alltså vad som förhoppningsvis gör en förmedlare av lån bra eller dålig. Säg hur bra du tycker rubriken stämmer med innehållet genom att ge den ett betyg nedan. Du kan även ge guiden ett omdöme med dina egna ord och det gör du i kommentarsfältet.


Advisa

Advisa låneförmedlare är gratis för dig som konsument att använda. Alltså du som besöker deras hemsida för att jämföra privatlån betalar inget till Advisa för att få jämförelsen. Det är bankerna som betalar Advisa för det och inte du. Det gör att du kan jämföra lån gratis utan att behöva ta något lån ens. Du kan skicka in en ansökan och sedan tacka nej. Det är så klart en briljant affärsidé dom har eftersom både bank och kund bli nöjd. Du får jämföra gratis och bankerna kan få nya kunder om dom sköter sig och ger dig så pass bra ränta och villkor att du vill bli deras kund. Och det du behöver göra är att bara skicka in en enda ansökan. Om du provar får du väldigt gärna lämna ett omdöme på dom också. Så nästa besökare får en ändå bättre sajt.


Det här söker våra besökare på kring Låneförmedlare – Bästa låneförmedlare 2021

Bra låneförmedlare

Bra låneförmedlare? Vilka är egentligen bra? Och då menar jag låneförmedlare som jämför privatlån? För att hitta en bra låneförmedlare så rekommenderar vi våra guider om låneförmedlare. Vi har skrivit väldigt mycket om låneförmedlare och framförallt eftersom det visat sig vara det populäraste alternativet för alla besökare som vill låna pengar med privatlån. Vi har nämligen sorterat fram dom populäraste alternativen för alla besökare efter ha besökt någon av våra guider om lån och då är det låneförmedlare som överlägset vinner.

Peer to peer lån Sverige

Peer to peer lån Sverige är en sida där vi skriver om så kallade Peer to peer lån som finns i Sverige. Vi har valt att samla allt om det på denna sida så du ska kunna ha en startsida för det och ta dig fram till alla vi skriver om detta typ av lån. Och som vanligt kan du se hur dom står sig mot vanliga privatpersoner och låneförmedlare. Så du kan klicka bara på länken ovanför topplistan här ovan och sedan ser du låna av privatpersoner som rubrik och då ser du alla sådana lån som vi skriver om på Kontantinsats.


Frågor och svar om Låneförmedlare – Bästa låneförmedlare?

Vilken låneförmedlare som är bäst är såklart väldigt svårt att ge ett bra svar på. Vi försöker reda ut det genom några olika punkter för att du som besökare själv ska kunna bilda din egen uppfattning om vilken låneförmedlare som passar just dig bäst. Vi försöker till exempel lista alla banker alla låneförmedlare jämför. Dock är det så att dom flesta låneförmedlare har sekretess på exakt vilka banker det är som dom har med i sin jämförelse. Så där gör vi allt vi kan för att ta reda på vilka banker alla låneförmedlare har samarbete med och har guider för varje låneförmedlare med vilka banker dom jämför åt dig.

Finns det någon förmedlare av lån som inte tar UC?

Vi vet igen förmedlare av lån som inte tar UC tyvärr. Men förhoppningsvis vill du använda en förmedlare av lån för att samla dina dyra lån och krediter om du redan har många UC på dig? Så därför borde du istället sikta in dig på att hitta dom som vill låna ut pengar till dig för att samla lån med en billigare ränta än vad du har just nu för lånen du ska samla.

Varför ansöka hos en låneförmedlare?

em>Varför ska man låna hos en låneförmedlare när man kan skicka in en låneansökan direkt till långivaren? Genom att använda dig av en låneförmedlare så får du flera offerter, det vill säga fler erbjudanden om lån, men bara en kreditförfrågan i din historik. Vilket många anser ger dig en fördel när du ska låna pengar vid ett senare tillfället. Har du fullt med kreditförfrågningar i din historik så är det många långivare som drar öronen åt sig så att säga och du kan få svårare att få lån. Men kostar det inte extra att gå via en låneförmedlare? Dom måste ju få betalt och då måste väl långivaren slå på det på ditt lån sedan? Först och främst är det oftast helt gratis att använda sig av en låneförmedlare. Sen nej det är inget vi känner till att det ska vara så. Du ska få minst samma ränta via en låneförmedlare som om du går direkt till långivaren.

Vilken låneförmedlare är bäst?

Vi har listat många låneförmedlare här på Kontantinsats och våran guide Bästa låneförmedlare visar vilken låneförmedlare som våra besökare tycker är bäst. Det vi gör är att lista låneförmedlare i Sverige och sedan får våra besökare vara med och ge omdöme och betyg på dessa. Listan börjar varje vecka med att vara sorterad efter just omdöme och betyg från våra besökare och sedan övergår den till att visa vilken som är mest populär efter 10 lån. På så sätt hoppas vi visa vilken som är bäst på att förmedla lån i Sverige.

Vad är skillnaden på privatlån och blancolån?

Skillnaden är ingen. Det är bara två olika namn på exakt samma typ av lån. Både privatlån och blancolån är ett lån utan säkerhet. Och med det menar man inte att det inte är någon säkerhet att ta det lånet utan att långivaren, det vill säga dom som lånar ut pengar till dig, inte har något i säkerhet. Alltså något i pant. Vid ett bolån tar banken bostaden som säkerhet för att du ska betala lånet till dom och gör du inte det så har dom säkerheten att kunna gå in och sälja bostaden och ta sina pengar.

Vilken låneförmedlare har flest banker?

I dom tester vi gjort av låneförmedlare och hela tiden gör löpande varje vecka så är det Lendo som har flest banker i skrivande stund. Du kan se exakt hur många banker och vilka banker det är i guiden Vilka banker har Lendo. I den här guiden tänkte vi tipsa om guider som vi skrivit om hur många banker låneförmedlare har och sammanfatta dom så bra som möjligt så du kan hitta de du söker så snabbt som möjligt.

Är alla gratis i listan?

Vad vi vet så är alla förmedlare av lån vi listar helt gratis för dig som användare. Men det kan så klart ändras så se till att alltid titta upp det. Dom skyltar oftast med det väldigt tydligare att dom är gratis och gör dom inte det så titta upp dom nogare angå detta då.

Har ni något bäst i test av förmedlare av lån?

Ja det har vi och vi har till och med länk till det testet i menyn. Under rubriken Bästa privatlån så har vi lagt relaterade test där och bland annat bästa låneförmedlare. Så titta gärna in där för att se vilket som är bäst just denna vecka.

Hur många låneförmedlare finns det i Sverige?

Längst upp den den här sidan ser du dom 5 populäraste lånen just precis nu hos våra besökare. Listan är baserat på alla lån vi listar och dom hittar du i länken precis ovanför topplistan. Där kan du se vilka låneförmedlare som vi jämför och skriver om. Det är inte alla låneförmedlare men nästan alla dom största.

Finns det låneförmedlare utan UC

I guiden Låneförmedlare utan UC försöker vi svara på det. UC är företaget som tar kreditupplysningen och det finns fler företag som tar kreditupplysningar. Så gå in där för att få ett lite längre svar på frågan. För det finns många förmedlare av lån och det är svårt att rada upp alla här och förklara.

Har Zmarta och Freedom Finance samma ägare?

Ja det är korrekt. Zmarta och Freedom Finance har samma ägare. Det kan man se om man läser under om på deras hemsidor. Så ser man att det är samma företag som driver sajterna och företagen. Däremot skiljer sig deras tjänster lite åt. Så titta in båda för att se vilken du gillar mest.

Lånar Lendo ut pengar själva?

Nej Lendo är bara en förmedlare av lån och ger inte ut några lån själva. Inte i skrivande stund i alla fall. Dom jämför 25 banker i skrivande stund och vill du se vilka det är kan du gå in via länken i topplistan och sedan tittar du under vilka dom samarbetar med just nu.

Vad är en låneförmedlare?

Låneförmedlare är helt enkelt förmedlare av lån. Du får oftast helt kostnadsfritt skicka in en ansökan och så tar dom in offerter från flera banker och ser vilken som har lägst kostnad för att låna ut pengar till dig. Exempel på stora kända låneförmedlare är Lendo, Advisa och Freedom Finance. Vårt mål är att till slut lista alla låneförmedlare vi kan hitta. Vårt mål är att göra den absolut bäst guiden om låneförmedlare.

Kan man ta ett privatlån till insatsen?

Ja det vår så Kontantinsats.se föddes. 2010 var vi en sajt där vi försökte informera det svenska folket att man kan låna till insatsen också men inte med ett bolån utan med ett privatlån. Och det kan man fortfarande göra. Men Kontantinsats.se har vuxit sig mycket större sedan dess och är nu en sida om ekonomi i stort där du kan läsa allt om att låna pengar.

Är privatlån och blancolån samma typ av lån?

Ja både är ett lån utan säkerhet och med det menas att man inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Det är bara två olika namn på samma typ av lån alltså. Många använder en förmedlare av lån för att jämföra privatlån och blancolån eftersom man då bara får en UC på sig och dessutom bara behöver skicka in en ansökan.

Kan man låna till kontantinsatsen vid bostadsköp?

Ja det är bara din ekonomi eller val av bank som kan stoppa dig från det. Du kan däremot inte låna till insatsen med bostaden som säkerhet utan du måste ta ett privatlån (även kallat blancolån) till din insats.

Kostar det att använda en låneförmedlare?

Oftast inte och gör det det så bör du använd en annan. För det finns gratis förmedlare av lån som helt enkelt hjälper dig hitta den billigaste ränta till just dig helt gratis. Sedan får dom betalt av det lånet du väljer men det drabbar inte dig.

Vilka banker har Lendo?

Vilka banker har Lendo är guiden där vi löpande listar vilka banker som Lendo har samarbete med. Det är alltid bra att titta upp vilka banker en låneförmedlare jämför innan du skickar in en ansökan. Vi rekommenderar alla att titta upp vilka banker man får jämförda så man verkligen vet vad man får för jobb gjort när man skickar in en ansökan.

Vilka är bäst av Lendo och Freedom Finance?

Vilka som är bäst svarar aldrig vi på utan det är upp till dig att avgöra med hjälp av det vi lägger fram om dom lika förmedlarna av lån. Vi skriver klart och tydligt i guiden hur vi gör vårt test och hur vi presenterar det i en topplista och sedan är det upp till dig att se vilket alternativ som du tycker är bäst utifrån det du söker efter.

Vilken förmedlare av lån har flest banker?

Vi skriver ut hur många banker dom har i våran tabell du hittar ovan. För att se att det stämmer med deras egna siffror klickar du bara på mer info för att se vad som gäller när just du läser det här.

Låneförmedlare bolån – Finns det?

Låneförmedlare bolån finns det också men dom är inte lika många som jämför privatlån. Vi har valt att enbart har med låneförmedlare för privatlån i många av våra guider om just låneförmedlare och det är för att det inte fungerar lika bra med bolån helt enkelt. Det finns dock undertag och det är bland annat Mittbolån där du kan prova jämföra ditt bolån för att se om du kan få ett billigare lån. Problemet är att många har sin bank och inte vill flytta så enkelt. Vi har följt låneförmedlare ända sedan år 2010 och har sedan dessa skrivit om dom varje vecka. Så vi kan ganska mycket om branschen för att uttrycka oss milt. Det har gjort att vi har många bra guider om just låneförmedlare där Bästa låneförmedlare är en som vi är extra stolta över. Där samlar vi våra besökare och försöker varje vecka utse den bästa av dom alla.

Vilka banker har Freedom Finance

Vilka banker har Freedom Finance visar vilka banker som låneförmedlare Freedom Finance har och jämför åt dig när du skickar in en ansökan. En ansöka hos Freedom Finance är kostnadsfri. Det vill säga gratis. Så du kan enkelt se om du får det lånet du vill ha utan att betala en enda krona. Det här är en sammanfattning av Vilken låneförmedlare har flest banker. I den här guiden går vi igenom vilka banker olika låneförmedlare ha för att du ska kunna hitta den som har flest banker av alla. Du kan som vanligt se omdöme och betyg från våra besökare också. Och läsa redaktionens recensioner efter ha följt låneförmedlare varje dag sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Kan man låna till bil utan kontantinsats?

Ja det kan du men inte med bilen som säkerhet för lånet. Tar du ett billån och lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i insats oavsett vilken bank du väljer. Tar du däremot ett privatlån som billån så kan du låna hela beloppet till bilen.


Om guiden Låneförmedlare – Hur hitta bästa låneförmedlare?

Låneförmedlare – Hur hitta bästa låneförmedlare är en guide om vilka förmedlare av lån som kan erbjuda dig att jämföra lån helt gratis. För om du är ute efter ett privatlån så kan du spara mycket pengar genom att jämföra och använder du en låneförmedlare så jämför dom åt dig och det helt gratis – och framförallt med en enda ansökan och en enda UC. Så du ska kunna hitta det lånet som just du söker helt enkelt.