Advisa lån – Jämför lån hos låneförmedlare Advisa!


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-05-26
Låna till Kontantinsats via Enklare
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 26,50%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Jämför 38 lån gratis online!
 • Över 300.000 kunder!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Advisa är en ny låneförmedlare i vår lista över privatlån. Hos denna låneförmedlare kan du ansöka om lån från 20.000kr upp till 400.000kr. Det blir bara en kreditupplysning och du jämför dem flera banker åt dig och tar fram den lägsta räntan åt dig. Tjänsten är helt kostnadsfri i skrivande stund och du förbinder dig inte till något genom att använda den. Från vilken ränta det gäller hittar du i listan här ovan. Dock sätts räntan som vanligt individuellt sedan.

Jämför Advisa mot andra låneförmedlare här

Låna till kontantinsats Advisa
 • Belopp: 5000kr – 600.000kr
 • Ränta: 2,95% – 26,05%
 • Löptid: 1år – 20år
 • Jämför upp till 36 banker & långivare!
 • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.Innehåll i guiden om Advisa

 • Advisa billån
 • Vilka banker har Advisa samarbete med
 • Grundkrav för att få låna pengar via Advisa
 • Advisa eller Lendo
 • Samla lån hos en låneförmedlare
 • Testet av bästa låneförmedlare

Jämför mot andra låneförmedlare

Om du ska använda en låneförmedlare är det viktigt att du först jämför dessa mot varandra. Du kan till exempel jämföra antalet banker dom jämför och vilka banker det är dom har samarbete med. Du kan även jämföra omdöme och betyg. Vi skriver om vilka alla låneförmedlare vi listar har för banker och vi har även möjligheten att lämna både omdöme och betyg för samtliga lån vi listar. Till det har vi även våran egen recension. Det är även allt detta som vi sammanställer till en topplista varje vecka.

Advisa billån

Advisa har även så du kan jämföra billån hos dem. Både billån utan bilen som säkerhet och billån med bilen som säkerhet för lånet. Vad som skiljer dessa åt och vad det finns för för och nackdelar kan du läsa under billån. Men billån utan bilen som säkerhet är ett privatlån och där kan du låna upp till 100% och kan köpa bilen av vem som helst.

Medan om du väljer ett billån med bilen som säkerhet så kan du bara låna max 80 procent av bilens pris och sedan måste ha 20 procent själv eller lösa det med ett privatlån som vissa väljer att göra. Dock gillar inte alla banker som beviljar ett billån med bilen som säkerhet den lösningen men ändå gör många så och får igenom det. Men sedan måste du köpa bilen av en bilhandlare om du ska få belåna bilen också. Läs mer i länken ovan.

Så funkar en låneförmedlare

En låneförmedlare tar oftast in en enda ansökan och tar bara en enda kreditupplysning och sedan får du erbjudande från flera olika banker och långivare där du kan se vilken ränta dom vill låna ut till dig med. Så du enkelt ska kunna se hur bra eller dålig ränta du kan få och hur mycket pengar du får låna helt enkelt.

Det ska du jämföra mellan låneförmedlare

När du har bestämt dig för att låna pengar via en låneförmedlare så ska du jämföra antalet banker dom jämför och sedan vilken ränta och vilka villkor dom erbjuder dig. Så se vilka som är bäst för just dig och prova dig fram.

Advisa eller Lendo

Vi har en guide som heter Advisa eller Lendo och där ställer vi alltså Advisa mot låneförmedlaren Lendo och jämför dom mot varandra. En väldigt populär guiden.

Advisa billån

Advisa erbjuder dig att jämföra billån i form av privatlån. Det vill säga billån där du inte behöver ha någon kontantinsats alls. Du behöver heller inte köpa en bil av en bilhandlare eller bry dig om vilken årsmodell det är på bilen. Krav som du annars ofta måste hålla dig till vid ”vanliga” billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet.

Jämför och få så billig ränta som möjligt

Ja om du vill låna pengar till bil och letar efter en låg ränta så kan du titta in låneförmedlare Advisa just nu. Dom jämför lån åt dig så du enkelt kan jämföra lån till bil helt gratis. Och dom har alltså flera banker som dom ställer mot varandra för att du ska få så billig ränta för ditt billån som möjligt för just dig. Och just nu har dom alltså ränta från 2,95%. Så vill du se om du kan få den räntan så kan du skicka in en ansökan redan idag. Väldigt enkelt online på nätet och det är helt gratis i skrivande stund. Så passa på och se om du får låna pengar och hur mycket du får låna. För det är en av våra vanligaste frågorna som vi får in.

Stora sidan om låneförmedlare Advisa

Advisa är en guide där vi samlar allt vi kommer över om låneförmedlare Advisa. Det är även där vi samlas och diskuterar Advisa med andra besökare. Det är tänkt att fungerar lite som startsidan för allt om Advisa och det är en guide vi uppdaterar ofta.

Advisa recension och betyg

Advisa recension och betyg = Hur bra är låneförmedlare Advisa i jämförelse med andra låneförmedare? Advisa är en låneförmedlare som vi listar sen några år tillbaka här på Kontantinsats.se.Vi har hunnit med och skrivit många guider om Advisa och i den här guiden tänkte vi tipsar om några av dessa. Och då framförallt dom där du kan hitta omdöme, betyg och recensioner om Advisa. Vi har lagt upp det så att i vår guide som bara heter Advisa så samlar vi allt vi skriver om Advisa.

Testet av bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide där vi tillsammans med våra besökare ska utse den bästa av alla låneförmedlare. Det gör vi bland annat genom omdöme, betyg och topplistor. Gå in i guiden bästa låneförmedlare för att veta exakt hur det går till. Vi tycker det är ett måste att besöka den guiden innan man ska låna pengar via någon låneförmedlare.

Läs hela guiden innan du väljer att låna pengar

Det är själva navet av alla guider om dom helt enkelt. Sedan har vi skrivit en recension själva som heter Advisa recension och vidare har vi lagt omdöme och betyg från våra besökare under Advisa omdöme. Där har du möjlighet att både läsa tidigare besökares betyg och omdömen samt lämna egna. En annan guide vi kan rekommendera är Advisa banker där vi listar alla banker som dom har samarbete med och jämför åt dig med bara en UC och en ansökan.

Jämför upp till 30 privatlån gratis

Advisa är en låneförmedlare som jämför över 20 privatlån mot varandra när du skickar in en ansökan. Den stora fördelen är att Advisa bara tar en enda UC istället för en per bank som det hade blivit om du jämförde själv. Med för många UC på sig blir det svårare att få låna pengar och dessutom får man inte sällan sämre ränta då. Guiden är våran startsida för allt vi skriver om låneförmedlare Advisa. Ett måste att läsa om du funderar på att låna pengar via låneförmedlaren. Du hittar bland annat omdöme och betyg från andra besökare. Du hittar vilka banker Advisa har samarbete med och jämför. Och redaktionens recension efter ha följt Advisa sedan dom grundades.

Så kan du låna trots att du har betalningsanmärkning hos Advisa!

Se är många som söker en låneförmedlare där man kan jämföra lån trots att man har betalningsanmärkning. Och det kan du alltså göra hos Advisa. Om du går in på deras hemsida visa topplistan och sedan ser under vanliga frågor så kan du se att dom svarar på frågan där. Det står att du kan ta ett lån trots att du fått betalningsanmärkningar men du ska inte ha några skulder hos Kronofogden. Men självklart försvårar det din chans att få låna pengar när du har betalningsanmärkningar. Om du är ute efter att låna pengar fast att du har betalningsanmärkning så kan du även titta in Låna pengar trots betalningsanmärkning och även Advisa.

Samla lån hos en låneförmedlare

Du kan även samla lån och krediter hos dom. Det du använder dig av då är deras privatlån. Så du ansöker helt enkelt om ett vanligt privatlån och betalar av dina dyra lån. Många tror tyvärr att man ansöker om samlingslån och sedan löser dom allt. Men du får lånen på ditt konto och sedan betalar du av alla dina små och dyra lån.


Vilka banker har Advisa samarbete med?

I vår guide Advisa banker reder vi ut allt om det. Vi uppdaterar guiden löpande hela tiden så fort vi får reda på en ändring. Låneförmedlare får ofta nya samarbete med banker medan någon väljer att hoppa av samarbetet och då är vi där och ändrar vår lista över vilka banker det är dom jämför åt dig.

Att använda sig av en låneförmedlare för att samla lån och krediter har blivit väldigt populärt och det även hos Advisa som har en egen specialsida där du kan få hjälp att samla lån. Här ser du vilka banker som Advisa själva skriver ut att dom samarbetar med. Skickar du in en ansökan får du reda på vilka banker som dom har samarbete med.

 • Swedbank
 • SEB
 • ICA Banken
 • Ikano Bank
 • Forex
 • Marginalen Bank
 • Santander Consumer Bank
 • Resurs Bank
 • Sevenday Finans
 • Konsumentkredit
 • Collector
 • Wasa Kredit
 • BigBank
 • Credento
 • Avida
 • Spring Finance
 • Nordnet Bank
 • Sparlån
 • Lendify
 • Goodcash
 • Villabanken
 • MoneyGo

Stora sida om låneförmedlare Advisa

Advisa är en så kallad låneförmedlare som jämför lån åt dig och det med en enda UC. Vår guide Advisa är en guide vi tycker du bör besöka innan du väljer att använda dig av deras tjänster. Där samlar vi bland annat allt vi skriver om dom.

Advisa samarbetar med?

Advisa är en jämförelsetjänst som helt enkelt jämför banker åt dig. Du skickar bara in en låneansökan men får flera förslag. Sen väljer du den du tycker är bäst. Men vilka samarbetar då Advisa med? Tyvärr går inte det att få fram då det enligt dom är flera av dom bankerna som inte vill att dom säger det. Så man får helt enkelt prova skicka in en ansökan och se vilka man får erbjudande av att låna pengar.

Är det gratis att jämföra lån hos dom?

Ja det är helt gratis för dig som konsument att jämföra lån hos dom i skrivande stund. Du kan alltså skicka in en ansökan och se om du får låna pengar och hur mycket du får låna utan att betala en enda krona.

Kan man låna till bil hos Advisa?

Ja det går utmärkt och det är ett vanligt privatlån du kan jämföra hos dom där du får låna 100% om du vill. Och du kan köpa av både bilhandlare och privatperson då istället för att oftast bara få köpa av en bilhandlare som är godkänd av banken. Och där du måste köpa en nyare bil som ofta inte går vara äldre än 10år. Så om du vill ha ett billån utan kontantinsats så kan du använda låneförmedlare Advisa och jämföra lån där. Du kan jämföra över 20 banker mot varandra och hitta det som är billigaste för just dig.

Kan man låna pengar av dom?

Man kan inte låna pengar av dom, man kan låna pengar VIA dom. Dom är enbart en låneförmedlare som har samarbete med banker som dom ställer mot varandra för att du ska få den bästa räntan och dom bästa villkoren för just dig. Och det med bara en ansökan och en UC.

Är Advisa en låneförmedlare?

Ja Advisa är en låneförmedlare precis som konkurrerande Advisa, Lendo, Freedom Finance med flera. Skickar du in en ansökan till Advisa så får du över 20 banker och lånegivare jämförda mot varandra med bara en UC (kreditupplysning).

Har dom något billån?

Först och främst så har inte dom inte några lån själva överhuvudtaget då dom är en låneförmedlare. Så om vi skriver om frågan till om dom jämför billån så är svaret att jag dom jämför billån men inget billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Du kan jämföra privatlån (även kallat blancolån) som du kan använda för billån.

Vad kostar en ansökan till Advisa?

En ansökan kostar i skrivande stund 0kr. Du förbinder dig inte heller att låna pengar när du skickat in en ansökan till Advisa. Du kan alltså skicka in en ansökan och se om du kan få låna pengar och hur mycket pengar du får låna och sedan kan du välja att inte låna pengar.

Vilken låneförmedlare är bäst?

Att svara på vilket låneförmedlare som är bäst är så klart väldigt svårt. Det rätta om det nu finns något rätt svar är att olika låneförmedlare är bäst för olika människor. Men vårt test av låneförmedlare kan du läsa i guiden Bästa låneförmedlare. Det är en guide som vi är väldigt stolta över och som vi jobbar väldigt mycket med varje vecka året runt.

Vilka banker har Advisa?

Då vilka banker låneförmedlare ofta ändras så listar vi dom i egna guider där vi enkelt kan gå in och ändra så fort vi får reda på att dom ändrat vilket banker det är dom jämför åt dig när du skickar in en ansökan. Så gå in i guiden Vilka banker har Advisa för att se vilka banker dom har samarbete med och jämför åt dig.

Advisa höjde sin omsättning med 9 miljoner 2017
Advisa höjde sin omsättning med 9 miljoner 2017 – Läs allt om det här.

Hur mycket får jag låna via Advisa?

Hur mycket får jag låna via Advisa är den vanligaste frågan vi får in på Kontantinsats.se och tyvärr finns det inget svar på exakt hur mycket just du får låna. Svaret är tyvärr att du måste skicka in en ansökan för att få reda på det. Om du ska låna till bostad får du fråga om lånelöfte och ska du ta ett privatlån så är det enda sättet att skicka in en låneansökan.


Om stora sidan om låneförmedlare Advisa

Advisa är en så kallad låneförmedlare som jämför lån åt dig och det med en enda UC. Vår guide Advisa är en guide vi tycker du bör besöka innan du väljer att använda dig av deras tjänster. Där samlar vi bland annat allt vi skriver om dom.

Advisa recension och betyg

Tar Advisa UC?

Ja Advisa tar UC på dig när du skickar in en ansökan. Under UC kan du läsa mer om vad det innebär för dig och vad det är för något. Många vill har så få UC på sig som möjligt då för många kan göra att du får svårare att låna pengar i framtiden och det kan även göra att du får sämre ränta. Advisa UC har vi döpt guiden där vi svarar på om låneförmedlare Advisa tar en UC på dig eller inte. Så du snabbt ska kunna se om det är ett alternativ för dig eller inte om du letar just ett lån utan UC. Då kan du besöka Låna pengar utan UC istället.


Jämför alltid låneförmedlare

Låneförmedlare jämför lån åt dig så du inte behöver skicka in ansökningar till alla själv. Men du bör jämföra låneförmedlarna och se vilken som har flest och bäst banker och långivare. Se till att du väljer en som är gratis och som inte är bindande. Så se till att ta en stor och känd förmedlare av lån.