Lendo bolån – Jämför här


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-12-01.
Innehåller annonslänkar
Låna till Kontantinsats via Enklare
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 26,50%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Jämför upp till 39 lån
 • Svar direkt
Mer info →

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Lendo bolån? Lendo är gratis jämförelsetjänst som låtar banker tävla om dig som kund genom att erbjuda dig det bästa lånet. Dock har Lendo i skrivande stund ingen jämförelse av bolån utan enbart privatlån. Med ett privatlån kan du till exempel låna till kontantinsats till hus eller lägenhet. Du kan låna till bil, köpa båt, motorcykel eller renovera köket. Ja du får göra vad du vill för pengarna när du tar ett privatlån. För du lämnar inget i säkerhet för lånet och får därför också köpa vad du vill. Det får du till exempel inte göra vid ett bolån eller ett vanligt billån där du lämnar bostaden och bilen som säkerhet för lånet.

Lendo Låna Till Kontantinsats
 • Belopp: 10000kr – 600.000kr
 • Ränta: 2,95% – 29,95%
 • Löptid: 1år – 15år
 • Jämför upp till 40 banker & långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

I skrivande stund så jämför Lendo inte bolån. Däremot kan du självklart jämföra privatlån för att köpa en bostad.


Innehåll Lendo bolån

 • Dom jämför tyvärr inte bolån men lån till insats
 • Allt vi skriver om låneförmedlare Lendo
 • Så har vi skrivit guiden
 • Jämför bolån så här
 • Har du frågor kan du ställa dom nedan
 • Lendo är en låneförmedlare av privatlån
 • Den första sidan om Lendo

Vilka banker jämför Lendo åt mig?

Om du vill se vilka banker låneförmedlare Lendo jämför åt dig ska du titta under Vilka banker har Lendo där du helt enkelt kan ta reda på det idag. Vi tycker alla som ska använda sig av en låneförmedlare ska ta reda på vilka banker man egentligen får jämförda och inte bara skicka in en ansökan och hoppas dom gör ett bra jobb. Lendo ska ha jämfört bolån första tiden men ändrade sedan till privatlån. Oklart om dom någonsin kom ut med en skarp version av att jämföra bolån dock utan den kan mycket väl ha stannar på ritbordet bara.

Så har vi skrivit guiden

Och tycker du vi gör ett bra jobb så blir vi väldigt glada att göra det så vi orkar driva vidare sajten varje dag året runt som vi gör idag. Vill du lämna omdöme och betyg på låneförmedlare Lendo så gör du det i guiden Lendo omdöme. Det här kapitlet som heter Tips på fler guider om Lendo bolån är små korta sammanfattningar om andra guider vi skrivit om just låneförmedlare Lendo eller bolån.

Jämför bolån så här

Med Lendo bolån vill vi informera om att dom inte jämför bolån vilket många verkar tro. Men att deras ide från början var just att jämföra bolån. Men idag jämför dom enbart privatlån / blancolån alltså. Du kan även skriva några egna ord om Lendo bolån och det är fältet här under till för.

Dom jämför tyvärr inte bolån men lån till insats

I skrivande stund så jämför Lendo alltså inte bolån med bostaden som säkerhet. Men dom jämför privatlån helt gratis och för dessa pengar kan du så klart låna pengar till en bostad. Även om det ofta blir dyrare med högre ränta än med bostaden som säkerhet. Men det passar bra för att låna till insatsen bland annat. Eller renovering av din bostad.

Har du frågor kan du ställa dom nedan

Där kan du även skriva eventuella funderingar och frågor om låneförmedlare Lendo eller bolån. Var gärna med och säg vad du tycker om guiden. Kom ihåg att vi bygger den här sajten för dig som besökare och inte för någon annan så din åsikt är viktig.

Den första sidan om Lendo

Under Lendo kan du se allt vi skrivit om dom sammanställt på en och samma sida. Tanken med den sidan är att du ska få en överblick över allt vi skrivit om dom och där ska du enkelt kunna hitta vidare till omdöme, betyg med mera. Så funderar du på att ta ett privatlån och vill jämföra det via en låneförmedlare så kan du titta in där och läsa mer. Men vid ett privatlån så gör du alltså inte det. Det gör att du får låna pengar till vad du vill. Dock brukar räntan bli högre vid ett lån utan säkerhet än när du lämnar något i säkerhet för ditt lån. För banken tar större risk att låna ut pengar till dig när du inte lämnar någon säkerhet och måste således även ta mer betalat.

Jämför ICA Banken med en låneförmedlare

Lendo är en låneförmedlare och det finns låneförmedlare som ställer ICA Banken mot andra banker för att se om det är billigaste räntan för just dig. Därför tycker vi att du bör titta in guiden Låneförmedlare innan du väljer någon av dessa två. Med Lendo eller ICA Banken vill vi att vi ska samlas och diskutera vilken av dessa två man bör välja. Detta med bland annat omdöme och betyg från er. Våra besökare. Och sedan med våran recension av dom. Tanken med det är att vi tillsammans ska hjälpa varandra att hitta det bästa lånet. Säg gärna vad du tycker om guiden här genom att lämna betyg och omdöme. Vill du läsa och lämna omdöme på Lendo och ICA Banken så gör du det under Lendo omdöme och ICA Banken omdöme. Vi vill att du ett betyg efter hur bra du tycker rubriken på guiden stämmer med innehållet.

Låna pengar omgående via Lendo

Låna pengar omgående via Lendo är enkelt! Du söker bara upp dem i topplistan ovan och klickar på mer info. Då får upp allt du behöver veta om den direkt samt instruktioner om hur du ansöker om lån direkt online på nätet men snabbt svar om du får låna pengar eller inte. Enkelt va? Vill du se största sidan vi har om låneförmedlare Lendo så går du inte under Lendo. För vår största guider om dom har samma namn. Så vill du låna pengar via deras jämförelse tycker vi att du ska läsa genom denna sida först. Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg på guiden. Vi blir glada för att ni tycker till om.

Lendo är en låneförmedlare av privatlån

Lendo jämför enbart privatlån i skrivande stund. Vill du jämföra bolån istället så får du klicka på bolån i menyn så du kan läsa om hur du enklast kan jämföra bostadslån. Antingen själv eller med en låneförmedlare av just bolån och inte privatlån. Nej Lendo har ingen jämförelse av bolån utan enbart jämförelse av privatlån. (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) Vilket är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar via Lendo. Vid ett vanligt bolån så lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för lånet.


Vad är det våra besökare söker på kring just Lendo bolån?

Lendo eller ICA Banken

I dagslägen samarbetar in Lendo med ICA Banken så det kan vara smart att jämföra dessa mot varandra. Lendo är en så kallad låneförmedlare och ställer banker och andra mindre långivare mot varandra för att kunna ge dig lägst ränta. Du kan se vilka banker Lendo har samarbete och jämför under Lendo banker. Sen kan du efter ha skickat in en låneansökan där skicka in en till ICA banken också och se om dom kan erbjuda dig en bättre ränta. Och framförallt ge dig något lån överhuvudtaget kanske. Det kan ju vara så att ICA banken nekar men en bank vi Lendo inte gör det till exempel. Annars är det bra med Lendo eftersom dom bara tar en UC för alla banker och inte en per styck som det annars kan bli om du jämför själv. För räntan blir ändå den samma och Lendo tar ingen kostnad av dig utan bara av banken. Lendo jämför ICA Banken i skrivande stund så skickar du in en ansökan till Lendo så jämför du alltså ICA Banken och ser om dom är bäst för just dig eller inte.


Frågor och svar om Lendo bolån 2021

Vill du diskutera Lendo banklån kan du göra det med oss på redaktionen och andra besökare här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du ställa frågor och svara på andras. Vi skulle bli glada om du ville ta dig tid att lämna omdöme och betyg på guiden här nedanför. Här nedan hittar du en samling vanliga frågor om just detta. Det vill säga Lendo och låneförmedlare som jämför bolån:

Hur prutar man på räntan?

Svar: För att kunna få ett bra förhandlingsläge så bör man fråga om räntan från flera banker och ställa dom mot varandra. Sedan bör man läsa på vad listränta är och även snitt ränta. Har man svårt att få låna pengar bör man dock inte pressa det för hårt så man står utan lån istället.

Vilka banker jämför Lendo åt dig?

Svar: Vi skapade Vilka banker har Lendo för att lista banker som dom jämför åt dig. Så skickar du in en ansökan till dom så kan du alltså få dessa jämförda mot varandra så du kan hitta den billigaste räntan just nu för just dig och dina förutsättningar att få låna pengar.

Lendo banklån? Har Lendo banklån?

Svar: Ja Lendo är en låneförmedlare, vilket alltså är ett företag som ställer banker mot varandra och på så sätt får fram den bästa räntan till just dig och dina förutsättningar för att kunna låna pengar. Tyvärr är det så att banklån är dyrare desto svårare man har att betala sitt lån. Eftersom banken helt enkelt tar större risk då. Så den med minst pengar får betala mest. Vilket såklart känns väldigt fel men så måste det tyvärr fungera som det ser ut nu.

Finns det någon låneförmedlare som jämför bolån?

Svar: Ja det finns det och du kan läsa om det i guiden Låneförmedlare som jämför bolån. Där har vi sorterat ut dom som även jämför bostadslån helt gratis åt dig utan förbindelse. Precis som dom vi listar som jämför privatlån.


Allt vi skriver om låneförmedlare Lendo

Vi har skapat guiden Lendo där vi radar upp och sammanfattar allt om dom på samma ställe. Så då kan du se och följa allt vi skriver om dom. Vi uppdaterar den guiden mest av alla sidor om dom så om du funderar på att använda en låneförmedlare och vill jämföra dom så bör du titta in där. Vi har drivit den sidan sedan 2010 så det finns mycket info så här många år senare.