Kontantinsatslån 2023 – Jämför här


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-03-20
Låna till Kontantinsats via Enklare
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 3,01% – 29.27%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför 38 lån gratis online!
  • Över 300.000 kunder!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Kontantinsatslån är ett privatlån som man tar till insatsen vid köp av bostad. Oavsett om det ska köpa ett hus eller en lägenhet så behöver man ha minst 15 procent i insats. Här kan du läsa allt om det och jämföra lån till insatsen. För det är nämligen möjligt att finansiera den med privatlån om ens ekonomi klarar av det. Och om man väljer en bank som accepterar det. Jag som skriver det här har själv finansierat min kontantinsats till en lägenhet med ett privatlån. Flera gånger till och med.

Här kan du bland annat jämföra privatlån till kontantinsatsen. Du ser listan här ovan och den är baserad på lån som Svenska Lånenätverket listar för 2022.

Innehåll i Kontantinsatslån

  • Jämför kontantinsatslån här
  • Det här kallar vi för banklån
  • Låna pengar till kontantinsatsen
  • Allt om att låna till insatsen
  • Låna pengar med banklån till Kontantinsatslån?

Låna pengar till kontantinsatsen

Kan man göra det? Har ni några guider om det? Ja låna pengar snabbt har vi alla behövt göra någon gång. Det kan bara röra sig om någon hundralapp eller några tusenlappar för att betala någon räkning. Här listar vi alltså lån där det vanligt betalas ut pengar inom max 3 dagar. Men eftersom många efterfrågar ännu snabbare lån så skriver vi ut efter hur snabbt långivaren eller banken påstår sig betala ut pengarna till dig. Och vill du se vart du kan låna pengar på helgen kan du ta och titta in låna pengar på helgen som är en guide om just det.

Bästa Kontantinsatslån 2023? Hur hittar man det?

Det bästa kontantinsatslånet 2023 är det ni som besökare som hittar själva. Det är grundtanken med sajten att våra besökare själva ska kunna jämföra lån enkelare och på så sätt få svenskarna att få lägre räntor. Det gör vi bland annat genom att lista långivare och banker som erbjuder privatlån där det är möjligt att ta det till en kontantinsats. Så länge din ekonomi och bank godkänner det helt enkelt.

Jämför kontantinsatslån här

Vi skapade Kan man låna till bostad utan kontantinsats för att informera om att kan låna till kontantinsatsen med ett privatlån men man kan inte ta ett bolån utan insats. I Sverige har vi ett bolånetak där ingen får belåna bostaden mer än 85% men sedan kan du ta ett privatlån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet för att betala insatsen. Men kom ihåg att hur mer du har själv till insatsen desto större chans är det att du får låna pengar.


Vanliga sökningar om Kontantinsatslån

Allt om att låna till insatsen

På samma sätta som du kan ge betyg på guiden Kan man låna till bostad utan kontantinsats precis här ovanför så kan du ge omdöme här nedan. Vill du vara med och diskutera Kan man låna till bostad utan kontantinsats med andra besökare och med oss så kan du göra det här nedanför. Samma kommentarsfältet där du även kan lämna ett omdöme om guiden. Stämmer rubriken med innehållet? Meny över andra guider om Kan man låna till bostad utan kontantinsats. Detta är alltså en meny som visar andra guider om just Kan man låna till bostad utan kontantinsats som vi har skrivit och som vi tycker du ska läsa. Vi tar fram dom populäraste.

Låna pengar med banklån till Kontantinsatslån?

Banklån är ett samlingsnamn för alla lån som du kan ta hos en bank. Exempel på lån som ingår i banklån är privatlån, bolån, båtlån och billån. Fick du inte svar på din fråga här ovanför så är det här kapitlet för dig. Här fördjupar vi oss i att Låna pengar snabbt på olika sätt. Tanken är att man efter ha läst det här kapitlet ska kunna allt om att låna pengar snabbt med utbetalnings nästan direkt till kontot. Här har vi gjort en snabbmeny åt dig så att du så enkelt som möjligt ska kunna navigera dig fram i guiden om att låna pengar snabbt.

På så sätt hoppas vi att vi hjälper dig att hitta rätt utan att lägga ner tid på att läsa något du inte är intresserad av. Här kan du lämna betyg och omdöme på guiden. Titta gärna in guiden Låna pengar också som är vår startsida för alla som vill låna pengar och vill läsa en sammanfattning av alla typer av lån. Är det något du undrar över det du precis läst i guiden Låna pengar snabbt så kan du skriva din fråga här nedanför i kommentarsfältet.

Det här kallar vi för banklån

Banklån är helt enkelt lån du får av en bank. I guiden banklån reder vi ut begreppet och låter våra besökare ge omdöme och betyg på olika banklån. En guide du bör läsa innan du ska låna pengar om du frågar oss. Den här guiden listar lån där du får en snabb utbetalning och har inget att göra med hur länge du ska låna pengar. Vi går igenom dom olika typer av lån där dom erbjuder sina kunder att låna pengar snabbt och vad det har för för och nackdelar. Sedan listar vi dessa med omdöme och betyg från er besökare och recension från oss på redaktionen. Du kan även se veckans topplista över vart flest besökare valt att låna pengar snabbt just den här veckan. I guiden Låna pengar snabbt försöker vi tillsammans utse det lånet som är bäst av alla som erbjuder sig att betala ut pengarna direkt på kontot.


Vanliga frågor om Kontantinsatslån

Här har vi försökt samla frågor och svar om kontantinsatslån 2021. Kom dock ihåg att ALLTID fråga långivaren vad som gäller för just dig.

Hur kan man låna pengar för att bygga ett nytt hus?

Lån för att bygga nytt hus är ofta ett annat typ av lån. Det är alltså en del skillnaden mot att ta ett vanligt bolån. För om du ska bygga hus kan du få lån till en viss summa men där du inte tar ut hela direkt och därför behöver du inte ta ut hela direkt och räntan blir därför billigare. Det är den stora skillnaden. Annars skulle du ta ut hela lånet direkt och då är lånen även direkt. Så se till att veta vad som gäller när du ska bygga helt nytt hus istället för att låna pengar direkt till hela huset.

Kan man låna till bostad utan kontantinsats?

Ja det går helt utmärkt att låna till bostad fast att du inte har någon egen kontantinsats i form av ihop sparade pengar. Du kan nämligen ta ett privatlån/blancolån (två namn på exakt samma typ av lån) till din insats. För du kan inte gå runt bolånetaket i Sverige så du kan max belåna 85 procent av bostadens värde oavsett vilken bank du väljer. Bostadens värde avgörs av vad du köpt din bostad för eller fått den värderad till. Kom dock ihåg att banken måste godkänna värderingen. Du kan alltså inte hitta på ett värde genom att köpa en bostad av någon du känner eller liknande. Utan värdet måste godkännas av banken.


Om Kontantinsatslån

Kontantinsatslån är privatlån och blancolån och det är viktigt att veta om det så man verkigen kan jämföra räntan och se till så man får en så billig ränta som det bara går.

Kontantinsatslån