VECKANS TOPPLISTAN:
1. Advisa kontantinsats
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,50%
 • Löptid: 1år - 18år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »
2. Lendo kontantinsats
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 25,74%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »
Öppna HELA topplistan här »

Kontantinsatslån – Bäst i test 2019!

Kontantinsatslån är ett privatlån som du tar till insatsen vid köp av bostad. Här kan du läsa allt om det och jämföra lån till insatsen.


Kan man låna till bostad utan kontantinsats?

Ja det går helt utmärkt att låna till bostad fast att du inte har någon egen kontantinsats i form av ihop sparade pengar. Du kan nämligen ta ett privatlån/blancolån (två namn på exakt samma typ av lån) till din insats. För du kan inte gå runt bolånetaket i Sverige så du kan max belåna 85 procent av bostadens värde oavsett vilken bank du väljer. Bostadens värde avgörs av vad du köpt din bostad för eller fått den värderad till. Kom dock ihåg att banken måste godkänna värderingen. Du kan alltså inte hitta på ett värde genom att köpa en bostad av någon du känner eller liknande. Utan värdet måste godkännas av banken.

Jämför kontantinsats lån

Vi skapade Kan man låna till bostad utan kontantinsats för att informera om att kan låna till kontantinsatsen med ett privatlån men man kan inte ta ett bolån utan insats. I Sverige har vi ett bolånetak där ingen får belåna bostaden mer än 85% men sedan kan du ta ett privatlån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet för att betala insatsen. Men kom ihåg att hur mer du har själv till insatsen desto större chans är det att du får låna pengar.

Allt om att låna till insatsen

På samma sätta som du kan ge betyg på guiden Kan man låna till bostad utan kontantinsats precis här ovanför så kan du ge omdöme här nedan. Vill du vara med och diskutera Kan man låna till bostad utan kontantinsats med andra besökare och med oss så kan du göra det här nedanför. Samma kommentarsfältet där du även kan lämna ett omdöme om guiden. Stämmer rubriken med innehållet? Meny över andra guider om Kan man låna till bostad utan kontantinsats. Detta är alltså en meny som visar andra guider om just Kan man låna till bostad utan kontantinsats som vi har skrivit och som vi tycker du ska läsa. Vi tar fram dom populäraste.

Låna pengar till kontantinsatsen

Kan man göra det? Har ni några guider om det? Ja låna pengar snabbt har vi alla behövt göra någon gång. Det kan bara röra sig om någon hundralapp eller några tusenlappar för att betala någon räkning. Här listar vi alltså lån där det vanligt betalas ut pengar inom max 3 dagar. Men eftersom många efterfrågar ännu snabbare lån så skriver vi ut efter hur snabbt långivaren eller banken påstår sig betala ut pengarna till dig. Och vill du se vart du kan låna pengar på helgen kan du ta och titta in låna pengar på helgen som är en guide om just det.

Låna pengar snabbt med banklån

Banklån är ett samlingsnamn för alla lån som du kan ta hos en bank. Exempel på lån som ingår i banklån är privatlån, bolån, båtlån och billån. Fick du inte svar på din fråga här ovanför så är det här kapitlet för dig. Här fördjupar vi oss i att Låna pengar snabbt på olika sätt. Tanken är att man efter ha läst det här kapitlet ska kunna allt om att låna pengar snabbt med utbetalnings nästan direkt till kontot. Här har vi gjort en snabbmeny åt dig så att du så enkelt som möjligt ska kunna navigera dig fram i guiden om att låna pengar snabbt. På så sätt hoppas vi att vi hjälper dig att hitta rätt utan att lägga ner tid på att läsa något du inte är intresserad av. Här kan du lämna betyg och omdöme på guiden. Titta gärna in guiden Låna pengar också som är vår startsida för alla som vill låna pengar och vill läsa en sammanfattning av alla typer av lån. Är det något du undrar över det du precis läst i guiden Låna pengar snabbt så kan du skriva din fråga här nedanför i kommentarsfältet.

Låna pengar direkt

Låna pengar direkt är guiden där vi sorterat fram lån där du lovas pengarna direkt. Med direkt i det här fallet är alltså inom 24timmar. Men oftast mycket snabbare än så. Direkt. Se guiden Låna pengar direkt för att se vad vi menar. Där kan du även vara med och diskutera med andra besökare. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24 timmar och andra besökare brukar vara ungefär lika snabbt dom. Här samlar vi tips på guider som vi tror du är intresserad av om du är intresserad av att låna pengar snabbt. Det är alltså sidor som vi skapat i ämnet om att få utbetalningen till kontot snabbt och ibland till och med direkt. Här skapar vi löpande en snabbmeny över andra guider vi skrivit om att låna pengar snabbt och direkt. Alla guider som vi tycker du borde läsa i ämnet samlar vi här. Så om vi skriver en ny guider i ämnen eller som är relaterat till att låna pengar snabbt så lägger vi även in den här.

Det är Internetlån

Internetlån är inte något svårare än ett lån som kan tas helt på Internet. Alltså där du kan legitimera dig online och skriva under ditt lån. Det gör att du kan låna pengar betydligt mycket snabbare i och med att du inte behöver vänta på något postgång där du skrivit på papper, eller behövt åka till ett bankkontor för den delen. Men framförallt räknar vi det som ett lån du kan ta helt via nätet. Därför har vi skapat guiden Internetlån där vi samlar sådana lån för alla som vill veta vad det finns för alternati med en bra sammanfattning. Många av dom lånen vi listat i den här guiden Låna pengar snabbt är just Internetlån men inte alla. Det finns lån som är snabba än då och då har vi med dem. Sedan är det upp till dig vilka lån som är tillräckligt snabba för dig.

Det här kallar vi för banklån

Banklån är helt enkelt lån du får av en bank. I guiden banklån reder vi ut begreppet och låter våra besökare ge omdöme och betyg på olika banklån. En guide du bör läsa innan du ska låna pengar om du frågar oss. Den här guiden listar lån där du får en snabb utbetalning och har inget att göra med hur länge du ska låna pengar. Vi går igenom dom olika typer av lån där dom erbjuder sina kunder att låna pengar snabbt och vad det har för för och nackdelar. Sedan listar vi dessa med omdöme och betyg från er besökare och recension från oss på redaktionen. Du kan även se veckans topplista över vart flest besökare valt att låna pengar snabbt just den här veckan. I guiden Låna pengar snabbt försöker vi tillsammans utse det lånet som är bäst av alla som erbjuder sig att betala ut pengarna direkt på kontot.

Lån för att bygga nytt hus

Lån för att bygga nytt hus är ofta ett annat typ av lån. Det är alltså en del skillnaden mot att ta ett vanligt bolån. För om du ska bygga hus kan du få lån till en viss summa men där du inte tar ut hela direkt och därför behöver du inte ta ut hela direkt och räntan blir därför billigare. Det är den stora skillnaden. Annars skulle du ta ut hela lånet direkt och då är lånen även direkt. Så se till att veta vad som gäller när du ska bygga helt nytt hus istället för att låna pengar direkt till hela huset.


Euroloan

Euroloan är ett lån mellan 2000kr och 50000kr och är insorterat som privatlån, smslån, snabblån och små-lån hos oss. Euroloan är en onlinekredit där du tar ut dom pengarna du behöver till ditt konto helt enkelt. Dom ett kreditkort skulle man kunna säga. Det kostar först när du utnyttjar krediten. ELCF Sweden AB är företaget dom ligger bakom Euroloan och är ett svenskt finansbolag som funnits sedan 2007. Du måste vara min 18år för att få låna pengar av Euroloan. Ja vad vi kan hitta så dom UC. Men vi är inte helt säkra eftersom vi inte hittat infon på deras egna hemsida. För vi hittar nämligen inte det på deras hemsida. Så klart är i alla fall att det är otydligt om dom gör det eller inte. Vet du om dom gör det och vad det står på deras sajt? Vi tycker dom borde göra det tydligare om man kan ta ett lån hos dom utan att få en UC på sig eller inte.