Kontantinsats bil 2023


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-12-01.
Innehåller annonslänkar
Låna till Kontantinsats via Enklare
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 26,50%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Jämför upp till 39 lån
 • Svar direkt
Mer info →

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Kontantinsats bil 2023 är en sammanställning av lån där du kan jämföra billån där du inte behöver någon kontantinsats. Samt en guide här nedan där vi bland annat tar upp om måste man ha en insats när man ska låna till bil? Det beror nämligen på vilken typ av billån du väljer för ditt bilköp. Privatlån till bil och billån med bilen som säkerhet för lånet är det du kan välja på om du vill låna pengar till den. Billån utan kontantinsats är alltid privatlån. Även kallat blancolån ibland av vissa långivare och jämförelsetjänster. Medan du måste ha minst 20 procent i insats när du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Billån med bilen som säkerhet har alltid 20 procen i insats och det är oavsett vilken bank du väljer i Sverige. Så vill du ha ett billån utan insats så är det ett privatlån som gäller för dig och vill du lämna bilen som säkerhet och lägga 20% i insats så är det det som gäller för dig. Så bestäm vilket av dessa två alternativ som passar dig bäst

Om du söker efter ett billån med bilen som säkerhet så måste du ha minst 20 procent i kontantinsats oavsett bank eller långivare i Sverige. Vill du låna mer än 80% av bilens pris så är det privatlån som du får använda dig av. Här ovan kan du börja din jämförelse av lån till bil utan kontantinsats. Det vill säga privatlån till bil. För dig som föredrar det eller som inte har något alternativ att ta bilen som säkerhet för att bilen är för gammal eller liknande.


Innehåll i Kontantinsats bil

 • Om du väljer att lämna bilen som säkerhet för lånet
 • Kontantinsatsen till bil är från 0% till 20%
 • Tillsammans hittar vi bästa billånet
 • Låna till bil med privatlån eller billån
 • Billån utan kontantinsats
 • Du kan även låna till insatsen när du ska låna till bil
 • Det finns till och med bilhandlare som går ut med den typen av lån
 • Kan man köpa bil utan insats?

Skillnaden mellan billån och privatlån till bil?

Först och främst så marknadsför många banker sitt privatlån som just ett alternativ till alla som vill låna till bil utan kontantinsats. För med ett vanligt billån är det lag på att man måste ha minst 20 procent själv i kontantinsats. Sedan tar banken bilen som säkerhet för lånet då och man får ofta inte köpa bilen av en privatperson och heller inte en bil äldre än ett visst år. Ungefär 10år max är inte ovanligt. Allt det slipper du med ett privatlån. Dock är det ofta billigare att låna med säkerhet och därför är vanligt billån ofta billigare än privatlån. Ändå väljer många ändå privatlån för dess fördelar.

Låna till bil med privatlån eller billån

Ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Vid ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet fungerar ungefär som ett bolån där du lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Men vid ett privatlån lämnar du alltså inget i säkerhet för lånet. Det gör att ett privatlån har en högre ränta än ett lån där du lämnar något i säkerhet för lånet. Detta eftersom banken tar en större risk när dom inte har något som säkerhet om du inte betalar lånet till dem. Det gör att dom måste ta mer betalt för ett privatlån än för ett billån och bolån. Men varför väljer då många att ta ett privatlån istället för ett billån med bilen som säkerhet när dom ska låna pengar till en bil?

Bästa billånet hittar du så här 2023

Veckans topplista visar dom populäraste billånen i en topplista här ovanför. Målet med den är att ge en så bra överblick som möjligt på dom populäraste billånen just nu hos oss. För att fördjupa dig i topplistan så klickar du bara på att öppna hela listan.

Låna pengar till bil utan kontantinsats?

Ja det går men inte med en vanligt billån utan då är det privatlån som gäller. Vilket du hittar i topplistan här ovan. Där ser du vilka lån som besökarna innan dig har valt. På då sätt hoppas vi ta fram det bästa lånet att låna till bil utan kontantinsats. Du kan även läsa omdöme och betyg för samtliga lån så du ska kunna se vad besökare innan dig har tyckt om just det lånet. Ja vilket är egentligen det bästa låneföretaget just exakt nu? Det är precis det vi försöker svara på här.

Vi försöker hitta dom bästa lånet i dom olika kategorierna där vi sorterat alla lån. Sedan skriver vi om dessa flera gånger om dagen året runt. Till det gör vi sedan så du som besökare kan läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga låneföretag. Så just exakt du kan hitta det bästa. Och inte det bästa för flera månader sedan utan just exakt den här veckan. Så vi alltid har aktuell info.

Kontantinsatsen till bil är från 0% till 20%

Så om du tar ett privatlån för att låna till bil så behöver du alltså ingen insats. Men tar du däremot ett billån där du lämnar bilen som säkerhet att du ska betala lånet så måste du ha minst 20% av bilens värde själv.

Låneförmedlare kan vara ett alternativ

Vill du köpa bil med ett privatlån så bör du använda dig av en låneförmedlare. Fördelen med det är att du jämföra många banker mot varandra med bara en UC och en ansökan. Det går att låna pengar med ett vanligt billån via låneförmedlare också men det är ovanligare. Läs våran guide Låneförmedlare för mer info.

Lär dig skillnaden på alternativ för lån till bil

Det som kan vara lite förvirrande är att många kallar båda dessa för billån – vilket det ju är – men med ett privatlån får du köpa vad du vill och det kan även kallas bara just privatlån. Eller blancolån hos visa banker. Men det är ganska stor skillnad mellan ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och ett privatlån till bil. Med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i kontantinsats vart du än lånar. Så köper du en bil för 100.000kr måste du alltså ha minst 20.000kr själv.

Du kan även låna till insatsen när du ska låna till bil

Låna till kontantinsats bil? Får man låna pengar till insatsen när man ska köpa en bil med bilen som säkerhet för lånet? Det har i flera nu funnits bilhandlare som annonserat med 0 kronorna i insats trots att det är billån med bilen som säkerhet vi pratar om. Dom har erbjudit att hjälp med att ta billån med bilen som säkerhet hos en bank eller långivare och sedan valt att ta ett privatlån till insatsen på 20 present. Men det har Konsumentverket vart på och påpekat om att det är olagligt men bilhandlarna har ändå fortsätt.

Privatlån för att köpa bil

Insats på minst 20 procent med bilen som säkerhet

Kontantinsatsen vid bilköp är MINST 20% om du lämnar bilen som säkerhet för lånet eller 0% om du köper bil med privatlån. I den här guiden reder vi bland annat ut när du måste ha MINST 20% i kontantinsats och när du inte behöver någon kontantinsats när du ska låna till bil.

Att låna pengar till en bil

Låna pengar till en bil är det väldigt många som väljer att göra. Om man tar ett bolån är det LAG på att man minste måste ha 20 procent som kontantinsats. Köper man en bil för 100.000kr så måste man således ha 20.000kr själv först. DOCK väljer många långivare att marknadsföra sina privatlån som ett billån utan kontantinsats. Ett privatlån är ett lån där du ej lämnar någon säkerhet för ditt lån. Vilket gör att långivaren tar en större risk än vid ett vanligt billån och därför ofta måste ha mer betalat också. Här nedan hittar du en topplista över privatlån du kan använda dig av om du vill låna pengar till en bil utan att lägga in 20 procent som instas.

Eller så tar man ett lån utan säkerhet. Ett så kallat privatlån. Då får du köpa vad du vill för pengarna. Till exempel en bil. Lånet brukar vara upp till 350.000kr så man kan få en ganska dyr bil för pengarna. Privatlån är det vi länkar till i tabellen ovan. Där kan du ansöka direkt online och i dem flesta fallen få svar direkt eller inom kort. Ta hellre precis vad du behöver istället för att låna mer – för att vara så säker som möjligt att du kan då lånet.

Därför väljer många privatlån

Därför väljer många att ta ett privatlån till hela bilen. Fördelen med det är att du inte behöver hålla dig till dem krav som ofta ställs på ”vanliga” billån. Där du bland annat oftast måste köpa bilen bilhandlare och inte får köpa en bil äldre än tex 10år. Sen ser även många ett privatlån som ett bättre alternativ i och med att man då inte behöver någon kontantinsats alls. Nackdelen är dock att ett privatlån inte sällan är dyrare än ett ”vanligt” billån.

Billån utan kontantinsats är alltid ett privatlån utan säkerhet

Billån utan kontantinsats är alltid ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Vid ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du ALLTID har minst 20% i kontantinsats. I guiden Billån utan kontantinsats reder vi ut det här mer. Kontantinsatsen vid köp av bil med ett billån med bilen som säkerhet är ALLTID minst 20% oavsett vilken bank du väljer.

Tar du däremot ett privatlån till bil så är det 0% i kontantinsats. I guiden Kontantinsats bil går vi igenom hur mycket du behöver i kontantinsats om du väljer att lämna bilen som säkerhet för lånet och hur mycket du behöver om du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Sedan går vi igenom dom populäraste billånen i dessa två kategorier hos våra besökare. Vilket lån har flest av våra besökare valt efter ha besökt någon av våra guider om billån? Vilket billån får bäst omdöme och betyg av våra besökare?

Det finns till och med bilhandlare som går ut med den typen av lån

Så där har du svaret. Det finns till och med bilhandlare som går ut med detta trots att Konsumentverket är på dom. Och om man hör sig för hos bilhandlare så köper så många som en fjärdedel som köper bil med 100% belåning. Det är extremt många. Det dom gör är då att ta ett billån med bilen som säkerhet och sedan ett privatlån till insatsen. Men även privatlån till hela bilen. Vilken alltså är fritt fram att annonsera ut dessutom.

Kontantinsats bil procent

Svaret är att det beror på vad du tar för typ av lån för att köpa bil. Om du tar ett ”vanligt” billån så är det lag på minst 20 procent i kontantinsats. Köper du en bil för 100.000kr så måste du alltså ha minst 20.000kr själv. MEN många väljer dock att gå förbi det genom att först ta ett privatlån på 20.000kr och sedan ett ”vanligt” billån på 80.000kr. Dock är det inte helt säkert att dem du tar billånet hos gillar det. Hur många procent är kontantinsatsen vid köp av bil? Kontantinsats vid bilköp med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet måste vara MINST 20 procent. Dock marknadsför många sina privatlån som ett alternativ om man vill låna pengar till bil men utan kontantinsats. Då är det alltså ett billån utan bilen som säkerhet för lånet och då får du låna 100% istället.

Hitta bästa billån när du ska låna till bil

Billån är guiden som är hela navet för allt vi skriver om att låna till bil. Så funderar du på att låna pengar till bil så tycker vi att det är en guide du bara måste besöka innan det. Vi bygger ut den guiden varje vecka och försöker att tillsammans med våra besökare skapa den bästa plattformen för alla som funderar på att lån till bil i Sverige. Låna till bil är en väldigt bred guide som innefattar alla typer av lån till bil. Vi tycker du ska läsa den om du inte riktigt vet vilket sätt som är bäst för just dig. Kanske är du säker på att du ska låna pengar till en bil men inte riktigt kan bestämma dig för hur.

Om du väljer att lämna bilen som säkerhet för lånet

Och vill du lämna bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i insats. Privatlån till bil brukar vara dyrare än billån men bilen som säkerhet för lånet men inte alltid. Anledningen till att många väljer privatlån ändå är för att du måste uppfylla fler krav om du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det får bland annat inte vara äldre än ett x-antal år. Ofta inte äldre än 10år. Du måste köpa bilen av en bilhandlare. Du kan inte köpa en bil för under x-antal kronor- Ofta inte under 50.000kr. Läs vidare här nedan om du vill ha en fördjupning i detta.

Därför väljer många billån utan kontantinsats

Ja det finns billån utan kontantinsats och det är privatlån/Blancolån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. När du lämnar bilen som säkerhet för lånet måste du ha en insats på minst 20 procent oavsett vilken bank du väljer i Sverige men lånar du pengar med ett privatlån/Blancolån så kan du låna 100% istället. Däremot blir räntan ofta högre när du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet men långt ifrån alltid så du måste alltid jämföra lån innan du ska låna pengar.

Det finns billån utan kontantinsats

Först och främst så tror vi du skulle vilja läsa våran guide Billån utan kontantinsats där vi tillsammans med våra besökare bland annat försöker ta fram det bästa billånet utan kontantinsats. Det vill säga vilket privatlån (blancolån) som är bäst om man vill låna pengar till bil men inte har någon insats själv.

Privatlån till insatsen tar vissa

Sen är det vissa som tar ett privatlån till kontantinsatsen och ett billån för 80 procent. Men det gör bara att du inte behöver någon insats och kanske kan få lägre ränta på billånet. Då lån där du lämnar något i säkerhet för lånet – i det här fallet bilen – i regel ofta är billigare. Men absolut inte alltid så du bör jämföra räntor och villkor noga innan du ska låna till bil oavsett vilket alternativ du väljer. Det som gör att många ändå väljer ett privatlån till 100% är att du kommer ifrån att behöva köpa bilen via en auktoriserad bilhandlare vilket dom flesta kräver att du gör om du ska ha ett billån med bilen som säkerhet hos dom.

Billån med bilen som säkerhet ställer fler krav

Det finns även en rad andra punkter du måste följa. Bilen får inte vara äldre än ett visst antal år till exempel. Den får heller inte vara för billig. Ofta är det en gräns på 50.000kr. Här nedan tänkte vi gå igenom dom populäraste lånen i våra topplistor kring billån för att se hur det ser ut hos just den banken, låneförmedlaren och så vidare.

Blancolån till bil

Blancolån till bil är ett alternativ om man inte har 20 procent av köpesumman själv så man kan ta ett billån. Då får man helt enkelt ta ett lån där det inte är lag på 20 procent kontant och då är alltså blancolån ett alternativ. Blancolån är ett lån där man inte behöver lämna något i säkerhet för lånet. När man tar ett bolån lämnar man bostaden som säkerhet men vid ett blancolån lämnar man alltså inget. Det gör att långivaren tar en större risk att låna pengar till dig men måste alltså ta mer betalt för det också.

Billån eller privatlån

Billån eller privatlån? Vad ska man välja när man ska låna till bil? Alltså billån med bilen som säkerhet för lånet eller privatlån till bil utan bilen som säkerhet för lånet? Det finns två typer av billån där du antingen lämnar bilen som säkerhet för lånet eller där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. När vi skapade Kontantinsats.se så ville vi göra det enklare för människor att själva kunna jämföra lån. Att själva ta tag i sin ekonomi. Att inte lita blind på vad andra säger om ens ekonomi. Därför har vi gjort så att vi skapat topplistor över lån där vi på redaktionen sammanställer veckans lista löpande hela tiden. Där vi tar med omdöme, betyg och recension bland annat. Men även vilket lån som är populäraste hos våra besökare. Den är alltså baserad på vad våra besökare tycker. Det tror vi skapar den bästa listan där du själv kan ta tag i din ekonomi. Ovan ser du dom 5 populäraste lånen just nu. Du kan sedan se alla listor i länken ovanför topp 5 här uppe.

Privatlån för att köpa bil

Privatlån för att köpa bil är ett av dom två vanligaste sätten för att låna pengar till bil. Och då räknar vi alltså inte med leasing eftersom det är en form av hyra av bil. Men du vid lån lånar hela summan och köper bilen för den. Antingen med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Alltså inte ett privatlån. Och sedan just privatlån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Privatlån är ett lån för dig som inte vill betala någon kontantinsats till exempel. Det finns fler krav för billån med bilen som säkerhet och det gör att många väljer just privatlån för att köpa bil. I den här guiden tänkte vi gå igenom vad som skiljer dessa åt.

Billån utan säkerhet

Billån utan säkerhet – Bäst i test är guiden där du enkelt kan se vilka billån som är populäraste av dom där du inte lämnar någon bil som säkerhet för lånet. Billån utan säkerhet är helt enkelt ett privatlån. Det vill säga ett lån utan säkerhet. Alltså inte ett ”vanligt” billån där det är LAG på att man måste ha minst 20 procent av vad du köper bilen för i insats. För att ”komma runt det” så får man helt enkelt välja ett privatlån istället. Här nedan ser du topplistan över just sådana alternativ.

Du kan provat ansöka online på nätet hos samtliga av dessa. Billån utan säkerhet är alltså ett billån där du inte har bilen som säkerhet. Då billån vanligtvis är just precis det. Alltså ett lån där du tar bilen som säkerhet. Och ett privatlån kan vara lösningen om du istället vill ha ett lån utan säkerhet. Det vill säga ett där du inte lämnar bilen som säkerhet och inte behöver lämna någon kontantinsats. Dem flesta långivare bryr sig inte om vad du gör med ditt privatlån. Dem frågar inte ens.

Hitta billiga billån

Då är låna till bil en bra guide för dig tror vi. Bästa billån är en guide där vi tillsammans med våra besökare utser det bästa billånet alla kategorier. Alltså både privatlån till bil utan bilen som säkerhet för lånet och sedan billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet. Vi utser det bästa billånet med att bland annat titta på omdöme och betyg från våra besökare och sedan efter vart flest väljer att låna pengar till bil efter ha läst någon av våra guider om just billån. Det som är bäst med vårt bäst i test av billån är att vi uppdaterar det löpande hela tiden året runt.


Billån hos ICA Banken

Billån hos ICA Banken är ett privatlån som marknadsförs som ett billån. Ett ”vanligt” billån tar man med bilen som säkerhet och måste då ha minst 20 procent i kontantinsats själv enligt lag. Det gör att många väljer ett privatlån istället för ett ”vanligt” billån då man med ett privatlån får köpa vad man vill och inte behöver någon kontantinsats. Dock gör det att ett privatlån ofta är dyrare än ett ”vanligt” billån. Lån där man lämnar något i säkerhet för lånet är oftast billigare än lån utan säkerhet (som ett privatlån alltså är) rent generellt. I topplistan ovan hittar du privatlån som besökare innan dig valt för att låna till bil med. Billån hos ICA är bara ett privatlån för att finansiera bilen i skrivande stund. Dom har alltså inte något billån med bilen som säkerhet. Och det är bland annat det vi skriver om på den här sidan. Så om du vill veta mer om det kan du gå från rubriken och neråt.


Frågor och svar om Kontantinsats bil

Billiga billån fast ränta?

Kan man köpa en bil med fast ränta? Vi listar inga lån som har fast ränta men vi listar både billån utan säkerhet och billån utan kontantinsats, det vill säga utan säkerhet. Så vill du ta ett lån med fast ränta så är det tyvärr inte många alternativ för dig. Vet du något får du hemskt gärna kommentera här nedan för vi vet inget i dagsläget. Dock kommer vi självklart lägga upp det så fort vi får reda på om det finns något. Och dessutom publicera det just på denna sida. Du kan ta en titt under Billiga billån så länge så får du reda på hur du kan hitta det billigaste billånet själv.

Billiga billån går att hitta genom att jämföra. Vi vet att vi tjatar mycket om det men man måste jämföra lån innan man tar det. Alltid. Billån utan kontantinsats är alltid ett privatlån. Och det är alltså ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Utan är ett lån utan säkerhet. Vilket oftast kallas för privatlån eller blancolån. Billån finns i fler varianter. Billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan bilen som säkerhet för lånet. Sedan finns även leasing men det kallar inte vi ett billån. Utan där hyr man bilen.

Billån eller leasing? Vilket ska man välja?

Om du funderar mellan dessa två så är det ett måste att du bör läsa på riktigt ordentligt innan du väljer. För det skiljer sig väldigt mycket åt och därför bör du ta med alla för och nackdelar med båda och sedan komma fram till vilket som är bäst. Kom ihåg att du kan ta ett billån med bilen som säkerhet och privatlån till bil också. Så det är framförallt 3 olika alternativ du väljer mellan. Och vi hoppas så klart att du kan hitta info om dessa 3 här på Kontantinsats.se som gör att du får en bra överblick på vilket lån som passar dig bäst.

Billån som 18 åring? Går det?

Ja det går absolut i den här guiden går vi igenom olika billån där dom har som grundkrav att du är 18år eller äldre. Det finns nämligen många lån som kräver att du är äldre än 18år. Därför har vi sorterat bort dessa från hela topplistan över lån som visar alla lån vi listar på sajten. Kvar har vi alltså lån där du kan vara 18år för att skicka in en ansökan. Sedan är det så klart inte säkert att du får låna pengar ändå men vi har gjort så att vi listar grundkraven hos varje lån för att ge dig en bra överblick av vad du som minst måste uppfylla. Du måste till exempel ha inkomst på alla lån och det står hur mycket under.

Billån utan kontantinsats, finns det?

Ja det finns billån utan kontantinsats och du kan läsa mer om det under billån utan kontantinsats. Men grunden är att ska du ta bilen som säkerhet för lånet så måste du lägga en kontantinsats och den är på minst 20 procent av det du köper bilen för. Men tar du inte bilen som säkerhet för lånet utan ett privatlån till att köpa bil så behöver du inte ha en enda krona själv.

Lån till bil utan inkomst?

Lån utan inkomst tycker vi inte ska var möjligt men eftersom vi inte lägger in våran åsikt mer än vid våra recensioner i vanliga fall så försöker vi hålla oss från det den här gången också. För det går tyvärr att ta lån utan inkomst idag. Hur man då ska kunna betala tillbaka lånet vet vi inte men det är snabblån som gäller då. Du kan läsa mer i vår guide snabblån om du vill låna pengar fast att du inte har någon inkomst just nu. Vi skriver väldigt mycket om smålån så som snabblån och smslån så funderar du på att ta något sådant lån så har vi mycket läsning för dig som vi tycker du bör ta del av innan du väljer att låna pengar snabbt och direkt med ett Internetlån.

Billån eller banklån? Vad ska man välja?

Ett billån är två olika lån. Ett lån där du antingen lämnar bilen som säkerhet eller ett billån där du kan ta lån utan säkerhet. Alltså ett lån till bil där du inte lämnar bilen du vill köpa som säkerhet. Så välj det du tycker är bäst för just dig. Det finns nämligen många som väljer lån ut efter sina förutsättningar men det borde alla göra. Då skulle färra vara skuldtyngda med svåra skulder dom inte kan betala tillbaka.

Vad avgör hur bra eller dåligt ett billån är?

Det är framförallt räntan och villkoren du ska jämföra. Jämför den effektiva räntan som visar vad ett lån verkligen kostar inkl alla avgifter. Sedan är det återbetalningstid och andra avgifter du bör jämföra.

Är privatlån ett billån?

Både ja och nej. Ett bilån kallas oftast ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet men ett privatlån är ett lån du får använda till vad du vill. Till exempel en bil. Och många banker har även det under sina kategori billån på deras hemsida. Alltså att dom både har billån med bilen som säkerhet och sedan privatlån till bil.

Köpa bil till låg ränta?

Ska du låna pengar till bil så kan du till exempel ta ett billån. Men då måste du ha minst 20 procent av det du köper bilen för själv och kan låna resterande 80 procent. Men sen går det även att köpa bil med ett privatlån. Då behöver du inte någon kontantinsats. Skillnaden är att det med ett privatlån inte är någon säkerhet för långivaren. Du får helt enkelt låna pengar till vad du vill men då måste långivaren ta lite mer betalt eftersom dem tar mer risk. Privatlån hittar du här ovan i topplistan. Vill du se billån istället kan du gå in under billån.

Finns det något billån utan kontantinsats?

Ja det finns billån utan kontantinsats och då är det privatlån till bil som gäller då det inte finns något billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet där du inte behöver 20% i kontantinsats. Oavsett vilken bank du väljer.

Varför ska man använda en låneförmedlare?

Fördelen med en låneförmedlare är ofta att den bara tar en UC och en ansökan. Och fördelen med en UC är att för många UC kan göra att du inte får låna pengar eller får lägre ränta. Så därför vill man hålla nere antalet UC på sig. Och en UC är alltså en kreditupplysning från företaget UC för dig som inte vet det.

Kan man köpa bil utan insats?

Ja det går och då är det privatlån man använda för att finansiera sitt nya köp. Det är nämligen så man kan låna pengar till en insatas.

Vilket är det bästa billånet och varför?

Vi har satt ihop topplistor över både privatlån till bil och billån som sedan sorteras efter besökare innan dig. Det vill säga vilket alternativ dem valt. På så sätt hoppas vi på att vi automatiskt ska få fram bästa alternativet. Här ovan hittar du topplistan över privatlån till bil. Vill du se ”vanliga” billån får du ta en titt under billån istället.


Det här söker våra besökare på kring Kontantinsats bil

Låna pengar till bil

När du ska låna pengar till en bil så kan du välja mellan leasing, billån med bilen som säkerhet för lånet eller billån utan bilen som säkerhet för lånet. Vid bilköp med bilen som säkerhet så måste du ha minst 20 procent i insats oavsett bank och vid billån utan bilen som säkerhet för lånet så är det 0% i kontantinsats. I den här guiden kan du läsa om när du kan ha 0 procent i kontantinsats och när du måste ha 20% i insats oavsett vilken bank du väljer. Här ovan hittar du veckans topplista över lån som flest besökare valt att låna till bil med den här veckan.

Billån med restvärde bra eller dåligt

Billån med restvärde bra eller dåligt är det vi försöker svara på tillsammans i den här guiden. Vi har öppnat kommentarsfältet så vi kan ha en plattform där vi kan diskutera ämnet och se vad som är bra och vad som är dåligt. Vilket billån är bäst till exempel? Vi skriver om alla former av bilfinansiering så du kan vara med och hitta ett lån tillsammans med våra besökare.


Om guiden Kontantinsats bil

Här har vi samlat relaterade guider till Kontantinsats bil. Så om du inte hittar det du söker än så hoppas vi att du kan göra det här istället. Det vi har gjort är att lyssna på Google. För dom tror vi vet bäst angå relevans och då har dom visar dessa för oss.

Kontantinsats bil procent