VECKANS TOPPLISTAN:
1. Advisa kontantinsats
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,50%
 • Löptid: 1år - 18år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »
2. Lendo kontantinsats
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 25,74%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »
Öppna HELA topplistan här »

Kontantinsats bil – Test av lån med 0% insats

Kontantinsats bil, måste man ha en insats när man ska låna till bil? Det beror på vilken typ av lån du väljer för din nya bil. Privatlån till bil och billån med bilen som säkerhet för lånet är det du kan välja på om du vill låna pengar till den. Billån utan kontantinsats är alltid privatlån. (även kallat blancolån ibland) Medan du måste ha minst 20 procent i insats när du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Och det är oavsett vilken bank du väljer i Sverige. Så vill du ha ett billån utan insats så är det ett privatlån som gäller för dig alltså. Och det är exakt det som Kontantinsats bil handlar om. Längst upp på denna sida hittar du även topplistan över lån som du kan använda om du vill finansiera din bil genom att låna pengar direkt online på nätet. Ska du köpa bil utan att du har pengar just nu så är det privatlån som gäller eller leasa bilen.

Kontantinsats bil procent


Innehåll i Kontantinsats bil

 • Om du väljer att lämna bilen som säkerhet för lånet
 • Kontantinsatsen till bil är från 0% till 20%
 • Tillsammans hittar vi bästa billånet
 • Låna till bil med privatlån eller billån
 • Billån utan kontantinsats
 • Du kan även låna till insatsen när du ska låna till bil
 • Det finns till och med bilhandlare som går ut med den typen av lån
 • Kan man köpa bil utan insats?

Snabb utbetalning sms-lån denna veckan

Snabb utbetalning sms-lån? Vilka långivare erbjuder snabb utbetalning? Det vi gjort är att först samla både sms-lån och snabblån med utbetalning och sedan bara märkt ut vilka som helt enkelt år sms-lån och vilka som är snabblån. Och vad är då skillnaden på dessa? Är snabblån lån med snabb utbetalning? Nej skillnaden är bara hur man identifierar sig och vilka man kan låna med ett sms. Dock kräver många andra typer av identifering så det är inte så många. Och sen mär det längden på lånet som har givit det namnet snabb. Alltså att lånet oftast inte är mer än 30-60dagar långt.

Låna pengar till bil utan kontantinsats?

Ja det går men inte med en vanligt billån utan då är det privatlån som gäller. Vilket du hittar i topplistan här ovan. Där ser du vilka lån som besökarna innan dig har valt. På då sätt hoppas vi ta fram det bästa lånet att låna till bil utan kontantinsats. Du kan även läsa omdöme och betyg för samtliga lån så du ska kunna se vad besökare innan dig har tyckt om just det lånet. Ja vilket är egentligen det bästa låneföretaget just exakt nu? Det är precis det vi försöker svara på här. Vi försöker hitta dom bästa lånet i dom olika kategorierna där vi sorterat alla lån. Sedan skriver vi om dessa flera gånger om dagen året runt. Till det gör vi sedan så du som besökare kan läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga låneföretag. Så just exakt du kan hitta det bästa. Och inte det bästa för flera månader sedan utan just exakt den här veckan. Så vi alltid har aktuell info.

Skillnaden mellan billån och privatlån till bil?

Först och främst så marknadsför många banker sitt privatlån som just ett alternativ till alla som vill låna till bil utan kontantinsats. För med ett vanligt billån är det lag på att man måste ha minst 20 procent själv i kontantinsats. Sedan tar banken bilen som säkerhet för lånet då och man får ofta inte köpa bilen av en privatperson och heller inte en bil äldre än ett visst år. Ungefär 10år max är inte ovanligt. Allt det slipper du med ett privatlån. Dock är det ofta billigare att låna med säkerhet och därför är vanligt billån ofta billigare än privatlån. Ändå väljer många ändå privatlån för dess fördelar.

Hitta billiga billån

Då är låna till bil en bra guide för dig tror vi. Bästa billån är en guide där vi tillsammans med våra besökare utser det bästa billånet alla kategorier. Alltså både privatlån till bil utan bilen som säkerhet för lånet och sedan billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet. Vi utser det bästa billånet med att bland annat titta på omdöme och betyg från våra besökare och sedan efter vart flest väljer att låna pengar till bil efter ha läst någon av våra guider om just billån. Det som är bäst med vårt bäst i test av billån är att vi uppdaterar det löpande hela tiden året runt.

Kontantinsats bil procent

Svaret är att det beror på vad du tar för typ av lån för att köpa bil. Om du tar ett ”vanligt” billån så är det lag på minst 20 procent i kontantinsats. Köper du en bil för 100.000kr så måste du alltså ha minst 20.000kr själv. MEN många väljer dock att gå förbi det genom att först ta ett privatlån på 20.000kr och sedan ett ”vanligt” billån på 80.000kr. Dock är det inte helt säkert att dem du tar billånet hos gillar det.

Insats på minst 20 procent med bilen som säkerhet

Kontantinsatsen vid bilköp är MINST 20% om du lämnar bilen som säkerhet för lånet eller 0% om du köper bil med privatlån. I den här guiden reder vi bland annat ut när du måste ha MINST 20% i kontantinsats och när du inte behöver någon kontantinsats när du ska låna till bil.

Därför väljer många privatlån

Därför väljer många att ta ett privatlån till hela bilen. Fördelen med det är att du inte behöver hålla dig till dem krav som ofta ställs på ”vanliga” billån. Där du bland annat oftast måste köpa bilen bilhandlare och inte får köpa en bil äldre än tex 10år. Sen ser även många ett privatlån som ett bättre alternativ i och med att man då inte behöver någon kontantinsats alls. Nackdelen är dock att ett privatlån inte sällan är dyrare än ett ”vanligt” billån.

Prova en låneförmedlare

Låneförmedlare är det vanligaste sättet att låna till bil hos våra besökare. Det vill säga jämföra sitt billån via en låneförmedlare. Och då är det framförallt privatlån till bil det handlar om. Så vi tycker att du bör läsa guiden Låneförmedlare innan du väljer att låna till bil. Du kan helt gratis jämföra räntor från så mycket som 25 banker och långivare direkt.

Det finns billån utan kontantinsats

Först och främst så tror vi du skulle vilja läsa våran guide Billån utan kontantinsats där vi tillsammans med våra besökare bland annat försöker ta fram det bästa billånet utan kontantinsats. Det vill säga vilket privatlån (blancolån) som är bäst om man vill låna pengar till bil men inte har någon insats själv.

Hitta bästa billån när du ska låna till bil

Billån är guiden som är hela navet för allt vi skriver om att låna till bil. Så funderar du på att låna pengar till bil så tycker vi att det är en guide du bara måste besöka innan det. Vi bygger ut den guiden varje vecka och försöker att tillsammans med våra besökare skapa den bästa plattformen för alla som funderar på att lån till bil i Sverige. Låna till bil är en väldigt bred guide som innefattar alla typer av lån till bil. Vi tycker du ska läsa den om du inte riktigt vet vilket sätt som är bäst för just dig. Kanske är du säker på att du ska låna pengar till en bil men inte riktigt kan bestämma dig för hur.

Om du väljer att lämna bilen som säkerhet för lånet

Och vill du lämna bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i insats. Privatlån till bil brukar vara dyrare än billån men bilen som säkerhet för lånet men inte alltid. Anledningen till att många väljer privatlån ändå är för att du måste uppfylla fler krav om du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det får bland annat inte vara äldre än ett x-antal år. Ofta inte äldre än 10år. Du måste köpa bilen av en bilhandlare. Du kan inte köpa en bil för under x-antal kronor- Ofta inte under 50.000kr. Läs vidare här nedan om du vill ha en fördjupning i detta.

Kontantinsatsen till bil är från 0% till 20%

Så om du tar ett privatlån för att låna till bil så behöver du alltså ingen insats. Men tar du däremot ett billån där du lämnar bilen som säkerhet att du ska betala lånet så måste du ha minst 20% av bilens värde själv.

Tillsammans hittar vi bästa billånet

Veckans ENKLA topplista visar dom 10 populäraste billånen i en ENKEL topplista här ovanför. Målet med den är att ge en så bra överblick som möjligt på dom 10 populäraste billånen. För att fördjupa dig i topplistan så scrolla ner till Veckans STORA topplista över billån där du hittar omdöme, betyg och recensioner bland annat.

Låna till bil med privatlån eller billån

Ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Vid ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet fungerar ungefär som ett bolån där du lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Men vid ett privatlån lämnar du alltså inget i säkerhet för lånet. Det gör att ett privatlån har en högre ränta än ett lån där du lämnar något i säkerhet för lånet. Detta eftersom banken tar en större risk när dom inte har något som säkerhet om du inte betalar lånet till dem. Det gör att dom måste ta mer betalt för ett privatlån än för ett billån och bolån. Men varför väljer då många att ta ett privatlån istället för ett billån med bilen som säkerhet när dom ska låna pengar till en bil?

En annan sak med billån med bilen som säkerhet är att lägsta lånesumman ofta är ganska hög och det passar inte alla. Nordeas billån med bilen som säkerhet har till exempel ett minsta lånebelopp på 100.000kr. Alltså måste du köpa en bil för minst 125.000kr där. Lån 100.000kr + kontantinsats 20% 25.000kr = 125.000kr. Det gör att många väljer privatlån till bil för att dom vill låna mindre pengar. Ett privatlån starta ofta på så lite som 5000kr.

Billån utan kontantinsats är alltid ett privatlån utan säkerhet

Billån utan kontantinsats är alltid ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Vid ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du ALLTID har minst 20% i kontantinsats. I guiden Billån utan kontantinsats reder vi ut det här mer. Kontantinsatsen vid köp av bil med ett billån med bilen som säkerhet är ALLTID minst 20% oavsett vilken bank du väljer. Tar du däremot ett privatlån till bil så är det 0% i kontantinsats. I guiden Kontantinsats bil går vi igenom hur mycket du behöver i kontantinsats om du väljer att lämna bilen som säkerhet för lånet och hur mycket du behöver om du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Sedan går vi igenom dom populäraste billånen i dessa två kategorier hos våra besökare. Vilket lån har flest av våra besökare valt efter ha besökt någon av våra guider om billån? Vilket billån får bäst omdöme och betyg av våra besökare?

Vill du säga vad du tycker om Kontantinsats bil med ord så kan du göra det här nedanför. Vi skulle bli väldiga glada om du vill göra det eftersom det är det just du tycker som är viktigaste. Det vill säga den senaste besökaren hela tiden. Vill du ställa en fråga om guiden så kan du göra det här under i form av en kommentar. Där svarar vi på redaktionen oftast inom 24tim året runt. I kapitlet Tips på guider relaterade till Kontantinsats bil tipsar vi om andra guider som vi skrivit om billån med eller utan kontantinsats och relaterade guider till det.

Du kan även låna till insatsen när du ska låna till bil

Låna till kontantinsats bil? Får man låna pengar till insatsen när man ska köpa en bil med bilen som säkerhet för lånet? Det har i flera nu funnits bilhandlare som annonserat med 0 kronorna i insats trots att det är billån med bilen som säkerhet vi pratar om. Dom har erbjudit att hjälp med att ta billån med bilen som säkerhet hos en bank eller långivare och sedan valt att ta ett privatlån till insatsen på 20 present. Men det har Konsumentverket vart på och påpekat om att det är olagligt men bilhandlarna har ändå fortsätt.

Det finns till och med bilhandlare som går ut med den typen av lån

Så där har du svaret. Det finns till och med bilhandlare som går ut med detta trots att Konsumentverket är på dom. Och om man hör sig för hos bilhandlare så köper så många som en fjärdedel som köper bil med 100% belåning. Det är extremt många. Det dom gör är då att ta ett billån med bilen som säkerhet och sedan ett privatlån till insatsen. Men även privatlån till hela bilen. Vilken alltså är fritt fram att annonsera ut dessutom.

Kontantinsats bil procent

Hur många procent är kontantinsatsen vid köp av bil? Kontantinsats vid bilköp med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet måste vara MINST 20 procent. Dock marknadsför många sina privatlån som ett alternativ om man vill låna pengar till bil men utan kontantinsats. Då är det alltså ett billån utan bilen som säkerhet för lånet och då får du låna 100% istället.

Låneförmedlare kan vara ett alternativ

Vill du köpa bil med ett privatlån så bör du använda dig av en låneförmedlare. Fördelen med det är att du jämföra många banker mot varandra med bara en UC och en ansökan. Det går att låna pengar med ett vanligt billån via låneförmedlare också men det är ovanligare. Läs våran guide Låneförmedlare för mer info.

Låna pengar till bil

När du ska låna pengar till en bil så kan du välja mellan leasing, billån med bilen som säkerhet för lånet eller billån utan bilen som säkerhet för lånet. Vid bilköp med bilen som säkerhet så måste du ha minst 20 procent i insats oavsett bank och vid billån utan bilen som säkerhet för lånet så är det 0% i kontantinsats. I den här guiden kan du läsa om när du kan ha 0 procent i kontantinsats och när du måste ha 20% i insats oavsett vilken bank du väljer. Här ovan hittar du veckans topplista över lån som flest besökare valt att låna till bil med den här veckan.

Privatlån för att köpa bil

Privatlån för att köpa bil är ett av dom två vanligaste sätten för att låna pengar till bil. Och då räknar vi alltså inte med leasing eftersom det är en form av hyra av bil. Men du vid lån lånar hela summan och köper bilen för den. Antingen med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Alltså inte ett privatlån. Och sedan just privatlån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Privatlån är ett lån för dig som inte vill betala någon kontantinsats till exempel. Det finns fler krav för billån med bilen som säkerhet och det gör att många väljer just privatlån för att köpa bil. I den här guiden tänkte vi gå igenom vad som skiljer dessa åt.

Privatlån för att köpa bil

Därför väljer många billån utan kontantinsats

Ja det finns billån utan kontantinsats och det är privatlån/Blancolån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. När du lämnar bilen som säkerhet för lånet måste du ha en insats på minst 20 procent oavsett vilken bank du väljer i Sverige men lånar du pengar med ett privatlån/Blancolån så kan du låna 100% istället. Däremot blir räntan ofta högre när du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet men långt ifrån alltid så du måste alltid jämföra lån innan du ska låna pengar.

Billån med restvärde bra eller dåligt

Billån med restvärde bra eller dåligt är det vi försöker svara på tillsammans i den här guiden. Vi har öppnat kommentarsfältet så vi kan ha en plattform där vi kan diskutera ämnet och se vad som är bra och vad som är dåligt. Vilket billån är bäst till exempel? Vi skriver om alla former av bilfinansiering så du kan vara med och hitta ett lån tillsammans med våra besökare.

Billån utan säkerhet

Billån utan säkerhet – Bäst i test är guiden där du enkelt kan se vilka billån som är populäraste av dom där du inte lämnar någon bil som säkerhet för lånet. Billån utan säkerhet är helt enkelt ett privatlån. Det vill säga ett lån utan säkerhet. Alltså inte ett ”vanligt” billån där det är LAG på att man måste ha minst 20 procent av vad du köper bilen för i insats. För att ”komma runt det” så får man helt enkelt välja ett privatlån istället. Här nedan ser du topplistan över just sådana alternativ. Du kan provat ansöka online på nätet hos samtliga av dessa. Billån utan säkerhet är alltså ett billån där du inte har bilen som säkerhet. Då billån vanligtvis är just precis det. Alltså ett lån där du tar bilen som säkerhet. Och ett privatlån kan vara lösningen om du istället vill ha ett lån utan säkerhet. Det vill säga ett där du inte lämnar bilen som säkerhet och inte behöver lämna någon kontantinsats. Dem flesta långivare bryr sig inte om vad du gör med ditt privatlån. Dem frågar inte ens.

Stora guiden om billån

Billån med bilen som säkerhet för lånet är det LAG på att du minst måste ha 20 procent i kontantinsats. Köper du en bil för 200.000kr så behöver du således minst 40.000kr som insats. Vill du komma förbi det måste du ta ett privatlån istället. Där behöver du ingen kontantinsats men då långivaren tar större risk vid ett sådant lån så blir räntan ofta lite högre. Vad olika banker och långivare kallar dessa lån varierar lite därför kan det blir lite rörigt. Men fråga din långivare eller bank så berättar dom hur det ligger till helt enkelt. Privatlån är ett lån där du ej lämnar något i säkerhet för ditt lån. Ett bolån till exempel är ju ett lån där du lämnar din bostad som säkerhet för det lånet. Långivare tar då mindre risk och tar då mindre betalt för sitt lån. Vanligtvis.

Billån omdöme

Här samlar vi alla omdömen över alla billån vi listar. Så du själv kan se hur bred jämförelse vi har. Först listar vi omdömet om deras billån och sedan länk till det totala omdömet. Klickar du dig in där så hittar du även länkar till omdömen till andra typer av lån hos just den. Om vi tar Lendo till exempel. Omdöme om deras billån hittar du under Lendo billån omdöme och sedan deras totala under Lendo billån omdöme. Där hittar du sedan även länkar till omdömen om deras privatlån. Som i det faller alltså heter Lendo privatlån omdöme.

Billån omdöme

Låna till bil – Jämför här!

Låna till bil? Hur kan jag jämföra billån lättast? Och vad behöver jag veta om billån innan jag lånar pengar till bil? Här ovan har vi samlat alla privatlån du kan använda för att låna till bil. Topplistan sorteras sedan efter hur populära dem är hos besökare innan dig. På så sätt hoppas vi få fram bästa billånet helt enkelt. Eller rättare sakt. Här ovan försöker vi få fram bästa billån utan kontantinsats och sedan har vi listat ”vanliga” billån under billån. Men vad är då skillnaden?

Blancolån till bil

Blancolån till bil är ett alternativ om man inte har 20 procent av köpesumman själv så man kan ta ett billån. Då får man helt enkelt ta ett lån där det inte är lag på 20 procent kontant och då är alltså blancolån ett alternativ. Blancolån är ett lån där man inte behöver lämna något i säkerhet för lånet. När man tar ett bolån lämnar man bostaden som säkerhet men vid ett blancolån lämnar man alltså inget. Det gör att långivaren tar en större risk att låna pengar till dig men måste alltså ta mer betalt för det också.

Blancolån till bil


Billån hos ICA Banken

Billån hos ICA Banken är ett privatlån som marknadsförs som ett billån. Ett ”vanligt” billån tar man med bilen som säkerhet och måste då ha minst 20 procent i kontantinsats själv enligt lag. Det gör att många väljer ett privatlån istället för ett ”vanligt” billån då man med ett privatlån får köpa vad man vill och inte behöver någon kontantinsats. Dock gör det att ett privatlån ofta är dyrare än ett ”vanligt” billån. Lån där man lämnar något i säkerhet för lånet är oftast billigare än lån utan säkerhet (som ett privatlån alltså är) rent generellt. I topplistan ovan hittar du privatlån som besökare innan dig valt för att låna till bil med. Billån hos ICA är bara ett privatlån för att finansiera bilen i skrivande stund. Dom har alltså inte något billån med bilen som säkerhet. Och det är bland annat det vi skriver om på den här sidan. Så om du vill veta mer om det kan du gå från rubriken och neråt.

ICA Banken billån

ICA Banken billån? Hur fungerar ICA Bankens billån? Har ni något omdöme, betyg och recension om ICA Banken? ICA banken billån är för många ett tryggt och säkert alternativ då man sedan tidigare har en relation till ICA. Hos ICA banken får du dessutom samma ränta som andra. Den sätta alltså inte individuellt som hos många andra. Du kan ansöka direkt online på nätet och dessutom få svar direkt online på nätet. För mer exakta villkor kan du klicka på mer info här ovan i topplista. Topplistan sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar till bil den här veckan och där kan du se vart ICA Banken står sig mot andra långivare och banker hos våra besökare.


Bästa billånet i år?

Vi har satt ihop topplistor över både privatlån till bil och billån som sedan sorteras efter besökare innan dig. Det vill säga vilket alternativ dem valt. På så sätt hoppas vi på att vi automatiskt ska få fram bästa alternativet. Här ovan hittar du topplistan över privatlån till bil. Vill du se ”vanliga” billån får du ta en titt under billån istället.

Billån utan kontantinsats, finns det?

Ja det finns billån utan kontantinsats och du kan läsa mer om det under billån utan kontantinsats. Men grunden är att ska du ta bilen som säkerhet för lånet så måste du lägga en kontantinsats och den är på minst 20 procent av det du köper bilen för. Men tar du inte bilen som säkerhet för lånet utan ett privatlån till att köpa bil så behöver du inte ha en enda krona själv.

Är privatlån ett billån?

Både ja och nej. Ett bilån kallas oftast ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet men ett privatlån är ett lån du får använda till vad du vill. Till exempel en bil. Och många banker har även det under sina kategori billån på deras hemsida. Alltså att dom både har billån med bilen som säkerhet och sedan privatlån till bil.

Varför ska man använda en låneförmedlare?

Fördelen med en låneförmedlare är ofta att den bara tar en UC och en ansökan. Och fördelen med en UC är att för många UC kan göra att du inte får låna pengar eller får lägre ränta. Så därför vill man hålla nere antalet UC på sig. Och en UC är alltså en kreditupplysning från företaget UC för dig som inte vet det.

Kan man köpa bil utan insats?

Ja det går och då är det privatlån man använda för att finansiera sitt nya köp. Det är nämligen så man kan låna pengar till en insatas.