AXO Finans – Jämför mot andra låneförmedlare här!


Listan över lån är uppdaterad: 2024-05-16.
Innehåller annonslänkar
Lendo Låna Till Kontantinsats
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 4,70% - 33,75%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Jämför upp till 40 banker & långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
Mer info →
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 6.98%. Ett lån på 200 000 kr kostar då 2032 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 292 653 kr. Ingen start-/aviavgift. 6.77% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2023-10-06. Återbetalningstid 1-15 år. Maximala räntan är 33,75%. Räntespann mellan: 4,70%-33,75%.
Kommentar: Lendo skriver på sin hemsida att dom är Sveriges största låneförmedlare. Lendo ägs av Schibsted som även har varumärken som Aftonbladet, Blocket, Klart.se med flera. Här jämför du upp till 40 banker och långivare med en ansökan. Lånebelopet är från 10.000kr upp till 600.000kr.

AXO Finans är precis som Freedom Finance, Advisa och Lendo en låneförmedlare.AXO Finans samlar banker och långivare som sedan får ”tävla” om att ge bäst erbjudande för dig för din ansökan. Du behöver bara skicka en ansökan för att få erbjudande från flera banker och långivare alltså. Och det gör dom helt gratis. Det är möjligt genom att dom får betalat av bankerna och långivarna och inte dig som användare av jämförelsen. Och långivarna och bankerna ska inte höja sin ränta i jämförelse med om du gått in på något kontor direkt. Om det stämmer eller inte är det upp till dig att prova eller inte.Varför ska du välja AXO Finans?

 • Enkelt och väldigt tydlig att ansöka
 • Bara en kreditupplysning istället för en per bank
 • Helt kostnadsfritt för dig som privatperson

AXO Finans recension

AXO Finans recension är guiden där vi på redaktionen skriver vad vi tycker om AXO Finans. Vi följer varje fotsteg AXO Finans tar året runt och uppdaterar våran startsida för AXO Finans flera gånger i veckan. Vill du istället läsa vad andra besökare tycker om AXO Finans eller helt enkelt säga vad du själv tycker så är det guiden AXO Finans omdöme som gäller istället. Där kan du lämna både betyg och omdöme i form av en kommentar. Det du kan göra här är att se vad vi skrivit mer om just låneförmedlare Advisa så du ska kunna klicka dig vidare och verkligen fördjupa dig i ämnet. För vi vill att du ska kunna hitta allt om dom hos oss. För vad våra besökare tycker om våra guider betyder allt för oss. Det är för er vi kämpar för att skapa en plattform där vi lägger makten i konsumenternas händer i stället för bankernas.

Sammanfattning av Vilka banker har AXO finans

Vilka banker har AXO finans? Det är exakt det vi skriver om på den här i sidan eftersom vi tycker att alla bör ta reda på det innan man skickar in en ansökan till en låneförmedlare. Så ska du använda dig av låneförmedlare AXO Finas så bör du först ta dig igenom den här guiden och sedan bör du även titta efter din jämförelse vilka banker det är du fått jämförda. Och du bör även titta in våran topplista här ovan. Finns dom inte med på topp 5 för tillfället så klickar du på länken ovanför som visar hela topplistorna.

Här nedanför kan du säga vad du tycker om guiden genom att att lämna omdöme och betyg. Omdöme i form av en kommentar i kommentarsfältet och betyg genom att trycka på stjärnorna. 1 till 5 där 1 är att du tycker guiden var dålig och 5 om du tycker den va väldigt bra. Vårt mål är att bygga en guide som håller vad den lovar i rubriken så var snäll att ge betyg och omdöme efter det tack. Tack på förhand.

Vilka banker har AXO finans

Vilka banker har AXO finans? Vilka banker samarbetar AXO Finans med helt enkelt? Vi har väldigt många guider som listar vilka banker som låneförmedlare har och självklart har vi även tagit reda på vilka banker som AXO Finans har. AXO Finans är en låneförmedlare som du skickar in en ansökan till och då ställer dom banker mot varandra så du kan jämföra många banker med bara en UC. Källan till Vilka banker har AXO finans har samarbete med är deras egna hemsida. Du går bara in under ”Frågor och svar – Privatlån” och sedan ner till ”Vilka banker samarbetar Axo Finans med?”. Gå in där vi topplistan för att se vad det är för banker dom har när du läser detta.

Axo finans banker? Vilka banker samarbetar Axo finans med? I den här guide går vi igenom vilka banker Axo finans som Axo finans har med och jämför åt sig om i skickar in en ansökan. Vi har många guider i vilka banker låneförmedlare och andra jämförelsetjänster har med i sina jämförelser av lån och andra finansiella tjänster så som försäkringar, sparkonton med mera. Andra guider du bör titta in är Lendo banker och Advisa banker.

Grudkrav för att få låna pengar via Axo Finans

Här har vi sammanställt en lista över vilka grundkrav som Axo Finans kräver för att du ska få låna pengar via Axo Finans. Bra att veta om den så du inte skicka in en ansökan i onödan.

 • Du måste ha minst 120.000.kr i årsinkomst
 • Du måste vara minst 18år
 • Du får inte ha något skuldsaldo
 • Inte ha något skuldsaldo hos kronofogden

Jämför AXO Finans mot andra låneförmedlare

Innan du använder låneförmedlare AXO Finans så bör du jämföra dom mot andra låneförmedlare. Och då kan du använda dig av topplistan ovan och sedan ta dig till guiden låneförmedlare där vi skriver om alla vi listar på en och samma sida.

Så kan du hitta bästa låneförmedlare

Guiden låneförmedlare är till för dig som funderar på att låna pengar via AXO Finans eller en annan låneförmedlare och vill kunna jämföra dom mot varandra. Tillsammans med våra besökare bygger vi en guide där vi kan smalas innan vi ska låna pengar med en låneförmedlare helt enkelt.

Dom är en låneförmedlare

AXO Finans är en låneförmedlare där du enkelt jämför många banker med bara en enda ansökan och en enda UC. Det gör att du har större chans att få låna pengar och låna pengar till lägre ränta än om du skulle ansöka till varje bank själv och på så sätt dra på dig massor av UC (kreditupplysningar) vilket gör att du får svårare att låna pengar och svårare att få bra ränta. Viktigt när du använder en låneförmedlare är att du tar reda på vilka banker dom jämför. Vi har guider på vilka banker alla låneförmedlare har. I guiden AXO Finans går vi igenom allt vi kommer över om låneförmedlare AXO Finans.

Jämför privatlån gratis hos dom!

Ja via låneförmedlare AXO Finans kan du jämföra privatlån som du kan använda för att låna pengar till en bil. Och det helt utan att behöva någon insats. Du kan med andra ord låna 100% om din ekonomi tillåter det. Det är inte som med billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet där du max kan låna 80% oavsett vart du lånar pengarna i Sverige. Men vill du låna pengar med ett blancolån för att köpa en bil så kan du alltså använda dig av AXO Finans för att jämföra dom. Du kan besöka både AXO Finans och Billån utan kontantinsats för att läsa mer om hur du kan skicka in deras ansökan.

Diskutera AXO Finans omdöme

Vad med och diskutera guiden och låneförmedlare AXO Finans här nedan i kommentarsfältet som är öppna för alla. Här kan du ge betyg och omdöme på företaget. Här kan du lämna och läsa andra besökares omdömen och betyg. Vill du istället läsa vad vi tycker så gör du det under AXO Finans recension. Är kan du bland annat läsa och lämna omdöme och betyg på låneförmedlare AXO Finans och jämföra mot andra låneförmedlare. Här kan du som besökare läsa och lämna omdöme och betyg. Vill du istället läsa vad vi tycker om AXO Finans så gör du det i guiden AXO Finans recension. Här tipsar vi om guider vi skrivit om AXO Finans och som vi tycker du bör läsa innan du ska låna pengar via låneförmedlare AXO Finans. Vi tipsar även om relaterade guider. Alla skrivna av oss.

Billån utan kontantinsats via AXO Finans

Vi har skapat ett betyg-system här nedanför där du som besökare kan tycka till om alla guider på Kontantinsats. Helt enkelt för att vi vill bli bättre och för att vi vill få beröm så vi kan orka kämpa för att uppdatera sajten för våra besökare. Den stora sidan om Billån utan kontantinsats hittar du från alla våra sidor och den heter Billån utan kontantinsats. Där kan du titta in om du söker just lån till bil men inte vill betala någon insats. Utan istället vill låna mer än 80%. För om du lämnar bilen som säkerhet så måste du alltid ha minst 20% i insats. Annars kan du låna 100%.

Se vilka banker dom jämför åt dig

AXO Finans skickar runt din ansökan till alla banker dom har samarbete med och vilka det är kan du läsa mer om i guiden Vilka banker har AXO Finans. Se även guiden Låneförmedlare för att att jämföra vilken som har flest banker som dom jämför åt dig. Men åter till AXO Finans. Du kan alltså jämföra fler banker med bara en ansökan och då hjälper alltså AXO Finans dig att jämföra alla bankerna dom samarbetar med. Dom tar hand om allt. Och du får bara en UC istället för en per bank.

Låna 100% till en bil via dom

Ja det går alldeles utmärkt då AXO Finans är en låneförmedlare som jämför privatlån åt dig och det är privatlån du ska ta om du vill ha ett billån utan insats. Tar du bilen som säkerhet för lånet får du nämligen minst 20% i insats alltså. Men ett privatlån är ett lån utan säkerhet, det vill sägs du lämnar inget i säkerhet för att få låna pengarna. Därför kan du köpa en bil utan insats.

Vi rekommenderar hela guiden AXO Finans

Här försöker vi bygga en så lättöverskådlig meny som möjligt över våra guider. Alla guider går inte nå direkt härifrån men vi har lagt till så många så du sedan kan klicka dig vidare till alla guider som vi skrivit om låneförmedlare AXO Finans. Det här är dom populäraste denna vecka så förhoppningsvis hittar du några som du vill läsa mer om.

Kan man låna till båt via AXO Finans?

Ja det går att låna pengar till en båt via låneförmedlare AXO Finans. Och då är det alltså ett privatlån som du jämför som båtlån. Så vill du jämföra lån utan säkerhet för att kunna köp en båt för pengarna så är det bara ansöka direkt på deras sajt och så får du förslag från banker och långivare om det är någon som vill låna ut pengar till dig. Ränta och villkor sätts efter hur stor risk bankerna och långivarna bedömer att det är att låna ut pengar till just du. För lån är väldigt individuella. Så vill du se om du kan låna och vad du skulle få för ränta kan du klicka på AXO Finans i topplistan och ansöka reda idag. Vi har framförallt två stora sidor du bör läsa och det är låneförmedlare AXO Finans och Låna till båt. Du bör läsa hela den här guiden och sedan dessa två. Som minst. Det ska du göra innan du väljer vilket lån som passar dig bäst. För vi försöker ta fram guider som ska göra att du har all information du behöver för att göra det själv. Kan man låna till båt via AXO Finans är en sida där vi skriver om hur du kan ta ett båtlån via låneförmedlare AXO Finans helt enkelt. För du kan låna till en båt via AXO Finans där du jämför privatlån du kan använda för att låna till en båt.

AXO Finans omdöme

Vad har AXO Finans för omdöme, betyg och recension? AXO finans har inte skrivit ut alla sina banker på sin hemsida utan bara skrivit ut några exempel på banker så därför tänkte vi lista dom bankerna här och sedan ta reda på om om det finns några fler banker som dom har samarbete med.


AXO Finans betalningsanmärkning

Tar AXO Finans ansökningar om du har betalningsanmärkningar? Nej vad vi hittar så har inte AXO Finans något alternativ för dig som vill låna pengar men har betalningsanmärkning eller till och med betalningsanmärkningar. Så om du letar efter ett sådant lån kan vi rekommendera Låna pengar trots betalningsanmärkning istället. Eller Låna pengar trots betalningsanmärkningar om du har fler. Så AXO Finans är inte något alternativ i skrivande stund i så fall. Men det kan ju komma att ändra sig eftersom dom samarbetar med långivare som godkänner betalningsanmärkning konstigt nog.


AXO Finans grundkrav

Svar: Vad är grundkraven för att få låna pengar via AXO Finans? För att få låna pengar via AXO Finans måste du vara minst 25år gammal. Det är högre i jämförelse med till exempel Lendo som har grundkrav på 18år. Vidare måste du ha en fast månadsinkomst på minst 12500kr i månaden. Du måste vara fast anställd, ha vikariat, vara pansionär eller egen företagare. Du får inte ha några betalningsanmärkning eller skulder hos Kronofogden.

Är AXO Finans gratis?

Svar: I skrivande stund så är AXO Finans och skulle det ändra sig så försöker vi uppdatera det så snabbt vi kan. Vi gissar att det är det som gjort så många låneförmedlare populära eftersom man kan skicka in en ansökan bara för att få svar på om man får låna pengar och sedan även få svar på en av dom vanligaste frågorna som vi får in och det är Hur mycket får jag låna.

Hur mycket får jag låna?

Svar: För att få svar på den frågan så måste du skicka in en ansökan. Och tänk på att om du inte får låna pengar hos en bank så behöver inte det betyda att du inte får det hos en annan. Och summan du får låna kan också variera kraftigt. Sedan beror det självklart även på om det är ett privatlån eller bolån du ska ha. Och om du lämnar något i säkerhet för lånet eller bara vill låna pengar utan att lämna något i säkerhet. Till exempel så kanske du får låna 20.000kr om du lämnar in en dyr klocka som pant på en pantbank men du kanske inte får låna pengar med ett privatlån. Men man brukar säga att man inte får låna mer än 90% av sin årsinkomst vad gäller privatlån. Det stämmer inte alltid men då vi vet att samma tumregel står på flera olika platser på nätet så måste det ligga en viss sanning i det. Lendo är till exempel en av dom som skriver det och dom jobbar med enbart med privatlån och med över 20 bank så dom om någon borde veta vad dom flesta går efter.

Vilka är AXO Finans? En låneförmedlare?

Svar: AXO Finans är en låneförmedlare som har sitt huvudkontor i Göteborg i Sverige. När du fyller i en ansökan hos AXO Finans så låter dom banker tävla om att få låna pengar till dig genom att erbjuda så bra villkor och ränta som möjligt. Deras tjänst är helt kostnadsfri för dig som privatperson som vill jämföra lån. Och dom tar bara en kreditupplysning på dig istället för en per bank som hade varit fallet om du skickat i en ansökan själv till varje bank. Axo Finans finns både i Sverige och i Norge. I Norge förmedlar dom forbrukslån. I Sverige kan du låna upp till 500.000kr.


Om AXO Finans

AXO Finans har funnits i Sverige sedan 2009 och har sitt huvudkontor i Göteborg. Ett tips att få lån via Axo Finans är att du ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar ökar chansen till få låna pengar och dessutom få lägre ränta.


Senast uppdaterad: 25 januari, 2024