VECKANS TOPPLISTAN:
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
1. Advisa kontantinsats
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,50%
 • Löptid: 1år - 18år
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »
2. Lendo kontantinsats
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 25,74%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »

Advisa eller Lendo – Testvinnare!

Advisa eller Lendo? Vilken är bäst av Advisa och Lendo och vilken ska man välja? Vilken av dom har flest antal banker som dom jämför? Står du mellan att låna pengar via Advisa eller att låna pengar via Lendo? Då kanske våra guider Advisa banker och Lendo banker kan vara något för dig. (läs mer här nedanför) Där ser du nämligen exakt vilka banker Lendo och Advisa har samarbete med och jämför åt dig. Och både Lendo och Advisa är kostnadsfria i skrivande stund och därför är det vilka banker dem har du bör jämföra.

Testvinnare 2019: Advisa!

1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra – Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »
2. Lendo kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra – Ej bindande!
 • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »

Innehåll Advisa eller Lendo


Advisa eller Lendo

Jämför Advisa mot Lendo här ovan

I den här topplistan har vi alltså utsett vilken av dom som är bäst. Det gör vi genom att titta vilken av dom som är populärast hos våra besökare och sedan vad dom har för omdöme och betyg hos våra besökare. Sedan har vi sammanställt det för att utse vilken av dom som är bäst i vårt bäst i test. Kom dock ihåg att det inte måste vara det bästa alternativet för alla då lån är väldigt individuellt.

Allt om låneförmedlare Advisa

Advisa här startsidan för att vi skrivit om låneförmedlare Advisa. Och den är såklart en guiden vi tycker du borde besökare innan du väljer att låna pengar via dom. Där hittar du bland annat omdöme, betyg och våran egen recension. Både Advisa och Lendo är låneförmedlare med strax över 20 banker som dom jämför kostnadsfritt åt dig med bara en ansökan och en UC.

Där är dom alltså väldigt lika. Genom att jämföra vilka banker dom har i guiderna Lendo banker och Advisa banker så kan du se skillnaden mellan dessa två låneförmedlare. Du förbinder dig inte att låna pengar av någon av dom när du skickar in en ansökan. Så du kan skicka in en ansökan hos båda och se vad skillnaden är med egna ögon. Den här guiden visar vi vilken av Lendo och Advisa som är populärast hos våra besökare och vad dom har lämnat för omdöme och betyg.

Advisa är en låneförmedlare som grundades 2011, det vill säga 4år efter Lendo.
 • Grundades: 2011.
 • Omsättning 2017: Ca 70 miljoner.

Advisa

Allt om låneförmedlare Lendo

Lendo heter våran guiden som fungerar som en startsida för allt som vi skriver om låneförmedlare Lendo. Så funderar du på att låna pengar via deras tjänst så tycker vi att du bör läsa den guiden först. För att se om du håller med övriga besökare om hur bra dom är. Vi har följt dom ända sedan 2010 och har under alla dessa år samlat mycket info så vi tror du skulle vara intresserad av.

Lendo grundades 2007 och är en låneförmedlare som ägs av Schibsted som även äger bland annat Aftonbladet, Blocket med mera.

 • Grundades: 2007.
 • Omsättning 2017: Ca 497 miljoner.

Låna pengar via låneförmedlare Lendo

Låna pengar via Advisa

Låna pengar via Advisa är smart om du vill jämföra lån men vill undvika att dra på dig för många UC. Det vill säga kreditupplysningar. Man vill inte ha många kreditupplysningar då det kan göra det svårare att få låna pengar. Hos Advisa kan du jämföra över 20 banker men med bara en kreditupplysning. Och det är gratis.

Ställe en fråga och diskutera Låna pengar via Advisa

Vi vill bygga en sajt tillsammans med alla er och därför kan du som besökare alltid diskutera alla guider och ställa frågor. Antingen till oss på redaktionen eller till andra besökare. Vi på redaktionen finns i alla kommentarsfältet nästan dygnet runt året runt så du kan räkna med ett snabbt svar från oss. Och våra besökare finns där ännu mer så där får du ofta svar inom 24 timmar också.

Sammanfattning av Låna pengar via Advisa

I den här guiden går vi igenom allt du bör tänka på INNAN du ska låna pengar via låneförmedlare Advisa. Det gör vi genom att sammanfatta det viktigaste från alla våra guider som handlar om just att låna pengar via Advisa. Vi försöker skapa en plattform tillsammans med våra besökare där man ska kunna samlas innan man ska låna pengar och här är alltså tanken att man ska titta in innan man ska låna pengar via Advisa för att diskutera och ställa frågor till varandra.

Bara en enda UC är en stor fördel

Sen får du bara en UC hos båda så det är ingen skillnad där heller. Titta gärna in våran recension om båda två också och läsa omdöme och betyg från våra tidigare besökare. Du kan även se topplistan här ovan om dom hör till dem 10 mest populära lånen hos våra besökare och hittar du dom inte där kan du bara klicka på alla lån för att se vart dom ligger totalt just den här veckan.


Kan man samla lån hos både?

Man kan inte samla lån hos någon av dom eftersom båda är låneförmedlare men man kan samla lån VIA Advisa och Lendo. Det är väldigt viktigt att förstå att man inte lånar pengar av varken Lendo eller Advisa. Men det går utmärkt att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att sitta på många små-lån.

Är båda låneförmedlare?

Ja både Advisa och Lendo är låneförmedlare. Så det du bör jämföra är hur dom arbetar. Skickar dom ut sina erbjudanden om lån via mail eller via telefon? Hur många långivare och banker jämför dom? Titta in under Advisa och Lendo för att de vad som har har erbjuda dig och dina barn och familj.

Vilka banker jämför dom?

Vi uppmanar ALLTID våra besökare att ta reda på vilka banker en låneförmedlare har innan dom skicka in en ansökan. Och vi har därför även skapat guider som visar just det. Vilka banker har Lendo handlar om vilka banker låneförmedlare Lendo har. Så det är en guide du bör läsa innan du väljer att låna pengar via dom. Med Vilka banker har Advisa vill vi framförallt uppmärksamma våra besökare att ta reda på vilka banker låneförmedlare jämför innan man skickar in en ansökan. Och den här guiden handlar alltså om vilka banker som Advisa jämför åt dig när du skickar in en ansökan.

Är både låneförmedlarna gratis?

Ja som låntagare är det alltid gratis att använda deras tjänster i skrivande stund. Så du kan ansöka om ett lån och inte välja att ta något och det är fortfarande helt gratis för dig.

Jämför båda billån?

Ja båda jämför lån som du kan använda för att köpa en bil. Så du kan spana in båda för att se vilken av dom som passar dig bäst. Dock inte billån med bilen som säkerhet vad vi vet. Utan då är det privatlån till bil som gäller.


Låna pengar till jul

Låna pengar till jul gör många. Många tar julklappar på avbetalning eller lånar en summa för att köpa julklappar för och på så sätt tar julklapparna uppdelade på några månader. Julhandeln gick förvisso inte upp något 2012 och det var första året som det inte gjorde det på 16år. Men vi förbrukar fortfarande väldigt mycket pengar under julen. Det är ju inte bara julklappar vi har som extra utgift under december dessutom. Det är ju en hel del saker som köpa under december som vi inte gör andra delen av året. Därför har vi listat alternativ för dig som vill låna pengar nu i jul här ovan i en topplista. Topplistan sorteras efter vilka våra besökare väljer att låna från och/eller ansöka lån hos. På så sätt hoppas vi kunna sortera fram det bästa alternativet med hjälp av er – för er.

Hur mycket får man låna om man tjänar 30000kr i månaden?

Det är väldigt svårt att svara på eftersom det är så individuellt hur mycket man får låna. Det enda sättet du kan ta reda på det till 100% är att skicka in en ansökan. Och det är ju även så att det ofta skiljer sig från långivare till långivare. Så du bör även jämföra hur mycket du får låna genom att skicka in till fler. Alltså inte bara jämföra räntan och villkoren i övrigt. Så jämför hur mycket du får låna på din lön, till vilken ränta du får låna och till vilka villkor. Det är dom 3 stora punkterna du bör jämföra när du ska låna pengar. Så om du undrar hur mycket du får låna med 30.000kr i månaden i lön så kan du använda dig av en låneförmedlare om du vill jämföra privatlån och vill du se hur mycket du får låna i bolån kan du titta in guiden Bolån där vi skriver mer om det.