Samla lån – Bästa samlingslånet 2023?


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-03-15
Låna till Kontantinsats via Enklare
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 3,01% – 29.27%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Jämför 38 lån gratis online!
 • Över 300.000 kunder!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Bästa samlingslånet 2023? Vilket är det bästa lånet att samla lån och krediter med i Sverige? Ja vad är det bästa lånet att samla sina lån och kredit med? Det är väldigt svårt att svara på men det som är säkert är att du måste jämför för att hitta det bästa samlingslånet för att samla lån och krediter för just dig. Vi vill helt enkelt erbjuda det bredaste testet och den bästa översikten av lån du kan använda för att samla lån och krediter – det är våran vision. Med det hoppas vi att du ska ta makten över din egen ekonomi och börja med att slå ihop lån till ett stort lån i stället. Jämför den effektiva ränta och leta efter lån som erbjuder billigare effektiv ränta än dina befintliga lån.

För att hitta det bästa samlingslånet 2023 så måste du helt enkelt jämföra. Du ska jämföra den effektiva räntan för att få en så rättvis jämförelse som möjligt.

Innehåll Bästa samlingslånet

 • Bästa samlingslånet – Bäst i test
 • Läs vårt bäst i test innan du ska samla lån
 • Allt om att samla lån
 • Slå ihop lån är samma sak
 • Utan UC
 • Så fungerar ett samlingslån
 • Spara pengar med samlingslån
 • Jämför alltid samlingslån
 • Så kan man slå ihop lån
 • Fördelar
 • Därför ska du läsa hela guiden innan du lånar

Samla lån trots många förfrågningar? Går det?

Vi får ofta den frågan under Samla lån. Därför tänkte vi i det här inlägget försöka guida dig till några alternativ som det kanske är lite lättare chans för dig att få låna pengar trots många förfrågningar. Alltså trots många kreditupplysningar menar vi med förfrågningar. Inte betalningsanmärkningar. Då är det bättre att du tar en titt under Samla lån trots betalningsanmärkningar istället. Sen om du ändå inte hittar det du söker efter så kan du klicka dig vidare bland våra guider här nedan.

Bästa samlingslånet – Så hittar du det

Länkarna här ovan till Bästa samlingslånet är alltså en guide där vi gjort ett stort bäst i test och tagit fram det bästa samlingslånet sedan våran start år 2010. Vi har skrivit väldigt många guider om att samla lån och krediter till ett stort lån i stället för att ha många små-lån som snabblån, smslån och kreditkorts skulder sedan dess. I dom guiderna har vi sedan tagit fram vilka lån dom flesta av våra besökare valt efter ha läst någon av dessa guider. Det har gjort att vi fått fram en topplista över dom populäraste lånen för att samla lån. Men det behöver ju inte betyda att det är dom bästa lånen för det och därför har vi sorterat dessa efter vilket lån som fått bäst omdöme och betyg av våra besökare. Det hämtar vi från dom sidor som vi har för varje lån där våra besökare kan lämna omdöme och betyg.

Jämför samlingslån för att hitta det bästa här ovan

Här ovan kan du börja din jakt på det bästa samlingslånet för just dig eller er. Vi har satt ihop en lista på långivare, banker och låneförmedlare. För att få så bred jämförelse som möjligt av samlingslån. Vi vill att våra besökare själva ska jämföra och inte lägga makten i någon annans händer. Ta makten över din ekonomi och börja jämföra samlingslån ovan.

Samla alla lån och krediter och få lägre månadskostnad

Samla alla lån och krediteroch få lägre månadskostnad? Hur låter inte det? Man kan få ner sina utgifter genom att samla alla lån och krediter som man dragit på sig genom att till exempel tagit många snabblån, smslån och använt kreditkortet lite för mycket. Det gör ofta att du får ner räntan drastiskt och du får mycket billigare lån. Dessutom kan du ofta välja att betala av det över en betydligt längre tid. Här ovan har vi samlat ställen där du kan samla lån och där ser du vart besökare innan dig valt att samla sina lån just den här veckan.

Samla smslån

Samla smslån och dyra krediter till ett stort lån istället kan få ner kostanderna extremt mycket. Har du dragit på dig många smslån och snabblån så kan det vara väldigt smart att samla lån och krediter till ett stort lån. Dels för att få ner kostnaderna väldigt mycket med en bättre ränta men också för att minska stressen genom att ha ett lån att hålla reda på istället för flera stycken. Dessutom ha en länge återbetalningsperiod som större privatlån brukar ha i jämförelse med korta snabblån och smslån. Här ovan ser du en topplista över ställen där du kan välja att samla dina lån och där kan du alltså se vart besökare innan dig valt att samla lån just den här veckan. Sen kan du även klicka dig vidare för att se vad som har för omdöme, betyg och recension dessutom. Så att du alltid ska kunna hitta ett lån som passar just dig bäst.


Allt om att samla lån

Vi har gjort så att vi skapat en guide som heter Samla lån där du kan hitta allt om hur du kan samla lån till ett stort lån. Självklart jämför vi olika alternativ som vanligt så du ska kunna se vad det finns för alternativ i Sverige och hur man går till väga om man vill ha ett stort lån istället för många dyra smålån.

Lösa lån och krediter

Lösa lån och krediter? Många långivare marknadsför sina privatlån som ett alternativ till att samla lån på ett och samma ställe och på så sätt få bättre ränta och villkor och spara in pengar som annars skulle gå till onödigt högra räntor från dyra kreditkort och annat. Här ovan hittar du en topplista över privatlån som besökare innan dig använt till att lösa lån och krediter med under 2014. Genom att skapa en topplista vill vi försöka ta fram det bästa alternativet genom att besökarna väljer det dem tycker verkar bäst.

Samla ihop lån till ett stort lån?

Vill man få ner sina kostnader kan ett bra sätt att börja vara att samla lån och krediter till ett stort lån. Och på så sätt få bara ett lån med lägre och billig ränta. Att samla lån blev väldigt populärt efter Lyxfällan som började med just att slå ihop lån hos deltagarna som var med och som ofta dragit på sig många och dyra lån med smslån, snabblån och kreditkort. Eller att man handlat mycket på faktura som man senare förlängt med avbetalning med hög ränta. Under samla lån kan du läsa mer om vad du bör tänka på när du ska slå ihop lån till ett stort.

Lösa dyra lån och krediter?

Lösa dyra lån och krediter är många som gör just nu. Kanske beror det på att många fått göra det i Lyxfällen på TV och att det i programmet sen har löst sig för dem medverkande. Då vill många som sitter på många dyra lån och krediter göra det samma och få ett lån istället men en längre kostnad för lika stor lån. Lendo är dessutom sponsor till Lyxfällan och dem erbjuder hjälp med just det. Du kan se är ovan i topplistan vart besökare innan dig valt att samla lån och krediter innan dig. Listan gäller just den här veckan och nollställs klockan 00:01 måndag varje vecka. Du kan även läsa och lämna omdöme om samtliga alternativ. Eller läsa våran recension där vi gått igenom en rad olika punkter och satt betyg efter dem.

Låneförmedlare är bra vid samlingslån

För att samla lån och krediter så tar man ett privatlån och för att jämföra privatlån kan man använda sig av en låneförmedlare. Faktum är att dom allra flesta av våra besökare använder en låneförmedlare efter ha besökt någon av våra guider om att samla lån och krediter till ett stort lån och på så sätt spara pengar. Därför tycker vi att det är viktigt att du läsa guiden Bästa Låneförmedlare som vi skrivit och som är väldigt populär.

Samla lån innebär att man tar tar ett nytt stort lån (kallat privatlån och ibland blancolån) och betalar av alla sina gamla och dyrare lån. I den här guiden går vi igenom banker, långivare och låneförmedlare som på sin hemsida har specialsidor för att just samla lån och krediter. Sedan ger vi möjlighet till att läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga. Vi skriver även recensioner och skapar topplistor som visar vilket lån som är populäraste just den här veckan och sedan i år.

Samla alla lån till ett

Samla lån och krediter till ett stor lån istället för att ha många smålån som snabblån, smslån och kreditkort är smart. Det är väldigt många som vill ta tag i sin ekonomi som gör det som första steg. Förmodligen väldigt inspirerade av TV-programmet Lyxfällan som går på TV3. Där samlar dom nästan alltid ihop alla lån till ett lån istället. På så sätt kan man få ner kostnaden rejält genom att skaffa ett större lån med lägre ränta.

Vårt stora bäst i test av samlingslån ovan

Det för att du inte behöver betala av så mycket åt gången och det kanske gör att du klarar av det utan att få betalningsanmärkningar vilket annars är stor risk om du har svårt att betala ett smslån eller snabblån i tid. Då väljer många att ta ett samlingslån istället och få ett lån att hålla reda på och med bättre ränta och villkor än smålånen. Därför har vi satt ihop en veckans topplista över samlingslån för att du ska kunna se vart besökare innan dig valt att samla lån. Där kan du även enkelt lämna omdöme och betyg från andra besökare och läsa våran recension. På så sätt hoppas vi att du själv får en så bra överblick över din ekonomi att du själv kan ta tag i den och bli stolt över dig själv.

Samlingslån

Det är många som använder samlingslån

Många väljer att använda en Låneförmedlare när dom ska samla lån och krediter och det är för att dom jämför privatlån som är lånet som man ofta samlar lån med. Och vill man jämföra privatlån för att hitta billig ränta så kan man använda en förmedlare av lån som är gratis och som jämför över 20 banker och långivare mot varandra när du skickar in enbart en enda ansökan och dom tar bara en enda kreditupplysning. I stället för att det skulle ha blivit en per bank och långivare vilket skulle kunna göra det svårare för dig att låna pengar i framtiden.

Samla lån – Bästa samlingslånet just nu!

Samla lån, hur gör man och hur hittar man det bästa samlingslånet? För att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många kreditkort, snabblån, smslån och andra smålån? Samla lån och krediter på ett och samma ställe kan spara väldigt mycket pengar. Många gånger har man samlat på sig lån på flera olika stället till väldigt höga räntor med till exempel snabblån, kreditkort, smslån och andra smålån till hög ränta.

Ett smart sätt som många väljer just nu är att börja samla lån och krediter till ett stort lån som man sedan kan betal av i sin egen takt. Då kan man istället ta ett enda lån med bättre ränta och villkor och sedan lösa alla dyra lån och krediter. Detta har blivit väldigt populärt efter att nästan alla som är med i TV-programmet Lyxfällan får göra det som första steget mot bättre ekonomi. Lyxfällan har dessutom varit sponsrade av Lendo som erbjuder just det. Du kan se Lendo och andra alternativ för dig som vill samla lån här ovan. Där finner du nämligen en topplista som sorterar fram vilket lån som besökare innan dig har valt för att samla sina dyra lån och krediter till ett lån istället.

För det tar inte Lendo betalt en enda krona av dig. Och du är inte tvungen att låna pengar bara för att du skicka in en ansökan. Sedan kan du i lugn och ro välja vilket lån du tycker är så billigt att du vill ta det. För pengarna löser du sedan dina andra lån och krediter. Det gör att du istället för ett stor lån i stället för många små. Det du ska se till är att få bättre ränta och villkor på ditt lån där du vill samla dina lån. Sedan kan du koncentrera dig på ett lån istället för många små. Det finns många som sparar flera tusenlappar om året på att göra så. Och extra populärt har det blivit efter att TV-programmet Lyxfällan i nästan varje program gör det. Vi har skrivit väldigt många guider om att samla lån och vill du se vilket lån som är populärast hos våra besökare kan du besöka Bästa samlingslånet.

Slå ihop dina lån till ett stort lån

Att ha många små och dyra lån kan bli väldigt besvärligt och framförallt dyrt. Om du istället tar ett större privatlån för att betala av alla sin andra krediter så kan du på så sätt få ett enda lån och förhoppningsvis har det mycket bättre ränta och villkor än dina små och dyra krediter.

Populärt att samla lån idag

Högst upp på alla sökningar på Google så kan du se 4 annonser där företag betalar för att synas. Som ser väldigt lika ut som det ordinarie sökresultatet men är alltså betalda. För att synas längst upp när du söker på Samla lån och behöver företag betala 341kr under 2015. Det gjorde att sökordet klev in på topp 10 dyraste sökorden under 2015. Det är alltså väldigt många som vill samla lån och krediter.

Samla alla lån på ett ställe

Samla alla lån på ett ställe kan vara smart för att få ner kostnaden för alla lån. Det du gör då är att du helt enkelt tar ETT lån och löser alla andra lån. Då kan du förhandla fram en bättre ränta samt få ner kostnaderna runt. Alltså istället för att betala avgifter (utöver räntan alltså så som fakturor med mera) så för 20 olika lån och krediter så kan du samla alla till ett istället. Vissa räntor så höga att lånet växer fast man betalar av på lånet varje månad. Då är det smart att ställa olika banker och långivare mot varandra och se vilka som vill ta över dina lån och vilken som erbjuder den bästa räntan.

Samla lån är ett vanligt privatlån

Det du bör veta om när du ska slå ihop lån är att veta att ett samlingslån är ett vanligt privatlån. Det är alltså ett privatlån du tar för att betala av dina andra små-lån med. Så när du ska jämföra lån när du ska samla lån så ska du inte bara ta med dom som skriver ut att dom har samlingslån. Vilket lån utan säkerhet som helst fungerar bra. Det du ska titta på är istället ränta, villkor och återbetalningstid. Det finns även folk som väljer att samla lånen genom att belåna huset men det vi menar här är att många skriver ut sina samlingslån på ett sätt där man kan få uppfattningen av att det är ett speciallån men så är det alltså inte.

Slå ihop och samla lån till ett

Många långivare hänger med på detta och har med det i sin marknadsföring och det verkar fungera eftersom dem fortsätter på samma sätt fortfarande. Vi har många såna i tabellen ovan. Där är det dirketlänkar in där du kan ansöka direkt online på nätet för att få samla och slå ihop lån. Lendo har till och med en speciell ansökningssida för just det som man kryssar i när man ska ansöka. Lösa dyra lån och krediter har vi skrivit för att visa hur man kan lösa dyra lån och krediter och istället få ett lån och med bättre ränta. Vi är helt övertygade om att det finns massor av människor i Sverige som sitter och betalar på tok för dyra lån helt i onödan. Därför finns den här guiden. Vill du ställa något om guiden Lösa dyra lån och krediter så kan du göra den i kommentarsfältet nedan. Kom dock ihåg att allt publiceras där så alla kan se. Tanken är att vi ska kunna diskutera ämnet tillsammans.

Ta lån för att lösa skulder

Ta lån för att lösa skulder gör väldigt många just nu och det kallas att samla lån. Många låneförmedlare annonserar om att du kan samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små-lån från tex snabblån, smslån och kreditkortsskulder. Det man gör du är helt enkelt att man tar ett stor lån och betalar av alla sina små lån.

Kvar blir då ett stort lån istället för många små. Fördelen med det är att du kan få ner kostnaderna väldigt mycket genom att få en lägre ränta om du har många dyra snabblån, smslån och andra smålån där du inte kunnat betala tillbaka av någon anledning. Då kan du samla dom till ett stort och få lägre ränta. En annan fördel är att du får ett lån att hålla reda på och inte flera olika. Det brukar vara jobbigt att hålla reda på fler lån och vilket man har betala av på och inte.

 • Lendo – Utan UC: Nej
 • Freedom Finance – Utan UC: Nej
 • AXO Finans – Utan UC: Nej
 • Advisa – Utan UC: Nej
 • Bank Norwegian – Utan UC: Nej
 • Lendify – Utan UC: Nej
 • ICA Banken – Utan UC: Nej
 • Zmarta – Utan UC: Nej

Ställ en fråga och diskutera Samla dina lån

Här kan du se vad guiden innehåller. Det du ser är rubrikerna till varje kapitel i guiden. Du klickar på det du vill läsa mer om så kommer du direkt till det kapitlet. Vi vill gärna veta vad du tycker om guiden Samla dina lån. Du kan lämna omdöme och betyg här nedanför i form av stjärnor och omdöme i kommentarsfältet. Vi har alltid som mål att våra besökare ska hitta det du söker i förorden till varje kapitlet. Men tyvärr når vi inte upp till det 100% av gångerna. Därför har vi skapat den här fördjupningen där resten förhoppningvis ska kunna hitta det man letar efter. Det vi gör här är att försöka samla dom vanligaste frågorna angå Samla dina lån.

Så kan samlingslån ge dig lägre ränta

Om du har dragit på dig många och dyra lån med hög ränta så kan det vara dags att titta om samlingslån är något för dig. Det är helt enkelt ett lån där du tar ett för att betala av dina dyrare lån. Med förutsättningen att det ger dig bättre ränta och bättre villkor. Där du ska betala av lånet i en takt som du klarar av. Lägg upp en plan för hur och när du ska betala av dina skulder. Och kom ihåg att samlingslån är ett vanligt privatlån. Så se till att jämföra privatlån för att hitta bästa räntan för dig. Och var noga med att ta en återbetalningstid du tror du klarar. Och se till att betala av det så fort du kan. Då tar du sedan pengarna och löser dina gamla lån som är dyrare och har sämre villkor. Så du har det enklare med ett enda lån istället för många små.

Så hittar du bästa samlingslånet

Här ovan ser du veckans ENKLA topplista. Där visar vi vart våra besökare valt att samla lån och krediter den här veckan flest gånger efter ha läst våra guider om att samla lån och krediter till ett stort lån. Lite längre ned hittar du den STORA topplistan där du hittar sånt som omdöme, betyg, recensioner med mera. Både visar samma topplista, skillnaden är att den ENKLA topplistan är en mer avskalad där tanken är att man ska få en snabbare överblick medan den STORA topplistan är en mer fördjupande topplista där vi lägger stor viktigt på omdöme och betyg från våra besökare bland annat.

Läs det här om du ska samla lån!

Har dragit på dig många dyra lån och krediter och vill samla det till ett stor lån istället nu? Kanske har du dragit på sig massa smslån och snabblån? Då har du kommit rätt. Här försöker vi guide dig genom hur du går tillväga för att samla lån genom en rad olika guider. Här har vi bland annat skapat en topplista över stället där du just kan slå ihop dina lån och sedan sorterar vi dem efter vart våra besökare lånar flest gånger just den här veckan. Sedan kan du läsa tidigare besökares omdöme och betyg om samtliga alternativ samt våran egen recension. Och vi skulle uppskatta om du hjälpte besökare efter dig genom att lämna omdöme och betyg också där du har valt att låna pengar.

Genom att trycka på stjärnorna här nedanför kan du ge ett betyg. Det vill skulle vilja att du gav betyg på är hur bra du tycker vi svarat på rubriken. Du kan även ge ett omdöme på hur bra eller dålig du tycker Lösa dyra lån och krediter är. Det är bland annat därför vi öppnat upp alla kommentarsfält så du ska kunna säga vad du tycker om allt. Tycker du att vi i den här guiden varit bra på att svara på hur du kan samla lån och krediter till ett stort lån? Säg gärna det då. Eller vad du tycker vi ska göra för att göra sidan bättre.

Jämför alltid samlingslån

Är det samlingslån du menar kan du titta under Samla lån bland annat. Så du verkligen kan se hur det går till när du har dragit på dig massor av dyra små lån som du sedan betalar av med det stora lånet med bra ränta och bra villkor. För då blir ingen lurad. Så vad gärna med och på verka innehållet så alla vi som lyssnar på det här nu tänker att snart kommer vi bygga ut här.

Spar pengar genom att låna mer

Bästa samla lån är guiden där vi tillsammans utser veckans bästa samlingslån och sedan det bästa samlingslånet sedan starten år 2010 när vi kom med våran första version av Kontantinsats.se. Vårt mål är att skapa ett forum för våra besökare att kunna läsa om hur det fungerar med lån och hur andra väljer att låna pengar. Vi ger våra besökare att diskutera och ställa frågor på alla guider. Och i kommentarsfältet finns både vi på redaktionen och andra besökare. Att spara pengar genom att låna pengar låter ju helknäppt och i de flesta fallen är det de. Men om du tar ett samlingslån och får ner din effektiva ränta så sparar du pengar genom att låna – men ditt lån ska inte bli större utan täcka dina nuvarande skulder och inte mer än det.

Slå ihop lån och krediter

Slå ihop lån och krediter till ett stor lån kan vara väldigt smart för att få ner kostaderna dramatiskt. Det finns mycket pengar att spara. Här ovan ser du ett topplista över lån som besökare innan dig valt att ta till hjälp för att slå ihop lån och krediter till ett stort lån i stället. Kanske har man många små lån och krediter som man dragit på sig när man handlar på kredit när man köpt saker på nätet. Och sen kanske man har några kreditkort man använt och där räntan är hög. Då kan man samla lån till ett och få en bättre ränta. Slå ihop lån och krediter kan man göra med ett samlingslån och det är det som den här sidan handlar om och målet med det är att du ska kunna ta makten i dina egna händer för att hitta det bästa och billigaste lånet för just dig. Där du helt enkelt hittar ett lån där du hittar lägst ränta.

Samla lån och krediter

Samlingslån trots många UC

Samlingslån trots många UC? Vill du samla lån och krediter men har många UC på dig? Att samla lån ska vara ett sätt att ta tag i sin ekonomi. Där man helt enkelt tar steget att göra sig av med många dyra små-lån och skulder på kreditkort och gör det till ett stort lån med bättre ränta. Och för att göra det så måste långivaren eller banken ta en kreditupplysning. Så då bör ditt mål vara att hitta ett lån där du helt enkelt får låna pengar och det till en så låg ränta som möjligt och sedan ska du försöka att inte hamna i samma lånefälla igen, eller hur? Så att du har många UC kan absolut stoppa dig från att få låna pengar men du kommer inte kunna hitta en som inte tar en kreditupplysning och med ett samlingslån så är ju din vision att ta ett enda lån och samla dessa och sedan betala av det? Så ditt mål bör vara att söka efter just det lånet som ger dig möjligheten att låna till hela summan och till den bästa ränta. Sen göra allt du kan för att inte hamna där igen.

Samlingslån trots många UC

Så fungerar ett samlingslån

Ett samlingslån är oftast ett privatlån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Där du helt enkelt får in ett större lån på ditt konto där du sedan betalar av dina andra lån. Det gör att du till slut får ett enda lån istället för många små. Och det ska självklart vara lägre ränta och bättre villkor på det lånet för att se ska ge den önskade effekten av samlingslån.

Spara pengar med samlingslån

Där skriver vi mer om vad du bör tänka på innan du ska samla dina lån på ett ställe. Att göra det är speciellt populärt att göra precis innan man ska köpa bostad och låna pengar till lägenhet eller hus för första gången. Då behöver man så mycket pengar över per månad som möjligt och genom att slå ihop lån till ett så kan man få fram pengar som annars hade gått åt massa onödiga lån som man dragit på sig genom åren. Samla alla lån på ett ställe med ett samlingslån är en sida där vi skriver om hur det går till när man vill slå ihop lån och göra det till ett stort lån. Alltså ta många små-lån och göra det till ett enda stort lån istället. Och på så sätt få bättre ränta och bättra villkor. Det finns mycket pengar att spara genom att göra så.


Vanliga frågor om Samla lån – Bästa samlingslån 2020:

Samla lån med många UC, går det?

Samla lån med många UC kan du göra och det bästa sättet att göra det då är att använda en låneförmedlare. En låneförmedlare som jämför många banker och ställer dom mot varandra så dom ska ge dig så bra ränta som möjligt. Tar vi Lendo till exempel som i skrivande stund jämför hela 25 banker och långivare mot varandra. Och det viktigaste i det här är att dom bara ta en enda UC. Så då kan du alltså med en UC till få svar från 25 banker. Det ökar ju chansen att du hittat en bank som lånar ut pengar till dig trots många UC. Att samla lån och krediter är väldigt populärt och ett väldigt smart sätt att spara in pengar på onödigt dyr ränta.

Hur går det till när man ska samla lån?

Det är oftast så att du får ett privatlån som du sedan ska betala av dina befintliga skulder som du just nu har. På så sätt kan du välja ett privatlån som har lägre ränta och bättre villkor och till slut bara ha det lånet istället för många dyra lån.

Är det samlingslån Lyxfällan använder sig av?

Ja många av våra besökare söker efter liknande lån som dom har i TV-programmet Lyxfällan och det är ofta ett samlingslån som dom använder sig av för att samla ihop alla lån som deltagarna har så dom få ett enda lån och billigare ränta.

Är det privatlån man använder för att samla lån och krediter?

Ja det är privatlån (även kallat blancolån) som används för att samla lån och krediter. Med ett privatlån så lämnar du inte något i säkerhet för att få låna pengar. Det dom gör för att du ska få låna är bara att ta en kreditupplysning och försöka bedöma din förmåga att betala tillbaka lånet. Med ett lån utan säkerhet får du låna till vad du vill. Alltså använda som ett samlingslån tex.

Hur fungerar det att samla lån?

Man tar ett billigare lån med bättre ränta för att betala av sina andra lån med. Om man har 10 snabblån med en ränta på 10% och där man måste betala tillbaka pengarna inom en snar framtid och inte klarar av det så kan det vara en bra ide att ta ett större privatlån och betala av alla dessa lån så man bara har ett lån istället för 10. Se till att få bättre ränta och villkor bara. Och en återbetalningstid som passar. Samla lån och krediter kan vara bra att göra innan du/ni köper en bostad. Då får ni ner utgifterna (förutsatt att räntan blir bättre det vill säga) och så får ni större plats för bolån och eventuell kontantinsats.

Vad betyder det att slå ihop lån?

Att slå ihop lån är ingen skillnad mot att samla lån. Det är bara två sätt att säga på det. Så om du ska jämföra denna typ av lån så bör du veta det.

Samlingslån? Var är det?

Samlingslån är ett lån där du kan samla lån och krediter till ett stor lån. Då kanske har dragit på dig många smslån och snabblån och vill samla alla små dyra lån och krediter till ett lån med bättre ränta istället och med en längre återbetalningsperiod. Snabblån och smslån ska ofta betalas tillbaka inom en månad eller några månader men tar du ett samlingslån kan du betala av det upp till 15år.

Är samlingslån och privatlån samma sak?

Ja ett samlingslån är ett privatlån. Men sedan har många banker och låneförmedlare en egen kategori för just dom som vill samla lån men det är samma typ av lån. Ett lån där du inte lämnar något i säkerhet det vill säga. Så när du ska jämföra samlingslån och jämför även privatlån då.

Är slå ihop lån och samlingslån samma sak?

Ja det är exakt samma typ av lån. Ett lån där man helt enkelt gör flera lån till ett enda större lån med bättre ränta. Så man få färre lån och bättre ränta. Så ska du jämföra ett sådant lån så är det bra att du vet att det kallas för lita olika saker. Vanliga rubriker brukar vara Samla lån, samlingslån och slå ihop lån.

Kan ja få bättre kreditvärdighet genom att slå ihop lån?

Ja det är förmodligen den enda gången man kan få bättre kreditvärdighet genom att låna mer pengar. Mindre antal lån kan ge det och eftersom du slår ihop många krediter till ett så borde det ge dig bättre kreditvärdighet i framtiden.

Kan man samla lån utan UC?

Ja det finns lån där du kan ansöka om att få låna pengar till att samla lån utan att företaget tar en UC. Tyvärr har vi ingen sådan lista just nu men kommer uppdatera den här guiden så fort vi kan. Men kan du inte få lån utan UC så bör du kanske inte heller ta ett nytt lån.

Betala skulder med lån? Är det så smart?

Ja faktum är att det faktiskt kan var smart i vissa lägen. Men då gäller det att man tänker långsiktigt. Att betala av ett kort lån med ett till kort lån är sällan speciellt bra. Alltså ett lån med kort återbetalningstid så som snabblån, smslån och andra smålån. Däremot kan det vara en smart ide att samla lån och krediter till ett stort lån med lägre ränta och bättre villkor. Säg att du till exempel har många gamla kreditkortsskulder och snabblån och vill samla det till ett stort lån istället. Då jämför du lån till du hittar det lägsta räntan för just dina förutsättningar. Som måste vara lägre än dina smålån. Och med en återbetalningstid som du klarar av med din ekonomi så du verkligen kan betala i tid. Och sedan tar du det stora lånet och betalar av dom små. Då har du ett lån istället för många smålån som är onödigt dyra. Vill du läsa mer om detta kan du titta in guider Samla lån och Slå ihop lån till exempel. Det är två av våra största guider i ämnet. Du kan även titta in Samlingslån om du är osäkerhet på vad det är ändå.


Här kan du se vad våra besökare söker efter kring just samla lån och krediter:

Samla lån och krediter

Samla lån och krediter på ett och samma ställa kan få ner kostnaderna väldigt mycket. Hur gör jag det och hur kan jag jämföra olika banker där jag kan samla alla mina lån och krediter till ett stort lån istället för många små snabblån, smslån och andra smålån? Och det har blivit väldigt populärt att samla lån och krediter till ett stort lån efter att det har varit den vanligaste åtgärden i Lyxfällan på TV3. Där väljer dem ofta att samla lån och krediter och på så sätt få ner kostnaderna för den medverkande i programmet. Lyxfällan är dessutom sponsrade av Lendo som just samlar lån och krediter bland annat.

Slå ihop krediter

Slå ihop krediter? Att samla lån och krediter till ett stort lån är ett väldigt populärt sätt att få ner sina kostnader på. Vi har samlat banker, långivare, låneförmedlare och jämförelsetjänst i en topplista som sedan sorteras efter vilket alternativ flest använder till att samla lån vi alla guider om samla lån vi har. På så sätt hoppas vi få fram det bästa samlingslånet med lägst ränta automatiskt. Och för att göra topplistan ännu mer relevant så kan du även lämna omdöme och betyg när du har lånat pengar. Självklart kan du även läsa andras innan ska du ska låna pengar. Och sedan kan du även ta en titt på vår recension som vi om alla alternativ som vi håller uppdaterade löpande hela tiden.

Samla dina lån

Samla dina lån – Så gör du är guiden för dig som vill samla alla dina dyra lån och krediter till ett stort lån istället och undrar hur det går till. På så sätt kan du få ner dina kostnader för alla dina lån och dessutom bara behöva bry dig om att betala ett lån i framtiden. Det man gör är helt enkelt att man ansöker om att få låna pengar för att lösa gamla lån och krediter. Du kan till exempel gå in under fliken Samla lån hos låneförmedlare Lendo. Där kan du sedan skicka in en ansökan om att få samla lån och krediter till ett stort lån. Du räknar ut hur mycket lån du har och fyller i det där. Sedan låter Lendo banker tävla om att ge dig så bra ränta och villkor som möjligt för att du ska vilja låna pengar av just dom.

Samlingslån

Samlingslån kallas det lånet man tar för att samla lån och krediter till ett stort lån istället. Så är man ute efter att slå ihop lån så är det alltså ett samlingslån man ska ta. Det är ett vanligt privatlån men skillnaden kan ibland vara att banken tycker det är lättare att låna ut pengar till dig om den vet att du ska betala av lån med det och inte konsumera ännu mer bara efter att dom sett hur många lån du har efter en kreditupplysning.

Slå ihop lån

Många låneförmedlare skriver just nu i sin reklam att dom kan hjälpa dig att samla lån och man ser det även i tv-programmet Lyxfällan att det är vanligt att dom samlar lån och krediter till ett stort lån. Många av dom som medverkat i programmet har samlat på sig väldigt många dyra lån med snabblån, smslån, kreditkort och andra små-lån och får då hjälp att ta ett stort lån och samla alla under det istället för att kunna betala av alla lån och få lägre ränta och bättre villkor. Dessutom är det ju betydligt enklare att ha ett lån än 20-30 lån att hålla reda på. Vilket gör att man förmodligen mår bättre och kan ta tag i sin ekonomiska situation på ett annat och bättre sätt.

Det kan vara smart om man har många dyra krediter som man vill få ner kostnaden på. Det du gör då är alltså att ta en lån med förhoppningsvis lägre ränta där du kan slå ihop lån under en och samma långivare. Har man många lån och krediter så kan även kostnaden runt lånen blå större i och med att man kanske får betala för fakturan gånger antalet långivare man har till exempel. Om du vill slå ihop lån med ett samlingslån så kan du titta in våran sida här nedan där vi bland annat ser till att du förstår hur det fungerar. Kanske har du väldigt svårt att köra i Stockholm och inte vet vart och ur du ska köra? Precis så är det med att ta körkort också.

Ofta har smslån och snabblån hög ränta om man inte betalar dom i tid och skjuter upp dom och då är det bra att samla ihop lånen så snabbt som möjligt och bli av med lån som har väldigt hög ränta. I vår guide Samla lån försöker vi samla ihop allt om att samla lån med ett samlingslån. Många låneförmedlare gör reklam för att samla ihop lån men även andra banker och långivare erbjuder denna typ av tjänst. Men många långivare har till och med speciella sidor för att samla lån och det är dom vi går igenom i våran guiden. Där kan du hitta omdöme och betyg på alla lån och se vilka som ligger på topp 10 just den här veckan.

Lösa lån

Lösa lån gör man enkelt med ett samlingslån Kanske samla lån och krediter till ett stort lån istället och på så sätt får ner kostnaderna? Här har vi försökt samla våra guider som vi tror kan hjälpa dig om du funderar på att lösa lån. Det finns ju lite olika tillfällen när man vill lösa lån och därför har vi försökt samla guider som tar upp ämnen väldigt brett. Du kanske bara vill lösa ditt bolån och undrar hur det går till? Eller så kanske du som sagt har dragit på dig många dyra lån och krediter och vill samla alla lån till ett stor istället. Det hoppas vi kunna hjälpa dig att guida dig genom här. Guiden Banklån visar vad som är ett banklån och inte och hur du kan hitta det bästa och billigaste för just dig. Och det gör vi genom att försöka visa du hur du själv ska kunna jämföra lån och hitta det bästa. Lösa lån är en sida där du kan skriva om hur du kan läsa lån och bli av med din skuld. För vi skriver självklart inte bara om hur du kan låna pengar utan även om hur du kan betala tillbaka ditt lån och bli skuldfri. Om du vill lösa dina lån med andra lån för att på så sätt samla lån och få billigare ränta så är det samlingslån du söker. Vilket är privatlån du tar för att betala av dina andra lån som har högra ränta än det nya lånet. Då kan du få färre lån och bättre ränta.

Lösa dyra lån

Lösa dyra lån? Hur kan man samla lån och krediter till ett stort lån istället? Lösa dyra lån kan vara ett väldigt bra sätt att få ner sina utgifter. Det du gör är helt enkelt att ansöka om ett enda lån som täcker alla, eller i alla fall många av dina tidigare lån. Det gäller alltså att hitta ett lån som har lägre kostnad än dina tidigare lån. Vi har skrivit en hel del inlägg om detta ämne tidigare och du kan läsa mer under inläggen Samla lån och lösa Dyra lån och krediter.

Samla lån utan UC

Samla lån utan UC? Finns det någonstans man kan Samla lån och krediter till ett stor lån utan att dom tar någon UC? (kreditupplysning från Upplysningscentralen reds. anm.) Det blir dessvärre svårt. Vi har listor över snabblån utan UC och smslån utan UC men när man ska samla lån och krediter behöver man oftast ett större privatlån med en bra ränta som gör att lånet blir billigare och sträcker sig över en längre tid än små lån som snabblån och smslån. I den här guiden listar vi direkt lån där du kan samla lån utan UC men just nu finns det inget. Men vill du läsa mer om det så har vi en snabbmeny här nedan som kan guida dig genom den här guiden som vi tror du kan vara intresserad av om du är ute efter att Samla lån utan UC.

Hjälp att samla lån

Hjälp att samla lån? Behöver du slå ihop dyra lån till ett stort lån istället för att ha många kostsamma och helt onödigt dyra lån? Då har du kommit rätt tror vi. Vi skriver nämligen om samlingslån flera gånger i veckan och vi följer lånebranschen på den här sidan och har gjort de sedan 2010. Vi älskar ekonomi och brinner verkligen för att skapa bättre räntor till alla. Och genom att uppmuntra att jämföra räntor så kan vi sätta press på långivare att banker att ge oss bättre villkor och räntor. Det är det som denna sida går ut på. Och i detta fallet att hitta det bästa samlingslånet. Eller rättare sagt visa hur du själv kan göra det genom att läsa på lite.

Samla lån trots många förfrågningar

Det du ser här är andra guider vi skrivit i ämnet. Så om du vill läsa mer om Samla lån trots många förfrågningar så hoppas vi att du hitta vidare här. Listan är helt baserad på vad vi tror att just exakt du vill läsa mer om efter ha läst på den här sidan du är på nu.


Om Samla lån och krediter – Bästa samlingslån 2021!

Samla lån – Bästa samlingslån 2021! är vårt bidrag till alla som söker ett samlingslån i Sverige och vill se vilka alternativ det finns. Och vad dessa får för omdöme och betyg. Vi får genom många olika alternativ och sedan är det upp till dig som besökare att se vilket som är bäst för just dig eller er. Detta är en snabbmeny över andra guider vi skrivit om Samla alla lån och krediter och som vi tror du kan ha nytta av om du planerar att låna pengar för att samla alla dina lån inom en snar framtid. För eventuella frågor om så har vi kommentarsfältet öppet här nedanför. Men stjärnorna här nedan kan du ge betyg. 1 är sämst och 5 är bäst. Din åsikt är extremt viktig för oss! Du kan också lämna ditt omdöme på och det gör du med kommentarsfältet. Där får du hemskt gärna även motivera ditt betyg om du lämnat något sådant.

Här ovan ser du testvinnaren just nu vårt stora bäst i test av samlingslån som vi gjort med hjälp av data från Svenska Lånenätverket. Så ska du samla lån och krediter så rekommenderar vi att du titta in det först. Det är viktigt att du jämför samlingslån innan du bestämmer dig eller er så du eller ni verkligen får billigare ränta än tidigare. Det är som sagt den effektiva räntan du MÅSTE jämför för att det ska bli rätt. Ett samlingslån är ett av få lån som kan göra så du får bättre ekonomi!

Bästa samlingslånet


Samla lån hos Swedbank

Först bara: Slå ihop lån betyder samma sak som att samla lån och krediter i vår värld. Någon annan kan säkert mena något annat men i den här guiden tar vi helt enkelt upp om man kan samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små-lån. Och om man kan göra det hos banken Swedbank. Och ja Swedbank har till och med en sida för just att samla lån. Förmodligen för att få in så många som möjligt via Google.

Samla lån hos ICA Banken

Samla lån hos ICA Banken – Så gör du. Det är vad alla ICA Bankens banners här på sajten förmedlar just nu. Så vad menas egentligen med att samla lån då? Säg att man dragit på sig en del dyra lån och krediter på lite olika ställen. Kanske är räntan runt 15 procent i sitt hos dessa ställen. Så kan man istället ta ett lån och samla alla lån till ett och med billigare ränta. Jo när långivare eller låneförmedlare vill att man ska samla alla sina lån hos dom istället betyder det alltså att man får låna en summa att betala av sina nuvarande lån och krediter med och på så sätt få ett lån istället för flera lån. På så sätt kan man ofta få ner räntan, det vill säga få en låg ränta och där med få mer pengar över i plånboken varje månad. Så har man många lån och krediter är det absolut något man bör checka upp om det är möjligt. Många långivare har avgifter runt såna lån också vilket bara det blir dyrt annars när man samlar på sig många. Har du istället bara ett lån är det lättare att hålla full koll.


3 tips på andra guider vi skrivit som är relaterade till samlingslån:

Ny låneförmedlare 2021

Söker du efter en ny låneförmedlare så kan du fortsätta läsa den här guiden. Här listar vi nämligen alla nya låneförmedlare och listar dom efter hur gamla dom är. Så Lendo som är en av dom allra kändaste och största och som funnit sen 2007. Det gör alltså att Lendo kommer långt ner i just den här listan i jämförelse med många andra listor vi har med låneförmedlare där dom hamnar högst upp. Många av våra besökare söker efter nya förmedlare av lån och därför skapade vi den här sidan. Det vi gör här är att uppdatera sidan efter vilka som är förmedlare av lån och som vi lagt till nyligen eller som startade sin verksamhet nyligen.Eller båda.

Det är dessa två du kan sortera dom mellan i alla fall. Vårt mål är att rubriken Ny låneförmedlare ska stämma med innehållet till 100% och här kan du som besökare ge betyg på hur bra du tycker det gör det. Som du ser här ovanför kan du ge betyg på i form av stjärnor och här nedanför kan du göra det med dina egna ord. Kommentarsfältet är öppet för alla som vill diskutera med oss och andra besökare. Vi är online dygnet runt året runt för att vara med och diskutera allt som har med att låna pengar att göra.

Jämför även låneförmedlare

Här ovan är topp 3 låneförmedlare som vi listar på Kontantinsats.se och listan sorteras efter vart flest väljer att låna pengar just den här veckan efter ha läst någon av våra guider om låneförmedlare. Totalt är det 14 låneförmedlare vi listar och du hittar länken till dom under den enkla topplistan här nedanför. Men det är inte dom som tar UC. Utan dom sortera vi fram här istället. Vill du ställa en fråga om Låneförmedlare utan UC så kan du vara med och diskutera här nedanför i kommentarsfältet. Där du kan du ställa frågor och diskutera Låneförmedlare utan UC med oss på redaktionen och med andra besökare. Vi vet ingen låneförmedlare utan UC. Men så fort vi får reda på det så kommer vi publicera det här. Vet du om någon kan du kommentera det längst ned.

Finns det någon låneförmedlare som inte tar någon UC? Vi hittar inte en enda låneförmedlare som inte tar en UC på dig när du skickar in en ansökan. Däremot är det stora fördelen med låneförmedlare att dom just bara tar en UC och inte en per bank som det hade blivit om du hade jämfört räntan själv. Så om du skickar in en ansökan till tex Lendo så får du över 20 banker jämförda mot varandra men bara en UC. Men det snabba svaret på din fråga är alltså att inte vi hittar en enda som inte tar UC och då listar vi totalt 14 lånegivare i skrivande stund. Läs hela den här sidan om du är ute efter att låna utan UC och vill jämföra privat med en låneförmedlare.


Aasa kredit UC? Tar Aasa kredit en UC när jag vill lånar pengar av dom? Ja Aasa kredit tar alltid en UC på dig när du skickar in en ansökan så det är inte ett alternativ för dig som vill låna pengar med ett snabblån men som inte vill att företaget tar en UC. Då kan du titta in Låna pengar utan UC i så fall. Där samlar vi nämligen alla lån vi listar som inte tar UC.