Lendo företagslån – Jämför gratis så här!


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-12-01.
Innehåller annonslänkar
Låna till Kontantinsats via Enklare
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 39 lån
  • Svar direkt
Mer info →

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Lendo företagslån 2021? Har Lendo något företagslån? Nej Lendo har inget företagslån utan enbart privatlån till privatpersoner i skrivande stund. Många undrar även om Lendo jämför bolån men det gör dom inte heller. Vill du se vad du har för alternativ om du är ute efter företagslån så kan vi råda dig att gå till våran guide som heter just Företagslån och som vi byggt upp som en startsida för allt vi skriver om företagslån och tagit ut det allra viktigaste. Det är en guide vi uppdaterar flera gånger i veckan och vi försöker helt enkelt bygga Sveriges bästa guide för alla som vill låna pengar till företag och vill ta tag i den själv utan att lägga det i händerna på någon som tjänar pengar på det helt enkelt.

Jämför företagslån gratis hos Lendo idag nedan!

Sammanfattning av Lendo företagslån

Med sidan Lendo företagslån vill vi informera om att dom inte jämför företagslån. Dom jämför endast privatlån till privatpersoner. Vill du låna pengar till ditt företag så rekommenderar vi företagslån istället.

Kan du ge Lendo företagslån ett betyg från 1 till 5?

Det du ska göra för att ge guiden Lendo företagslån ett betyg är att klicka på stjärnorna. Du kan ge sidan ett betyg från 1 till 5. Där 1an ligger längst till vänster. Du håller bara musen över stjärnorna och så klickar du på antalet stjärnor som du vill ge. Och det vi skulle vilja ha ett betyg på är hur bra innehållet är enligt dig.