Företagslån – Hur hitta bästa företagslånet 2022?


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-12-12
Lendo Låna Till Kontantinsats
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,95%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Jämför upp till 40 banker & långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Bästa företagslån 2022 sammanfattar vi här! Vilket är det bästa företagslånen enligt era bäst i tester för i år? Det vi gör för att få fram det bästa företagslånet är att vi tar hjälp av våra besökare. Med omdöme, betyg, recensioner, info och topplistor försöker vi skapa en plattform där alla kan samlas för att hitta det bästa företagslånet. Vi samlar in alla företagslån där du sedan enkelt kan se vilket lån som är populärast hos våra besökare efter dom har besökt någon av våra guider om att låna pengar till företag.

Hur hitta bästa företagslånet?


Innehåll i Bästa företagslån

 • Jämför alltid företagslån
 • Så hittar du bästa företagslån
 • Se till att ha en plan för hur ni ska betala tillbaka
 • Säg gärna att du läs guiden
 • Sammanfattning av Företagslån
 • Är det någon skillnad på lån till ab och enskild firma

Här ser du dom 3 populäraste företagslånen hos våra besökare just den här veckan. Topplistan är första satt efter omdöme och betyg i början av veckan och sedan när dom 20 första av våra besökare har tagit ett företagslån så ändras listan till att visa dom populäraste lånen just precis den här veckan och sedan nollställs listan varje måndag klockan 00:01 igen.

Företagslån – Bäst i test av lån till företag

Företagslån är ett lån du kan ta till ditt företag. Så vad krävs det för att du ska kunna låna pengar till ditt företag? I den här guiden tar vi upp vad som krävs för att du ska kunna låna pengar. Eller så här – vi tar upp några banker och långivare som kan vara alternativ för dig och vad som krävs hos dem för att låna pengar. Det är en hel del att hålla reda på för att låna till företaget i jämförelse med att ta ett lån till dig själv som privatperson. Och allt du bör tänka på hoppas vi kunna ta upp i det här inlägget. För att vi ska försöka prestera så bra som möjligt så kan du ge betyg och nedanför vad du tycker om vår guide. Ge gärna ett omdöme också.

Jämför alltid företagslån innan du lånar

Om du ska låna pengar till ditt företag så är det självklart som när du ska låna pengar privat att du bör jämföra lån väldigt länge innan du väljer att låna. Och det är förhoppningsvis det som den här sidan kan hjälpa dig. Att du själv ska kunna jämföra lånen och inte lägga den makten i någon annan händer.

Låna pengar till företag

Låna pengar till företag kan du göra med ett företagslån och i guiden företagslån så har vi tagit fram företagslån som du kan ta till aktiebolag och enskild firma. Sedan låter vi våra besökare ge omdöme och betyg på alla lån och sedan ser vi till att sortera listan efter hur populära dom här hos våra besökare. Listan nollställs varje måndag och sedan visas dom efter omdöme och betyg tills dom 20 första har tagit företagslån efter ha besökt kontantinsats.se. Det är den STORA och ENKLA topplistan som tillsammans samlar in data till topplistan. Den ENKLA är enbart en mer avskalad lista där du bara ser lånen och placeringarna och den STORA visar även omdöme och betyg som topplistan delvis baseras på. För det är omdöme, betyg och hur populärt lånet är som ger den sin position.

Sedan bygger vi ut dom med omdöme och betyg från våra besökare

Omdöme i form av kommentarer där man kan säga exakt vad man tycker om ett lån och vilka erfarenheter man har av det. Sedan har vi betyg 1-5 där man trycker på stjärnor som räknar ihop det totala betyget från alla besökare. På det lägger vi våran egna recension där du kan läsa vad vi på redaktionen tycker om lånet efter ha följ lånebranschen varje dag sedan starten år 2010. I dag har vi vuxit till en av Sveriges största nischade bloggar om lån och ekonomi så vi hoppas vi har något att lägga till i våra recensioner. Det här sammanfattar vi sedan så att du ska kunna hitta det bästa företagslånet.

Företagslån aktiebolag

Företagslån aktiebolag? Har ni några guider om det? Vilket lån är bäst för företag? Vi har samlat alla guider vi skriver om företagslån i guider Företagslån. Där kan du bland annat se omdöme, betyg och recensioner på alla företagslån. Vi har samlat ihop företagslån och låter våra besökare säga vad dom tycker för att avgöra vilket lån som är bäst om man vill låna pengar till företag. Vi har topplistor som visar vilka lån som är populärast just precis den här veckan och sedan kan du titta på den STORA topplistan för att även se omdöme, betyg och recensioner. Med rubriken Företagslån aktiebolag så hoppas vi så klart svara på just det. Det är det viktigaste. Att du som besökare kommer in här och sedan hittar det rubriken lovar. För att säkerställa det kan du som besökare ge betyg på guiden. Svarar den på dina förväntningar?

Låna pengar till enskild firma

Låna pengar till enskild firma är möjligt men det är större chans att man får låna till aktiebolag utifrån hur många långivare vi har listade på sajten som erbjuder lån till enskild firma i jämförelse med lån till aktiebolag. Du kan låna till enskild firma och det gör du du precis som när du tar lån till dig själv nästan. För det är du som är din enskilda firma. Ett aktiebolag är en egen juridisk person.

Kan man låna pengar av sitt företag

Har du ett aktiebolag så får du enligt lag inte låna pengar av ditt eget företag. Även om du äger 100% av företaget alltså. Om du funderar på något sådan så bör du läsa på ordentligt för det är straffbart att låna pengar av sitt aktiebolag. Därför är det självklart väldigt viktigt för dig att veta om detta så du inte gör misstaget att sitta och låna av ditt eget företag. Så lägg ner ordentligt med tid på att veta allt om detta så du ej gör detta och sätter dig själv i ordentligt trubbel.

Låna pengar företag

Låna pengar företag finns det en hel del. Vi har listat några som vi sorterat ut från Google. Google visar inte alltid så bra resultat och därför har vi försökt hjälpa till med och sortera länkar över låna pengar företag på ett enkelt och lättöverskådligt sätt. Hoppas vi. Klickar du på länkarna kommer du dessutom direkt in till just det typ av lån som länken ligger under.

Företagslån ränta

Företagslån ränta kan du jämföra genom att titta in våran guide som heter Företagslån. Vårt mål med guiden är att du själv ska kunna jämföra räntan och på så sätt ta kontrollen själv och inte bara lite på någon annan som gör det åt dig. Så är hela Kontantinsats uppbyggt. Vi vill att våra besökare själva ska kunna ta tag i sin ekonomi. Därför beskriver vi allt väldigt enkelt men har även fördjupande kapitel av samtliga guider. Allt för att kunna hjälpa så många som möjligt att själva ta tag i sin ekonomi. Oavsett om man vill låna pengar till företag eller till sig själv som privatperson.

Låna till både AB och enskild firma

Det skiljer en del mellan lån mellan AB och enskild forma och det är viktigt för dig att veta skillanden mellan dessa två. Och som vanligt ska du alltså jämföra lån så mycket du bara orkar oavsett om du ska lån till ett AB eller till din enskild firma. Vi har skrivit väldigt många guider om just Låna pengar företag och har du inte hittat det du söker här ovan. Listan sorteras om varje dag. Vi får in väldigt många frågor om just och du kan ställa dina egna frågor i kommentarsfältet nedan. Under Vanliga frågor Låna pengar företag hittar du dom vanligaste frågorna vi får in om företagslån.

Säg gärna att du läs guiden

Därför blir vi väldigt glada om du vill säga vad du tycker om våra guide som du precis läst. Och vi ska inte sticka under stolen med att det fungerar som bränsle att jobba vidare med sajten när våra besökare säger att vi gör något bra. Så stort tack på förhand om du vill ta dig tid att ge omdöme och betyg på guiden du precis tagit del av. Och här kan du ge omdöme på guiden Företagslån. Vill du ge betyg så gör du det här ovan. Omdöme är dian egna ord om hur bra eller dålig du tycker vårt bäst i test av företagslån är. Eller inte är för den delen.Här har du en meny över hela guiden företagslån så du ska kunna hitta rätt.

Företagslån snabbt

Det snabbaste sättet att få ett företagslån är såklart oftast att skicka in ansökningar så snabbt som möjligt. Men glöm inte jämföra räntan bara för att du vill ha lånet snabbt. Även om inte räntan alltid är det viktigaste. Du kan läsa våran guide Företagslån snabbt för mer info om det.

Låna pengar företag

Låna till aktiebolag och enskild firma

Det skiljer sig en del vad gäller lån till aktiebolag och enskild firma så se till att läsa på ordentlig om det. Precis som alltid när man ska låna pengar det vill säga. Vi har försökt bygga vidare till dom olika guiderna i ämnet i den här guiden så du ska kunna hitta det du söker när du söker finansiering till ditt företag. Vi har skapat Företagslån för att samla allt om lån till företag på en och samma sida. Så besök den sidan om du vill läsa på om allt som har med lån till företag att göra.

Låna till företag

Låna till företag? Hur gör man det? Vilket företagslån är bäst just nu? I vår guide företagslån guidar vi dig igenom hur du kan låna pengar till ditt företag. En tumregel är att det ofta är lättare att lån till ett redan existerande företag och som dessutom går bra. Säg att du ska göra en investering för att affärerna ska gå ännu bättre, då är det betydligt mycket lättare att låna än om du ska dra igång en verksamhet och behöver pengar eller om dina affärer går dåligt. Dock är det långt ifrån en omöjlighet. Men det är precis som när man ska låna privat, har man dåliga förutsättningar så tar banken en större risk och behöver därför även ta mer betalat.

Först genom omdöme och betyg. Omdöme i form av kommentarer och betyg i form av stjärnor. Sedan kan du vara med och ställa frågor och diskutera alla företagslån ett för sig eller alla. På det har vi sedan skrivit våran egna recension för att du ska se allt vi samlat in om alla lån och se vad vi tycker efter ha följt företagslån sedan starten av Kontantinsats.se år 2010. Sist men inte minst så har vi en topplista där du kan se vart andra besökare valt att låna pengar till sitt företag (AB i det här fallet). Men sedan har vi självklart väldigt många guider med information om företagslån så att du ska kunna läsa hur företagslån fungerar och så vidare. Tillsammans med våra besökare hoppas vi bygga en plattform där företagare kan samlar och diskutera lån till företag med vad man bör tänka på och hur dom gjorde.

Diskutera och ställ frågor om att låna pengar till AB

Tillsammans kan vi hitta det bäst företagslånen genom att diskutera och svara på frågor. Vi på Kontantinsats.se jobbar varje dag året runt med att försöka bygga Kontantinsats.se till Sveriges bästa plattform att samlas på innan man ska låna pengar eller ta andra viktiga beslut vad gäller ens ekonomi. I varje guide har du möjlighet att diskutera och ställa frågor om det aktuella ämnen som guider handlar om. Så även i guiden Låna pengar till AB. Du kan ställa frågor och diskutera med andra besökare och med oss på redaktionen här nedanför i kommentarsfältet.

Så hittar du bästa företagslån 2021

Bästa företagslån är en förlängning av guiden Företagslån du befinner dig på nu. Vi sorterar helt enkelt ut dom lånen som leder i vårt bäst i test av lån till företag. När du ska låna pengar ska du självklart ha en plan för hur du ska kunna betala tillbaka lånet. Så innan du skickar iväg din ansökan så bör du eller ni sätta er ner och planera detta. Företagslån är är en sida för dig som har ett företag som du vill låna pengar till. Oavsett om det är till ett aktiebolag (AB) eller en enskild firma så funkar denna sida för dig. Det vi har gjort här är att samla allt vi kommit över om denna typ av lån. Och sedan listat olika alternativ för dig som vill låna. Sedan sorterar vi dessa efter hur populära dom är hos våra besökare. Och som vanligt kan du lämna omdöme och betyg på alla lån.


Är det samma lån till aktiebolag och enskild firma?

Nej det skiljer sig en hel del och det är viktigt för dig att förstå skillnaden innan du väljer att låna pengar till ditt företag. Ska du låna pengar till ditt företag är det väldigt viktigt att du verkligen läser på först så du vet vad det innebär.

Hur funkar ert bäst i test av lån?

Vi gör så att vi samlar in data om hur populära lånen är hos våra besökare genom topplistorna vi skapar varje vecka och till det lägger vi till omdömen och betyg från er som besöker våra specilsidor om varje lån. Men det slutar inte där utan vi lägger även till våra egna recensioner.

Hur många företagslån jämför ni 2020?

Vi jämför 3 stycken i skrivande stund. Så om du vill se vad vi skrivit om dessa och vad andra skrivit om dom kan du ta dig genom hela den här guiden. Då ser du även hur besökare innan dig valt lån.

Är blancolån ett lån utan säkerhet?

Ja det är precis vad det är. Där lämnar du alltså inget i säkerhet för lånet och det måste du verkligen läsa på om innan du väljer att ta ett sådant lån.

Kan man ta lån till företag online?

Ja lån till företag börjar bli allt större hela tiden även om det inte gått lika snabbt i utvecklingen som lån till privatpersoner men idag går det att ta lån till företaget på nätet.

Är det någon skillnad på lån till ab och enskild firma?

Ja det är skillnad på att låna pengar till ett aktiebolag och låna pengar till en enskild firma. Om du ska låna pengar till ditt företag så är det här är skillnad du måste ta reda på. Så du vet vad du ska göra helt enkelt.

Låna pengar till AB? Vilka förertagslån finns det då i Sverige?

Vilket företagslån är bäst enligt ert bäst i test? Vad bör man tänka på när man ska låna pengar till ett företag? Tack för en mycket bra sida med väldigt många bra guider! Vi har en guide som heter Företagslån som fungerar lite som en startsida för alla guider vi skriver om företagslån där du alltså kan låna pengar till AB. Vi jobbar med Kontantinsats.se varje dag och uppdaterar guiden om lån till företag flera gånger i veckan. Där hittar du bland annat vårt bäst i test av företagslån som du eftersöker. Så hur går då det testet till kanske du undrar? Jo vi har samlat ihop företagslån som vi sedan låter våra besökare säga vad dom tycker om.

Företagslån utan säkerhet? Finns det?

Ja det finns och vi har många guider om just företagslån. Du kan läsa allt under Företagslån där vi samlar det vi kommit över om just företagslån. Som en av Sveriges största ekonomibloggar så har vi statistik som ingen annan har och kan tillsammans med våra besökare säga vilket lån som är populärast av våra läsare av alla guider om just företagslån. Sedan har vi även omdöme, betyg och recensioner av alla lån. Omdöme och betyg är vad besökarna tycker om ett lån medan recensionen är vad vi tycker om alla lån.


Låna pengar till AB

Om guiden Företagslån – Bästa företagslån 2021

Företagslån – Bästa företagslån 2021 är en sammanställning av lån till företag. Så om du planerar att låna pengar till ditt eller ert företag så hoppas vi att du kan använda den här guiden för att själv kunna jämföra. Företagslån är en guide där vi samlar det viktigaste om lån till företag. Och självklart alla bäst i testa av just lån till aktiebolag och enskild firma. Så du ska kunna jämföra så snabbt och enkelt som möjligt när du ska låna pengar till förtaget. Företagslån snabbt är en guide där vi tillsammans med våra besökare utgår från våran guide Företagslån och sedan försöker utse det lånet som är snabbast för den som vill ha pengar snabbt till sitt företag. Kom dock ihåg att tiden att få lån kan skilja sig väldigt mycket från fall till fall. Men genom vårt test hoppas vi i alla fall ska ge en bra fingervisning av hur snabbt man kan få pengarna på kontot när man är behov att låna pengar till företag.

Bästa företagslån