Lendo banker – Lista


Listan över lån är uppdaterad: 2024-05-16.
Innehåller annonslänkar
Lendo Låna Till Kontantinsats
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 4,70% - 33,75%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Jämför upp till 40 banker & långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
Mer info →
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 6.98%. Ett lån på 200 000 kr kostar då 2032 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 292 653 kr. Ingen start-/aviavgift. 6.77% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2023-10-06. Återbetalningstid 1-15 år. Maximala räntan är 33,75%. Räntespann mellan: 4,70%-33,75%.
Kommentar: Lendo skriver på sin hemsida att dom är Sveriges största låneförmedlare. Lendo ägs av Schibsted som även har varumärken som Aftonbladet, Blocket, Klart.se med flera. Här jämför du upp till 40 banker och långivare med en ansökan. Lånebelopet är från 10.000kr upp till 600.000kr.

Lendo banker? Vilka banker har Lendo samarbete med och jämför 2022? Här nedanför listar vi vilka banker Lendo jämför och samarbetar med. Listan uppdateras så fort vi får in en ändring. Förut har Lendo inte skrivit ut exakt alla banker som dom samarbetar med men nu verkar det skett en ändring då vi hittar alla bankerna på deras startsida. Men vi fortsätter göra ett stickprov lite då och då för att se om det finns några banker som ej står med i listan men som dom ändå har samarbete med och jämför åt dig.

Jämför Lendo mot andra låneförmedlare här

Listan är just nu inte helt korrekt så klicka på Mer info här nedan så kommer du in på deras hemsida där du kan se vilka banker Lendo samarbetar med och jämför åt dig just precis nu. Det tills vi fått ordning på listan. Vi ber om ursäkt för felet.Lendo banker – Listan 2020

Går du in på Lendo.se upp i topplista och tittar under Vilka banker och kreditinstitut samarbetar Lendo med? så kan du se deras egna lista. Det ser inte bra ut när du ska låna pengar och kan göra att du får mycket svårare att låna pengar och sämre ränta helt enkelt. Sedan är det ju också väldigt tidskrävande att skicka in så många ansökningar i stället för en. För du får inte billigare ränta om du skickar in ansökningen själv utan du får samma som om du skulle ha skickat in den själv. För räntan sätts individuellt. Det gör att din möjlighet att få så låg ränta som möjligt ökar väldigt mycket genom att skicka in en ansökan via Lendo istället för att skicka in en ansökan till någon bank själv.

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx

Läs alltid vår guide Låneförmedlare innan lån

Läs alltid vår guide Låneförmedlare innan lån via en låneförmedlare. Vi tycker att du MÅSTE titta in Låneförmedlare innan du väljer att låna via en. Och i detta fallet via Lendo. Det är lätt att lita blint på en låneförmedlare men du bör göra lite jobb själv också. En sak du bör titta upp är vilka banker det är dom jämför åt dig. Vi har guider om alla låneförmedlare vi listar där vi listar bankerna dom jämför.

Om du ska låna pengar ska du alltid jämföra räntan först

Ska du låna pengar eller ha något annat med en bank att göra så vill vi vara det självklara valet för dig. Och hur vill och tror vi att vi ska bli de då? Vi har idag en av Sveriges största bloggar om ekonomi och låna pengar och växer stadigt månad till månad. Vi fyller en tomrum som inte någon annan lyckats med på samma sätt. Vi vet vår vision och vi ser att den fungerar. Vi vill stå på konsumentens sida. Göra så bankerna måste konkurrera ännu mer och därför ge dig bättre ränta och villkor än någonsin.

Låneförmedlare är ofta gratis

Lendo är som bekant en låneförmedlare och i guiden Låneförmedlare kan du få en bra överblick över vad dom har för konkurrenter. Tanken är att du själv ska kunna jämför vilken låneförmedlare som passar just dig bäst. Och det tillsammans med andra besökare som delvis automatiskt visar vilken som är bäst för dom. Så hur fler besök desto bättre hjälp.

Samla lån hos en låneförmedlare

Lendo har en egen flik för att just samla lån och krediter till ett stort privatlån istället för att ha många små-lån. Därför tycker vi att du även ska läsa guiden samla lån för att få en så bra överblick som möjligt över vilka som har liknande funktioner på sin hemsida som Lendo.

Finns det någon som är ett frågetecken vad gäller Vilka banker jobbar Lendo med så kan du fråga om det här nedanför i kommentarsfältet. Säg vad du tycker om guiden genom att lämna omdöme och betyg. På så sätt hoppas vi skapa mervärde tillsammans så alla som funderar på att låna pengar via låneförmedlare Lendo kan se vilka banker Lendo har.

Så får du reda på räntan hos Lendo idag

Den räntan som visas i topplistan här ovan är den lägsta möjliga räntan som någon av dem banker Lendo samarbetar med erbjuder. Men räntan sätts alltid individuellt och kan därför variera kraftigt. För att ta reda på vad du får ränta och hur mycket du kan låna på din lön så skickar du bara in en låneansökan på deras hemsida. Det tar sällan mer än 5-10min och då får du oftast svar inom 24timmar. Läs mer i guiden Lendo ränta där vi fördjupar oss i detta.

Glöm inte våran största sida om Lendo också

Men sedan har vi även guiden Lendo som är våran stora sida om denna låneförmedlare. Vi tycker självklart att alla som planerar att använda deras tjänster ska läsa den sidan. Faktum är att vi skriver på den varje dag för att den ska vara nätets bästa sida för alla som planerar att jämföra lån via deras jämförelse.

Lendo ränta för dig som vill veta vad du får för ränta

Så vad har då Lendo för ränta och vart kan man se den? Eftersom Lendo är en låneförmedlare så skiljer sig räntan en hel del mellan alla banker Lendo har en samarbete med och jämför åt dig. Räntan du ser i topplistan är ränta från och den lägsta möjliga. För att få reda på vad du får för ränta fyller du bara i formuläret på deras hemsida vi länken ovan i topplistan för vidare info. Läs mer under Lendo ränta.

Lendo vilka banker?

I listan här nedan så har vi listat samtliga banker som Lendo har samarbete med. Så fort vi får reda på någon ändring så uppdaterar vi listan. Vi går igenom vilka banker det är dom samarbete med och jämför åt dig flera gånger i veckan året runt. Så vi gör verkligen allt vi kan för att du ska hitta exakt vilka banker det är dom har avtal med. Skulle det ändå vara någon bank som fattas eller som dom har avslutat sitt samarbete med som du vet om så skulle vi bli väldigt glada om du kunde hjälpa oss och andra besökare att få reda på det genom att lämna en kommentar här nedan. Där kan du även ställa andra frågor och diskutera vilka banker Lendo har.

Vilka banker jobbar Lendo med

Vilka banker låneförmedlarna samarbetar med är något vi skriver mycket om och vi har många guider i ämnen som vi gärna skulle vilja tipsa om ifall du är ute efter att veta vilka banker Lendo jobbar med. Vi har en guide som heter Lendo banker där vi varje vecka uppdaterar vilka banker Lendo har samarbete med just den här veckan. Det svåra med låneförmedlare är att det knappt finns någon som listar exakt vilka banker dom har samarbete med. Så är det pågrund av sekretess mellan Lendo och bankerna. Men just Lendo listar ganska många av bankerna på sin hemsida till skillnad mot andra låneförmedlare. Dock långt ifrån alla. Därför kan du titta in guiden Lendo banker.

Lendo recension och betyg

Lendo recension och betyg kan lämna här samt se vad besökare innan dig tycker om Lendo. På så sätt hoppas vi helt enkelt att våra topplistor blir ännu mer relevanta. Om våra besökare öppet kan diskutera samtliga alternativ i topplistorna så hoppas vi att den blir ännu mer relevant helt enkelt.

Vad detta beror på vet vi inte riktigt men vi kan ju gissa att Lendo har funnit sedan 2007 vilket få låneförmedlare har så dom har ett bra försprång. Dessutom ägs dom som sagt av samma ägare som bland annat Aftonbladet, Blocket med mera. Det vill säga av Schibstedt. Och därför har dom nog kraftig rabatt att annonsera på dessa plattformar? Schibstedt är föresten ett företag som finns på börsen i Norge. DU kan alltså köpa aktier i Schibstedt så äger du bland annat Lendo. För att se vår startsida för Lendo så kan du titta in guiden Lendo. Där har vi följt Lendo ända sedan år 2010. Det vill säga bara ca 3år efter att Lendo startade. Så vi har hängt med länge.

Vilka banker kollar Lendo

Vilka banker kollar Lendo är fortfarande en fråga som väldigt ofta trillar in så därför tänkte vi återigen sammanfatta lite om tidigare gånger vi skrivit om just det. Vi har en guide som heter Lendo banker och där uppdatera vi hela tiden löpande varje vecka om vilka banker som Lendo jämför och har samarbete med. Det som gör det lite komplicerat är att många långivare har avtal med banker om att inte skriva ut exakt vilka banker det är dom har samarbete med. Precis så är det även med Lendo.

Lendo omdöme

Du kan läsa och lämna ditt omdöme under Lendo omdöme. Det är en av våra viktigaste funktioner för att skapa en plattform där vi tillsammans kan hitta dom bästa lånen.


Lånar Lendo ut pengar själva?

Svar: Nej det gör dom inte utan Lendo är en låneförmedlare. En jämförelestjänst av privatlån där du kan skicka in en ansökan och sedan få erbjudanden om att få låna pengar av i skrivande stund 25 banker. Vilket den här guiden handlar om. Och då får du bara en UC och du skickar ju bara in en ansökan. Istället för att få 25 UC och 25 ansökningar. Och dom lånar alltså inte ut några pengar själva överhuvudtaget.

Jämför Lendo bolån?

Svar: Lendo jämför inte bolån idag utan enbart privatlån. I starten var det tänkt att bara jämföra bolån har vi hört men dom gick snabbt över till att bara jämföra blancolån och det är det dom gör idag. Dom jämför 25 banker i skrivande stund. Så vill du jämföra bolån kan du klicka på Jämför bolån i menyn i stället.

Lendo anslutna banker?

Svar: Det är fortfarande en fråga vi får in flera gånger i veckan. Vi har därför skapat ett inlägg som heter Lendo banker och där uppdaterar vi alltså hela tiden löpande om vilka banker som Lendo samarbetar med i sin jämförelse. Det man ska tänka på är att om du gör en låneansökan hos Lendo via länken i topplistan ovan så görs bara en kreditupplysning. Vilket är en stor fördel i jämförelse med en per långivare och bank. Du kan alltså få förslag från flera långivare – men med bara en kreditupplysning. Det är det största anledningen till att använda sig av låneförmedlare som Lendo och Compricer.

Är Lendo gratis?

Svar: Ja det är helt gratis att skicka in en ansökan till Lendo. Så du kan alltså helt gratis få svar på om du får låna pengar och sedan får svar på en av dom vanligaste frågorna – Hur mycket får jag låna.

Lendo billån – Vad finns det för alternativ av billån via Lendo?

Svar: Lendo billån är populärt och då är det alltså privatlån till bilköp det är frågan om. Alltså där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Ett sådant lån är ofta lite dyrare än ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Men med ett billån utan säkerhet, det vill säga ett privatlån via Lendo, så behöver du däremot ingen kontantinsats istället. Vilket det vid billån med bilen som säkerhet är lag på. Då måste du ha minst 20 procent i kontantinsats. Vid privatlån till bil behöver du inte heller bry dig om att enbart köpa av bilhandlare och inte få köpa en bil äldre än 10år. Vilket ofta är villkor vid billån med bilen som säkerhet. Du hittar guiden under Lendo billån.

Har Lendo någon jämförelse av billån?

Svar: Lendo har ingen jämförelse av billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet däremot har dom jämförelse av privatlån till bil. Skillnaden på dessa två lån kan du läsa i våran guiden billån utan kontantinsats bland annat. Du kan även ta en titt i guiden Lendo billån.

Vilka banker använder Lendo i sin jämförelse?

Svar: Här nedan hittar du en lista över vilka banker och långivare som Lendo använder i sin jämförelse av privatlån. Listan försöker vi uppdatera löpande hela tiden så fort vi får in en ändring. Det som är den stora fördelen med att jämföra privatlån hos Lendo ser du i listan här. Du kan alltså jämföra alla dessa med bara en ansökan och bara en UC istället för att få en UC och skicka in en ansökan per bank. Det är bra att hålla nere antalet UC på sig eftersom det kan göra att man får svårare att låna pengar och dessutom kan det bli dyrare då banken tar ut högre ränta eftersom dom tror det är större risk att låna ut pengar till dig. Det har gjort att låneförmedlare har blivit otroligt populära för att jämföra just privatlån.

Vilka banker har Lendo avtal med?

Svar: Lendo är en låneförmedlare som jämför 21 banker mot varandra för att du ska få så bra ränta och villkor som möjligt och det med enbart en ansökan istället för 21 stycken. Men vilka är dessa banker då? Lendo går ut i sin reklam att dom jämför 21 banker och över 20 banker och liknande men inte vilka banker det handlar om. Så varför gör dom inte det då? Jo många banker har sekretess på sånt och vill inte att låneförmedlare går ut med att man kan jämföra dom via desa jämförelsetjänst. Varför kan man ju bara spekulera i men vår gissning är att man vill få nya kunder som man inte annars fått och inte flytta över alla som är ute efter ett privatlån av deras redan befintliga kunder.

Vilka banker har Lendo?

Svar: Du hittar hela listan här nedanför och vi uppdaterar listan så fort vi får in en ändring. Problemet brukar annars vara att många låneförmedlare har sekretess-avtal som gör att dom inte skriver ut alla bankerna pga det. Här nedan har vi listat alla banker som Lendo skriver ut på deras hemsida att dom jämför och har samarbete med just nu.

Varför ska man välja en låneförmedlare som Lendo?

Svar: Lendo jämför 22 banker åt dig med bara en kreditupplysning. Om du skulle jämföra 22 banker själv så skulle de förutom lång tid även resultera i 22 kreditupplysningar. Vilket kan göra att du får mycket svårare att låna pengar. En ansökan är INTE bindande hos Lendo. Du kan alltså testa skicka in en ansökan och se vilka banker dom jämför och sedan välja att inte låna pengar och det kostar dig ingenting.

Hur många banker Lendo

Svar: Här nedanför i listan kan du se vilka banker Lendo har jämförelse av. Lendo går ofta ut i reklam med att dom samarbetar med över 20 banker men sällan med ett exakt antal. Och inte heller exakt vilka banker det är som dom har samarbete med. Det har vi i några guider försökt reda ut så att du alltid ska kunna veta exakt antal banker som Lendo har och vilka dom är. Vi uppdaterar Lendo banker med exakt antal banker just nu och vilka dessa banker är. Det hoppas vi gör att du känner dig ännu tryggare med att skicka in din ansökan hos Lendo och på så sätt kan ta tag i din ekonomi själv. Vårt mål är att informera och sortera data så mycket att våra besökare själva kan ta tag i sin eknomi och inte lägga den i händerna på någon eller helt strunta i den. Det har gjort att rekordmånga valt att samla lån efter ha läst guiden Samla lån under 2016. Vi hoppas att under 2017 kunna öka antalet med det dubbla.


Vad våra besökare söker efter kring Lendo banker:

Många av våra besökare är intresserade av att veta mer om låneförmedlaren Lendo. Där nedan hittar du några av de vanligaste sökningarna och våra kommentarer till dessa. Detta för att nästa besökare som söker efter det ska hitta rätt är tanken.

Vilka banker jämför Lendo

Vi har valt att skapa guiden som vi sedan uppdaterar löpande hela tiden. Vi har valt att göra så efter att vi flera dagar i veckan fått in frågan om vilka banker Lendo har och vilka banker andra låneförmedlare har i sin jämförelse. Därför har vi skapat en guide för varje låneförmedlare som vi sedan håller uppdaterade genom att gå igenom dom varje vecka. Vi jobbar med Kontantinsats.se varje dag året runt och uppdaterar guiderna måndag till fredag så vi gör allt vi kan för att ta reda på vilka banker låneförmedlare har och så fort det blir en ändring och vi får reda på den så går vi in och ändrar guiden. För att nå guiderna för det så skriver du bara Kontantinsats.se/vilka-bankar-har och avslutar sedan med låneförmedlaren.

Vilka banker samarbetar Lendo med

Undrar du vilka banker och långivare du får jämförda när du fyller i en låneansökan hos dem? Det har vi tagit redan på och så fort vi får reda på en ändring så uppdaterar vi alltid listan direkt och skriver ut datumen som vi uppdaterat listan. Under Lendo banker kan du hitta den listan men även via startsidan där vi även lista andra lånegivare och vilka banker dem jämför åt dig.


Om guiden Lendo banker

Med Lendo banker samlar vi dom guiderna vi skrivit om låneförmedlare Lendo och sedan deras konkurrenter och vilka banker som dom jämför. Så du enkelt kan jämföra dom mot varandra. Vi vill försök och främst ge möjlighet till att ge betyg och omdöme om alla banker. Dock kan det bli lite missvisande då det tenderar att bli så att dem missnöjda kunderna oftast är dom som tar sig tid att skriva och ge omdöme och betyg. Och har banken väldigt många kunder så gör det ju även att några kommer i kläm och då anser att banken är dålig. Därför har vi även tagit fram en topplista efter till vilken bank flest väljer att byta bank till. Och för att göra det här testen ännu mer relevant så samlar vi in alla test av banker som görs i media.


Senast uppdaterad: 12 maj, 2024