Om Kontantinsats – Låna till kontantinsats

Kontantinsats med guiden Låna till kontantinsats startades 2010 för att skapa en plattform för människor att ta tag i sin egen ekonomi och inte lägga allt i händerna på banken och jämförelsetjänster. Vårt huvudfokus ligger framförallt på att försöka få Sverige att veta att man kan låna till kontantinsatsen vid köp av bostad. i Sverige har vi ett bolånetak på 85% oavsett vilken bank du väljer. I och med stigande bostadspriser så har det blivit allt svårare att komma in på bostadsmarknaden. Därför vill vi informera Sverige om att du kan låna till kontantinsatsen med ett privatlån (även kallat blancolån). Sedan har Kontantinsats.se växt och omfattar idag information om alla slags lån och är idag en blogg om ekonomi och då framförallt lån. Vi försöker ha den bredaste jämförelsen av alla genom att lista alla banker, långivare, låneförmedlare och jämförelsetjänster där våra besökare ta sin ekonomi i egna händer och ser själva vilket lån som passar just dom bäst.

Kontantinsats historia

Kontantinsats har sedan 2010 listat alternativ för dig som vill låna pengar till din kontantinsats och på så sätt ha möjlighet att komma in på bostadsmarknaden. Sedan har vi byggt ut sajten till idag 6år senare vare en väldigt bredd guide inom privatekonomi som har som mål att guida dig genom allt som har med pengar att göra och då framför allt lån.

Om Låna till kontantinsats


Vi på Kontantinsats har självklart ambitionen att allt som står på sajten ska vara korrekt. Med i de fall där informationen på något sätt är felaktig så beklagar vi naturligtvis detta men vi kan inte hållas ansvarig för felaktig information och avskriver oss alltså allt ansvar. Med andra ord ansvarar du som besökare på Kontantinsats.se att titta upp så informationen stämmer. Kontantinsats.se fungerar enbart som en sida där du kan hitta länkar till långivare och banker som kan ge dig råd om dina lån och din ekonomi och då framför allt om din kontantinsats inför ett kommande köp. All text på den här sidan utgör endast allmän information och skall inte betraktas som juridisk rådgivning eller användas som sådan. Det kan förekomma att materialet inte är uttömmande eller helt uppdaterat. All användning av informationen sker på besökarens egen risk.


Läs gärna våran blogg om lån och privatekonomi.

Vi använder oss av cookies och du kan läsa med under vi använder cookies.

Tips på sidor på Kontantinsats


Kontantinsats på Facebook

Kontantinsats på Twitter

Följ oss gärna på @Kontantinsats på Twitter. Där hoppas vi att vi kan erbjuda så intressant innehåll som möjligt direkt in i ditt flöde. Vi försöker sikta in oss på allt som har att med privatekonomi att göra.


Kontakta oss

Om du vill kontakta oss kan du klicka dig in under Kontakta och se olika alternativ.


Alla lån på Kontantinsats.se

Här radat vi upp alla lån vi listar och skriver om här på Kontantinsats.se så att du enkelt kan klicka dig vidare och läsa våra största guider om respektive lån.

Advisa

Advisa är en låneförmedlare som varit med oss ända sedan början. Vi startade Kontantinsats.se hösten 2010 och sedan grundades Advisa 2011. Advisa jämföra privatlån där du skicka in en ansökan och i skrivande stund jämför dom 27 banker på den ansökan.

Lendo

Lendo är en första lånen vi började skriva om. Lendo är en låneförmedlare som grundades 2007 och som vi skrivit om ända sedan 2010. Under dom här åren så har det blivit runt en guide i veckan om dom. Så om du vill veta allt om dom så hoppas vi att vi har dom resurserna du söker.

ICA Banken

Är ICA Banken Sveriges kändaste bank tro? Det verkar vara det varumärken som våra besökare känner igen bäst i alla fall. Och kanske är det för deras matbutik framförallt och alla kanske inte vet att dom även har en bank. Där dom bara satt banken efter ICA. Vi skriver väldigt mycket om deras lån och har gjort det ända sedan 2010.


Exempel på ämnen vi ofta skriver om på Kontantinsats

 • Låna till kontantinsats
 • Samla lån
 • Billån
 • Billån utan kontantinsats
 • Bolån utan kontantinsats
 • Företagslån
 • Kreditkort
 • Blancolån
 • Privatlån
 • Hur mycket får jag låna
 • Låna pengar
 • Låna pengar snabbt
 • Låna pengar direkt
 • Banklån

Banklån

Banklån är ju extremt brett men det är helt enkelt lån från en bank. Och det är långt ifrån alla långivare som är banker.

Samla lån

Har du lånat för mycket pengar? Du kanske har tagit många smslån, snabblån och andra små-lån? Då kan du samla lån och på så sätt förhoppningsvis få ner räntan och avgifter väldigt mycket. Samla lån är en guide som vi är väldigt stolta över då det hjälper folk ta tag i sin ekonomi och få ett bättre liv.


Postadress

 • Kontantinsats
 • Bastugatan
 • 11825
 • Stockholm, Sverige