Användarvillkor

Välkommen till Kontantinsats.se! Nedan finner du våra användarvillkor som reglerar ditt användande av vår webbplats och de tjänster vi tillhandahåller. Genom att använda vår webbplats, godkänner du dessa villkor i sin helhet.

1. Om Kontantinsats.se

Kontantinsats.se är en oberoende jämförelsetjänst för lån som finansieras genom reklamintäkter. Vi strävar efter att tillhandahålla opartisk och aktuell information för du ska vilja göra informerade ekonomiska beslut.

1.1 Disclaimer

På Kontantinsats.se tillhandahålls information endast i informativt syfte. Vi är inte licensierade ekonomiska rådgivare och vår webbplats övervakas inte av någon finansiell tillsynsmyndighet. Allt beslutsfattande baserat på information från vår webbplats sker på användarens eget ansvar. Kontantinsats.se tar inte ansvar för förlust eller skada som kan uppstå som ett resultat av användningen av vår webbplats. Läs även disclaimern som finns längst ner på alla sidor.

1.2 Annonsering och Kompensation

Kontantinsats.se mottar ekonomisk kompensation för produkter och tjänster som listas och jämförs på vår webbplats. Denna kompensation kan inkludera, men är inte begränsad till, annonslänkar varigenom vi erhåller provision på försäljningar genom dessa länkar. Denna ersättning kan påverka hur och var produkter presenteras på vår webbplats, dock påverkas inte de specifika villkoren för de erbjudanden som listas, såsom räntor.

2. Användning av Material

Allt innehåll på Kontantinsats.se, inklusive texter, grafik, logotyper, bilder, och länkar, är skyddat av upphovsrätt och tillhör Kontantinsats.se eller dess licensgivare. Innehållet får endast användas för personligt, icke-kommersiellt bruk.

2.1 Förbud mot Otillbörlig Användning

Du får inte använda vår webbplats på ett sätt som kan skada, inaktivera eller överbelasta den. Det är förbjudet att försöka skaffa obehörig åtkomst till någon del av webbplatsen eller till system som webbplatsen är värd på.

3. Godkännande av Villkor

Genom att använda vår webbplats godkänner du att följa dessa användarvillkor. Om du inte accepterar villkoren, bör du inte använda Kontantinsats.se.

4. Ändringar i Villkor

Kontantinsats.se förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa villkor. Det är ditt ansvar att regelbundet kontrollera förändringar. Ditt fortsatta användande av webbplatsen efter att ändringar gjorts innebär att du accepterar de nya villkoren.

4.1 Kontaktinformation

För frågor eller funderingar angående dessa användarvillkor, vänligen kontakta oss via vår kontaktsida på webbplatsen.


Senast uppdaterad: 14 april, 2024