VECKANS TOPPLISTAN:
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta:
1.Advisa litenJämför lån gratis!Mer info »
2.Lendo litenJämför lån gratis!Mer info »
3.Consector litenJämför lån gratis!Mer info »

Lendo ränta

Lendo ränta? Vilka ränta har Lendo just nu? Räntan hos Lendo sätts alltid individuellt. Alltså räntan sätts efter vilka förutsättningar just du har att låna pengar. Det görs helt enkelt en riskanalys och så sätts räntan efter det. Så räntan kan variera kraftigt alltså. Lendo lånar själva inte ut några pengar utan jämför vara en rad olika banker åt dig gratis. Du får aldrig dyrare ränta genom Lendo. Lendo tar dessutom bara en UC. Det vill säga en kreditupplysning trots att du blir jämför mot flera banker.

Lendo ränta


Fördelarna med att låna en låneförmedlare jämföra lån

Om du självs skulle jämföra dig mot alla dessa banker så skulle du få en kreditupplysning per bank istället och det skulle kunna försvåra dina möjligheter att få lån direkt eller i framtiden. Vi försöker alltid hålla räntorna aktuella i topplistan här ovan och hämtar in räntan flera gånger i veckan året runt.

Dock så kan vi ligga lite efter ändå och för att få exakta från räntan just nu så klickar du bara på mer info i topplistan så kommer du direkt in där du kan se räntan. Men om vi ska sammanfatta det så kan du alltså inte veta räntan hos Lendo innan du skickat in en låneansökan. Så gör du det får du reda på exakt vad du skulle få för ränta om du skulle välja att låna pengar via Lendo.

Lendo ränta hemsida

Våran stora guide om låneförmedlare Lendo

Vi har valt att köpa vår startsida om allt vi skriver om Lendo till just Lendo. Och det har vi gjort för att kunna skilja den så bra som möjligt från våra andra guider om låneförmedlaren. Det är en guide som vi tycker alla som funderar på att låna pengar via dom bör läsa. Det är en guide vi uppdaterar löpande hela tiden för att alltid försöka säkerställa att den är uppdaterad.

Lendo ränta är en sida där vi pratar om vad man kan få för ränta om man skickar in en ansökan till dom. För det är ju inte dom som lånar ut pengarna utan dom förmedlare ju enbart lånen och jämför räntorna år dig. Så räntorna skiljer sig väldigt mycket från person till person och bank till bank. Och det är bland annat det vi förklarar här.

Sammanfattning av Lendo ränta

I skrivande stund har Lendo en ränta som du ser här ovan. Det innebär alltså att någon av bankerna som Lendo jämför och har ett samarbete har som lägst 3,45% i ränta. Men eftersom räntan alltid sätts individuellt så är det alltså inte säkert att du får 3,45% i ränta. Utan den kan variera väldigt kraftigt från person till person. Därför känner sig vissa lurade när räntan som visas är så låg.

Men det är en ”från ränta”. Alltså precis som när man säljer en ny bil och så kostar bilen från 150.000kr. Men i fallet med räntan så får man högre ränta hur större risk banken tycker dem tar när du ska låna pengar av dem. Och tycker bankerna att du har god ekonomi och stabilt jobb så får du lägre ränta eftersom banken tycker du är en lägre risk i sin riskanalys.

Vad har Lendo för ränta just nu?

Lendo lånar inte ut pengar själva utan är en så kallad låneförmedlare. Det du gör är att ansöka hos dem gratis och sedan få förslag från flera banker. Ofta med väldigt olika räntor. Man kan säga att dem tävlar om att få dig som kund. För det tar Lendo inget betalat och du behöver inte låna pengar om du inte vill trots att du skickat in en ansökan och fått förlag från olika banker. Du förbinder dig inte till något. Men vill du sedan låna pengar så accepterar du bara ett av erbjudandena.


Lendo banker – Vilka jämför dom?

Så vilka banker har du Lendo? Alltså vilka banker jämför Lendo åt dig. Under Lendo banker så har vi listat alla banker och den sidan uppdaterar vi så fort vi får reda på någon ändring i deras samarbeten. Lendo banker är ett måste för dig som funderar på att låna pengar via låneförmedlaren.

Vad är deras grundkrav för att få låna pengar?

Eftersom dom kan byta samarbetspartners lite då och då genom att någon tas bort och någon läggs till så är det smartaste att gå in via länken ovan och sedan titta under frågor. Där har dom nämligen alltid med det i sina vanliga frågor. Kom dock ihåg att det inte försäkrar dig om att du får låna pengar utan bara säger att du inte får låna om du inte uppfyller det.