Bolånekalkyl – Banker med bolånekalkyl online!


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-05-26
Låna till Kontantinsats via Enklare
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför 38 lån gratis online!
  • Över 300.000 kunder!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Bolånekalkyl bör man göra innan man går in i en budgivning på en bostad och dem flesta bankerna har väldigt bra såna online på nätet. Sedan finns det många jämförelsetjänster som även har det även om dom oftare är inriktade på privatlån bara. Alltså en vanlig lånekalkyl. Vi har länge funderar på om vi ska koda ihop en egen bolånekalkyl men då det skiljer så pass mycket från bank till bank så har vi istället manuellt samlat ihop deras bolånekalkyler och länkar in till dessa. Då kan du välja utifrån vilken eller vilka banker du är intresserad av.


Innehåll i Bolånekalkyl

  • Här kan du göra en bolånekalkyl
  • Lånekalkyl för privatlån
  • Så har vi byggt upp guiden Bolånekalkyl
  • Sammanfattning av Bolånekalkyl

Så har vi byggt upp guiden Bolånekalkyl

Det här är meny över Bolånekalkyl där du kan se vad hela sidan handlar om redan här. Du kan klicka på länkarna för att ta dig fram snabbt. Du klickar med pilen för att ta dig fram. Vi blir väldigt glada om du vill ge ditt omdöme på guiden Bolånekalkyl genom att skriva några ord här nedanför. Bolånekalkyl är en sida där vi skriver om vart du kan göra en bolånekalkyl och hur det går till. Så vill du räkna på ett bolån kan du alltså börja på den här sidan och ta dig vidare. För vi tycker det är viktigt att man gör en bolånekalkyl redan innan man börjar titta på sina ny bostad. Så man direkt kan vara med i en eventuell budgivning om man skulle springa på sitt drömboende. Annars är risken att det glider ut händerna bara för det eller att man titta på ett för dyrt boende än vad banken tycker man har råd med.

Här kan du ser vart du kan göra en bolånekalkyl online

Sedan för att göra den här listan mer relevant så har vi självklart en topplista över vart våra besökare oftast väljer att göra sin bolånekalkyl och sen kan även alla besökare lämna omdöme och betyg om hur bolånekalkylerna funkar. Alltså inte hur banken sammanlagt utan enbart hur bolånekalkylen är. På något sätt vill vi i förlängningen att bankerna ska fixa ännu bättre verktyg direkt online på nätet och vi tror att om vi sätter lite press på det så kan det gå snabbare.

Lånekalkyl för privatlån

Vill du istället göra en lånekalkyl för privatlån så kan du titta in lånekalkyl istället. Där kan du enkelt se vad ett lån skulle kasta för dig. Bolånekalkyl är sidan där vi samlar bolånekalkyler och vill du läsa vidare i ämnet så har vi sammanfattat några releterade sidor åt dig här. Du kan redan här se vad sidan handlar om alltså.

Om guiden Bolånekalkyl

Bolånekalkyl så visar vi hur man enkelt kan göra en kalkyl för att räkna på bolånet hos ICA Banken. Om du vill låna pengar till din bostad hos ICA Banken kan du läsa igenom den här sidan för att se hur du kan göra för att fylla i den redan idag och på så sätt få svar om du får låna pengar och i så fall hur mycket. Med dina förutsättningar. Vill du läsa mer om Bolånekalkyl? Det här är listan över andra sidor vi skrivit om det helt enkelt. Vi har försökt göra det så enkelt som möjligt. Så du kan hitta vidare till andra sidor som är relaterade till att räkna ut hur mycket ett bolån skulle kosta just dig.

Gör en bolånekalkyl hos ICA Banken

Gör en bolånekalkyl hos ICA Banken? ICA Banken bolånekalkyl bör du gör innan du går på visning. Det är nämligen ett vanligt misstag. Att man går på visning och sen försöker fixa lånet mitt under budgivningen och på så sätt inte agera som man vill i en budgivning. Så om du ska ta ett bolån hos ICA Banken så bör du prova deras bolånekalkyl först. Och inte sen. Och skicka in ansökan och prova vad du skulle få för ränta och få ett lånelöfte som du sedan kan ha i ryggen när du går och tittar på bostad.

Bolånekalkyl


Hur mycket får du låna?

Svar: Tyvärr finns det bara en möjlighet att få veta hur mycket du får låna och det är att skicka in en ansökan. Det är först då du får det klart till 100% hur mycket pengar du får låna.

Bolånekalkyl utan kontantinsats?

Svar: Det är det tyvärr ingen som kan ha. Eftersom det inte går att räkna på genom en bolånekalkyl. Det finns ett bolånetak där du max får låna upp till 85% av en bostads värde. Sedan kommer insatsen och den måste vara på MINST femton procent. Men du kan låna pengar även till denna men inte med bostaden som säkerhet för insatsen. Utan det måste du i så fall ta med ett privatlån. Men förutsättningen att du har den möjligheten med din ekonomi. För att öka chansen så kan man ha en medsökande. Till exempel om ni är två som ska köpa en bostad.