Svårt att få lån – Hur gör man då?


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2021-09-14.
Lendo Låna Till Kontantinsats
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 3,01% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 35 banker & långivare!
  • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Saker kan hända i ens liv som gör att det blir svårt att få låna pengar

Men tyvärr kan det ju hända saker i ens liv som vänder upp och ner på det hur mycket man än har försökt och kämpat för att hålla reda på den. Det för att man till exempel kan dra på sig en betalningsanmärkning utan att man ens behövt det. Det kan vara en partner som ställt till det eller när någon blivit allvarligt sjuk i ens närhet. Eller en själv. Hur som helst så finns det många olika orsaker till en betalningsanmärkning och tack och lov så ser vissa långivare det och gör det möjligt för oss som kan ha svårt att låna i perioder att faktiskt få den möjligheten. Och något annat som är sant är att aldrig låna pengar till något du inte behöver. Låna till exempel ALDRIG till att spela om pengar.

Svårt att få lån? Det är många av oss som någon gång i livet får det svårt att låna pengar. Men eftersom det kan bero på väldigt många olika saker så finns det långivare som tar på sig att se det individuellt. Det gör att det faktiskt kan gå att låna hos några långivare när det verkar omöjligt hos andra. Vi skriver en del om det och det är en hårfin gräns att skriva om det eftersom det tyvärr är allt för många som lånar på sig för mycket. Du ska alltid försöka att inte låna pengar vore väl enklast att säga men det är ju inte riktigt sanningen heller. Men någon som verkligen är sanning är att det är viktigt att man håller reda på sin ekonomi.