Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Låna pengar till kontantinsats bil

Låna pengar till kontantinsats bil? Går det att låna pengar till kontantinsatsen när man man lånar till bil med bilen som säkerhet? Det går att låna till kontantinsatsen vid bostadsköp och vid bilköp när du ska ta bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20% i kontantinsats oavsett vilken bank du väljer. Det gör att du vid köp av en bil för 200.000kr måste ha minst 40.000kr själv. Det gör att många undrar om man kan låna pengar till den delen av lånet med ett privatlån. Och dom flesta banker gillar nog inte det men du får låna pengar till vad du vill med ett privatlån så det är inget som hindrar dig så länge det får plats i din kalkyl. Faktum är att många bilhandlare gjort så förut att man kan ta billån till 80% och privatlån på 20% men det vet jag att dom fått kritik för. Så många av dom har slutat göra så.

Låna pengar till kontantinsats bil


Läs mer om Låna pengar till kontantinsats bil

Vi har gjort så att vi skapat en lista över andra guider vi skrivit om just att låna pengar till kontantinsatsen vid köp av bil eller guider som är relaterade till just det. Så vill du läsa vidare om detta så hoppas vi att du hittar något du finner intressant här.


Sammanfattning av Låna pengar till kontantinsats bil

Många banker gillar inte att man lånar till kontantinsatsen vid ett billån med bilen som säkerhet för lånet. Men det finns inget som hindrar dig så länge som du får plats med både billån och privatlån i kalkylen och banken tycker det är okej. Du måste ha 20% i kontantinsats oavsett vilken bank du väljer.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar till kontantinsats bil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.