Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Lendo privatlån

Lendo privatlån är inget lån från Lendo utan Lendo är en låneförmedlare som jämför privatlån. Andra bankers privatlån alltså. När du skickar in en ansökan till låneförmedlare Lendo så får du över 20 banker ställda mot varandra för att du ska få så bra och billig ränta som möjligt. Lendo är dom överlägset populäraste hos våra besökare vad gäller privatlån och låneförmedlare. Vi startade Kontantinsats.se och det finns bara några fåtal veckor sedan dess där Advisa haft fler lån till våra besökare.

Det är helt gratis att jämföra just nu

Just nu är det alltså helt gratis att jämföra privatlån via låneförmedlare Lendo. Det har det alltid varit och det går ihop genom att långivaren betalar och inte du som privatperson. Ett guldläge för dig att jämföra alltså.


Sammanfattning av Lendo privatlån

Vi har skapat Lendo privatlån för att berätta att dom enbart jämför just lån utan säkerhet. Så om du tex bill jämföra snabblån eller bolån så är dom inte ett alternativ för dig. Men om du däremot är ute efter ett privatlån med så låg ränta som möjlig kan du titta in dom och se om det är precis det du är ute efter.

Ser du stjärnorna här under? Men dom kan du först se vad andra besökare tycker om guiden och sedan kan du ge ditt eget betyg genom att klicka på det antalet stjärnor som du tycker sidan är värd. Hur bra innehållet är för dig. Så vi på redaktionen vet vad våra besökare tycker om och inte.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.