Topplistan ändrades lördag 2018-02-24 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Blancolån

Blancolån, vad är det? Hur jämför jag blancolån och hittar den bästa räntan? Blancolån är ett privatlån. Alltså ett lån utan säkerhet. Det är alltså ingen skillnad på ett blancolån och ett privatlån. Ett smslån, snabblån eller annat små lån är också ett blancolån. Ett lån med säkerhet kallas ofta för hypotekslån. Så lån utan säkerhet – blancolån eller privatlån – som är alla lån utan säkerhet alltså även billån, snabblån, smslån och andra små-lån. Och lån med säkerhet som är bolån och andra lån där du lämnar något i säkerhet till exempel billån eller du kanske lämnar en guldring i pant hos pantbanken. Ett lån med säkerhet är ofta billigare än et lån utan säkerhet. Alltså är ett bolån med din bostad som säkerhet ofta billigare än ett blancolån. Men långt ifrån alltid. Du kanske har bundit din ränta på 4% och så kan du få ta ett privatlån på 3%. Så du ska som vanligt alltid jämföra vad som är bäst för dig just precis nu.

Jämför blancolån så här

Du ska alltid jämföra blancolån innan du väljer ett. För det finns mycket pengar att tjäna genom att göra det och det är där Kontantinsats.se kommer in i bilden. Här kan du nämligen jämföra lån tillsammans med andra besökare.

Blancolån

Vad är blancolån?

Just där du befinner dig nu håller vi på att löpande bygga Sveriges bästa guide om blancolån. Det försöker vi göra genom att hela tiden lägga till sån som vi tror gör att du kan få så bra överblick som möjligt över vad du har för alternativ och att du SJÄLV kan ta ett beslut vad som är bäst för just dig. Vi vill att våra besökare ska känna att dom har koll på sin ekonomi och inte lägger allt för stor del av den på någon annan. Vi vill förmedla en så bra överblick som vi bara kan och det gör vi bland annat genom vår topplista över blancolån. Den hittar du här ovan och visar dom 10 mest populära blancolånen just den här veckan. Topplistan nollställs varje måndag klockan 00:01 och sedan uppdateras den så fort ger görs någon ändring och datum och tid för det hittar du precis över topplistan. Vi tänkte dra några fördelar med blancolån som vi ser det. Det gäller alltså även mindre blancolån så som smslån, snabblån och andra små-lån. Och även privatlån alltså eftersom det är samma sak som blancolån.

Låna pengar till vad du vill med ett blancolån

Med ett blancolån får du låna pengar till vad du vill och banken frågar sällan ens vad du ska ha pengarna till. Speciellt inte om du tar lånet online på nätet. Det är vanligt att ta ett blancolån till att renovera hus eller lägenhet, låna till bil, låna till resa, låna till motorcykel, låna till båt. Ja du ser att man kan låna till precis vad man vill. Vanligt är även att man tar ett lån för att betala räkningar vid oförutsägbara utgifter. Kanske går kylen sönder och man bara måste köpa en direkt men har inte dom pengarna och kan inte lägga ut en så stor summa direkt. Då kan ett blancolån vara en bra räddning.

Låna från 500kr upp till 600.000kr

Du kan låna så lite som 500kr upp till hela 600.000kr utan att lämna någon säkerhet för lånet. Så det är inte bara att du får låna pengar till vad du vill utan du kan köpa nästan vad du vill också. För hur mycket får man inte för 600.000kr?

Låna pengar med svar direkt

Skickar du in en ansökan på ett blancolån får du oftast svar direkt eller inom 24 timmar. Sedan kan du få pengarna utbetalda direkt eller inom 1-3 bankdagar beroende på vilken långivare du väljer och vad det har för förutsättningar att betala ut pengarna direkt till dig.

Låna pengar snabbt och direkt med ett blancolån

Med ett blancolån kan du låna pengar snabbt då många som sagt betalar ut pengarna direkt eller inom bara några timmar.


Innehåll i guiden om Blancolån som du hittar här under

Det här är en innehållsförteckning av guiden Blancolån. Du kan enkelt klicka dig fram till det du är ute efter istället för att behöva läsa hela. Vi vill till skillnad från många andra sajter att du hittar det du söker så snabbt som möjligt och inte tvärtom. Vi tror nämligen att du blir med nöjd med ditt besök då.


Tips på andra guider relaterade till Blancolån

Här tipsar vi löpande om andra guider vi skrivit och som vi tror du kan tycka är intressanta om du är intresserad av att läsa om Blancolån. Listan är baserad på vad vi tror just du är intresserad av att läsa och vårt mål är att åtminstone en av dom ska vara intressant för dig.

 • Bästa blancolån
 • Privatlån
 • Lån utan säkerhet
 • Låneförmedlare
 • Hitta den bästa låneförmedlaren

Bästa blancolån

Guiden du befinner dig på nu, det vill säga Blancolån, är en guide där vi samlar allt om just blancolån. Men vi har även tagit ut det bästa från den här guiden och gjort egna guider för det. Till exempel Bästa blancolån. Där vi tagit ut resultatet från alla guider om just blancolån.

Privatlån

Privatlån är precis samma sak som Blancolån. Det är vara två olika namn på samma typ av lån. I guiden privatlån kan du läsa mer om det.

Lån utan säkerhet

Lån utan säkerhet är vad privatlån och blancolån är. Till och med snabblån, smslån och andra små-lån är lån utan säkerhet. Och med det menas det inte att du lånar pengar på ett osäkert sätt. Nej det betyder att du inte lämnar något i pant för att få låna pengar. Tar du ett bolån lämnar du till exempel din bostad som pant till banken. Så om du inte betalar ditt lån kan dom ta din lägenhet och sälja den. Men med ett lån utan säkerhet så lånar långivaren ut pengar med endast en kreditupplysning som säkerhet för dom att du kan betala tillbaka pengarna. I vår guide Lån utan säkerhet så reder vi ut detta djupare.

Låneförmedlare

Låneförmedlare är perfekt för dig som ska låna pengar med blancolån. Med en låneförmedlare kan du jämföra 25 banker med bara en ansökan och en UC. Därför tycker vi att du ska läsa guiden Låneförmedlare.

Hitta den bästa låneförmedlaren

Tanken med Bästa låneförmedlare är att vi tillsammans ska kunna hitta den bästa låneförmedlaren. Vi ser vilken som är populärast hos våra besökare och vi erbjuder omdöme och betyg från tidigare besökare och en recension från oss på redaktionen. På alla lån och låneförmedlare. Det tycker vi är en bra grund för att hitta den bästa?


Läs vidare om Blancolån

Det du ser här är länkar till andra guider om blancolån som vi skrivit. Dessa tycker vi du bör läsa innan du ska låna pengar med ett blancolån. Det vill säga privatlån som är ett annat namn för samma typ av lån. Så funderar du på att låna pengar med ett blancolån och inte hittat de du sökte efter här ovanför så tycker vi du kan titta in den här listan. Vårt mål är att du alltid ska få svar på din fråga med två klicka för ifrån som max.


Ställe en fråga om Blancolån

Undrar du något om Blancolån kan du ställa din fråga här nedan. Där kan du även vara med och diskutera med andra besökare.


Här kan du lämna betyg och omdöme på guiden Blancolån

Här kan du ge betyg och omdöme på vår guide om Blancolån. Du kan lämna betyg genom att lämna 1-5 stjärnor och sedan får du hemskt gärna lämna omdöme genom att skriva en kommentar här nedan.


Här kan du lämna omdöme på guiden Blancolån

Vi vill helst att du lämnar både omdöme och betyg på Blancolån. Och allt det gör du precis nedanför på den här sidan. Där ser du både betyg och omdöme för hur bra eller dålig du tycker guiden blancolån är och har varit.


Sammanfattning

Blancolån är ett lån utan säkerhet. Det vill säga ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Blancolån kallas även för privatlån och är bara två olika namn på samma typ av lån. I den här guiden har vi den enkla topplistan över blancolån och den stora topplistan över blancolån. Den enkla visar veckans populäraste lån hos våra besökare och den stora visar precis samma lista men en utökad variant med omdöme och betyg bland annat. I den här guiden samlar vi löpande allt om blancolån och det är tänkt att fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om blancolån. Här kan du bland annat även hitta omdöme, betyg och recensioner. Du kan även se en topplista över alla blancolån som sorteras efter vilket lån som är populäraste just precis nu hos våra besökare.


Här är du nu: Kontantinsats » Blancolån

4 reaktion på “Blancolån

  1. Kontantinsats

   Hej Karina, Ja det går alldeles utmärkt att ta blancolån till bil. Det är ofta bankernas alternativ till billån utan kontantinsats.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.