VECKANS TOPPLISTA ÖVER LÅN - V.30 2016

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.30 2016. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »".

→ Topplistan ändrades onsdag 2016-07-27 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95%3-12år5000-500000krMer info om Lendo
2.Låna till kontantinsats hos Advisa1,95%1-12år10000-400000krMer info om Bank Advisa
3.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian
4.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år10000-350000krMer info om ICA Banken
5.Consector3,50%1-15år10000-400000krMer info om Consector
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,25%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Compricer3,75%2-12år5000-400000krMer info om Compricer
8.Låna till kontantinsats Lendify2,95%0,5-12år5000-350000krMer info om Leasy
9.Låna till kontantinsats hos Leasy9,90%1-5år5000-50000krMer info om Leasy


LENDO BANKER

HÄR ÄR DU NU: KONTANTINSATS » LENDO » LENDO BANKER
________________________________________

Lendo banker Lendo banker? Det vill säga vilka vilka banker samarbetar och jämför Lendo med? Svar: här nedanför listar vi vilka banker jämför och samarbetar med. Listan uppdateras så fort vi får info om ändring. Senaste ändringen: 2016-01-07. Och vad vi vet har det varken tillkommit eller avslutats något samarbete sedan dess.

________________________________________

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
2.Låna till kontantinsats hos Lendo3,45%3-12år5000-400000krMer info om Lendo

Låna pengar via Lendo - Lendo banker

________________________________________

LENDO BANKER – 19ST IDAG

Listan är skriven utifrån bekräftelse via mail av Lendo. Dem jämför alla dessa åt dig helt gratis med BARA EN kreditupplysning. Totalt är det 19 stycken i skrivande stund. Du hittar även visa av dem direkt i topplistan också. Så fort vi får reda på en ändring så ändrar vi listan.

 1. Collector
 2. Credento
 3. SEVENDAY
 4. GE-Money Bank
 5. Avida Finans
 6. WASA KREDIT
 7. Marginalen Bank
 8. IKANO BANK
 9. Svea direkt
 10. Santander
 11. Konsumentkredit
 12. Villabanken
 13. Forex Bank
 14. Big Bank
 15. SWEDBANK
 16. Medmera bank
 17. Money go
 18. Resurs bank
 19. Euroloan

________________________________________

Det är en vanligt fråga vi får in i vårt formulär så därför tänkte vi i det här inlägget reda ut det. Vi ger ju inte någon ekonomisk rådgivning och svarar inte på sådana typer av frågor men den här frågan tycker vi är väldigt bra att folk ställer. Man ska ta reda på vad det är för banker som låneförmedlare jämför åt en. På så sätt får man ju en överblick över vad som jämförs och kan själv sedan komplettera det med att jämföra andra banker själv.

OBS! Det här inlägget uppdaterar vi så snart vi får in ändringar i vilka banker Lendo samarbetar med. Senaste ändringen är gjord 2016-01-07. Läs mer nedan.

Vilka banker har Lendo då?

Här har vi gjort en lista med vilka banker Lendo har ett samarbeta med. Dock med reservation för eventuella fel och ändringar vi ej hunnit ändra. Men vi uppdaterar som sagt så fort vi får in nya ändringar.

Se även inlägget Vilka banker har Lendo.

________________________________________

LENDO

Lendo är en så kallad låneförmedlare. Där fyller du i en låneansökan direkt online på nätet och sen får du erbjudanden om vart du eventuellt kan få lån och till vilken kostnad. Så kallade lånelöften. Läs mer under Lendo.

________________________________________

LENDO BILLÅN

Lendo billån är populärt och då är det alltså privatlån till bilköp det är frågan om. Alltså där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Ett sådant lån är ofta lite dyrare än ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Men med ett billån utan säkerhet, det vill säga ett privatlån via Lendo, så behöver du däremot ingen kontantinsats istället. Vilket det vid billlån med bilen som säkerhet är lag på. Då måste du ha minst 20 procent i kontantinsats. Vid privatlån till bil behöver du inte heller bry dig om att enbart köpa av bilhandlare och inte få köpa en bil äldre än 10år. Vilket ofta är villkor vid billån med bilen som säkerhet.

LENDO RÄNTA

Så vad har då Lendo för ränta och vart kan man se den? Eftersom Lendo är en låneförmedlare så skiljer sig räntan en hel del mellan alla banker Lendo har en samarbete med och jämför åt dig. Räntan du ser i topplistan är ränta från och den lägsta möjliga. För att få reda på vad du får för ränta fyller du bara i formuläret på deras hemsida vi länken ovan i topplistan för vidare info.

________________________________________

LÄS MER OM ATT LENDO OCH OM ATT LÅNA PENGAR:

LÅNA TILL KONTANTINSATS:

________________________________________

LÄMNA OMDÖME OCH BETYG OM GUIDEN: LENDO BANKER

12345 (20 röster och i snitt: 4,55 av 5)

________________________________________
HÄR ÄR DU NU: KONTANTINSATS » LENDO » LENDO BANKER

Det här inlägget postades i Lendo, Lendo banker, Lendo ränta. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till LENDO BANKER

 1. Karl skriver:

  Jag förstår inte varför man ska använda sig av Lendo istället för att ansöka direkt hos långivaren? Blir inte det billigare? Lendo måste ju på något sätt få betalt? Med en mellanskillnaden det vill säga? Eller är det så att Lendo får ta del av vinsten bara? Eller hur fungerar det?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Karl!

   Nej enligt Lendo blir inte räntan högre av att jämföra lån med hjälp av dem. Snarare tvärtom i och med att banker och långivare ställs mot varandra och försöker på så sätt ”vinna” över varandra genom att erbjuda lägst ränta.
   Fördelen med att ansöka via Lendo istället för direkt via lika många långivare är också att du bara får en UC via Lendo och en per långivare/bank annars. Det höjer din kreditvärdighet för framtiden.

   Självklart få Lendo betalt för att förmedla lån men som sagt, det ska enligt dem inte påverka kostnaden för lånet negativt.

  • Toker skriver:

   Självklart! kolla vilka banker, deras räntor är inte att leka med. Bara för folk med taskig ekonomi som utnyttjas….

 2. Berit skriver:

  Använder Lendo UC? Tar dem en UC per bank man väljer eller hur funkar det? Såg dem på Lyxfällan om att man kan samla lån via dem på något sätt och vill komma i kontakt med någon som vet.

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Berit! Ja Lendo tar en UC när du ansöker om lån via dem men dem tar enbart en UC för att jämföra dig mot alla banker dem har samarbete med (se listan ovan). Och det är den stora fördelen med att använda en låneförmedlare som Lendo.

 3. Johan skriver:

  Hur är Lendo i jämförelse med Freedom Finance?

  • Kontantinsats skriver:

   Båda två är låneförmedlare. Annars är det omöjligt för oss att ge något svar på den frågan är jag rädd. =)

 4. Carl skriver:

  Har Advisa eller Lendo mest banker?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Carl, det är lite svårt att veta eftersom dom har sekretess med visa av deras samarbetspartners att inte lista vilka banker dom samarbetar med men vi försöker lista ut vilka banker alla låneförmedlare har och uppdaterar våra listor flera gånger i veckan och vad vi TROR av det så har Lendo fler banker just nu i skrivande stund. Men vi vill verkligen poängtera att vi TROR det. Det hade såklart varit mycket lättare om låneförmedlare var lite mer transparenta med vilka banker dem jämför.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.