Veckans topplista över lån - v.42 2016

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.42 2016. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »".

→ Topplistan ändrades lördag 2016-10-22 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95% (1)3-15år5000-500000krMer info om Lendo
2.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95% (2)1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
3.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian
4.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år10000-350000krMer info om ICA Banken
5.Låna till kontantinsats via Zmarta3,25% (3)1-15år1000-500000krMer info om Consector
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,25% (3)1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats Lendify2,95% (2)0,5-10år5000-300000krMer info om Leasy
8.Låna till kontantinsats hos Compricer3,75%2-12år5000-500000krMer info om Compricer
9.Låna till kontantinsats hos Leasy9,90%1-5år5000-50000krMer info om Leasy
10.Consector3,50%1-15år10000-400000krMer info om Consector


Lendo banker

Lendo banker

Lendo banker? Vilka banker samarbetar Lendo med och jämför gratis? Svar: Här nedanför listar vi vilka banker Lendo jämför och samarbetar med. Listan uppdateras så fort vi får reda på en ändring. Då vissa av bankerna dom jämför inte vill att Lendo lämnar ut dom så går det inte få hela listan direkt av Lendo utan vi har fått reda på en del direkt av Lendo och sedan försöker vi ta reda på resten själva på lite olika sätt. Ser du någon bank som saknas eller som dom precis avslutat samarbetet så får du väldigt gärna lämna en kommentar nedan och berätta det för oss så vi kan titta närmare på det och ändra listan om vi får bekräftelse på att det stämmer. Skickar du in en ansökan får du reda på exakt vilka banker Lendo jämför åt dig. Lendo jämför alla dessa banker åt dig helt gratis med bara en kreditupplysning. En av dom stora fördelarna med en låneförmedlare är just att dom bara tar ut en kreditupplysning. Skulle du jämföra 21 banker själv så får du 21 kreditupplysningar på dig. Det ser inte bra ut när du ska låna pengar och kan göra att du får mycket svårare att låna pengar helt enkelt. Sedan är det ju också väldigt tidskrävande att skicka in 21 ansökningar i stället för en. För du får inte billigare ränta om du skickar in ansökningen själv utan du får samma som om du skulle ha skickat in den själv. Det gör att din möjlighet att få så låg ränta som möjligt ökar väldigt mycket genom att skicka in en ansökan via Lendo istället för att skicka in en ansökan till någon bank själv.

OBS! En ansökan är INTE bindande hos Lendo. Du kan alltså testa skicka in en ansökan och se vilka banker dom jämför och sedan välja att inte låna pengar och det kostar dig ingenting.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95% (1)3-12år5000-500000krMer info om Lendo

Låna pengar via Lendo nu

Så vilka banker har Lendo samarbete med då?

Här ser du listan över vilka banker Lendo samarbetar med och jämför åt dig med endast en kreditupplysning. Vi checkar av listan flera gånger i veckan för att se om det blivit någon förändring. Så fort vi får in en ändring så uppdaterar vi det snarast möjligt. Ser du något som inte stämmer får du väldigt gärna höra av dig så vi kan titta på det och ändra det. Man ska alltid ta reda på vad det är för banker som låneförmedlare jämför åt en. På så sätt får man ju en överblick över vad som jämförs och kan själv sedan komplettera det med att jämföra andra banker själv om man önskar det.

Antal banker Lendo jämför den här veckan: 21st

 1. Collector bank
 2. Coop MedMera bank
 3. Credento
 4. Sevenday
 5. GE-Money Bank
 6. Avida Finans
 7. Wasa Kredit
 8. Marginalen Bank
 9. Ikano Bank
 10. Svea direkt
 11. Santander
 12. Konsumentkredit
 13. Villabanken
 14. Forex Bank
 15. Big Bank
 16. Swedbank
 17. Money go
 18. Resurs bank
 19. Euroloan
 20. Nordnet
 21. Nordax

Lendo banker Collector bankLendo banker Coop Medmera bankLendo banker CredentoLendo banker SevendayLendo banker GE Money bankLendo banker AvidaLendo banker Wasa KreditLendo banker Marginalen BankLendo banker Nordax bankLendo banker Ikano bankLendo banker Svea direkt lån

________________________________________

Vad skriver Lendo själva om vilka banker dom samarbetar med?

Här har vi tagit en bild av hur Lendo själva skriver om vilka banker dom har samarbete med och jämför åt dig.

Lendo banker hemsida

________________________________________

________________________________________

Mer om Lendo

Lendo är en så kallad låneförmedlare. Där fyller du i en låneansökan direkt online på nätet och sen får du erbjudanden om vart du eventuellt kan få låna pengar och till vilken kostnad. Så kallade lånelöften. Läs mer under Lendo.

Lendo billån – Vad finns det för alternativ av billån via Lendo?

Lendo billån är populärt och då är det alltså privatlån till bilköp det är frågan om. Alltså där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Ett sådant lån är ofta lite dyrare än ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Men med ett billån utan säkerhet, det vill säga ett privatlån via Lendo, så behöver du däremot ingen kontantinsats istället. Vilket det vid billlån med bilen som säkerhet är lag på. Då måste du ha minst 20 procent i kontantinsats. Vid privatlån till bil behöver du inte heller bry dig om att enbart köpa av bilhandlare och inte få köpa en bil äldre än 10år. Vilket ofta är villkor vid billån med bilen som säkerhet.

Lendo ränta – Vad har Lendo för ränta?

Så vad har då Lendo för ränta och vart kan man se den? Eftersom Lendo är en låneförmedlare så skiljer sig räntan en hel del mellan alla banker Lendo har en samarbete med och jämför åt dig. Räntan du ser i topplistan är ränta från och den lägsta möjliga. För att få reda på vad du får för ränta fyller du bara i formuläret på deras hemsida vi länken ovan i topplistan för vidare info.

________________________________________

Läs mer om Lendo banker

Fler låneförmedlare och vilka banker dom har samarbete med

Låna till kontantinsats

________________________________________

Lämna betyg och omdöme på guiden Lendo banker

Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg på guide Lendo banker. Du ger betyg genom att lämna 1-5 stjärnor. 1 är att du tycker att guiden är dåligt medan 5 är att du tycker den är till väldigt stor hjälp med att just skriva vilka banker Lendo har samarbete med. Du får väldigt gärna skriva ett omdöme här nedan också genom att skriva en kommentar. Där kan du även ställa en fråga om guiden eller något annat om hemsidan.

12345 (76 röster och i snitt: 4,26 av 5)

________________________________________
Här är du nu: Kontantinsats » Lendo » Lendo banker

Det här inlägget postades i Lendo, Lendo banker. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Lendo banker

 1. Karl skriver:

  Jag förstår inte varför man ska använda sig av Lendo istället för att ansöka direkt hos långivaren? Blir inte det billigare? Lendo måste ju på något sätt få betalt? Med en mellanskillnaden det vill säga? Eller är det så att Lendo får ta del av vinsten bara? Eller hur fungerar det?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Karl!

   Nej enligt Lendo blir inte räntan högre av att jämföra lån med hjälp av dem. Snarare tvärtom i och med att banker och långivare ställs mot varandra och försöker på så sätt ”vinna” över varandra genom att erbjuda lägst ränta.
   Fördelen med att ansöka via Lendo istället för direkt via lika många långivare är också att du bara får en UC via Lendo och en per långivare/bank annars. Det höjer din kreditvärdighet för framtiden.

   Självklart få Lendo betalt för att förmedla lån men som sagt, det ska enligt dem inte påverka kostnaden för lånet negativt.

  • Toker skriver:

   Självklart! kolla vilka banker, deras räntor är inte att leka med. Bara för folk med taskig ekonomi som utnyttjas….

 2. Berit skriver:

  Använder Lendo UC? Tar dem en UC per bank man väljer eller hur funkar det? Såg dem på Lyxfällan om att man kan samla lån via dem på något sätt och vill komma i kontakt med någon som vet.

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Berit! Ja Lendo tar en UC när du ansöker om lån via dem men dem tar enbart en UC för att jämföra dig mot alla banker dem har samarbete med (se listan ovan). Och det är den stora fördelen med att använda en låneförmedlare som Lendo.

 3. Johan skriver:

  Hur är Lendo i jämförelse med Freedom Finance?

  • Kontantinsats skriver:

   Båda två är låneförmedlare. Annars är det omöjligt för oss att ge något svar på den frågan är jag rädd. =)

 4. Carl skriver:

  Har Advisa eller Lendo mest banker?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Carl, det är lite svårt att veta eftersom dom har sekretess med visa av deras samarbetspartners att inte lista vilka banker dom samarbetar med men vi försöker lista ut vilka banker alla låneförmedlare har och uppdaterar våra listor flera gånger i veckan och vad vi TROR av det så har Lendo fler banker just nu i skrivande stund. Men vi vill verkligen poängtera att vi TROR det. Det hade såklart varit mycket lättare om låneförmedlare var lite mer transparenta med vilka banker dem jämför.

 5. Lennart skriver:

  Herregud varför går dom inte bara ut med vilka banker dom har samarbete med? Är inte det hela poängen med att man vet vilka det är man jämför när man skickar in en ansökan till Lendo? Och hur vet man vad man får för ränta då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.