Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Advisa omdöme

Advisa omdöme? Här kan du hitta och lämna omdöme om Advisa. Du har även möjlighet att lämna betyg genom stjärnor 1-5. Sen har vi även skrivit en egen recension. Allt det hoppas vi gör vår topplista över lån här ovan ännu mer relevant. Där kan du lämpligen se vart våra besökare valt att låna pengar just den här veckan. På så sätt hoppas vi hitta det bästa och billigaste lånet för just dig. Här ovan hittar du privatlån. Både banker och låneförmedlare.

Advisa omdöme


  • Allt om låneförmedlare Advisa

Allt om låneförmedlare Advisa

Vi har samlat det viktigaste vi skrivit om låneförmedlaren Advisa under sidan Advisa. Så det är den första guiden vi tycker du ska läsa om du vill låna pengar via dem. Vi vill skapa en sajt tillsammans med våra besökare där vi tillsammans kan hjälpa varandra i att låna pengar på det smartaste sättet. En hörnpelare i det är att kunna diskutera lån enligt oss. Här försöker vi skapa en plattform där vi kan samlas och diskutera låneförmedlare Advisa genom att kunna läsa och lämna omdöme på Advisa.


  • Är Lendo eller Advisa störst?
  • Kan jag jämföra privatlån gratis hos dom?
  • Vilka banker har Advisa samarbete med?

Är Lendo eller Advisa störst?

Svar: Lendo omsatta 343 miljoner år 2016 och Advisa omsatte 60miljoner under samma period. Om man tittar till omsättningen så är Lendo över 5 gånger så stora. Lendo startade även några år tidigare så dom har haft längre tid på sig att växa. Lendo ägs av samma ägare som bland annat Aftonbladet och Blocket vilket har gjort att dom kunnat växa snabbt genom att få annonsera på dessa kanaler.

Kan jag jämföra privatlån gratis hos dom?

Svar: Ja för dig som ska jämföra privatlån är det helt gratis att använda deras tjänst. Och du fyller i allt online på nätet och får ditt svar utan att behöva gå och träffa någon bankmänniska.

Vilka banker har Advisa samarbete med?

Svar: Den stora fördelen med att använda en låneförmedlare är som sagt att man kan jämföra flera banker med bara en ansökan och därför bara få en kreditupplysning istället för en per bank man jämför. Ta en låneförmedlare som Advisa till exempel där du får över 20 banker jämförda med bara en kreditupplysning. Det skulle alltså innebära 20 kreditupplysningar om du jämförde själv. Ju fler ansökningar du har desto svårare kan du få att låna pengar därför vill man ha så få som möjligt. Men vilka banker jämför då Advisa och andra låneförmedlare? Läs mer under Advisa banker där du sedan kan klicka dig vidare och jämföra andra låneförmedlare också.


Läs mer om Advisa omdöme i våra andra guider

Här listar vi andra guider om Advisa som vi har skrivit och som vi tycker du ska läsa innan du ska låna pengar via låneförmedlare Advisa. Där kan du själv jämföra med andra låneförmedlare och privatlån.


2 reaktion på “Advisa omdöme

  1. Alex

    Efter ha sett på Lyxfällan så bestämde jag mig för att ta tag i min ekonomi och samla lån och krediter till ett stort lån och jag använda mig av Advisa efter er guide med alla låneförmedlare. Nu har jag samlat 4 snabblån till ett privatlån och jag är supernöjd! Allt var väldigt tydligt hos Advisa. Jag skriver det här omdömet för att jag gillar er sida och det var den som hjälpte mig hitta Advisa.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.