Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Advisa omdöme

Advisa omdöme? Här kan du hitta och lämna omdöme om Advisa. Du har även möjlighet att lämna betyg genom stjärnor 1-5. Sen har vi även skrivit en egen recension. Allt det hoppas vi gör vår topplista över lån här ovan ännu mer relevant. Där kan du lämpligen se vart våra besökare valt att låna pengar just den här veckan. På så sätt hoppas vi hitta det bästa och billigaste lånet för just dig. Här ovan hittar du privatlån. Både banker och låneförmedlare.

Advisa omdöme


Innehåll i guiden Advisa omdöme

Det här är en meny över guiden Advisa omdöme. Den finns för att du ska hitta rätt så snabbt som möjligt. Du klickar bara på rubrikerna för att enkelt ta dig fram. Så du alltså inte behöver läsa kapitel som ändå inte hjälper dig.


Lista på vanliga frågor om Advisa

Vi har fått in väldigt många frågor om låneförmedlare Advisa genom åren och här försöker vi samla alla frågor som ställs mer än en gång. Hittar du inte svar på dina frågor här så kan du ställa din egna längst ned på sidan.

  • Är Lendo eller Advisa störst?

Är Lendo eller Advisa störst?

Svar: Lendo omsatta 343 miljoner år 2016 och Advisa omsatte 60miljoner under samma period. Om man tittar till omsättningen så är Lendo över 5 gånger så stora. Lendo startade även några år tidigare så dom har haft längre tid på sig att växa. Lendo ägs av samma ägare som bland annat Aftonbladet och Blocket vilket har gjort att dom kunnat växa snabbt genom att få annonsera på dessa kanaler.


Fördjupning i Advisa omdöme

Här uppdaterar vi löpande med en fördjupning om låneförmedlare Advisa. Vi har som mål att alltid hjälpa minst 90 procent av våra besökare över menyn och sedan har vi resten för dom 10 procenten som inte gör det.

  • Advisa banker – Vilka banker har Advisa samarbete med och jämför åt dig?

Advisa banker – Vilka banker har Advisa samarbete med och jämför åt dig?

Den stora fördelen med att använda en låneförmedlare är som sagt att man kan jämföra flera banker med bara en ansökan och därför bara få en kreditupplysning istället för en per bank man jämför. Ta en låneförmedlare som Advisa till exempel där du får över 20 banker jämförda med bara en kreditupplysning. Det skulle alltså innebära 20 kreditupplysningar om du jämförde själv. Ju fler ansökningar du har desto svårare kan du få att låna pengar därför vill man ha så få som möjligt. Men vilka banker jämför då Advisa och andra låneförmedlare? Läs mer under Advisa banker där du sedan kan klicka dig vidare och jämföra andra låneförmedlare också.


Sammanfattning av Advisa omdöme

Advisa omdöme är en guiden där våra besökare säger vad dom tycker om låneförmedlare Advisa. Men vi har även fyllt på med mer om Advisa som vi tycker du bör läsa innan du väljer att låna pengar via dom.

Advisa omdöme


Guider relaterade till Advisa omdöme

Vi har skrivit många guider som är relaterade till Advisa omdöme och här sammanfattar vi några av dessa. Dom vi valt ut är baserade på vad vi tror du vill läsa om.

  • Advisa

Advisa

Vi har samlat det viktigaste vi skrivit om låneförmedlaren Advisa under sidan Advisa. Så det är den första guiden vi tycker du ska läsa om du vill låna pengar via dem.


Läs mer om Advisa omdöme

Här listar vi andra guider om Advisa som vi har skrivit och som vi tycker du ska läsa innan du ska låna pengar via låneförmedlare Advisa. Där kan du själv jämföra med andra låneförmedlare och privatlån.

Läs fler omdömen på låneförmedlare

Läs fler omdömen på lån

Låna till kontantinsats


Diskutera Advisa och Advisa omdöme med andra

Vi vill skapa en sajt tillsammans med våra besökare där vi tillsammans kan hjälpa varandra i att låna pengar på det smartaste sättet. En hörnpelare i det är att kunna diskutera lån enligt oss. Här försöker vi skapa en plattform där vi kan samlas och diskutera låneförmedlare Advisa genom att kunna läsa och lämna omdöme på Advisa.


Lämna betyg på Advisa omdöme

Här kan du ge betyg på guiden Advisa omdöme. Det vi vill att du ger betyg på är hur bra dom stämmer med vad dom skriver på sin egen hemsida helt enkelt.

[ratings]


Lämna omdöme på Advisa

Här kan du ge ett omdöme på låneförmedlaren Advisa. Det gör du här nedanför. Du kan ge betyg här ovan och sedan omdöme nedan. Och ger du ett betyg får du hemskt gärna motivera det i kommentarsfältet.


Här är du nu: Kontantinsats » Advisa » Advisa omdöme

2 reaktion på “Advisa omdöme

  1. Alex

    Efter ha sett på Lyxfällan så bestämde jag mig för att ta tag i min ekonomi och samla lån och krediter till ett stort lån och jag använda mig av Advisa efter er guide med alla låneförmedlare. Nu har jag samlat 4 snabblån till ett privatlån och jag är supernöjd! Allt var väldigt tydligt hos Advisa. Jag skriver det här omdömet för att jag gillar er sida och det var den som hjälpte mig hitta Advisa.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.