Topplistan ändrades onsdag 2018-02-21 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Lendo billån

Lendo billån? Vad har dom för typ av billån? Hur bra är det? Lendo billån är i skrivande stund ett privatlån. Det vill säga ett alternativ för dig som vill ha en billån utan kontantinsats och där du inte vill behöva uppfylla dem vanligaste kraven vid billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet. Exempel på såna villkor är att man sällan får köpa en bil som är över 10år och du måste ofta även köpa av en bilhandlare vid sådant billån. Men när man köper bil med ett privatlån behöver du alltså inte uppfylla dessa Här ovan i topplistan kan du se vart besökare hos oss har valt att låna pengar till sin bil innan dig.

Lendo billån

Låna pengar via Lendo


Innehåll i guiden Lendo billån

Här har vi skapat en snabbmeny över guiden Lendo billån för att du redan på förhand ska kunna få en överblick över vad guiden handlar om. Sedan kan du klicka på någon av rubrikerna för att läsa mer. Vi vill skapa en överblick som gör att du redan så här tidigt kan se om du kommer få svar på dina frågor eller inte.


Samling av vanliga frågor om Lendo billån

I kapitlet Samling av vanliga frågor om Lendo billån av guiden Lendo billån samlar vi löpande in vanliga frågor som vi får in om Lendos billån. Vi får in väldigt många frågor om låneförmedlare Lendo och här samlar vi alltså dom vanligaste.

 • Har Lendo jämförelse av billån
 • Hur många banker har Lendo?
 • Är Lendo gratis?

Har Lendo jämförelse av billån

Svar: Lendo jämför bara privatlån (även kallat för blancolån och är lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar) och dom flesta bankerna har privatlån till bil som ett alternativ när du klicka på billån på bankers hemsidor. Så jag Lendo har jämförelse av billån men bara i form av ett privatlån till bil. Alltså inte billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet.

Hur många banker har Lendo?

Svar: Lendo är en av dom låneförmedlare som har mest banker. Vad vi vet så har dom till och med mest av alla just nu. Du kan läsa mer om det under Vilka banker har Lendo för att se exakt vilka banker det är.

Är Lendo gratis?

Svar: Ja för dig som användare av Lendo är deras jämförelse gratis. Dom tjänar pengar på att ha bankerna med i deras jämförelse. Dom får alltså betalat av banker och långivare. Så det är en riktig win-win tjänst. Som alltså betyder att alla vinner på att använda sig av dom. Både för dom som vill låna ut pengar och för dom som vill låna pengar.


Fördjupning i Lendo billån

Vi försökt skriva allt så grundläggande som möjligt på Kontantinsats.se men för dom som vill ha en fördjupning i alla guider kan gå till kapitlet fördjupning i varje guide och där kunna hitta mer fördjupande info. Så här nedanför samlar vi löpande fördjupande info om Lendos billån.

 • Låna pengar av Lendo?
 • Infolista

Låna pengar av Lendo?

Lendo är en oberoende låneförmedlare som helt enkelt jämför bankens olika erbjudanden till just dig mot varandra. Det gör dem dessutom helt gratis och utan att lånet kostar extra. Tvärtom. Jämför du innan du lånar pengar finns det mycket pengar att spara in.

Infolista

 • Typ av lån: Privatlån (även kallat Blancolån), Billån utan kontantinsats
 • Lånebelopp: 5000kr-500.000kr
 • Lånetid: 3-15år
 • Ränta: Från 3,25% (räntan sätts individuellt)
 • Åldersgräns: 18år
 • Låna till kontantinsats: Ja
 • Lån utan UC: Nej Lendo tar UC
 • Utbetalning helg: Nej
 • Lån trots betalningsanmärkning: Ja
 • Samla lån: Ja
 • Finns hos låneförmedlare: Lendo ÄR en låneförmedlare
 • Kommentar: Lendo har legat topp 3 i dom flesta relevanta topplistorna där dom passar in ända sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Andra guider vi skrivit om Lendo billån

Det här är en samling tips på guider vi skrivit om Lendo billån eller som är relaterade till ämnet. Målet med detta kapitel är att du ska få en så bra överblick som möjligt över vad vi skrivit för guider om Lendo billån eller guider relaterade till det.

 • Lendo
 • Lendo ränta
 • Låneförmedlare

Lendo

Lendo heter startsidan för allt vi skriver om låneförmedlare Lendo. Och det har blivit en helt del genom åren minst sagt. Vi har följt Lendo sedan 2010 och med tanke på att Lendo grundades 2007 så har vi följt dom nästan hela deras livstid. Därför tycker vi att du bör läsa guiden Lendo innan du väljer att låna pengar via dom.

Lendo ränta

Lendo ränta är en guide som förklarar hur räntan sätt när du skickar in en ansökan. Det är nämligen inte Lendo som har något med det att göra. Läs mer under Lendo ränta.

Låneförmedlare

Lendo är som du förmodligen vet en låneförmedlare. Dom lånar alltså inte ut pengar själva utan jämför lån. Och då är det privatlån som gäller och inte bolån som många verkar tro. Därför tycker vi att du ska läsa Låneförmedlare innan du väljer att låna pengar.


Läs mer om Lendo billån

Här samlar vi på länkar till andra guider om Lendo som vi skrivit och som vi tycker du ska läsa om du funderar på att låna pengar till en bil med Lendos billån. Vi tipsar även om relaterade guider om billån och andra låneförmedlare.

Läs om fler låneförmedlare

Här har vi samlat guider om låneförmedlare eftersom Lendo är en låneförmedlare. Så funderar du på att låna pengar via Lendo så tycker vi att du borde läsa dessa guider innan det.


Diskutera och ställ frågor om Lendo billån

Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare därför kan du diskutera och ställa frågor om samtliga guider på Kontantinsats.se. Vi på redaktionen svara ofta inom 24 timmar och andra besökare brukar vara lika snabba dom. Du kan ställa frågor och diskutera Lendos billån här nedanför i kommentarsfältet.


Lämna betyg på guiden Lendo billån

Här kan du säga vad du tycker om våran guide Lendo billån genom att ge 1-5 stjärnor i betyg och lämna ett omdöme i form av en kommentar här nedan. Ställ gärna frågor där också. Vill du istället ge betyg och omdöme om Lendo så gör du det under Lendo omdöme.


Lämna omdöme på guiden Lendo billån

Här ovan ger du som sagt betyg på Lendo billån och vill du lämna en kommentar om guiden så gör du det här nedan. Om du ger ett omdöme så får du väldigt gärna även ge ett betyg och motivera det med dina egna ord.


Sammanfattning av guiden Lendo billån

Lendos billån är ett privatlån till bil. Det vill säga ett billån utan så mycket krav som ett billån med bilen som säkerhet kräver av dig. Du behöver ingen kontantinsats när du tar ett privatlån till bil via Lendo. Du behöver inte heller bara rikta in dig att köpa bil av en bilhandlare utan du får även köpa en privatpersoner.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo » Lendo billån

4 reaktion på “Lendo billån

  1. Kontantinsats

   Hej Erik,

   Ja ett privatlån får du köpa vad du vill med så det passat utmärkt att köpa en bil med ett privatlån. Många banker marknadsför sina privatlån som billån utan kontantinsats. När du klickar på billån på bankers hemsidor så kommer oftast privatlån upp som ett alternativ till att låna till bil med.

   Svara
  1. Kontantinsats

   Hej Leif,

   Ja det är bara två olika namn på samma typ av lån. Alltså ett lån utan säkerhet. Vilket alltså innebär att man inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostad som säkerhet för lånet.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.