Veckans topplista över lån - v.50 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.50 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2017-12-12 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Lendo billån

Lendo billån? Vad har dom för typ av billån? Hur bra är det? Svar: Lendo billån är i skrivande stund ett privatlån. Det vill säga ett alternativ för dig som vill ha en billån utan kontantinsats och där du inte vill behöva uppfylla dem vanligaste kraven vid billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet. Exempel på såna villkor är att man sällan får köpa en bil som är över 10år och du måste ofta även köpa av en bilhandlare vid sådant billån. Men när man köper bil med ett privatlån behöver du alltså inte uppfylla dessa Här ovan i topplistan kan du se vart besökare hos oss har valt att låna pengar till sin bil innan dig.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95% (1)3-12år5000-500000krMer info om Lendo
 • Typ av lån: Privatlån (även kallat Blancolån), Billån utan kontantinsats
 • Lånebelopp: 5000kr-500.000kr
 • Lånetid: 3-15år
 • Ränta: Från 3,25% (räntan sätts individuellt)
 • Åldersgräns: 18år
 • Låna till kontantinsats: Ja
 • Lån utan UC: Nej Lendo tar UC
 • Utbetalning helg: Nej
 • Lån trots betalningsanmärkning: Ja
 • Samla lån: Ja
 • Finns hos låneförmedlare: Lendo ÄR en låneförmedlare
 • Kommentar: Lendo har legat topp 3 i dom flesta relevanta topplistorna där dom passar in ända sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Låna pengar via Lendo


Innehåll i guiden Lendo billån

Här har vi skapat en snabbmeny över guiden Lendo billån för att du redan på förhand ska kunna få en överblick över vad guiden handlar om. Sedan kan du klicka på någon av rubrikerna för att läsa mer.


Samling av vanliga frågor om Lendo billån

I kapitlet Samling av vanliga frågor om Lendo billån av guiden Lendo billån samlar vi löpande in vanliga frågor som vi får in om Lendos billån. Vi får in väldigt många frågor om låneförmedlare Lendo och här samlar vi alltså dom vanligaste.

 • Har Lendo jämförelse av billån
 • Hur många banker har Lendo?

Har Lendo jämförelse av billån

Svar: Lendo jämför bara privatlån (även kallat för blancolån och är lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar) och dom flesta bankerna har privatlån till bil som ett alternativ när du klicka på billån på bankers hemsidor. Så jag Lendo har jämförelse av billån men bara i form av ett privatlån till bil. Alltså inte billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet.

Hur många banker har Lendo?

Svar: Lendo är en av dom låneförmedlare som har mest banker. Vad vi vet så har dom till och med mest av alla just nu. Du kan läsa mer om det under Vilka banker har Lendo för att se exakt vilka banker det är.


Fördjupning i Lendo billån

Vi försökt skriva allt så grundläggande som möjligt på Kontantinsats.se men för dom som vill ha en fördjupning i alla guider kan gå till kapitlet fördjupning i varje guide och där kunna hitta mer fördjupande info. Så här nedanför samlar vi löpande fördjupande info om Lendos billån.

 • Låna pengar av Lendo?

Låna pengar av Lendo?

Lendo är en oberoende låneförmedlare som helt enkelt jämför bankens olika erbjudanden till just dig mot varandra. Det gör dem dessutom helt gratis och utan att lånet kostar extra. Tvärtom. Jämför du innan du lånar pengar finns det mycket pengar att spara in.


Sammanfattning av guiden Lendo billån

Lendos billån är ett privatlån till bil. Det vill säga ett billån utan så mycket krav som ett billån med bilen som säkerhet kräver av dig. Du behöver ingen kontantinsats när du tar ett privatlån till bil via Lendo. Du behöver inte heller bara rikta in dig att köpa bil av en bilhandlare utan du får även köpa en privatpersoner.

Lendo billån


Andra guider vi skrivit om Lendo billån

Det här är en samling tips på guider vi skrivit om Lendo billån eller som är relaterade till ämnet. Målet med detta kapitel är att du ska få en så bra överblick som möjligt över vad vi skrivit för guider om Lendo billån eller guider relaterade till det.

 • Lendo
 • Lendo ränta
 • Låneförmedlare

Lendo

Lendo heter startsidan för allt vi skriver om låneförmedlare Lendo. Och det har blivit en helt del genom åren minst sagt. Vi har följt Lendo sedan 2010 och med tanke på att Lendo grundades 2007 så har vi följt dom nästan hela deras livstid. Därför tycker vi att du bör läsa guiden Lendo innan du väljer att låna pengar via dom.

Lendo ränta

Lendo ränta är en guide som förklarar hur räntan sätt när du skickar in en ansökan. Det är nämligen inte Lendo som har något med det att göra. Läs mer under Lendo ränta.

Låneförmedlare

Lendo är som du förmodligen vet en låneförmedlare. Dom lånar alltså inte ut pengar själva utan jämför lån. Och då är det privatlån som gäller och inte bolån som många verkar tro. Därför tycker vi att du ska läsa Låneförmedlare innan du väljer att låna pengar.


Läs mer om Lendo billån

Här samlar vi på länkar till andra guider om Lendo som vi skrivit och som vi tycker du ska läsa om du funderar på att låna pengar till en bil med Lendos billån. Vi tipsar även om relaterade guider om billån och andra låneförmedlare.

Läs om fler låneförmedlare

Här har vi samlat guider om låneförmedlare eftersom Lendo är en låneförmedlare. Så funderar du på att låna pengar via Lendo så tycker vi att du borde läsa dessa guider innan det.


Diskutera och ställ frågor om Lendo billån

Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare därför kan du diskutera och ställa frågor om samtliga guider på Kontantinsats.se. Vi på redaktionen svara ofta inom 24 timmar och andra besökare brukar vara lika snabba dom. Du kan ställa frågor och diskutera Lendos billån här nedanför i kommentarsfältet.


Lämna betyg på guiden Lendo billån

Här kan du säga vad du tycker om våran guide Lendo billån genom att ge 1-5 stjärnor i betyg och lämna ett omdöme i form av en kommentar här nedan. Ställ gärna frågor där också. Vill du istället ge betyg och omdöme om Lendo så gör du det under Lendo omdöme.

(75 röster och i snitt: 4,33 av 5)

Lämna omdöme på guiden Lendo billån

Här ovan ger du som sagt betyg på Lendo billån och vill du lämna en kommentar om guiden så gör du det här nedan.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo » Lendo billån

Det här inlägget postades i Billån, Lendo, Lendo billån. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lendo billån

 1. Erik skriver:

  Kan jag alltså ta ett privatlån via Lendo och köpa en bil för det?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Erik,

   Ja ett privatlån får du köpa vad du vill med så det passat utmärkt att köpa en bil med ett privatlån. Många banker marknadsför sina privatlån som billån utan kontantinsats. När du klickar på billån på bankers hemsidor så kommer oftast privatlån upp som ett alternativ till att låna till bil med.

 2. Leif skriver:

  Är blancolån och privatlån samma typ av lån?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Leif,

   Ja det är bara två olika namn på samma typ av lån. Alltså ett lån utan säkerhet. Vilket alltså innebär att man inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostad som säkerhet för lånet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.