Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Advisa eller Lendo?

Advisa eller Lendo? Vilken är bäst av Advisa och Lendo och vilken ska man välja? Vilken av dom har flest antal banker som dom jämför? Står du mellan att låna pengar via Advisa eller att låna pengar via Lendo? Då kanske våra guider Advisa banker och Lendo banker kan vara något för dig. (läs mer här nedanför) Där ser du nämligen exakt vilka banker Lendo och Advisa har samarbete med och jämför åt dig. Och både Lendo och Advisa är kostnadsfria i skrivande stund och därför är det vilka banker dem har du bör jämföra.

Testvinnare just nu = Advisa

Som du ser i topplistan här ovan som visar dom 3 populäraste lånen just nu så hittar du både Advisa och Lendo där. Och du ser vem av dessa som gått ut som testvinnare just denne vecka. Och vill du veta varför kan du läsa vidare i guiden. Men en sammanfattning är att dom förmodligen samarbetar med någon som lättare ger ut lån än vad Lendo gör. Eftersom vi får data att fler får låna pengar där just nu och är nöjda med sitt lån och ränta.

Advisa eller LendoBara en enda UC är en stor fördel

Sen får du bara en UC hos båda så det är ingen skillnad där heller. Titta gärna in våran recension om båda två också och läsa omdöme och betyg från våra tidigare besökare. Du kan även se topplistan här ovan om dom hör till dem 10 mest populära lånen hos våra besökare och hittar du dom inte där kan du bara klicka på alla lån för att se vart dom ligger totalt just den här veckan.

Jämför Advisa mot Lendo här ovan

I den här topplistan har vi alltså utsett vilken av dom som är bäst. Det gör vi genom att titta vilken av dom som är populärast hos våra besökare och sedan vad dom har för omdöme och betyg hos våra besökare. Sedan har vi sammanställt det för att utse vilken av dom som är bäst i vårt bäst i test. Kom dock ihåg att det inte måste vara det bästa alternativet för alla då lån är väldigt individuellt.

Allt om låneförmedlare Advisa

Advisa här startsidan för att vi skrivit om låneförmedlare Advisa. Och den är såklart en guiden vi tycker du borde besökare innan du väljer att låna pengar via dom. Där hittar du bland annat omdöme, betyg och våran egen recension. Både Advisa och Lendo är låneförmedlare med strax över 20 banker som dom jämför kostnadsfritt åt dig med bara en ansökan och en UC.

Där är dom alltså väldigt lika. Genom att jämföra vilka banker dom har i guiderna Lendo banker och Advisa banker så kan du se skillnaden mellan dessa två låneförmedlare. Du förbinder dig inte att låna pengar av någon av dom när du skickar in en ansökan. Så du kan skicka in en ansökan hos båda och se vad skillnaden är med egna ögon. Den här guiden visar vi vilken av Lendo och Advisa som är populärast hos våra besökare och vad dom har lämnat för omdöme och betyg.

Advisa är en låneförmedlare som grundades 2011, det vill säga 4år efter Lendo.

  • Grundades: 2011.
  • Omsättning 2017: Ca 70 miljoner.

Advisa

Allt om låneförmedlare Lendo

Lendo heter våran guiden som fungerar som en startsida för allt som vi skriver om låneförmedlare Lendo. Så funderar du på att låna pengar via deras tjänst så tycker vi att du bör läsa den guiden först. För att se om du håller med övriga besökare om hur bra dom är. Vi har följt dom ända sedan 2010 och har under alla dessa år samlat mycket info så vi tror du skulle vara intresserad av.

Lendo grundades 2007 och är en låneförmedlare som ägs av Schibsted som även äger bland annat Aftonbladet, Blocket med mera.

  • Grundades: 2007.
  • Omsättning 2017: Ca 497 miljoner.

Låna pengar via låneförmedlare Lendo

Så byggde vi Advisa och Lendo

Advisa eller Lendo är sidan där vi ställer dessa mot varandra. Så du så enkelt som möjligt ska kunna se vilken som passar just dig bäst. Vi visar vad man ska jämföra vad gäller just låneförmedlare. Och sedan hur du kan göra det så du vet vilken du ska välja.


Är båda låneförmedlare?

Svar: Ja både Advisa och Lendo är låneförmedlare. Så det du bör jämföra är hur dom arbetar. Skickar dom ut sina erbjudanden om lån via mail eller via telefon? Hur många långivare och banker jämför dom? Titta in under Advisa och Lendo för att de vad som har har erbjuda dig och dina barn och familj.

Kan man samla lån hos både?

Svar: Man kan inte samla lån hos någon av dom eftersom båda är låneförmedlare men man kan samla lån VIA Advisa och Lendo. Det är väldigt viktigt att förstå att man inte lånar pengar av varken Lendo eller Advisa. Men det går utmärkt att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att sitta på många små-lån.

Vilka banker jämför dom?

Svar: Vi uppmanar ALLTID våra besökare att ta reda på vilka banker en låneförmedlare har innan dom skicka in en ansökan. Och vi har därför även skapat guider som visar just det. Vilka banker har Lendo handlar om vilka banker låneförmedlare Lendo har. Så det är en guide du bör läsa innan du väljer att låna pengar via dom. Med Vilka banker har Advisa vill vi framförallt uppmärksamma våra besökare att ta reda på vilka banker låneförmedlare jämför innan man skickar in en ansökan. Och den här guiden handlar alltså om vilka banker som Advisa jämför åt dig när du skickar in en ansökan.

Är både låneförmedlarna gratis?

Svar: Ja som låntagare är det alltid gratis att använda deras tjänster i skrivande stund. Så du kan ansöka om ett lån och inte välja att ta något och det är fortfarande helt gratis för dig.

Jämför båda billån?

Svar: Ja båda jämför lån som du kan använda för att köpa en bil. Så du kan spana in båda för att se vilken av dom som passar dig bäst.