Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Bästa samlingslånet 2018

Bästa samlingslånet 2018? Vilket är det bästa lånet att samla lån och krediter med? Ja vad är det bästa lånet att samla sina lån och kredit med? Det är väldigt svårt att svara på så klart men vi har försökt göra så gott vi kan för att ta fram det genom att samla banker, andra typer av långivare, låneförmedlare och andra typer av jämförelsetjänster av lån i en topplista. Vi vill helt enkelt erbjuda det bredaste utbudet och den bästa översikten av lån du kan använda för att samla lån. Många jämförelsetjänster visar inte ens vilka dem samarbetar med och vissa visar bara dem som dom får ersättning av. Med Bästa samlingslånet hoppas vi att du ska ta makten över din egen ekonomi och börja med att slå ihop onödigt dyra lån till ett stort lån i stället.

Bästa samlingslånet – Bäst i test 2018

Här ovan ser du veckans topp 3 över just samlingslån. Den listan har vi tagit fram genom att samla data som vi sedan sammanställer i en lista och det är den du ser början på där. Du kan sedan klicka på länken ovanför om du vill se hela.

Bästa samlingslånet


Innehåll


Läs vårt bäst i test innan du ska samla lån

Här ovan ser du Veckans ENKLA topplista över vilka 10 samlingslån som är populärast hos våra besökare just precis nu. Och med populärast menar vi i det här fallet vilket samlingslån som flest av våra besökare väljer efter ha läst någon av våra guider om att samla lån. Du ser både låneförmedlare som jämför privatlån och långivare och banker som erbjuder privatlån direkt.

Allt om att samla lån

Vi har gjort så att vi skapat en guide som heter Samla lån där du kan hitta allt om hur du kan samla lån till ett stort lån. Självklart jämför vi olika alternativ som vanligt så du ska kunna se vad det finns för alternativ i Sverige och hur man går till väga om man vill ha ett stort lån istället för många dyra smålån.

Slå ihop lån är samma sak

Slå ihop lån är en av våra första guider i ämnet och den tycker vi är värd ett besök. Vi har alltså byggt på den guiden i över 8år och gör det fortfarande flera gånger i veckan. Så titta in där för att fördjupa din kunskap i ämnet. Där berättar vi bland annat om hur det går till när man ska slå ihop flera smålån till ett stort lån. För det får man nämligen göra själv.

Utan UC

Det finns inget större lån där du kan samla lån utan att dom tar en kreditupplysning. Inte vad vi vet åtminstone och vi jobbar med lån varje dag året runt och har gjort det sedan 2010. Men däremot kanske det kan finns några som inte tar en UC utan använder någon annan kreditupplysning istället. Men vi vet tyvärr inte om någon. Vet du någon kan du gärna kommentera det nedan och dela med dig av det till andra.

Så fungerar ett samlingslån

Ett samlingslån är oftast ett privatlån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Där du helt enkelt får in ett större lån på ditt konto där du sedan betalar av dina andra lån. Det gör att du till slut får ett enda lån istället för många små. Och det ska självklart vara lägre ränta och bättre villkor på det lånet för att se ska ge den önskade effekten av samlingslån.

Spara pengar med samlingslån

Där skriver vi mer om vad du bör tänka på innan du ska samla dina lån på ett ställe. Att göra det är speciellt populärt att göra precis innan man ska köpa bostad och låna pengar till lägenhet eller hus för första gången. Då behöver man så mycket pengar över per månad som möjligt och genom att slå ihop lån till ett så kan man få fram pengar som annars hade gått åt massa onödiga lån som man dragit på sig genom åren. Samla alla lån på ett ställe med ett samlingslån är en sida där vi skriver om hur det går till när man vill slå ihop lån och göra det till ett stort lån. Alltså ta många små-lån och göra det till ett enda stort lån istället. Och på så sätt få bättre ränta och bättra villkor. Det finns mycket pengar att spara genom att göra så.

Jämför alltid samlingslån

Är det samlingslån du menar kan du titta under Samla lån bland annat. Så du verkligen kan se hur det går till när du har dragit på dig massor av dyra små lån som du sedan betalar av med det stora lånet med bra ränta och bra villkor. För då blir ingen lurad. Så vad gärna med och på verka innehållet så alla vi som lyssnar på det här nu tänker att snart kommer vi bygga ut här.

Samla alla lån

Så kan man slå ihop lån

För att slå ihop lån så tar man ett större lån för att betala av sina små-lån så som snabblån, smslån och kanske krediter på sitt kreditkort. Dom gör det alltså inte åt en. Utan man får ett större lån så man själv kan betala av sina lån och på så sätt få ett stort lån i stället för att ha massa små-lån.

Fördelar

Fördelar är framförallt att du får billigare lån. Om du nu hittar ett med lägre ränta det vill säga. Och sedan att du har ett enda lån istället för många som kan vara svåra att hålla reda på och betala i tid. Det kan vara en mycket bra start för att få ordning på sin ekonomi. Vill du få det kan du ta en titt på just samlingslån.

Därför ska du läsa hela guiden innan du lånar

Vi har skapat guiden Samla alla lån för att visa hur du kan gå tillväga för att ta alla dina dyra lån och sedan samla dom till ett enda lån istället. Tanken med det är att få lägre ränta och där med få lägre månadskostnad. Så du kan betala av lånen snabbare. Du tar ett stort lån och betalar alla dina små och dyra lån och krediter så du istället för ett enda lån.

Samla alla lån till ett

Samla lån och krediter till ett stor lån istället för att ha många smålån som snabblån, smslån och kreditkort är smart. Det är väldigt många som vill ta tag i sin ekonomi som gör det som första steg. Förmodligen väldigt inspirerade av TV-programmet Lyxfällan som går på TV3. Där samlar dom nästan alltid ihop alla lån till ett lån istället. På så sätt kan man få ner kostnaden rejält genom att skaffa ett större lån med lägre ränta.

Ofta har smslån och snabblån hög ränta om man inte betalar dom i tid och skjuter upp dom och då är det bra att samla ihop lånen så snabbt som möjligt och bli av med lån som har väldigt hög ränta. I vår guide Samla lån försöker vi samla ihop allt om att samla lån med ett samlingslån. Många låneförmedlare gör reklam för att samla ihop lån men även andra banker och långivare erbjuder denna typ av tjänst. Men många långivare har till och med speciella sidor för att samla lån och det är dom vi går igenom i våran guiden. Där kan du hitta omdöme och betyg på alla lån och se vilka som ligger på topp 10 just den här veckan.

Samla alla lån till ett

Samla alla lån till ett med mobilen eller med datorn


Kan man samla lån utan UC?

Svar: Ja det finns lån där du kan ansöka om att få låna pengar till att samla lån utan att företaget tar en UC. Tyvärr har vi ingen sådan lista just nu men kommer uppdatera den här guiden så fort vi kan. Men kan du inte få lån utan UC så bör du kanske inte heller ta ett nytt lån.

Är det samlingslån Lyxfällan använder sig av?

Svar: Ja många av våra besökare söker efter liknande lån som dom har i TV-programmet Lyxfällan och det är ofta ett samlingslån som dom använder sig av för att samla ihop alla lån som deltagarna har så dom få ett enda lån och billigare ränta.

Är slå ihop lån och samlingslån samma sak?

Svar: Ja det är exakt samma typ av lån. Ett lån där man helt enkelt gör flera lån till ett enda större lån med bättre ränta. Så man få färre lån och bättre ränta. Så ska du jämföra ett sådant lån så är det bra att du vet att det kallas för lita olika saker. Vanliga rubriker brukar vara Samla lån, samlingslån och slå ihop lån.

Hur går det till när man ska samla lån?

Svar: Det är oftast så att du får ett privatlån som du sedan ska betala av dina befintliga skulder som du just nu har. På så sätt kan du välja ett privatlån som har lägre ränta och bättre villkor och till slut bara ha det lånet istället för många dyra lån.