Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 33. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Bästa privatlån – Veckans topp 3

Bästa privatlån 2018 är en sida där vi försöka hitta det bästa privatlånet just nu och det gör vi bland annat med hjälp av våra besökare. Vi försöker att få fram det bästa privatlånet tillsammans med våra över 500.000 besökare genom att använda våran helt unika data som vi sitter på efter ha haft en av Sveriges största ekonomibloggar sedan 2010 när vi startade. Det har gjort att vi kan se vilka lån som är absolut populärast hos våra besökare just precis nu. Och vilka omdöme och betyg dessa lånen får för tillfället.

Sedan har vi tagit dom 3 och tittar på vad dom har för omdöme och betyg av våra besökare för att skapa ett helt unikt bäst i test som vi kan göra för att vi sitter på den här datan som vi samlat in sedan starten 2010. Då har vi fått fram ett bäst i test av privatlån där vi verkligen tror vi har tagit fram dom 3 bästa privatlånen i Sverige. Sedan kan det självklart vara så att det inte är bäst för just dig då våra test är rent generella och lån är väldigt individuella. Men vi hoppas det ger en bra fingervisning över vart du får bra lån.

Så går vårt bäst i test av privatlån till

Här ovan har vi sammanställt en enkel topplista över privatlån. Den visar alltså vilka privatlån som just denna vecka leder enligt oss på redaktionen och den listan tar vi fram genom våra egna recensioner bland annat. Till det lägger vi sedan till hur populära lånen är hos våra besökare efter ha besökt någon av våra guider om just privatlån. Den statistiken får vi från långivare och banker. VI har även med statistik från guiderna om blancolån och lån utan säkerhet eftersom det är samma typ av lån men olika namn bara. Varje måndag så uppdaterar vi den efter vad som hänt senaste dagarna.

Bästa privatlån

Privatlån är samma sak som blancolån

Precis som rubriken säger, Privatlån är samma sak som blancolån. Det är det tyvärr långt ifrån alla som vet om. Men det är alltså samma typ av lån. Bara två olika namn. Och lånet är ett lån utan säkerhet. Vilket alltså inte betyder att det inte finns någon säkerhet i att ta ett sådant lån utan det handlar om att du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Alltså inget i pant.

Använd bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide som fungerar precis som Bästa privatlån. Skillnaden är att vi sorterat ut enbart låneförmedlare. Det gör att vi tror du kan vara intresserad att även se den topplistan då dom allra flesta låneförmedlarna jämför privatlån och där behöver du oftast bara en UC och en ansökan för att ansöka om över 20 lån.

Läs även den största guiden om blancolån

Men vi tycker du ska läsa guiden Blancolån om du funderar på att ta ett lån utan säkerhet för vi tar upp varför det finns fler namn på samma typ av lån och vad du bör veta om det. Blancolån och privatlån är lån utan säkerhet. Båda namnen för detta lån är alltså precis samma typ av lån. Alltså ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Därför tycker vi du ska läsa just Lån utan säkerhet för att du ska förstå just exakt det.

Man kan spara mycket genom att jämföra

Att jämföra lån kan verkligen betala sig. Om du lägger ner lite tid på att jämföra innan du skriver på första lånet du ansöker om så går det att spara mycket pengar. Så testa att jämföra och se om du kan hitta billigare ränta och bättre villkor innan du bestämmer dig.

Motsatsen till lån utan säkerhet

För att du ska förstå skillnaden på lån utan säkerhet och lån med säkerhet så är bolån oftast ett lån med säkerhet. Där man lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Det gör att banken har en säkerhet för att du ska betala lånet. Annars tar dom bara huset för dig. Och det gör att risken för dom minskar. Och dom kan erbjuda ett billigare lån.

Med denna guide är det tänkt att vi ska utse det bästa privatlånet tillsammans med våra besökare. Och det vi gör är alltså att vi publicerar data av vilka privatlån som våra besökare oftast väljer efter ha läst omdöme och betyg för dom privatlån vi listar under guiden Privatlån. Här ska vi tillsammans med våra besökare utse det bästa privatlånet precis just nu. Alltså inte för en månad sedan eller förra året utan just precis denna vecka. Eftersom sådant snabbt kan ändra på sig.


Kan man jämföra privatlån med en låneförmedlare?

Svar: Ja det är väldigt populärt att jämföra just privatlån med hjälp av en låneförmedlare. Och det du gör då är att skicka in en ansökan och sedan kan du med endast en enda UC jämföra över 20 banker. En låneförmedlare är oftast gratis och fördelen är att dom som sagt bara tar en UC på dig. Alltså en kreditupplysning. Och sedan att du bara behöver skicka in en ansökan och inte en per bank.

Hur jämför man lån utan säkerhet lättast?

Svar: Det gör man oftast enklast med ett låneförmedlare som är gratis där du får så många banker och långivare jämförda som möjligt. Gärna 20-25 stycken. Och det med bara en UC och en ansökan. Då har du en bra jämförelse att börja med för att se hur mycket du får låna och till vilken ränta.


Läs mer om Bästa privatlån


4 reaktion på “Bästa privatlån – Veckans topp 3

 1. Lars

  Jag tycker Lendo är överlägset bäst vad gäller jämförelse av privatlån. Har sedan tidigare provat Advisa och AXO Finans. (även Leta lån men det är samma ägare som Lendo)

  Svara
  1. Kontantinsats Inläggsförfattare

   Ja det är ofta just privatlån man använder för att samla lån och krediter som dom gör i tv-programmet Lyxfällan. Läs mer under Samla lån som du hittar till via menyn längst upp. Lycka till!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.