Veckans topplista över lån - v.38 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.38 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »".

Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2017-09-22 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år5000-500000krMer info om Lendo
2.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år10000-350000krMer info om ICA Banken
3.Låna till kontantinsats AXO Finans topplista2,95%1-15år5000-500000krMer info om Consector
4.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Consector
5.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
6.Låna till kontantinsats Lendify2,95%0,5-10år5000-500000krMer info om Leasy
7.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian
8.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
9.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
10.Låna till kontantinsats Santander topplista3,95%2-15år20000-350000krLåna till kontantinsats Santander


Bästa privatlån 2017 – Viktigt

Bästa privatlån 2017 – Hur hittar man det? Svar: Vi försöker att få fram det bästa privatlånet tillsammans med våra besökare genom att använda våran helt unika data som vi sitter på efter ha haft en av Sveriges största ekonomibloggar sedan 2010 när vi startade. Det har gjort att vi kan se vilka lån som är absolut populärast hos våra besökare. Vi har tagit in data från alla guider vi skrivit om privatlån och fått fram dom 3 populäraste lånen hos våra besökare. Sedan har vi tagit dom 3 och tittar på vad dom har för omdöme och betyg av våra besökare för att skapa ett helt unikt bäst i test som vi kan göra för att vi sitter på den här datan som vi samlat in sedan starten 2010. Då har vi fått fram ett bäst i test av privatlån där vi verkligen tror vi har tagit fram dom 3 bästa privatlånen i Sverige. Sedan kan det självklart vara så att det inte är bäst för just dig då våra test är rent generella och lån är väldigt individuella. Men vi hoppas det ger en bra fingervisning över vart du får bra lån.

Bästa privatlån – Veckans ENKLA topplista

Här ovan har vi sammanställt en enkel topplista över privatlån. Den visar alltså vilka privatlån som är populärast hos våra besökare efter ha besökt någon av våra guider om privatlån. Även blancolån och lån utan säkerhet som är samma typ av lån men olika namn. Varje måndag så nollställer vi listan och då sorteras den efter betyg och omdöme från våra besökare istället. Vill du se en utökad version med omdöme och betyg bland annat så är det Veckans STORA topplista du ska titta på.

Bästa privatlån


Innehåll i Bästa privatlån

Här ser du en snabbmeny över guiden Bästa privatlån så att du enkelt ska kunna hitta rätt. Det du ser är rubrikerna i varje kapitel. Klicka du på rubriken kan du se vad just det kapitlet innehåller. På så sätt hoppas vi att du hittar rätt enklare. Och alltså inte behöver läsa igen hela guiden och inse att den inte svarade på sina frågor. Utan att du redan här kan se om den kommer hjälpa dig eller inte.


Vanliga frågor om Bästa privatlån

Vanliga frågor om just bäst privatlån och ämnen som är relaterade till det samlar vi här. Vi får in väldigt många frågor i våra kommentarsfältet och vissa frågor svarar vi på om och om igen. Därför har vi skapat det här kapitlet så vi kan samla frågorna här.

  • Är det någon skillnad på privatlån och blancolån?

Är det någon skillnad på privatlån och blancolån?

Svar: Nej det är bara två namn på samma typ av lån. Det vill säga lån utan säkerhet. Vilket alltså innebär att du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för att få låna pengar.


Sammanfattning av Bästa privatlån

Vi utser det bästa privatlånet tillsammans med våra besökare. Och det vi gör i den här guiden är alltså att vi publicerar data av vilka privatlån våra besökare oftast väljer efter ha läst omdöme och betyg för dom privatlån vi listar under guiden Privatlån.Här ska vi tillsammans med våra besökare utse det bästa privatlånet precis just nu.


Tips på guider relaterade till Bästa privatlån

Här samlar vi löpande på sammanfattningar av andra guider om Bästa privatlån och guider relaterade till den här. Målet är att du ska få en så bra överblick som möjligt över guiderna vi skrivit i ämnet och att du ska kunna hitta minst en som du är intresserad av.

  • Privatlån
  • Bästa låneförmedlare

Privatlån

Privatlån är startsidan för allt vi skriver om privatlån. Så vi rekommenderar dig att besöka guiden privatlån innan du funderar på att låna pengar med ett lån utan säkerhet.

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide som fungerar precis som Bästa privatlån. Skillnaden är att vi sorterat ut enbart låneförmedlare. Det gör att vi tror du kan vara intresserad att även se den topplistan då dom allra flesta låneförmedlarna jämför privatlån och där behöver du oftast bara en UC och en ansökan för att ansöka om över 20 lån.


Läs mer om Bästa privatlån

Här samlar vi guider som är relaterade till bästa privatlån och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa. Så fort vi publicerar en ny guide eller gör en ändring som vi tror gör att du skulle vara intresserad av den guiden så dyker den upp här. Listan är alltså hela tiden under löpande uppdatering. Målet är att du så snabbt som möjligt verkligen ska hitta det du söker angå bästa privatlånet.

Andra bäst i test av lån

Vi har även många andra bäst i test av lån och här hittar du länkar till några av dom som vi tycker du borde ta och titta in.


Ställ en fråga om Bästa privatlån

Vill du ställa en fråga eller på något annat sätt diskutera Bästa privatlån så kan du göra det här nedanför i kommentarsfältet. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare 24 timmar om dygnet.


Lämna betyg på guiden Bästa privatlån

Säg gärna vad du tycker om guiden Bästa privatlån genom att lämna betyg här nedanför. Din åsikt är väldigt viktigt för oss eftersom vi bygger sajten för dig. Tack på förhand.

(34 röster och i snitt: 4,82 av 5)

Lämna omdöme på guiden Bästa privatlån

Vill du lämna omdöme på guiden Bästa privatlån så gör du det i kommentarsfältet. Om du även har lämnat betyg här ovan får du väldigt gärna motivera det i din kommentar.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Bästa privatlån

Det här inlägget postades i Bästa privatlån, Privatlån. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bästa privatlån 2017 – Viktigt

  1. Lars skriver:

    Jag tycker Lendo är överlägset bäst vad gäller jämförelse av privatlån. Har sedan tidigare provat Advisa och AXO Finans. (även Leta lån men det är samma ägare som Lendo)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.