Topplistan ändrades måndag 2018-02-19 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Bästa privatlån

Bästa privatlån 2018 – Hur hittar man det? Vi försöker att få fram det bästa privatlånet tillsammans med våra besökare genom att använda våran helt unika data som vi sitter på efter ha haft en av Sveriges största ekonomibloggar sedan 2010 när vi startade. Det har gjort att vi kan se vilka lån som är absolut populärast hos våra besökare. Vi har tagit in data från alla guider vi skrivit om privatlån och fått fram dom 3 populäraste lånen hos våra besökare. Sedan har vi tagit dom 3 och tittar på vad dom har för omdöme och betyg av våra besökare för att skapa ett helt unikt bäst i test som vi kan göra för att vi sitter på den här datan som vi samlat in sedan starten 2010. Då har vi fått fram ett bäst i test av privatlån där vi verkligen tror vi har tagit fram dom 3 bästa privatlånen i Sverige. Sedan kan det självklart vara så att det inte är bäst för just dig då våra test är rent generella och lån är väldigt individuella. Men vi hoppas det ger en bra fingervisning över vart du får bra lån.

Bästa privatlån – Veckans ENKLA topplista

Här ovan har vi sammanställt en enkel topplista över privatlån. Den visar alltså vilka privatlån som är populärast hos våra besökare efter ha besökt någon av våra guider om privatlån. Även blancolån och lån utan säkerhet som är samma typ av lån men olika namn. Varje måndag så nollställer vi listan och då sorteras den efter betyg och omdöme från våra besökare istället. Vill du se en utökad version med omdöme och betyg bland annat så är det Veckans STORA topplista du ska titta på.

Bästa privatlån


Innehåll i Bästa privatlån

Här ser du en snabbmeny över guiden Bästa privatlån så att du enkelt ska kunna hitta rätt. Det du ser är rubrikerna i varje kapitel. Klicka du på rubriken kan du se vad just det kapitlet innehåller. På så sätt hoppas vi att du hittar rätt enklare. Och alltså inte behöver läsa igen hela guiden och inse att den inte svarade på sina frågor. Utan att du redan här kan se om den kommer hjälpa dig eller inte.


Vanliga frågor om Bästa privatlån

Vanliga frågor om just bäst privatlån och ämnen som är relaterade till det samlar vi här. Vi får in väldigt många frågor i våra kommentarsfältet och vissa frågor svarar vi på om och om igen. Därför har vi skapat det här kapitlet så vi kan samla frågorna här.

 • Är det någon skillnad på privatlån och blancolån?
 • Kan man jämföra privatlån med en låneförmedlare?

Är det någon skillnad på privatlån och blancolån?

Svar: Nej det är bara två namn på samma typ av lån. Det vill säga lån utan säkerhet. Vilket alltså innebär att du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för att få låna pengar.

Kan man jämföra privatlån med en låneförmedlare?

Svar: Ja det passar perfekt att jämföra just privatlån med en låneförmedlare. Och det du gör då är att skicka in en ansökan och sedan kan du med endast en enda UC jämföra över 20 banker.


Bästa privatlån – Veckans STORA topplista

Det vi visar här är alltså den stora topplistan över privatlån. I den ENKLA topplistan tar vi bara upp dom 3 populäraste lånen just nu medan den STORA visar fler i listan och även omdöme, betyg och recensioner.

 1. Lendo
 2. AXO Finans
 3. Sambla
 4. Consector
 5. MyLoan
 6. Freedom Finance
 7. Advisa
 8. ICA Banken

1. Lendo

Lendo är en låneförmedlare som legat ganska stadig på plats 1 av privatlån ända sedan starten. Men väldigt få undantag. Och under kortare perioder bara. Annars är det Lendo som flest av våra besökare väljer efter ha besökt en guide om privatlån hos oss.

2. AXO Finans

Låneförmedlare AXO Finans jämför privatlån åt dig gratis. Även kallat blancolån som sagt.
Så vill du jämföra lån utan säkerhet så passar alltså AXO Finans utmärkt.

3. Sambla

Sambla är precis som många andra i topplistan över privatlån en låneförmedlare som jämför privatlån med en enda ansökan. Du skickar alltså in en enda ansökan och sedan jämför dom din ansökan mot flera banker och försöker hitta den bästa räntan för just precis dig.

4. Consector

Consector är en låneförmedlare som jämför privatlån så du ska kunna hitta det bästa. Du skickar in en enda ansökan för att jämföra lån direkt online på nätet.

5. MyLoan

MyLoan har inte själva något privatlån utan jämför dom åt dig. Dom är helt enkelt en så kallad låneförmedlare. Fördelen med det är att du får bara en UC och får lån jämförda med bara en enda ansökan.

6. Freedom Finance

Freedom Finance är en låneförmedlare där du kan jämföra privatlån från 5000kr upp till så mycket som 600.000kr. Alltså privatlån som kan täcka det mesta som man brukar använda lån utan säkerhet till. Om du inte vet vad du ska fylla i som anledning till att låna pengarna så fungerar Konsumtion som ett bra alternativ till om det skulle stå annat.

7. Advisa

Advisa är en låneförmedlare där du kan jämföra privatlån genom att fylla i en ansökan online på nätet. Sedan får du förslag på lån av långivare och banker som dom samarbetar med. Dom ringer alltså upp efter att du fyllt i din ansökan och hjälper dig med lånet.

8. ICA Banken

ICA Banken är mataffärens ICAs egen bank. Dom erbjuder sitt eget privatlån till sina kunder. Vill du låna pengar av dom kan du titta i mer info i topplistan här ovan.


Bästa privatlån – En fördjupning

För dig som inte hittat det du söker i det första stycket, det vill säga förorden, så har vi skapat resten av guiden. Bland annat den här fördjupningen.

 • Privatlån är samma sak som blancolån

Privatlån är samma sak som blancolån

Precis som rubriken säger, Privatlån är samma sak som blancolån. Det är det tyvärr långt ifrån alla som vet om. Men det är alltså samma typ av lån. Bara två olika namn. Och lånet är ett lån utan säkerhet. Vilket alltså inte betyder att det inte finns någon säkerhet i att ta ett sådant lån utan det handlar om att du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Alltså inget i pant.


Tips på guider relaterade till Bästa privatlån

Här samlar vi löpande på sammanfattningar av andra guider om Bästa privatlån och guider relaterade till den här. Målet är att du ska få en så bra överblick som möjligt över guiderna vi skrivit i ämnet och att du ska kunna hitta minst en som du är intresserad av.

 • Privatlån
 • Blancolån
 • Lån utan säkerhet
 • Bästa låneförmedlare
 • Bästa snabblån

Privatlån

Privatlån är startsidan för allt vi skriver om privatlån. Så vi rekommenderar dig att besöka guiden privatlån innan du funderar på att låna pengar med ett lån utan säkerhet.

Blancolån

Blancolån och privatlån är exakt samma typ av lån. Det har förmodligen inte undgått dig efter har läst den här guiden. Båda är lån utan säkerhet. Men vi tycker du ska läsa guiden Blancolån om du funderar på att ta ett lån utan säkerhet för vi tar upp varför det finns fler namn på samma typ av lån och vad du bör veta om det.

Lån utan säkerhet

Blancolån och privatlån är lån utan säkerhet. Båda namnen för detta lån är alltså precis samma typ av lån. Alltså ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Därför tycker vi du ska läsa just Lån utan säkerhet för att du ska förstå just exakt det.

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide som fungerar precis som Bästa privatlån. Skillnaden är att vi sorterat ut enbart låneförmedlare. Det gör att vi tror du kan vara intresserad att även se den topplistan då dom allra flesta låneförmedlarna jämför privatlån och där behöver du oftast bara en UC och en ansökan för att ansöka om över 20 lån.

Bästa snabblån

Snabblån är ett privatlån. Men ett mindre sådant. Och med en kortare åtbetalningstid. Vi sorterar in alla lån som har en återbetalningstid kortare än 1år som ett snabblån. Läs Bästa snabblån för att hitta det bästa snabblånet just precis nu enligt våra besökare.


Läs mer om Bästa privatlån

Här samlar vi guider som är relaterade till bästa privatlån och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa. Så fort vi publicerar en ny guide eller gör en ändring som vi tror gör att du skulle vara intresserad av den guiden så dyker den upp här. Listan är alltså hela tiden under löpande uppdatering. Målet är att du så snabbt som möjligt verkligen ska hitta det du söker angå bästa privatlånet.


Ställ en fråga om Bästa privatlån

Vill du ställa en fråga eller på något annat sätt diskutera Bästa privatlån så kan du göra det här nedanför i kommentarsfältet. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare 24 timmar om dygnet.


Lämna betyg på guiden Bästa privatlån

Säg gärna vad du tycker om guiden Bästa privatlån genom att lämna betyg här nedanför. Din åsikt är väldigt viktigt för oss eftersom vi bygger sajten för dig. Tack på förhand.


Lämna omdöme på guiden Bästa privatlån

Vill du lämna omdöme på guiden Bästa privatlån så gör du det i kommentarsfältet. Om du även har lämnat betyg här ovan får du väldigt gärna motivera det i din kommentar.


Sammanfattning

Vi utser det bästa privatlånet tillsammans med våra besökare. Och det vi gör i den här guiden är alltså att vi publicerar data av vilka privatlån våra besökare oftast väljer efter ha läst omdöme och betyg för dom privatlån vi listar under guiden Privatlån.Här ska vi tillsammans med våra besökare utse det bästa privatlånet precis just nu.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Bästa privatlån

2 reaktion på “Bästa privatlån

 1. Lars

  Jag tycker Lendo är överlägset bäst vad gäller jämförelse av privatlån. Har sedan tidigare provat Advisa och AXO Finans. (även Leta lån men det är samma ägare som Lendo)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.