Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 17. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
4.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
5.Leasy topplista9,84%10000-50000krLåna pengar nu

Bästa privatlån

Bästa privatlån 2018 – Hur hittar man det? Vi försöker att få fram det bästa privatlånet tillsammans med våra besökare genom att använda våran helt unika data som vi sitter på efter ha haft en av Sveriges största ekonomibloggar sedan 2010 när vi startade. Det har gjort att vi kan se vilka lån som är absolut populärast hos våra besökare. Vi har tagit in data från alla guider vi skrivit om privatlån och fått fram dom 3 populäraste lånen hos våra besökare. Sedan har vi tagit dom 3 och tittar på vad dom har för omdöme och betyg av våra besökare för att skapa ett helt unikt bäst i test som vi kan göra för att vi sitter på den här datan som vi samlat in sedan starten 2010. Då har vi fått fram ett bäst i test av privatlån där vi verkligen tror vi har tagit fram dom 3 bästa privatlånen i Sverige. Sedan kan det självklart vara så att det inte är bäst för just dig då våra test är rent generella och lån är väldigt individuella. Men vi hoppas det ger en bra fingervisning över vart du får bra lån.

Så hittar du det bästa privatlånet

Här ovan har vi sammanställt en enkel topplista över privatlån. Den visar alltså vilka privatlån som är populärast hos våra besökare efter ha besökt någon av våra guider om privatlån. Även blancolån och lån utan säkerhet som är samma typ av lån men olika namn. Varje måndag så nollställer vi listan och då sorteras den efter betyg och omdöme från våra besökare istället. Vill du se en utökad version med omdöme och betyg bland annat så är det Veckans STORA topplista du ska titta på.

Bästa privatlån

Privatlån är samma sak som blancolån

Precis som rubriken säger, Privatlån är samma sak som blancolån. Det är det tyvärr långt ifrån alla som vet om. Men det är alltså samma typ av lån. Bara två olika namn. Och lånet är ett lån utan säkerhet. Vilket alltså inte betyder att det inte finns någon säkerhet i att ta ett sådant lån utan det handlar om att du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Alltså inget i pant.

Använd bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide som fungerar precis som Bästa privatlån. Skillnaden är att vi sorterat ut enbart låneförmedlare. Det gör att vi tror du kan vara intresserad att även se den topplistan då dom allra flesta låneförmedlarna jämför privatlån och där behöver du oftast bara en UC och en ansökan för att ansöka om över 20 lån.

Största sidan om privatlån

Privatlån är startsidan för allt vi skriver om privatlån. Så vi rekommenderar dig att besöka guiden privatlån innan du funderar på att låna pengar med ett lån utan säkerhet. Blancolån och privatlån är exakt samma typ av lån. Det har förmodligen inte undgått dig efter har läst den här guiden. Båda är lån utan säkerhet.

Läs även den största guiden om blancolån

Men vi tycker du ska läsa guiden Blancolån om du funderar på att ta ett lån utan säkerhet för vi tar upp varför det finns fler namn på samma typ av lån och vad du bör veta om det. Blancolån och privatlån är lån utan säkerhet. Båda namnen för detta lån är alltså precis samma typ av lån. Alltså ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Därför tycker vi du ska läsa just Lån utan säkerhet för att du ska förstå just exakt det.


Ställ en fråga om Bästa privatlån

Vill du ställa en fråga eller på något annat sätt diskutera Bästa privatlån så kan du göra det här nedanför i kommentarsfältet. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare 24 timmar om dygnet.

Kan man jämföra privatlån med en låneförmedlare?

Svar: Ja det är väldigt populärt att jämföra just privatlån med hjälp av en låneförmedlare. Och det du gör då är att skicka in en ansökan och sedan kan du med endast en enda UC jämföra över 20 banker. En låneförmedlare är oftast gratis och fördelen är att dom som sagt bara tar en UC på dig. Alltså en kreditupplysning. Och sedan att du bara behöver skicka in en ansökan och inte en per bank.

Är det någon skillnad på privatlån och blancolån?

Svar: Nej det är bara två namn på samma typ av lån. Det vill säga lån utan säkerhet. Vilket alltså innebär att du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för att få låna pengar.

Varför ska man inte ha många UC på sig?

Svar: En UC är en kreditupplysning från företaget UC. Och för många UC på sig kan göra att det blir svårare att få låna pengar och dessutom kan det bli så att räntan blir dyrare än om du hade 0 UC på dig tidigare. Så därför föredrar många att använda sig av en låneförmedlare som bara tar en UC istället för att jämföra lån själv där du kan få en UC per lån.


Läs mer om Bästa privatlån

Här samlar vi guider som är relaterade till bästa privatlån och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa. Så fort vi publicerar en ny guide eller gör en ändring som vi tror gör att du skulle vara intresserad av den guiden så dyker den upp här. Listan är alltså hela tiden under löpande uppdatering. Målet är att du så snabbt som möjligt verkligen ska hitta det du söker angå bästa privatlånet.

Bästa snabblån

Snabblån är ett privatlån. Men ett mindre sådant. Och med en kortare åtbetalningstid. Vi sorterar in alla lån som har en återbetalningstid kortare än 1år som ett snabblån. Läs Bästa snabblån för att hitta det bästa snabblånet just precis nu enligt våra besökare.


Sammanfattning av Bästa privatlån

Vi utser det bästa privatlånet tillsammans med våra besökare. Och det vi gör i den här guiden är alltså att vi publicerar data av vilka privatlån våra besökare oftast väljer efter ha läst omdöme och betyg för dom privatlån vi listar under guiden Privatlån.Här ska vi tillsammans med våra besökare utse det bästa privatlånet precis just nu.


2 reaktion på “Bästa privatlån

  1. Lars

    Jag tycker Lendo är överlägset bäst vad gäller jämförelse av privatlån. Har sedan tidigare provat Advisa och AXO Finans. (även Leta lån men det är samma ägare som Lendo)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.