Veckans topplista över lån - v.50 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.50 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades måndag 2017-12-11 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian


Lendo – Bäst i test?

Lendo är en så kallad låneförmedlare och vi har följt dom ända sedan år 2010. Varje vecka. Det har gjort att våran guide om denna låneförmedlare är väldigt omfattande. Och det växer för varje vecka som går. Vi råder alla våra besökare att läsa den här sidan innan man väljer att låna pengar via dom. För först och främst måste du veta om att du inte lånar något av Lendo utan via dom. Dom jämför privatlån. Och det med bara en ansökan och en UC. Det är deras tjänst. Och här kan du bland annat läsa omdöme och betyg från tidigare besökare och våran recension som är väldigt populär. Det här fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om dom löpande hela tiden. Lendo grundades år 2007 och vi har följd dom varje dag sedan 2010 när vi fick upp vår första version av Kontantinsats.se. Vi har alltså följt dom i 7år och borde rimligtvis veta vad vi pratar om vid det här laget. Vårt mål med det är guiden är att du ska veta ALLT du VILL och BEHÖVER veta innan du ska låna pengar via Lendo. Lendo samarbetar med ett x-antal banker (vilka banker det är kan du läsa om längre ned) som dom sedan gratis ställer mot varandra för att ta fram bästa lånet med lägst ränta till just dig/er. Fördelen men att ansöka via Lendo istället för direkt hos dessa banker är bland annat att du bara får en UC (kreditprövning via UpplysningsCentralen) istället för en per bank. UC är ett kreditupplysningsföretag och för många kreditupplysningar kan nämligen ställa till det när man vill låna pengar i framtiden. Du får dessutom ofta sämre ränta hur fler UC du har på dig. Du kan jämföra Lendo mot andra låneförmedlare, banker och långivare och andra typer av jämförelsetjänster här ovan i vår topplista. Där ser du nämligen en topplista över lån som besökare innan dig valt just den här veckan. På så sätt hoppas vi få fram det bästa lånet i varje kategori av lån. Så här ovan ser du alltså dom mest populära privatlånen just precis den här veckan hos våra besökare. Sedan kan du lämna och läsa omdöme och betyg om samtliga lån. Vill du lämna och läsa omdöme och betyg om Lendo så gör du det under Lendo omdöme. Innan vi sätter igång guider om Lendo så vill vi påminna dig om att du bör läsa villkoren för Lendo här nedanför direkt. Så att du vet att just du har möjlighet att låna pengar via Lendo så att du inte lägger ner onödigt tid på att skicka in en ansökan eller läsa vidare i våran guider om du ändå inte har möjlighet att låna pengar via Lendo.

Tanken är att det här ska fungera lite som en startsida för allt vi skriver om dom. Här samlar vi helt enkelt allt vi tycker du ska veta innan du väljer att att använda deras tjänst som är att jämför privatlån.

Lendos plats i topplistan

Här kan du se Lendos plats i topplistan över vart våra besökare väljer att låna pengar mest efter ha besökt någon av våra guider om att låna pengar. Vi började följa dom år 2010 och dom har legat i toppen ända sedan dess.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo

Lendo betyg, omdöme och recension

Lendo omdöme är guiden där våra besökare säger vad dom tycker om Lendo. Där kan du lämna omdöme och betyg på låneförmedlaren samt läsa redaktionens recension efter ha följt dom sedan år 2010. Gå till Lendo omdöme för att lämna och läsa omdöme och betyg om Lendo.

 • 174 votes, average: 4,28 out of 5174 votes, average: 4,28 out of 5174 votes, average: 4,28 out of 5174 votes, average: 4,28 out of 5174 votes, average: 4,28 out of 5 (174 röster och i snitt: 4,28 av 5 )

Lendo


Innehåll i guiden om Lendo

Här ser du en snabbmeny över innehållet här i guiden om Lendo. Du kan enkelt klicka på rubrikerna istället för att scrollar. Varje huvudrubrik har flera underrubriker som du får reda på genom att klicka på någon av huvudrubrikerna. Vi har gjort så för att du inte ska behöver lägga ner onödig tid här på Kontantinsats.se. Du ska alltid kunna hitta det du söker direkt. Vi skapar inga klickmagneter som kvällstidningarna för att du ska stanna en sekund till. Tvärtom. Vi gör så du så snabbt som möjligt hittar det du söker.


Tips innan du använder låneförmedlare Lendo

Tips innan du använder låneförmedlare Lendo är kapitlet vi tycker du bör läsa innan du ska låna pengar via låneförmedlare Lendo. Här samlar vi in sådant som vi märker att våra besökare vill veta efter vad dom söker på och vad dom väljer för lån bland annat. Helt enkelt efter data vi samlar in. Allt för att ge dig en så bra tips som möjligt. Tillsammans är vi starkare mot bankerna!

 • Se till så du kan du betala tillbaka lånet
 • Titta upp vilka banker Lendo har
 • Samla lån om du kan
 • Jämför mot andra låneförmedlare
 • Tar inte för många UC

Se till så du kan du betala tillbaka lånet

En av dom viktigaste frågorna du kan ställa dig själv innan du ska låna pengar är om du tror du kommer kunna betala tillbaka lånet? Annars riskerar du att hamna i en väldigt knepig situation.

Titta upp vilka banker Lendo har

Vi råder alla att titta up vilka banker en låneförmedlare har innan man skickar in en ansökan och så även med Lendo. Du kan titt här nedanför i kapitlet Vilka banker har Lendo eller så kan du titta i guiden Vilka banker har Lendo. Sådana guider har vi skapat om ALLA låneförmedlare.

Samla lån om du kan

Har du tänkt att låna pengar via Lendo men redan har skulder i form av privatlån, kreditkort, snabblån, smslån och andra små-lån? Se då till att försöka samla lån och krediter till ett stort lån om du får än bättre ränta och bättre villkor. Att samla lån och krediter har blivit väldigt populärt och det finns många som har sparat väldigt mycket pengar på att göra det.

Jämför mot andra låneförmedlare

Innan du bestämmer dig för Lendo så kan du jämföra mot andra låneförmedlare för att se om någon annan passar dig bättre. Våran guider Låneförmedlare är en guide vi tycker du bör läsa innan du väljer att låna pengar av en låneförmedlare. Just för att jämföra olika låneförmedlare mot varandra alltså.

Tar inte för många UC

En stor fördel med att använda sig av en låneförmedlare som Lendo är att du bara får en UC istället för en per långivare. Med för många UC kan du nämligen få svårt att få låna pengar så du bör försöka hålla ner antalet. Vilket du alltså gör med en låneförmedlare som erbjuder just detta.


Vanliga frågor om Lendo

Här samlar vi löpande vanliga frågor om Lendo. Tanken är att du redan här ska kunna hitta svar på dina frågor men gör du inte det kan du alltid ställa din egna fråga längst ned. Ställs en fråga tillräckligt många gånger så flyttar vi upp den här. Vi har alltid som vision att du ska hitta det du söker innan snabbmenyn till varje guide men gör du inte det så är det här kapitlet ett hopp om att du hittar det här istället. Och gör du inte det så har du hela resten av guiden för just dig.

 • Har Lendo billån utan kontantinsats?
 • Hur mycket kan jag låna via Lendo?
 • Grundkrav för att få låna pengar via Lendo?
 • Är Lendo gratis?
 • Hur skickar man in en ansökan till Lendo?
 • Kan man låna till kontantinsats via Lendo?
 • Har Lendo billån?
 • Har Lendo bolån?
 • Låna pengar via Lendo trots betalningsanmärkning?
 • Vilken ränta får jag hos Lendo?

Har Lendo billån utan kontantinsats?

Svar: Ja eftersom det är ett privatlån som man använder för att få ett billån utan kontantinsats så har Lendo alltså jämförelse av billån utan kontantinsats. Lendo är en låneförmedlare som jämför privatlån.

Hur mycket kan jag låna via Lendo?

Svar: Hos Lendo kan du låna från 5000kr och ända upp till så mycket som 500.000kr. Det som bestämmer hur mycket just du kan låna är din ekonomiska situation och det gör varje bank en egen bedömning av så det kan hända att du får låna olika summor av olika banker. En enkel regel man ofta kan läsa är att man ska hålla sig att inte ha privatlån som överstiger 90% av sin årsinkomst. Sedan hur passa bra det stämmer vet vi inte riktigt utan det är förmodligen väldigt individuellt. Men det skulle alltså innebära att om du har en årsinkomst på 300.000kr så bör du inte ha privatlån för mer än 270.000kr i så fall.

Grundkrav för att få låna pengar via Lendo?

Svar: Lendo har två olika grundkrav. Ett om du ska låna under 30.000kr och ett om du vill låna över 350.000kr. Har du svårt att få låna pengar och egentligen inte behöver mer än under 30.000kr så kan det alltså vara smart att ansöka om att få låna under 30.000kr.

Grundkrav för att få låna ÖVER 30.000kr via Lendo

 • Du ska vara minst 18år gammal.
 • Du måste ha varit folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst ett år tillbaka.
 • Du måste ha en fast inkomst från arbete eller pension.
 • Du måste ha en årsinkomst på minst 110.000kr.
 • Du måste vara skuldfri från kronofogden i minst 6mån.

Grundkrav för att få låna UNDER 30.000kr via Lendo

 • Du ska vara minst 18år gammal.
 • Du måste ha varit folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst ett år tillbaka.
 • Du måste ha en inkomst från arbete eller pension.
 • Du måste ha en årsinkomst på minst 110.000kr.
 • Du måste vara skuldfri från kronofogden i minst 6mån.
 • Du kan ansöka om lån upp till 30.000kr via Lendo äver om du inte är fast anställd alltså. Till exempel om du arbetar extra timmar, har ett vikariat eller är provanställd. Vid en tidsbegränsad anställning är det viktigt att du har 6 månader kvar av din anställningstid för att få låna pengar.

Är Lendo gratis?

Svar: Ja Lendo är en låneförmedlare som är gratis för dig som vill jämföra lån och du får exakt samma ränta som om du skulle ansökt direkt hos banken. Skillnaden är att du bara får en kreditupplysning men jämför 20 banker.

Hur skickar man in en ansökan till Lendo?

Svar:

 • 1. Du fyller först i vilket hur mycket pengar du vill låna.
 • 2. Sen fyller du i hur många år du skulle vilja betala tillbaka det på.
 • 3. Sedan kryssar du i om du vill samla lån eller inte. Det vill säga om du vill betala av andra lån du har och samla det till ett stor istället. Klickar du i den rutan så får du fylla i hur mycket lån du har som du vill lösa. Du kan alltså fylla i på ettan att du vill låna 100.000kr TOTALT men sedan kryssa i att du vill samla lån och fylla i att du vill samla lån för 80.000kr och då har du 20.000kr över.
 • 4. Sedan ska du kryssa i om du har en medsökande eller inte. Om du klickar i rutan så kommer det ytterligare rutor du måste fylla i om den medsökande personen. Tänk på att det är mycket lättare att låna pengar om man har en medsökande.
 • 5. Sen är det dags att fyll i ditt person nummer, telefon nummer, epost, civilstatus, arbete, antal barn och boende.
 • 6. Klicka på ansök!

Kan man låna till kontantinsats via Lendo?

Svar: Det är absolut möjlig att låna till kontantinsats via Lendo. Faktum är att det är det absolut vanligaste alternativet för våra besökare att låna till sin kontantinsats via Lendo. Du kan skicka in en ansökan till Lendo och direkt se om det är ett alternativ för er och det är gratis. Du måste inte låna pengar när du skickat in en ansökan utan det är bara för att se om du har möjlighet att låna pengar och hur mycket helt enkelt. Kom ihåg att ni har större chans att få låna pengar om ni är två och då skriver ni in en av er som medsökande helt enkelt.

Har Lendo billån?

Svar: Ja Lendo har billån i form av privatlån till bil. Det vill säga det billånet där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. När du tar ett privatlån till bil så behöver du inte ha någon kontantinsats och du kan köpa bilen av vem du vill. Två fördelar mot att låna till bil med ett privatlån. Läs mer under billån.

Har Lendo bolån?

Svar: Nej Lendo jämför bara privatlån och inte bolån. Ska du jämföra bolån så kan du titta in våran guide bolån för att se hur du enklast kan jämföra boräntor för att hitta det bästa bolånet för just dig.

Låna pengar via Lendo trots betalningsanmärkning?

Svar: Ja det går att låna pengar via Lendo trots att du har betalningsanmärkningar men det är väldigt individuella som alltid med lån. Begränsningen är i alla falla att du inte kan låna mer än 150.000kr om du har någon betalningsanmärkning eller betalningsanmärkningar. Du måste vara fyllda 18år, vara folkbokförd i Sverige, tjäna minst 120.000kr om året, vara skuldfri hos Kronofogden sedan 6 månader. Viktigt att komma ihåg är att Lendo är en låneförmedlare och Lendo kan inte påverkade det här utan det är deras samarbetspartners som sätter dessa krav.

Vilket ränta får jag hos Lendo?

Svar: Räntan sätts inte av Lendo själva utan av bankerna du jämför genom att skicka in en ansökan till Lendo. Och räntan sätts individuellt hos banker och långivare som Lendo har samarbete med och stället mot varandra för att du ska få så bra ränta som möjligt. Så det enda sättet du kan göra för att få reda på räntan är att skicka in en ansökan.


Fördjupning av Lendo

Målet med våran fördjupning av Lendo är att du ska kunna allt du behöver veta om Lendo. Du ska kunna få en överblick över Lendo så snabbt som möjligt och som ger dig sådan information att du känner att du vet saker om Lendo som du inte visste innan och som är viktiga innan du väljer att låna pengar via Lendo eller om du ska använda någon annan låneförmedlare.

 • Infolista om låneförmedlare Lendo
 • Lendo recension
 • Vilka banker har Lendo
 • Grundkrav för att låna pengar upp till 30.000kr via Lendo
 • Grundkrav för att låna pengar upp till 350.000kr via Lendo
 • Låna pengar med betalningsanmärkning via Lendo

Infolista om låneförmedlare Lendo

Infolista om låneförmedlare Lendo är kort och gott en lista där vi så enkelt som möjligt listar viktiga punkter om dem. Sådan lista gör vi om alla långivare här på Kontantinsats.

 • Typ av lån: Privatlån (även kallat Blancolån)
 • Lånebelopp: 5000kr-500.000kr
 • Lånetid: 3-15år
 • Ränta: Från 1,95% (räntan sätts individuellt, se Lendo ränta)
 • Åldersgräns: 18år
 • Låna till kontantinsats: Ja
 • Lån utan UC: Nej Lendo tar UC (se Lån utan UC)
 • Utbetalning helg: Nej (se Utbetalning på helgen)
 • Lån trots betalningsanmärkning: Ja (se Lendo trots betalningsanmärkning)
 • Samla lån: Ja (se Samla lån)
 • Finns hos låneförmedlare: Lendo ÄR en låneförmedlare (se Låneförmedlare)
 • Kommentar: Lendo har legat topp 3 i dom flesta relevanta topplistorna där dom passar in ända sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.
 • Grundades: 2007
 • Omsättning: Ca 255 miljoner 2015
 • Ägare: Schibsted (som även äger Aftonbladet, Blocket.se med mera)

Lendo recension

Lendo recension är guiden där vi på redaktionen säger vad vi tycker om Lendo efter ha följt dom sedan starten av Kontantinsats.se år 2010. Gå till Lendo recension för att läsa en fördjupning i vad vi på redaktionen tycker om Lendo efter ha följt dom varje vecka sedan år 2010. Recensionen är alltså vad vi på redaktionen tycker om Lendo och Lendo omdöme och Lendo betyg är vad våra besökare tycker om Lendo.

Vilka banker har Lendo

Lendo är som du förmodligen vet en låneförmedlare som jämför banker mot varandra och här kan du alltså se exakt vilka banker det är.

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx

Grundkrav för att låna pengar upp till 30.000kr via Lendo

 • Mellan 18 och 72 år.
 • Inga betalningsanmärkningar.
 • Inkomst (behöver ej vara fast) på minst 8000kr före skatt i månaden.

Grundkrav för att låna pengar upp till 350.000kr via Lendo

 • Mellan 18 och 72 år.
 • Inget skuldsaldo hos Kronofogden.
 • Fast inkomst på minst 8 334 kr (under 22 år gäller 9 167 kr) i månaden.

Låna pengar med betalningsanmärkning via Lendo

 • Du är mellan 20 och 60år gammal.
 • Du har MINST 180000kr i årsinkomst.
 • Du får MAX låna 60000kr.
 • Du får MAX ha 6 betalningsanmärkningar.
 • Du är helt skuldfri hos Kronofogden dem senaste 2 åren MINST.

Låna pengar Lendo


Sammanfattning av Lendo

Lendo är en låneförmedlare som jämför över 20 banker så att du ska få så låg ränta och så bra villkor som möjligt. Du kan välja att ansöka att få låna mellan 5000kr och 500.000kr. Guiden Lendo där du befinner dig just NU fungerar lite som en startsida för allt vi samlat in om Lendo sedan starten 2010. Vi uppdaterar den här guiden flera gånger i veckan och tipsar bland annat om andra guider om Lendo som vi har skrivit dom senaste 7åren och som vi tror du vill läsa om du funderar på att låna pengar via Lendo. Vårt mål är att du ska veta allt du BEHÖVER och VILL veta om Lendo när du stänger ner den här guiden om några minuter.


Tips på relaterade guider vi skrivit om Lendo

Här nedan följer sammanfattningar av guider om Lendo som vi har skrivit och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa om du planerar att låna pengar via låneförmedlare Lendo. Det har alltså med Lendo att göra men behöver inte handla om dom direkt. Ett exempel på det är att vi ger tips om många låneförmedlare. Eftersom dom är en låneförmedlare. Låneförmedlare har blivit väldigt populära dom senaste åren och det har förmodligen att göra med att du kan ansökan om flera lån med bara en ansökan och med bara en UC. Här kan du fördjupa dig i det med våra andra guider i ämnet.

 • → Lendo banker – Vilka banker har Lendo samarbete med
 • → Lendo bolån
 • → Lendo billån
 • → Lendo ränta
 • → Lendo omdöme
 • → Lendo eller Freedom Finance
 • → Advisa eller Lendo
 • → Lendo kreditkort? Jämför Lendo kreditkort?
 • → Bästa låneförmedlare
 • → Låneförmedlare
 • → Samla lån
 • → Hur mycket får jag låna
 • → Billån utan kontantinsats

Lendo banker? Vilka banker har Lendo samarbeta med?

Lendo banker? Vilka banker har Lendo samarbeta med? Svar: Vi försöker löpande hålla koll på vilka banker Lendo har med i sin jämförelse. Det som gör det svårt är att dom ha sekretessavtal med mång av bankerna. Men vi försöker på olika sätt ta reda på vilka banker Lendo har och det får vi lista hur vi vill eftersom det är publikt när man gör en jämförelse genom Lendo och alltså inget som gäller alla utan bara dom själva. Här nedan ser du en lista på vilka banker vi tror dom jämför i just nu. Så genom att ansöka om lån via Lendo jämför du alltså samtliga banker nedan och det med enbart en UC istället för en per bank. Under Lendo banker skriver vi allt om vilka banker Lendo har samarbete med.

Lendo banker

Lendo bolån

Lendo har för närvarande inga bolån med i sin jämförelse av lån. När Lendo startade så skulle dom jämföra bolån men det gick snabbt över till att bara jämföra privatlån och så är det idag också. Vill du läsa mer om bolån kan du titta under bolån och bolån utan kontantinsats.

Lendo billån

Lendo billån? Vilka typer av billån har Lendo? Hos Lendo kan du bara jämföra billån utan säkerhet. Det vill säga lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Sådant typ av lån kallas även för privatlån och är ett lån du får låna till vad du vill. Alltså kan du till exempel låna till bil. Vid ett billån utan säkerhet behöver du inte hålla dig till villkor som ofta finns när du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Du kan läsa mer om billån under billån och låna till bil till exempel.

Lendo ränta

Vad har Lendo för ränta? Lendo visar en så kallad från ränta. Alltså lägsta möjliga räntan hos någon av deras samarbetspartners alltså. Men räntan sätts individellt via Lendo så det är inte säkert att just du får den räntan. Hur högre risk banken anser att det är att låna ut pengar till dig desto högre ränta. Med start från lägsta möjliga som du ser i topplistan här ovan.

Lendo ränta

Lendo omdöme

Vill du ge omdöme och betyg på guiden om Lendo gör du det här nedanför men vill du istället läsa och lämna omdöme och betyg på Lendo så gör du det under Lendo omdöme.

Lendo eller Freedom Finance?

Lendo eller Freedom Finance? Jag ska låna pengar och står och väljer mellan Lendo eller Freedom Finance men vet inte vilken jag ska välja? Vad är skillnaden på dessa två? Svar: Lendo och Freedom Finance är båda två så kallade låneförmedlare som jämför banker mot varandra. Det gör dom gratis och tar bara en UC istället för en per bank som det skulle bli om du valde att jämföra själv. Det är bra att ha så få UC på sig som möjligt att banker vill ogärna låna ut pengar till någon med väldigt många UC. Vilka av dessa du ska välja kan inte vi svara på utan du får helt enkelt besöka deras hemsida för att se skillnaden. Freedom Finance jämför inte bara privatlån vilket Lendo gör så det beror först och främst på vad du ska låna till. Ska du ta ett bolån så är Freedom Finance det enda alternativet av dessa två som jämför bollån till exempel. Men ska du ta ett privatlån bör du ta den som jämför dom bankerna du vill ha jämförda. Vilka banker Lendo och Freedom Finance har hittar du hos oss då vi försöker lista vilka banker långivare har samarbete med. Tyvärr gör sekretessavtal att dom inte lämnar ut vilka dom samarbetar med så det har vi fått försöka ta fram på andra sätt. Vilka Lendo jämför hittar du här ovanför i den här guiden om Lendo och vilka banker Freedom Finance har samarbete med hittar du i guiden om Freedom Finance med samma namn.

Advisa eller Lendo

Advisa eller Lendo är också en vanlig fråga vi får och därför har vi skapat guiden Advisa eller Lendo. Där försöker vi tillsammans utse vilken låneförmedlare som är bäst av dessa två precis just nu. Mycket beroende på vilka banker dom har just precis nu.

Lendo kreditkort? Jämför Lendo kreditkort?

Lendo har för närvarande inga kreditkort i sin jämförelse. Vill du jämföra kreditkort kan du ta en titt under våran topplista under kreditkort.

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide där vi tillsammans med våra besökare utser vilken låneförmedlare som är bäst. En guide som vi verkligen tycker du ska läsa om du funderar på att låna pengar via en låneförmedlare. Där hittar du bland annat omdöme, betyg och recensioner av alla låneförmedlare vi listar. Sedan sorteras alla låneförmedlare efter vilken som är populäraste hos våra besökare just precis den här veckan.

Låneförmedlare

Låneförmedlare är en guide som inte bara visar dom bästa låneförmedlarna utan är en ännu mer djupgående guide om låneförmedlare. En guide vi såklart tycker du borde läsa innan du använder en låneförmedlare.

Samla lån

Samla lån är en guide vi tycker du borde läsa eftersom många som använder Lendo gör det för att samla lån. Kanske även du? Om du funderar på att göra det så tycker vi att du ska läsa guider samla lån först där vi bland annat går igenom hur det går till då vi märker på frågor vi får in att det finns väldigt många frågetecken kring det.

Hur mycket får jag låna

Hur mycket får jag låna är en av dom vanligaste frågorna vi får och i guiden Hur mycket får jag låna svarar vi på hur du kan ta reda på det. Så är du nyfiken på hur mycket just du får låna bör du besöka den guiden alltså.

Billån utan kontantinsats

Lendo är det absolut populäraste alternativet vad gäller Billån utan kontantinsats hos våra besökare därför tycker vi du bör läsa guiden Billån utan kontantinsats om du funderar på att låna pengar till bil via Lendo. Som du vet så jämför dom privatlån och det är privatlån man använder om man vill låna pengar till bil utan insats. Vid billån med bilen som säkerhet för lånet så måste man ha minst 20 procent i insats oavsett bank du väljer.

Låna pengar via låneförmedlare Lendo


Lista på alla sidor om Lendo

Det här är våran meny över guider som vi skrivit om Lendo och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa eftersom du befinner dig på våran guide som fungerar som en startsida för allt vi skriver om låneförmedlare Lendo som enbart jämför privatlån. Listan är alltså baserad på vad vi tror att just du är intresserad av att läsa mer om just precis nu. Vi har skrivit väldigt många guider om Lendo sedan starten av Kontantinsats år 2010 och det är det som du ser här. Så om du vill jämföra privatlån genom ett låneförmedlare bör du titta igenom denna lista.

Läs om flera låneförmedlare

Här kan du läsa guider om låneförmedlare som vi har skrivit och som vi tycker du borde läsa om du funderar på att låna pengar via låneförmedlare Lendo.

Läs mer om att låna till kontantinsats

Funderar du på att låna till kontantinsatsen via låneförmedlare Lendo så tycker vi att du bör läsa dessa guider innan det. Detta för att säkerställa att Lendo är rätt alternativ för just dig eller er.

Läs mer om att låna pengar

Dom allra flesta av våra guider handlar om att just låna pengar men guiden Låna pengar är som en startsida för allt vi skrivit i ämnet så innan du funderar på att låna pengar via låneförmedlare Lendo så bör du även läsa guiderna nedan.


Ställe en fråga och diskutera Lendo

Du kan enkelt ställa en fråga och diskutera Lendo i kommentarsfältet här nedan så kan antingen vi i redaktionen eller någon annan besökare svara på din fråga. Vi har följt Lendo varje dag sedan starten av Kontantinsats.se år 2010 och följer dom slaviskt varje dag. Vi uppdaterar Kontantinsats.se varje dag året runt och svarar oftast på frågor inom 24tim året runt. Och våra besökare brukar vara väldigt snabba på att svara också. Vårt mål är att skapa en sida som verkligen ger mervärde till våra besökare och vi tror att vi kan göra det genom att skapa innehåll tillsammans med våra besökare. Därför kan du diskutera och ställa frågor om alla guider och dessutom läsa och lämna omdöme om alla lån och alla guider på Kontantinsats.se.


Lämna betyg på guiden om Lendo

Här nedanför kan du som besökare ge betyg på guiden om Lendo. Vill du ge betyg och omdöme på Lendo så gör du det under Lendo omdöme. På Kontantinsats.se kan du ge betyg och omdöme på samtliga guider och samtliga lån. Det är bara ett av alla sätt där vi skapat för att tillsammans med våra besökare skapa innehåll. Vi tror nämligen att vi kan bygga mycket bättre innehåll för alla genom att hjälpas åt. Att guiden blir bättre och bättre för varje ny besökare.

(183 röster och i snitt: 4,51 av 5)

Lämna omdöme på guiden om Lendo

Som du ser här ovan kan du ge betyg på guiden Lendo men stjärnor. Men vill du ge ett omdöme på guiden kan du göra den här nedan i kommentarsfältet. Du ger alltså inte omdöme på Lendo här utan det gör du under Lendo omdöme och betyg.


Här är du nu: Kontantinsats » Lendo

Det här inlägget postades i Låneförmedlare, Lendo, Lendo banker. Bokmärk permalänken.

27 kommentarer till Lendo – Bäst i test?

 1. Marcus skriver:

  Jag undrar vilka banker Lendo har med i sin jämförelse?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Marcus! Om du tittar i inlägget ovan så skriver vi lite kort om just det och länkar vidare till ett inlägg där vi har försökt reda ut detta. Det inlägget uppdaterar vi dessutom så fort vi får reda på om dom avslutar något samarbete eller startar något nytt.

 2. Lotta skriver:

  Jag har lånat 171.000kr till min kontantinsats via Lendo och det funkade väldigt bra. Jag fick pengarna snabbt och kunde betala handpenningen med dem först.

 3. Lennart skriver:

  Tar dom en UC eller något annat? Tar alla banker det som dom jämför?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Lennart, Lendo tar enbart en UC och den gäller för alla banker dem jämför åt dig. Hoppas det gav svar på din fråga annars är det bara återkomma med fler frågor.

 4. Anton skriver:

  Vilken är bäst av Lendo och Freedom Finance?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Anton! Det är väldigt svårt för oss att svara på men vi har fått in många frågor om just det och har därför valt att publicera ett svar här ovan i vår guide om Lendo. Hoppas det kan vara till hjälp!

 5. Eva Carlsson skriver:

  Kan man jämföra bolån hos Lendo? Har jag drömt eller kunde man inte det förut?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Eva, ja när Lendo startade sin verksamhet så skulle dem jämföra bolån vad vi vet men sedan ändrade dom det till att enbart jämföra privatlån och det är det dom gör i skrivande stund.

 6. Erik skriver:

  Har Lendo blivit uppköpta nu?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Erik, Schibstedt (som även äger till exempel Blocket och Aftonbladet) äger Lendo sen hösten 2009 och köpte sedan upp Lendo så dem ägde 51% våren 2010 och sedan 97% hösten 2010. Sedan dess vet vi inte hur ägandet ser ut mer än att Schibstedt fortfarande äger minst 97%.

 7. Marcus skriver:

  Har Lendo samma ägare som Aftonbladet eller varför syns dom jämt där?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Marcus, du har helt rätt. Lendo ägs av Schibsted som även äger Aftonbladet, Blocket, Compricer m.m för att dra några exempel.

 8. Klas skriver:

  Vilka banker har Lendo med i sin jämförelse?

 9. Bea skriver:

  Hej jag undrar om det är gratis att skicka in en ansökan till Lendo? Kan jag få pengar inom en månad tror ni?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Bea,

   Att skicka in en ansökan är helt gratis hos Lendo. Om du får låna pengar via Lendo så har du pengarna inom 2-5 bankdagar från det att banken du väljer har din påskrift på att du vill låna pengar av dom.

 10. Josefine skriver:

  Hur mycket kan man låna som minst via Lendo?

 11. Karin skriver:

  Kan bara säga att jag är väldigt nöjd med bemötandet hos Lendo. Har mitt samlingslån via Lendo nu och det gick väldigt smidigt och bra.

 12. Maj skriver:

  Jämför Lendo inte bolån?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Maj, Nej Lendo jämför inte bolån i dagsläget utan bara privatlån (även kallat blancolån).

 13. Gunnar skriver:

  Kom ihåg att man inte får låna pengar om man är för gammal bara. Vilket uppvaknade när man inser att man inte är välkommen att låna pengar bara för att man levt längre.

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Gunnar, Vi är mycket tacksamma för din kommentar. Hoppas du hittat ett lån som passar dig även om inte Lendo kunnat det av din kommentar att döma.

 14. Eric skriver:

  Låna pengar via Lendo efter ha hört reklam i Alex och Sigges podcast. Har inte fått pengarna än så vet inte om dom är bra eller dåliga men än så länge är jag nöjd.

 15. Daniel skriver:

  Provade dom efter ha hört Alex och Sigge tjata om dom i deras podd vecka efter vecka och måste bara säga att jag blev väldigt positivt överraskad. Rekommenderas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.