Veckans topplista över lån - v.38 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.38 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »".

Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2017-09-22 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år5000-500000krMer info om Lendo
2.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år10000-350000krMer info om ICA Banken
3.Låna till kontantinsats AXO Finans topplista2,95%1-15år5000-500000krMer info om Consector
4.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Consector
5.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
6.Låna till kontantinsats Lendify2,95%0,5-10år5000-500000krMer info om Leasy
7.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian
8.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
9.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
10.Låna till kontantinsats Santander topplista3,95%2-15år20000-350000krLåna till kontantinsats Santander


Företagslån – Viktigt!

Företagslån är ett lån du kan ta till ditt företag. Så vad krävs det för att du ska kunna låna pengar till ditt företag? I den här guiden tar vi upp vad som krävs för att du ska kunna låna pengar. Eller så här – vi tar upp några banker och långivare som kan vara alternativ för dig och vad som krävs hos dem för att låna pengar. Det är en hel del att hålla reda på för att låna till företaget i jämförelse med att ta ett lån till dig själv som privatperson. Och allt du bör tänka på hoppas vi kunna ta upp i det här inlägget. För att vi ska försöka prestera så bra som möjligt så kan du ge betyg och nedanför vad du tycker om vår guide. Ge gärna ett omdöme också.

Företagslån – Veckans ENKLA topplista

Företagslån – Veckans ENKLA topplista visar en topp 3 över dom mest populära företagslånen just precis den här veckan. Den aktuella veckan ser du längst upp på den här sidan som visar dom 10 populäraste lånen totalt. Det är dock inte bara företagslån där utan vi har besökare i många olika kategorier. Men här nedanför ser du alltså en topp 3 över företagslån. Målet är att göra en så enkelt topplisa som möjligt och vill du istället ha en mer utökad version så kan du titta på Veckans STORA topplista istället. Där har du bland annat omdöme, betyg och recensioner också.

Företagslån


Innehåll i guiden Företagslån

Här har du en meny över hela guiden företagslån så du ska kunna hitta rätt. Det du ser är rubrikerna till varje kapitel så du ska kunna klicka dig fram till rätt kapitel direkt utan att behöva lägga tid på att läsa sådant du ändå inte är intresserad av.


Sammanfattning av andra guider om Företagslån

Sammanfattning av andra guider om Företagslån är ett kapitel där vi sammanfattar andra guider vi skrivit om företagslån och guider som är relaterade till det eller som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till ditt företag. Oavsett om det är till ett aktiebolag (AB) eller en enskild firma.


Andra guider om just Företagslån

Här sammanfattar vi andra guider om företagslån som vi skrivit.

  • Låna pengar

Låna pengar

Låna pengar är en guide vi tycker alla som besökare våran sajt ska läsa. Det är för att oavsett vilket typ av lån man ska använda sig av så tycker vi att du bör läsa den guiden innan det.


Läs mer om Företagslån

Målet med det här kapitlet är att du ska fp så bra överblick som möjligt över andra guider vi skrivit om företagslån eller guider som är relaterade till att låna pengar till företag och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa om du är ute efter att hitta lån till ditt företag. Listan framställa automatiskt efter vad vi tror du är intresserad av att läsa om.

Låna pengar till kontantinsats

Är du intresserad av att låna till kontantinsatsen vid bostadsköp ska du läsa dessa guider.


Diskutera och ställ frågor om Företagslån

Här nedanför i kommentarsfältet kan du var med och diskutera Företagslån med oss på redaktionen och med andra besökare. Där kan du även ställa frågor till både oss på redaktionen och till andra besökare. Dela väldigt gärna med dig av dina erfarenheter av att låna pengar till företag och vilket lån du brukar använda eller har använt.


Betyg på guiden Företagslån

Vi vill vara den bästa plattformen för alla som vill låna pengar till sitt företag med ett Företagslån och vill diskutera det med andra i samma situation. Därför blir vi väldigt glada om du vill säga vad du tycker om våra guide som du precis läst. Och vi ska inte sticka under stolen med att det fungerar som bränsle att jobba vidare med sajten när våra besökare säger att vi gör något bra. Så stort tack på förhand om du vill ta dig tid att ge omdöme och betyg på guiden du precis tagit del av.

(25 röster och i snitt: 4,88 av 5)

Omdöme på guiden Företagslån

Och här kan du ge omdöme på guiden Företagslån. Vill du ge betyg så gör du det här ovan.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Företagslån

Det här inlägget postades i Företagslån. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Företagslån – Viktigt!

  1. Tommy skriver:

    Tack detta räddade mig när kunder inte kan betala i tid och jag måste betala ut löner i tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.