TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Företagslån – Bäst i test av lån till företag 2019!

Företagslån är ett lån du kan ta till ditt företag. Så vad krävs det för att du ska kunna låna pengar till ditt företag? I den här guiden tar vi upp vad som krävs för att du ska kunna låna pengar. Eller så här – vi tar upp några banker och långivare som kan vara alternativ för dig och vad som krävs hos dem för att låna pengar. Det är en hel del att hålla reda på för att låna till företaget i jämförelse med att ta ett lån till dig själv som privatperson. Och allt du bör tänka på hoppas vi kunna ta upp i det här inlägget. För att vi ska försöka prestera så bra som möjligt så kan du ge betyg och nedanför vad du tycker om vår guide. Ge gärna ett omdöme också.

Dom 3 populäraste företagslånen just nu

Företagslån – Veckans ENKLA topplista visar en topp 3 över dom mest populära företagslånen just precis den här veckan. Den aktuella veckan ser du längst upp på den här sidan som visar dom 10 populäraste lånen totalt. Det är dock inte bara företagslån där utan vi har besökare i många olika kategorier. Men här nedanför ser du alltså en topp 3 över företagslån. Målet är att göra en så enkelt topplisa som möjligt och vill du istället ha en mer utökad version så kan du titta på Veckans STORA topplista istället. Där har du bland annat omdöme, betyg och recensioner också.


Innehåll i Företagslån

 • Jämför alltid företagslån
 • Så hittar du bästa företagslån
 • Se till att ha en plan för hur ni ska betala tillbaka
 • Säg gärna att du läs guiden
 • Sammanfattning av Företagslån
 • Är det någon skillnad på lån till ab och enskild firma
 • Är blancolån ett lån utan säkerhet?
 • Hur många företagslån jämför ni?

Kan man låna pengar av sitt företag

Har du ett aktiebolag så får du enligt lag inte låna pengar av ditt eget företag. Även om du äger 100% av företaget alltså. Om du funderar på något sådan så bör du läsa på ordentligt för det är straffbart att låna pengar av sitt aktiebolag. Därför är det självklart väldigt viktigt för dig att veta om detta så du inte gör misstaget att sitta och låna av ditt eget företag. Så lägg ner ordentligt med tid på att veta allt om detta så du ej gör detta och sätter dig själv i ordentligt trubbel.

Jämför alltid företagslån

Om du ska låna pengar till ditt företag så är det självklart som när du ska låna pengar privat att du bör jämföra lån väldigt länge innan du väljer att låna. Och det är förhoppningsvis det som den här sidan kan hjälpa dig. Att du själv ska kunna jämföra lånen och inte lägga den makten i någon annan händer.

Så hittar du bästa företagslån

Bästa företagslån är en förlängning av guiden Företagslån du befinner dig på nu. Vi sorterar helt enkelt ut dom lånen som leder i vårt bäst i test av lån till företag.

Se till att ha en plan för hur ni ska betala tillbaka

När du ska låna pengar ska du självklart ha en plan för hur du ska kunna betala tillbaka lånet. Så innan du skickar iväg din ansökan så bör du eller ni sätta er ner och planera detta. Företagslån är är en sida för dig som har ett företag som du vill låna pengar till. Oavsett om det är till ett aktiebolag (AB) eller en enskild firma så funkar denna sida för dig. Det vi har gjort här är att samla allt vi kommit över om denna typ av lån. Och sedan listat olika alternativ för dig som vill låna. Sedan sorterar vi dessa efter hur populära dom är hos våra besökare. Och som vanligt kan du lämna omdöme och betyg på alla lån.

Säg gärna att du läs guiden

Därför blir vi väldigt glada om du vill säga vad du tycker om våra guide som du precis läst. Och vi ska inte sticka under stolen med att det fungerar som bränsle att jobba vidare med sajten när våra besökare säger att vi gör något bra. Så stort tack på förhand om du vill ta dig tid att ge omdöme och betyg på guiden du precis tagit del av. Och här kan du ge omdöme på guiden Företagslån. Vill du ge betyg så gör du det här ovan. Omdöme är dian egna ord om hur bra eller dålig du tycker vårt bäst i test av företagslån är. Eller inte är för den delen.Här har du en meny över hela guiden företagslån så du ska kunna hitta rätt.

Låna pengar företag

Låna pengar företag finns det en hel del. Vi har listat några som vi sorterat ut från Google. Google visar inte alltid så bra resultat och därför har vi försökt hjälpa till med och sortera länkar över låna pengar företag på ett enkelt och lättöverskådligt sätt. Hoppas vi. Klickar du på länkarna kommer du dessutom direkt in till just det typ av lån som länken ligger under.

Låna pengar företag

Låna till både AB och enskild firma

Det skiljer en del mellan lån mellan AB och enskild forma och det är viktigt för dig att veta skillanden mellan dessa två. Och som vanligt ska du alltså jämföra lån så mycket du bara orkar oavsett om du ska lån till ett AB eller till din enskild firma. Vi har skrivit väldigt många guider om just Låna pengar företag och har du inte hittat det du söker här ovan.> Listan sorteras om varje dag. Vi får in väldigt många frågor om just och du kan ställa dina egna frågor i kommentarsfältet nedan. Under Vanliga frågor Låna pengar företag hittar du dom vanligaste frågorna vi får in om företagslån.

Sammanfattning av Företagslån

Företagslån är en guide där vi samlar det viktigaste om lån till företag. Och självklart alla bäst i testa av just lån till aktiebolag och enskild firma. Så du ska kunna jämföra så snabbt och enkelt som möjligt när du ska låna pengar till förtaget. Företagslån snabbt är en guide där vi tillsammans med våra besökare utgår från våran guide Företagslån och sedan försöker utse det lånet som är snabbast för den som vill ha pengar snabbt till sitt företag. Kom dock ihåg att tiden att få lån kan skilja sig väldigt mycket från fall till fall. Men genom vårt test hoppas vi i alla fall ska ge en bra fingervisning av hur snabbt man kan få pengarna på kontot när man är behov att låna pengar till företag.

Företagslån utan säkerhet? Finns det?

Ja det finns och vi har många guider om just företagslån. Du kan läsa allt under Företagslån där vi samlar det vi kommit över om just företagslån. Som en av Sveriges största ekonomibloggar så har vi statistik som ingen annan har och kan tillsammans med våra besökare säga vilket lån som är populärast av våra läsare av alla guider om just företagslån. Sedan har vi även omdöme, betyg och recensioner av alla lån. Omdöme och betyg är vad besökarna tycker om ett lån medan recensionen är vad vi tycker om alla lån.

Låna pengar till AB?

Vilket företagslån är bäst enligt ert bäst i test? Vad bör man tänka på när man ska låna pengar till ett företag? Tack för en mycket bra sida med väldigt många bra guider! Vi har en guide som heter Företagslån som fungerar lite som en startsida för alla guider vi skriver om företagslån där du alltså kan låna pengar till AB. Vi jobbar med Kontantinsats.se varje dag och uppdaterar guiden om lån till företag flera gånger i veckan. Där hittar du bland annat vårt bäst i test av företagslån som du eftersöker. Så hur går då det testet till kanske du undrar? Jo vi har samlat ihop företagslån som vi sedan låter våra besökare säga vad dom tycker om.

Först genom omdöme och betyg. Omdöme i form av kommentarer och betyg i form av stjärnor. Sedan kan du vara med och ställa frågor och diskutera alla företagslån ett för sig eller alla. På det har vi sedan skrivit våran egna recension för att du ska se allt vi samlat in om alla lån och se vad vi tycker efter ha följt företagslån sedan starten av Kontantinsats.se år 2010. Sist men inte minst så har vi en topplista där du kan se vart andra besökare valt att låna pengar till sitt företag (AB i det här fallet). Men sedan har vi självklart väldigt många guider med information om företagslån så att du ska kunna läsa hur företagslån fungerar och så vidare. Tillsammans med våra besökare hoppas vi bygga en plattform där företagare kan samlar och diskutera lån till företag med vad man bör tänka på och hur dom gjorde.

Låna pengar till AB

Diskutera och ställ frågor om att låna pengar till AB

Tillsammans kan vi hitta det bäst företagslånen genom att diskutera och svara på frågor. Vi på Kontantinsats.se jobbar varje dag året runt med att försöka bygga Kontantinsats.se till Sveriges bästa plattform att samlas på innan man ska låna pengar eller ta andra viktiga beslut vad gäller ens ekonomi. I varje guide har du möjlighet att diskutera och ställa frågor om det aktuella ämnen som guider handlar om. Så även i guiden Låna pengar till AB. Du kan ställa frågor och diskutera med andra besökare och med oss på redaktionen här nedanför i kommentarsfältet.


Är det någon skillnad på lån till ab och enskild firma

Svar: Ja det är skillnad på att låna pengar till ett aktiebolag och låna pengar till en enskild firma. Om du ska låna pengar till ditt företag så är det här är skillnad du måste ta reda på. Så du vet vad du ska göra helt enkelt.

Är blancolån ett lån utan säkerhet?

Svar: Ja det är precis vad det är. Där lämnar du alltså inget i säkerhet för lånet och det måste du verkligen läsa på om innan du väljer att ta ett sådant lån.

Hur många företagslån jämför ni?

Svar: Vi jämför 3 stycken i skrivande stund. Så om du vill se vad vi skrivit om dessa och vad andra skrivit om dom kan du ta dig genom hela den här guiden. Då ser du även hur besökare innan dig valt lån.