Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades måndag 2018-01-22 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Billån utan kontantinsats – Bäst i test 2018

Billån utan kontantinsats 2018? Finns det? Går det att låna 100% till en bil? Svar: Ja det finns billån utan kontantinsats och du hittar en topplista över dom 10 mest populära billånen hos våra besökare just den här veckan här ovanför. Listan sätts efter vilka lån som oftast beviljats till våra besökare just den här veckan. Det göra det till det populäraste alternativet just precis nu. Men det är långt ifrån det vi gör för att hjälpa dig hitta det bästa billånet för just dig. Du kan läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga billån och även ta en titt på vår egen recension av alla lån. Utöver det har vi även en mängd andra produkter som vi hoppas ska hjälpa dig i letandet. Du kan snabbt se om något lån är ett alternativ för dig genom att skicka in en ansökan direkt online på nätet genom att klicka på ”Mer info” i topplistan och ta dig direkt till just det lånets ansökningssida. Just nu är det många låneförmedlare på topplistan och det är för att du kan jämföra över 20 banker med bara en ansökan. Dessutom tas bara en kreditupplysning (en så kallad UC) istället för en per bank om du jämfört själv. Du förbinder dig dessutom inte att låna pengar utan kan skicka en en ansökan gratis för att se om det är ett alternativ för just dig. Vi har sammanfattat dom 10 populäraste alternativen här nedan i en ENKEL topplista där vi bara listar dom 3 populäraste rakt upp och ner. Sedan har vi den STORA topplistan där vi listar så många billån utan kontantinsats vi kan hitta och sedan hittar du en utökad lista av dessa med bland annat omdöme, betyg och recensioner. STORA topplistan är för dig som verkligen vill ha en fördjupning. Du kan scrolla ner till snabbmenyn här nedanför för att får en bra överklick över hela guiden. Självklart kan du även ställa frågor och diskutera billån utan kontantinsats längst ner i guiden. Vi bygger våra guider tillsammans med våra besökare och hoppas på så sätt att vi tillsammans kan skapa en plattform som verkligen ger mervärde.

Alltså:

 • Billån utan kontantinsats = privatlån (även kallat blancolån).

 • Billån med kontantinsats = billån med bilen som säkerhet och 20% insats

Billån utan kontantinsats – Veckans ENKLA topplista

Enkla topplistan som du hittar här ovanför visar dom 10 populäraste billånen utan kontantinsats hos våra besökare just den här veckan. Varken mer eller mindre. Sedan länkar vi in där du kan läsa mer om just billån utan kontantinsats. Vill du se våran STORA topplista över billån utan kontantinsats så får du scrolla ner för att se omdöme, betyg, recensioner och mycket mer. Det är exakt samma topplista men där den enkla ger en så bra överblick som möjligt medan den stora är en mer djupgående lista där vi tar med så mycket som möjligt om lånen. Allt för att du ska veta så mycket som möjligt om dina alternativ till lån till bil utan insats innan du lämnar den här sidan.

Billån utan kontantinsats


Innehåll i guiden Billån med kontantinsats

Här kan du snabbt se vad du kan läsa i guiden Billån med kontantinsats. Du kan klicka dig fram till dom olika rubrikerna i guiden så du så enkelt som möjligt ska kunna hitta det du söker och få en så bra överblick över guiden redan innan du börjar läsa igenom den. Vårt mål är alltid att guidens namn ska passa 100% till innehåller och att du alltid ska kunna hitta svar på dina frågor snabbt.


Tips till dig/er som ska ta billån utan kontantinsats

Här nedanför samlar vi på tips till dig som ska eller funderar på att ta ett billån utan kontantinsats. Vi får in väldigt många frågor om just att köpa bil utan insats och här försöker vi samla dom vanligaste frågorna. Har du någon fråga som du inte hittar svar på här kan du ställa din fråga längst ned i den här guiden.

 • Billån med bilen som säkerhet eller billån utan bilen som säkerhet
 • Jämför privatlån till bil hos en låneförmedlare
 • Titta alltid vilka banker som låneförmedlare jämför

Billån med bilen som säkerhet eller billån utan bilen som säkerhet

Bland det första du måste bestämma dig för är om du ska ha ett billån med bilen som säkerhet eller billån utan bilen som säkerhet. Så ta reda på för och nackdelar med alternativen för just dig och titta även om leasing är något för dig. Men ska du låna pengar till bil så är det alltså dessa två alternativ du måste titta närmare på och förstå.

Jämför privatlån till bil hos en låneförmedlare

Att jämföra innan man ska låna pengar är alltid ett måste och så även om du funderar på att ta ett billån utan kontantinsats, det vill säga ett privatlån till bil. Och ett väldigt bra sätt att jämföra privatlån är att jämföra det hos en låneförmedlare. Det finns många låneförmedlare som gratis ställer banker mot varandra för att du ska kunna få så billigt privatlån som möjligt till din bil. Och det kostar dig dessutom inget extra om du väljer rätt låneförmedlare. Det tas dessutom bara en UC istället för en per bank som det skulle gjort om du jämförde alla bankerna själv.

Titta alltid vilka banker som låneförmedlare jämför

Eftersom vi förutsätter att du ska ta ett billån utan kontantinsats i den här guiden så är det alltså ett privatlån (även kallat blancolån) till bil som gäller för dig. Och som du kan se på tipset här ovanför så är låneförmedlare allra populärast hos våra besökare när dom ska ta ett privatlån. Och vårt tips är att alltid titta exakt vilka banker som låneförmedlaren du väljer har. Vi har guider på vilka banker alla låneförmedlare vi listar har. Exempel på en sådan guide är Vilka banker har Lendo. Se fler på bästa låneförmedlare.


Vanliga frågor om Billån utan kontantinsats

Här samlar vi löpande vanliga frågor som kommer in om Billån utan kontantinsats. Du kan själv ställa en fråga och diskutera Billån utan kontantinsats längst ned i kommentarsfältet till den här guiden.

 • Kan man ta ett privatlån till kontantinsatsen när man ska låna till bil?
 • Kan man få billån med betalningsanmärkning?
 • Finns det billån utan kontantinsats med bilen som säkerhet för lånet?
 • Vad är det minsta lånen vid billån med bilen som säkerhet?
 • Har Lendo billån utan kontantinsats?
 • Hur mycket får jag låna till bil med privastlån?
 • Kan man ta snabblån och smslån till bil?
 • Skillnaden på billån utan kontantinsats och billån med kontantinsats?

Kan man ta ett privatlån till kontantinsatsen när man ska låna till bil?

Svar: Det finns många som väljer att ta ett billån med bilen som säkerhet och sedan tar ett privatlån till kontantinsatsen. Dock lär banken som tar bilen som säkerhet för billånet inte gilla det speciellt mycket men det finns såna som gör det om vi säger så.

Kan man få billån med betalningsanmärkning?

Svar: Ja det kan du absolut få men det beror helt på din situation. Precis som med alla lån alltså. Lån är högst individuella så det är svårt att ge generella svar. Det finns banker som inte godkänner betalningsanmärkning överhuvudtaget och det finns banker som är beredda att ta sig en titt på just din situation trots betalningsanmärkning. Men har du betalningsanmärkningar så är det i alla fall större chans att du får låna pengar om du väljer att ansöka om ett mindre belopp än ett större.

Finns det billån utan kontantinsats med bilen som säkerhet för lånet?

Svar: Vi vet inte om ett enda billån utan kontantinsats där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. I Sverige måste man ha MINSt 20 procent i insats vid ett sådant lån och annars bryter långivaren mot lagen.

Vad är det minsta lånen vid billån med bilen som säkerhet?

Svar: Det minsta billånet med bilen som säkerhet för lånet är vad vi hittat 50.000kr. Det beror förmodligen även på att en bil måste ha en viss årsmodell när man lämnar bilen som säkerhet för lånet och då finns det ändå ingen bil som är billigare än så och har rätt årtal. Det vill säga oftast inte får vara äldre än 10år.

Har Lendo billån utan kontantinsats?

Svar: Ja Lendo har billån utan kontantinsats i form av ett privatlån. Vilket är det billån där du inte behöver någon kontantinsats alls. Du kan låna till 100% med ett privatlån och kan hitta det privatlånen med bäst ränta hos Lendo.

Hur mycket får jag låna till bil med privatlån?

Svar: Det finns privatlån upp till så mycket som 500.000kr i våra listor men en enkel rumregel som man ofta kan läsa är att man inte bör ansöka om att ha mer än 90% i av sin årsinkomst som privatlån (även kallat blancolån och lån utan säkerhet. Så om du tjänar 300.000kr om året så bör du alltså inte ha mer än 270.000kr i privatlån sammanlagt. Har du inget privatlån sedan tidigare och har en så kallat ordnad ekonomi så bör du alltså få låna ungefär 270.000kr åtminstone. Sedan är det så klart inte alltid det stämmer utan det är en rumregel man ofta kan läsa på långivares hemsidor. Till exempel på Lendos hemsida kan man läsa det.

Kan man ta snabblån och smslån till bil?

Svar: Det finns inget som hindrar dig från att göra det men vi rekommenderar dig verkligen inte att göra det då snabblån och smslån är lån med kort återbetalningstid och passar inte alls till att låna till bil. Om du inte vet att du får in pengar inom den tiden och vill passa på att köpa en viss bil just nu.

Skillnaden på billån utan kontantinsats och billån med kontantinsats?

Svar: Ska du köpa en bil utan att ha några egna pengar så är det ett billån utan säkerhet som gäller. Det vill säga att du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Även kallat privatlån och blancolån i Sverige. Lämnar man däremot bilen som säkerhet för lånet måste man i Sverige 2015 ha en kontantinsats på MINST 20 procent ur egen plånbok. Så köper man en bil för 200.000kr så måste man alltså ha minst 40.000kr själv då. Läs vidare för fler skillnader mellan dessa två typer av lån till bil. Klickar man på billån på bankers hemsidor så är det oftast just lån där man lämnar bilen som säkerhet och är då enbart för att låna till bil. Klickar man däremot på privatlån så står det ofta också just låna till bil men även till andra saker så som renovering, resor och andra drömmar. För med ett privatlån får du låna till precis vad du vill utan att dem frågar vad du ska ha pengarna till. Därför passar många på att låna lite extra när man ändå ska låna till bil då man märker att det blir så liten skillnad på månadskostnaden. Så kanske man passar på att köpa en ny soffa eller liknade när man ändå ska låna pengar. Här ovan hittar du en topplista över just privatlån som alltså är ett alternativ för alla som vill låna pengar till en bil men inte har någon kontantinsats att lägga in själv. Och som annars alltså måste vara minst 20 procent enligt lag om man lämnar bilen som säkerhet för lånet. Topplistan sätts efter vilket lån besökare innan dig valt just den här veckan. På så sätt hoppas vi att vi automatisk ska få fram det bästa billånet 2015 för alla som vill låna pengar till en bil men inte har eller vill lägga någon kontantinsats. Resten av inlägget ägnar vi åt saker du bör tänka på när du ska låna till och sammanfattningar till alla alternativ i topplistan här ovan. Vi länkar även vidare till andra guider som vi skrivit och som vi tror kan vara intressanta när du ska ta ett billån.


Billån utan kontantinsats – Veckans STORA topplista

Här nedan hittar du en sammanfattning av alla alternativ i topplistan och kan ge betyg och omdöme bland annat. Du kan även klicka dig vidare till hela topplistan över billån utan kontantinsats och billån med bilen som säkerhet för lånet. Det vill säga billån med minst 20 procent i kontantinsats när bilen är som säkerhet för lånet. Fortsätter du nedan topplistan kan du läsa sammanfattningar av guider om billån samt klicka dig vidare till fördjupningar. Du har även möjlighet att läsa och lämna omdöme och betyg om den här guiden.

 • → 1. Lendo
 • → 2. AXO Finans
 • → 3. Sambla
 • → 4. Consector
 • → 5. MyLoan
 • → 6. Freedom Finance
 • → 7. Advisa
 • → 8. ICA Banken
 • → 9. Zmarta
 • → 10. Bank Norwegian
 • → 11. Santander
 • → 12. Compricer
 • → 13. Leasy

→ 1. Lendo

Hos Lendo kan du ta ett privatlån upp till 500.000kr. Det är inte ett vanligt billån utan ett privatlån. Det innebär att lånet ofta blir lite dyrare men där behöver du inga kontanter själv. Lendo är ingen bank eller långivare utan en så kallad låneförmedlare precis som Advisa är. Dom tar in en ansökan av dig som dem sedan skickar till ett antal banker (20 i skrivande stund, läs mer under Lendo banker här nedan) och som sedan skickar förslag på lån till dig. Detta men enbart en kreditupplysning istället för en per ansökan om du skulle ansöka hos dessa banker själv. Precis som Advisa som vi skrev om här ovan. Startsidan för allt vi skrivit om dom hittar du under Lendo och sedan tycker vi även att du bör läsa Lendo billån, Lendo ränta och Lendo banker inna du väljer att låna pengar via dom.

Lendo omdöme, betyg och recension

Vi tar in betyg och omdöme från våra besökare och sedan står vi för recensionen av vara lån. Det är framförallt det som topplistorna över lån baseras på. Utöver det är det även hur populärt ett lån är. Vill du läsa eller lämna betyg och omdöme på Lendo gör du det under Lendo betyg, omdöme och recension. Du ser vad andra besökare tycker här nedanför.

Billån utan kontantinsats Lendo


→ 2. AXO Finans

AXO Finans är en av dom mest populära alternativen för billån utan kontantinsats. Dom jämför privatlån vilket helt enkelt är just ett lån till bil utan att du behöver någon insats överhuvudtaget.

AXO Finans omdöme, betyg och recension

Om du vill låna pengar till bil via AXO Finans bör du läsa guiden AXO Finans omdöme, betyg och recension först. Det är där du kan läsa vad besökare innan dig har tyckt om dom. Till det ser du även vad vi på redaktionen tycker om dom i vår egen recension.


→ 3. Sambla

Sambla är nya och har bara funnits sedan år 2014. Men på den tiden har dom hunnit vuxit sig stora. Och vad beror då det på tro? Vi gissar på en sajt som är väldigt bra och lätt att förstå bland annat. Och självklart att dom bör vara bra på att jämföra lån för att på så kort tid bli så stora.

Sambla omdöme, betyg och recension

Sambla är en ganska så ny låneförmedlare i jämförelse med några andra i listan men vi har ändå hunnit få en del omdömen och betyg. Och du hittar dom under Sambla omdöme, betyg och recension.

Låna pengar Sambla


→ 4. Consector

Consector är nya på vår lista och info om dom kommer inom kort. Dom jämför privatlån vilket är lån till bil utan att du behöver någon insats.

Consector omdöme, betyg och recension

Consectror är en ny låneförmedlare hos oss och då kan det vara extra nog med att läsa våran guide Consector omdöme, betyg och recension. För det är där vi samlar allt om vad andra besökare tycker om dom.
Alla IP-adresser loggas så ingen ska kunna fuska.

Consector


→ 5. MyLoan

MyLoan är en låneförmedlare som dom flesta känner till. Förmodligen för att dom tidigare fanns hos Insplanet och dom har dom flesta hört talas om? Men sedan knoppas deras tjänst om att jämföra privatlån från Insplanet till en egen tjänst. Och så föddes MyLoan.

MyLoan omdöme, betyg och recension

Med MyLoans tjänst kan du jämföra billån utan kontantinsats. Så du kan hitta det billånet som är bäst för just dig. Det som erbjuder just dig lägst ränta och bäst villkor. Glöm inte att besöka MyLoan omdöme, betyg och recension innan det dock.

Låna pengar MyLoan


→ 6. Freedom Finance

Freedom Finance är precis som Lendo och Advisa här ovan en låneförmedlare som tar in erbjudanden från flera olika banker till dig och det men enbart en kreditupplysning. Guiden Freedom Finance är vår startsida för att vi skriver om denna låneförmedlare. Vi tycker alltid man ska ta reda på vilka banker som en låneförmedlare jämför så därför har vi skapat Freedom Finance banker. Den tycker vi du bör titta innan du ska låna pengar via dom.

Freedom Finance billån omdöme, betyg och recension

För att se vad andra besökare tycker om Freedom Finance billån så ska du besöka Freedom Finance billån omdöme, betyg och recension först. Där har vi samlat vad besökare innan dig tycker om det. Och vad vi tycker om det efter har följt dom ända sedan 2010.

Freedom Finance


→ 7. Advisa

Hos Advisa kan du både ansöka om billån med bilen som säkerhet och sedan även vanliga privatlån för att låna till bil UTAN någon kontantinsats. Advisa är en låneförmedlare så när du skickar in en ansökan där så får du förslag från fler banker samtidigt. Banker som vill låna ut pengar till dig och sedan deras ränta och villkor. Och det med endast en kreditupplysning istället för en för varje som du hade fått om du hade ansökt själv hos alla. Det är bra att ha så få kreditupplysningar som möjligt när man vill kunna ta lån i framtiden. Därför har låneförmedlare likt Advisa blivit otrolig populärt. Vill du läsa mer om Advisa kan du göra det i våra guider Advisa och Advisa billån som är två lån vi verkligen kan rekommendera dig som besökare guider Billån utan kontantinsats.

Advisa


→ 8. ICA Banken

ICA Banken har ett privatlån upp till 350.000kr som du kan köpa bil för till exempel. Klicka på mer info här nedan så kommer du direkt in till det lånet där du kan läsa exakta villkor. Vi samlar allt vi skriver om dom på sidan som heter ICA Banken och ska du ta ett billån hos dom bör du läsa guiden ICA Banken billån innan det.

ICA Banken omdöme, betyg och recension

Vi råder alla våra besökare att ta del av ICA Banken omdöme, betyg och recension innan dom väljer att låna pengar online på nätet hos ICA Banken. För där kan du läsa vad andra besökare tycker om deras lån och sedan kan du även se vad vi tycker som följer ICA Banken varje dag året runt.


→ 9. Zmarta

Zmarta har samma ägare som lite mer kända Freedom Finance och båda två är låneförmedlare och båda två har billån både med bilen som säkerhet och utan bilen som säkerhet. Det som är störst skillnad på Zmarta och Freedom Finance är att Zmarta har ännu bredare jämförelse än Freedom Finance då Zmarta även har försäkringar. Så du kan både jämföra billån och bilförsäkringar.

Billån utan kontantinsats Zmarta


→ 10. Bank Norwegian

Bank Norwegian som ägs av flygbolaget Norwegian erbjuder ett privatlån upp till 500.000kr vilket gör dem till en av dem som har hösta privatlånet. Av Bank Norwegian lånar du pengar direkt och kan köpa vad du vill som med vilket privatlån som helst. Till exempel en bil utan kontantinsats. Bank Norwegian billån< heter guiden som vi hoppas svarar på alla dina frågor om deras billån. Tycker du inte att den gör det så kan du titta in Bank Norwegian där vi samlar allt om dom.

”Låna


→ 11. Santander

Santander billån utan kontantinsats är som vanligt ett privatlån. Det finns inget lån till bil som inte behöver en insats om du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Och så är det självklart även hos Santander.

Billån utan kontantinsats Santander


→ 12. Compricer

Compricer är en jämförelsetjänst som bland annat jämför privatlån som många banker marknadsför som just billån utan kontantinsats. Compricer lånar alltså inte ut några pengar själva utan stället långivare mot varandra för att hitta bästa lånet till dig. Compricer ägs Schibsted som är börsnoterade i Norge och som även äger Aftonbladet, Lendo (som du också hittar i topplistan) och Blocket bland annat.

Billån utan kontantinsats Compricer


→ 13. Leasy

Leasy är ett lån upp till 50.000kr för dig som har svårare att få låna pengar. Dom har ganska hög ränta så om du har lätt att låna pengar så bör du i första hand leta efter ett billigare alternativ.


Fördjupning i Billån utan kontantinsats

Här har vi skrivit lite fördjupning om Billån utan kontantinsats för dig som inte fått svar på det du letar efter. Fördjupningen är baserad på vad vi fått fram att våra besökare vill veta efter ha samlat in data ända sedan år 2010. Vi bygger på den här sidan varje vecka och då är det framförallt det här kapitlet där vi har en fördjupning i ämnet.

 • Två olika typer av billån
 • Topplista över billån utan kontantinsats för att hitta bästa billånet
 • Så vad är det då som gör det till det bästa billånet

Två olika typer av billån

Här kallar vi ett billån med bilen som säkerhet för ett ”vanligt” billån och ett billån utan säkerhet för privatlån. Så vad är det då för skillnad på ett privatlån till bil och ett ”vanligt” billån? Vid ett ”vanligt” billån måste du alltså ha MINST 20 procent i kontantinsats enligt lag i Sverige. Så kostar en bil 100.000kr så måste du alltså ha minst 20.000kr i kontantinsats. Vid ett privatlån får du låna till vad du vill utan någon kontantinsats. Du får alltså låna 100%. Vid ett ”vanligt” billån får du sällan köpa en bil under ett visst årtal. Tex så kan det vara så att du inte får du köpa en bil som är äldre än 10år. Vid ett privatlån får du köpa vilken årsmodell du vill. Vid ett ”vanligt” billån måste du ofta köpa bilen hos en bilhandlare. Vid ett privatlån får du även köpa bilen av en privatperson eftersom du som sagt får använda pengarna till vad du vill. Men är det bara fördelar med ett privatlån i jämförelse med ett ”vanligt” billån? Nej vid ett billån lämnar du bilen som säkerhet för lånet (banken kan sälja bilen om du inte betalar lånet) och banken tar på så sätt en mindre risk än vid ett privatlån där du inte lämnar bilen som säkerhet. Då privatlån ju är ett så kallat lån utan säkerhet. Detta gör att ett ”vanligt” billån ofta är billigare än ett privatlån. Det vill säga har en lägre ränta än ett privatlån. Men många väljer alltså ändå privatlån framför ”vanligt” billån för att dem ändå tycker det är ett bättre alternativ. Många banker marknadsför dessutom sina privatlån som billån utan kontantinsats.

Topplista över billån utan kontantinsats för att hitta bästa billånet

Längst upp på den här sidan hittar du alltså en topplista över billån utan kontantinsats i form av privatlån. Det är helt enkelt en topplista över vilka alternativ som är mest populära hos besökare innan dig just den här veckan och som valt att låna till bil med ett privatlån och alltså köpt en bil utan kontantinsats. På så sätt hoppas vi få fram det bästa billånet utan insats automatiskt.

Så vad är det då som gör det till det bästa billånet

Så vad är då bästa billånet utan kontantinsats? Först och främst är det ju som sagt inte ett ”vanligt” billån vi pratar om då – eftersom det inte finns ett ”vanligt” billån utan kontantinsats. Utan det är ju ett privatlån som man väljer att köpa en bil för helt enkelt. Så vad är det bästa privatlånet att köpa en bil för? Det beror självklart på hur man definierar bästa så klart. Lägsta ränta och bäst villkor lär många vara överens över är det bästa lånet. Så det är väl det först man bör jämföra när man ska ta ett lån överhuvudtaget. Ränta och villkor. Inga dolda avgifter. Och se till att jämföra den effektiva räntan när du ställer långivare mot varandra. Den effektiva räntan tar med alla kostnader utöver själva räntan. Till exempel eventuella uppläggningsavgifter och aviavgifter. Det gör att det blir mycket mer rättvist att jämföra långivare mot varandra. Annars kan ju en långivare ha en låg ränta men med höga kostnader för till exempel fakturor och så tror man att dem är billigaste och bäst men så är det i slutändan det dyraste och sämsta kanske. Här ovan hittar du en topplista över privatlån som genereras automatiskt efter vilket alternativ våra besökare väljer oftast. På så sätt hoppas vi att vi automatiskt ska få fram det bästa billånet utan kontantinsats.


Sammanfattning av Billån utan kontantinsats

Det finns billån utan kontantinsats och det är ett privatlån (även kallat blancolån). När du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du uppfylla mer grundkrav än när du lånar till bil med ett privatlån. Med en billån med bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i kontantinsats oavsett vart du tar lånet. Vid ett privatlån kan du låna hela summan. Guiden Billån utan kontantinsats är till för dig som vill låna pengar till bil utan att behöva några egna pengar. Vi förklarar bland annat skillnaden på billån utan bilen som säkerhet för lånet (0% i kontantinsats) och billån med bilen som säkerhet för lånet (minst 20% i kontantinsats). Vi visar även vart flest av våra besökare valt att ta billån utan kontantinsats just den här veckan.


Tips på andra guider relaterade till guiden Billån med kontantinsats

Här tipsar vi om relaterade guider till Billån med kontantinsats som vi tror du kan vara intresserad av om du planerar att låna pengar till bil. Listan är helt baserad på vad du visat att du är intresserad av här på Kontantinsats.se. Och ändras efter vad vi tror du vill läsa mer om.

 • Låneförmedlare
 • Bästa låneförmedlare
 • Billån
 • Bästa billån
 • Låna till bil
 • Låna till kontantinsatsen till bil
 • Jämför billån
 • Båtlån utan kontantinsats

Låneförmedlare

Ska du låna till bil med ett privatlån / blancolån så är det väldigt smart att använda sig av en låneförmedlare som jämför privatlån åt dig så du kan få den billigaste räntan för just dig. Det en låneförmedlare gör är att ställa banker mot varandra för att se hur bra ränta just du kan få hos dom bankerna. Faktum är att flest av våra besökare väljer en låneförmedlare vid lån till bil. Och då är det Lendo som varit den allra populäraste sedan starten av Kontantinsats.se år 2010. Och Lendo jämför ÖVER 20 banker mot varandra. Och dessutom helt gratis. Se mer under Låneförmedlare. Där kan du bland annat se vilken låneförmedlare som är bäst enligt våra besökare.

Bästa låneförmedlare

I Bästa låneförmedlare har vi utgått från guide Låneförmedlare som vi tipsar om här ovan och sedan tagit ut dom bästa Och det gör vi alltså löpande hela tiden.

Billån

Billån är ett lån som ställer lite mer krav än om du skulle ta ett privatlån där du får låna till vad du vill. Exempel på krav vid ett billån med bilen som säkerhet är att du som sagt måste ha minst 20 procent i kontantinsats (lag på det), bilen du köper får inte vara äldre än en viss årsmodell. För att se villkor för respektive långivare vi listar klickar du bara på mer info i topplistan.

Bästa billån

Vad som är bästa billånet beror så klart på vad det är för kriterier för att att bli bästa billånet. Vi utgår från vår topplista när vi tar fram bästa billånet. För topplistan sorteras efter vart våra besökare har lånat pengar flest gånger den här veckan och vi tror våra besökare vet mest. Hur fler som tar lån hos våra besökare desto bättre blir topplistorna.

Låna till bil

Låna till bil är en guide där vi går igenom olika alternativ när man ska finansera en bil. Läs mer under Låna till bil. Låna till bil nås även från menyn längst upp då det är en av våra populäraste guider.

Låna till kontantinsatsen till bil

Låna till kontantinsats för en bil? Och då pratar vi alltså om ett vanligt billån där det är lag på minst 20 procent i kontantinsats. Är det möjligt? Om långivaren godkänner det så är det alltså ett privatlån du tar till din kontantinsats istället för att betala dem själv i så fall.

Jämför billån

Jämför billån kan du enkelt göra med våra topplistor som genereras efter besökare innan dig. Du hittar både en topplista över vanliga billån och privatlån till bil. Även info om vad det är för skillnad mellan dessa två.

Båtlån utan kontantinsats

Båtlån fungerar nästan lika som båtlån så är du ute efter ett båtlån utan kontantinsats så bör du läsa Båtlån utan kontantinsats. Det liknar den här guiden där du befinner dig just nu men där det helt enkelt handlar om båtlån istället..


Läs mer om Billån utan kontantinsats

Här nedan ser du en lista över guider vi tror du kan vara intresserad av om du är intresserad av billån och billån utan kontantinsats. Listan baseras på vad just precis du kan vara intresserad av att läsa mer om och listan uppdateras efter varje gång du besöker oss.

Läs mer om att låna till kontantinsats för bostad eller bil

Här har vi radat upp några guider vi skrivit om lån till kontantinsats men som i detta fallet inte handlar om billån utan om att låna pengar till en bostad.


Ställ en fråga och diskutera Billån utan kontantinsats

Här nedan kan du ställa en fråga och diskutera Billån utan kontantinsats med redaktionen och andra besökare. Så är det något du undrar om just Billån utan kontantinsats så kan du fylla i kommentarsfältet nedan och ställa din fråga. Du kan även titta längre upp om din fråga finns under kapitlet Vanliga frågor om Billån utan kontantinsats. Alla vanliga frågor vi får in om billån i våra guider om billån och då framförallt billån utan kontantinsats publicerar vi under just Vanliga frågor om Billån utan kontantinsats.


Lämna betyg på guiden Billån utan kontantinsats

Här kan du ge betygpå guiden Billån utan kontantinsats. Du kan ge betyg genom att ge den 1-5 stjärnor och där 1 är att guiden inte hjälpte dig något alls och där 5 är att du vet exakt vad ett billån utan kontantinsats är nu och hur du ska gå tillväga för att själva kunna hitta det bästa lånet för just dig.


Lämna omdöme på guiden Billån utan kontantinsats

Vi skulle bli glada om du med dina egna ord i kommentarsfältet kunde säga vad som är bra och dåligt med guiden Billån utan kontantinsats som du precis tagit del av här ovanför. Vi försöker via att man kan låna till en bil utan insats och låna så mycket som 100%. Men det med ett privatlån och inte med ett billån med bilen som säkerhet. Sedan försöker vi skapa en plattforum där vi kan samlas och diskutera detta och utse det bästa lånet för varje vecka. Tycker du att vi har lyckats bra eller dåligt med det?


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Billån utan kontantinsats

Det här inlägget postades i Blancolån, Bolån utan kontantinsats, Kontantinsats, Lån utan säkerhet, Låna till kontantinsats, Privatlån. Bokmärk permalänken.

47 kommentarer till Billån utan kontantinsats – Bäst i test 2018

 1. Lasse skriver:

  Stort tack för listan ni har här. Jag har försökt få en bra överblick över långivare på jämförelsetjänster men allt är så luddigt där. Bättre att jämföra själv som ni skriver.

 2. Amla skriver:

  Men det är inte billån utan privatlån då va?

 3. Aron A skriver:

  Får man låna till bil med privatlån?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Aron och tack för din fråga! Låna till bil med ett privatlån är absolut möjligt. Sen beror det självklart på vilka möjligheter man har för att få låna pengar men om man får ta en privatlån så får man i dom flesta fall köpa vad som helst utan att långivaren blandar sig i. Lycka till med ditt köp!

 4. Jonas skriver:

  Vad finns det för olika alternativ till bilfinansiering om man vill köpa en bil för ca 100000kr och inte har en enda krona av dessa? Jag har fast arbete och en ekonomi som är runt snittet i Sverige skulle jag tro. Jag är 19år och har därför inte hunnit spara ihop några pengar alls men jag vill inte vänta tills jag har sparat ihop 100000kr till en bil. Det skulle ta för lång tid och jag vill inte köpa någon billig skit bil som går sönder hela tiden då jag inte kan mecka alls och är inte intresserad av det. Jag vill helt enkelt bara ha en bil så snabbt som möjligt. Jag tjänar ca 25000kr i månaden och har inte så mycket utgifter. Tacksam för svar av någon som vet.

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Jonas!

   Om du vill låna pengar till en bil och inte har några pengar att lägga in så går ett billån bort då det är lag på minst 20 procent kontant då. I ditt fall ca 20000kr alltså. Med ett privatlån så behöver du inte betala något kontant utan där får du ofta köpa vad du vill för pengarna. Dock har privatlån ofta en lite högre ränta än ett billån då långivaren ofta tar en högre risk där och därmed även behöver ta mer betalt för det.

   Kom ihåg att jämföra den effektiva räntan när du ska jämföra räntor. Där ska alla kostnader för lånet räknas med och ger därför en rättvisare bild när man jämför långivare mot varandra.

   Här längst upp hittar du en lista över privatlån. Klicka på mer info för att få fram villkor och effektiva ränta. Där kan du även ansöka direkt online på nätet hos samtliga långivare. Då får du svar på om du kan låna pengar hos dom och hur mycket.

   Lycka till Jonas!

 5. Adrian skriver:

  Är det okej att låna hela summan när man ska köpa en begagnad bil som är äldre än 10år? Har åldern på bilen bara att göra med billån va?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Adrian! Tar du ett privatlån spelar åldern på bilen ingen roll. Vid ett billån däremot gör det ofta det.

 6. Per T skriver:

  Jag vill köpa en bil snabbt men har har inga pengar sparade förutom min lön på 16000kr efter skatt. Utgifter på runt 8000kr i månaden. Vad är smartaste att göra om jag vill låna pengar till en bil?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Per T!

   Vad som är ”smartast” vågar jag inte svara på. Men med hjälp av uteslutningsmetoden: Vill du låna till en bil och inte har några pengar alls och inte kan tänka dig spara ihop till kontantinsatsen så är det ju privatlån som gäller i och med att det är lag på 20 procent kontantinsats på ett ”vanligt” billån.

   MEN, en del bilhandlare erbjuder ibland att man får ta privatlån till kontantinsatsen men det pågår just nu mycket snack om att det dom gör är olagligt. (vilket det inte är att låna till kontantinsatsen med privatlån vid köp av bostad)

   Källa:
   http://www.konsumentverket.se/Nyheter/Pressmeddelanden/Pressmeddelande-2013/Forbjudet-salja-bilar-utan-krav-pa-kontantinsats/
   http://www.konsumentverket.se/Nyheter/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2013/KO-vill-forbjuda-bilkop-utan-kontantinsats/

   Om du själv väljer att låna till kontantinsatsen för ett ”vanligt” billån är upp till dig själv. Osäker på vad långivaren för billånet säger om det dock. Förmodligen olika beroende på vart du tar billånet. För det går ju inte dölja på kreditupplysningen som görs på dig för billånet sen.

   Det något märkliga i det här är att dom inte verkar ha några problem med att folk tar privatlån och köper bil för istället. Många långivare marknadsför till och med sina privatlån som ett billån utan kontantinsats.

 7. Rune skriver:

  Hej, Jag behöver köpa bil och jag har inget sparat. Jag kan tänka mig betala ca 3000 kr/mån för bilen, tänker en bil för omkring 150 000 kr som jag betalar av i 5-6 år. Funderar på om jag ska låna till kontantinsatsen från någon av ovanstående långivare och försöka betala av det så snabbt som möjligt, ca 30 000 kr och sen ta billån hos bilhandlaren för de resterande 120 000 kr. Kan det då bli problem få köpa bilen på avbetalning om de ser att jag har ett annat lån. Har inga lån sedan tidigare, inga betalningsanmärkningar, tjänar ca 360 000kr/år. Eller ska man ta ett privatlån för hela köpet? Tacksam för svar.

 8. Marcus skriver:

  Jag vill köpa en Golf -05 med ca 13000mil på mätaren för 40.000kr. Är det dumt att låna pengar till hela bilen med ett privatlån? Jag tänker på om bilen sjunger i värde snabbare än vad jag betalar av lånet?

  • Karl skriver:

   Det är väldigt svårt att svara på men bilar är ju sällan så bra affärer rent ekonomiskt eftersom dem just sjunger så snabbt i värde och samtidigt kostar mycket pengar att äga. Om bilen sjunger i värde snabbare än vad du betalar av på den kan ju bero på många olika saker. Men utan att kunna jätte mycket om bilar så låter det som mycket bil för pengarna och det låter ju som, om inget oväntat sker, att det kan hålla i minst 5år. Förmodligen mycket längre än så. Men väljer du att amortera av den på 5år blir det ca 667kr i månaden. Då bör du vara safe om du är oroligt för just det. Sen skulle ja råda dig att betala av den snabbare om du får möjlighet under dessa 5år.

 9. Björn skriver:

  Jag vill köpa en billig bil och vill inte betala av den hur gör jag då?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Björn! Förstår inte riktigt vad du menar? Du vill köpa en bil med ett amorteringsfritt lån? Det tror jag inte är möjligt.

  • Lars Andersson skriver:

   Varför skulle man vilja göra så? Bilen sjunger ju i värde som en sten sjunger i havet..

 10. Karl skriver:

  Jag vill köpa en bil för 55000kr men vill låna hela beloppet. Är ett privatlån ett alternativ då alltså?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Karl! Ja ett privatlån är ett alternativ då. Du hittar en topplista över privatlån längst upp på sidan. Listan sorteras efter vilket alternativ som är mest populärt hos våra besökare just nu.

 11. Samuel skriver:

  Hejsan jag har funderat på detta ett tag, hade tänkt köpa en bil utav min kollega som jag jobbar med. men har ej dom pengar som han vill ha den för. 130,000 kr men då kunde Audi finansierar mig med att dom köper bilen utav min kollega. och jag köper bilen utav dom genom att lägga in handpenning på 26,000kr och få 3.50 % i ränta personal ränta. och betalar ca 1800kr i månad. men det jag undrar kan jag ta ett lån från banken på ca 60,000kr betala av mina små lån jag har och även lägga in 26,000kr i handpenning. efter som jag har ej 26.000kr sparande. det jag undrar är kan jag få avslag från Audi bil handlaren om jag tar lånet från banken? men då har jag två lån att betala. men det blir ändå billigare för mig tanke på alla små lånen jag har. Men det största jag undrar om jag kan få avslag från audi

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Samuel,

   Det kan bara dom svara på tyvärr. Det kan ju som du själv misstänker påverka din möjlighet att få lån av dom om dom tycker att du inte får plats med båda lånen i din budget. Men om du fått ett ok på ett billån hos dom så borde dom ha sett dina små lån redan och får du längre kostnad på att samla dessa så borde det inte vara några blev kan man tycka. Snarare tvärtom.

 12. Elina skriver:

  Jag vill låna bara 20.000kr till en begagnad bil. Vilken ska jag då välja?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Elina! Vi känner inte till ett enda billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet där man kan låna så lite som 20.000kr. Därför återstår ett privatlån. Du ser vilka privatlån besökare innan dig valt att låna till bil med just den här veckan här ovan i topplistan.

 13. Ali skriver:

  Hej hur kan man låna till bil utan att behöva några pengar själv från början?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Ali! Då är det ett privatlån som gäller där du inte behöver ha några 20 procent i kontantinsats utan där du kan låna pengar till hela bilen i istället. Lycka till! Mvh Patrik på Kontantinsats.se

 14. Per skriver:

  Jag äger en bil som kostar ca 50.000kr om man ska tro priserna på blocket. Och jag tänkte köpa en bil för 100.000kr. Alltså måste jag låna till ca 50.000kr. Vad är det bästa lånet för mig?

  • Kontantinsats skriver:

   Vi kan inte ge såna ekonomiska råd pga lagstiftningen. Vad som är bäst är så klart väldigt svårt att svara på. Men eftersom du har en kontantinsats som täcker minst 20 procent av bilens inköpspris så kan du ju välja mellan billån med bilen som säkerhet och billån utan kontantinsats. Dom flesta letar ju efter lägst ränta så jämför och se vilka som ger dig bäst erbjudande.

 15. Marcus skriver:

  Om jag ska köpa en bil och vill låna på lägenheten kan jag ta ett privatlån då?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Marcus! Jag förstår inte riktigt frågan? Om du får igenom att låna pengar till en bil genom att låna på lägenheten så behöver du inte ta ett privatlån?

   Mvh Kontantinsats

 16. Arne skriver:

  Kan jag låna pengar till 100 procent av bilen?

 17. Josefine skriver:

  Hej, jag håller på att tittar på lite olika låneförmedlare för att ta ett lån till bil men det är så svårt att veta vilka banker man jämför? Varför listar dom inte bankerna mycket tydligare för? Faller inte hela ideen med att jämföra banker om man inte vet vilka man jämför?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Josefine! Ja tyvärr har dom avtal som gör att dom inte lämnar ut alla banker dom jämför. Varför vet vi inte exakt men vi antar att det har att göra med att dom inte har så unika tjänster utan lätt kan kopieras så andra kan få exakt samma ränta genom andra samarbetspartners bankerna har. Vi försöker reda ut alla banker som jämförelsetjänsterna har och har fler guider om det som du gärna får kolla in.

 18. Oskar skriver:

  Hej jag har en liten snabb fråga jag hoppas kunna få svar på här. Jag vill köpa en bil för 20.000kr men det verkar inte gå att ta ett billån där man lämnar bilen som säkerhet då?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Oskar, Vad vi vet så finns det inga billån med bilen som säkerhet för mindre än 50.000kr.

 19. Alex skriver:

  Jag jämförde billån med bilen som säkerhet och privatlån för att se vilket lån som blev billigast och för mig är det privatlånet! Hur kan det bli så?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Alex, Med ränteläget vi har nu så har vi sett att det blivit så oftare än tidigare. Vår gissning är att det är större konkurrens på privatlån som gjort att det blivit så allt oftare.

 20. Marcus skriver:

  Perfekt guide! Tack!

 21. Björn skriver:

  Jag fick låna 200.000kr via Lendo och är mycket nöjd hittills.

 22. Sune skriver:

  Vad är bäst om man vill köpa en bil på avbetalning för runt 40.000kr? Privatlån eller inte?

 23. Klara skriver:

  Jag köpte bil genom att ansökan om lån hos Lendo och jag tyckte det var väldigt smidigt och bra. Är mycket nöjd.

 24. Pär skriver:

  Vill bara säga att det inte alltid är billigare att ta ett billån med bilen som säkerhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.