Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Billån utan kontantinsats – Jämför här!

Billån utan kontantinsats 2018? Finns det? Går det att låna 100% till en bil? Ja det finns billån utan kontantinsats och du hittar en topplista över dom mest populära billånen hos våra besökare just den här veckan här ovanför. Listan sätts efter vilka lån som oftast beviljats till våra besökare just den här veckan. Vi har alltid som ambition att du ska hitta exakt det du säker. Det göra det till det populäraste alternativet just precis nu. Men det är långt ifrån det vi gör för att hjälpa dig hitta det bästa billånet för just dig. Du kan läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga billån och även ta en titt på vår egen recension av alla lån. Utöver det har vi även en mängd andra produkter som vi hoppas ska hjälpa dig i letandet.

Billån utan kontantinsatsBillån utan kontantinsats – Topplistan

Enkla topplistan som du hittar här ovanför visar dom 3 populäraste billånen utan kontantinsats hos våra besökare just den här veckan. Varken mer eller mindre. Sedan länkar vi in där du kan läsa mer om just billån utan kontantinsats. Vill du se våran STORA topplista över billån utan kontantinsats så får du scrolla ner för att se omdöme, betyg, recensioner och mycket mer. Det är exakt samma topplista men där den enkla ger en så bra överblick som möjligt. Medan den stora är en mer djupgående lista där vi tar med så mycket som möjligt om lånen. Allt för att du ska veta så mycket som möjligt om dina alternativ till lån till bil utan insats innan du lämnar den här sidan.

Det finns två olika typer av billån

Här för söker vi förklara det så enkelt som möjligt så alla ska förstå vad vi menar. Det finns två olika typer av lån till bil och du kan se vilket som är utan insats här.

  • Billån utan kontantinsats = privatlån (även kallat blancolån).
  • Billån med kontantinsats = billån med bilen som säkerhet och 20% insats

Låna till bil med eller utan insats

Här kallar vi ett billån med bilen som säkerhet för ett ”vanligt” billån och ett billån utan säkerhet för privatlån. Så vad är det då för skillnad på ett privatlån till bil och ett ”vanligt” billån? Vid ett ”vanligt” billån måste du alltså ha MINST 20 procent i kontantinsats enligt lag i Sverige. Så kostar en bil 100.000kr så måste du alltså ha minst 20.000kr i kontantinsats. Vid ett privatlån får du låna till vad du vill utan någon kontantinsats. Du får alltså låna 100%. Vid ett ”vanligt” billån får du sällan köpa en bil under ett visst årtal. Tex så kan det vara så att du inte får du köpa en bil som är äldre än 10år. Vid ett privatlån får du köpa vilken årsmodell du vill. Vid ett ”vanligt” billån måste du ofta köpa bilen hos en bilhandlare.

Titta alltid vilka banker som låneförmedlare jämför

Eftersom vi förutsätter att du ska ta ett billån utan kontantinsats i den här guiden så är det alltså ett privatlån (även kallat blancolån) till bil som gäller för dig. Och som du kan se på tipset här ovanför så är låneförmedlare allra populärast hos våra besökare när dom ska ta ett privatlån. Och vårt tips är att alltid titta exakt vilka banker som låneförmedlaren du väljer har. Vi har guider på vilka banker alla låneförmedlare vi listar har. Exempel på en sådan guide är Vilka banker har Lendo. Se fler på bästa låneförmedlare.

Se alltid till att kunna betala tillbaka

Om du ska låna till en bil bör du se till så du har en plan för hur du ska kunna betala tillbaka pengarna snabbare än bilen sjunker i värde. För annars kan det vara så att du sitter med mer lån är vad bilen är värd. Och det är inte så kul. Och se även till så du verkligen kan betala tillbaka så du inte hamnar i en situation. Där du måste sälja bilen för att du inte kan betala tillbaka pengarna annars. Och så visar det sig att du knappt får några pengar för det och så har du lån du inte kan betala och ingen bil.

Billån ingen kontantinsats

Billån ingen kontantinsats? Finns det något billån där man inte behöver någon kontantinsats alls utan kan låna pengar till hela beloppet? Ja det finns billån utan kontantinsats i form av ett privatlån som ofta marknadsförs som ett alternativ att låna till bil utan att behöva någon kontantinsats. Men det är inte ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och det måste man tänka på. Ett lån där du lämnar någon i säkerhet för lånet blir oftast billigare. Men inte alltid.

Vi försöker hitta det bästa billånet tillsammans

Genom våra bäst i test av lån så hoppas vi hitta dom bästa lånen i olika kategorier av lån och i fallet billån så samlar vi all info från alla våra sidor om lån till bil. Det är bland annat det vi sammanställer i våra listor sedan. Du kan läsa exakt hur listorna kommer till i länken ovanför topp 5 här ovan. Bra billån utan kontantinsats är en underguide till Billån utan kontantinsats.

Så har vi lagt upp guiderna om billån

Här förklarar vi hur vi tillsammans med våra besökare utser det bästa lånet för lån till bil där man inte har något insats. Här skulle vi bli väldigt glada om du ville ta dig tid att lämna betyg och omdöme på guiden som du precis tagit del av. Läs mer om Bra billån utan kontantinsats är en meny över vilka guider vi skrivit som är relatera till just billån utan kontantinsats. Och som vi verkligen tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till bil och då framförallt om du vill låna pengar med ett privatlån / blancolån till bil.

Men kan man låna 100% alltså?

Billån utan kontantinsats? Är det möjligt idag? Ja det är möjligt att ta ett billån utan kontantinsats. Det vill säga där du lånar pengar till hela beloppet och inte bara 80 procent som du får göra vid ett vanligt billån. För det är just det, ofta kallar man billån med bilen som säkerhet för billån och sedan ett billån utan kontantinsats för privatlån. För med ett billån för du bara låna till bilen och med ett privatlån för du låna pengar till vad du vill.

Vi har ett exempel

Till exempel en bil. Oftast blir det billigare att ta ett lån med någon i säkerhet för lånet. Till exempel en bil. Men lång ifrån alltid. Du bör därför alltid jämföra lån utan du ska låna pengar. Alltid. Det finns väldigt mycket pengar att spara och som är roligare att lägga på något annat än att betala i ränta och avgifter för att du har lånat pengar till en bil.

Om du ändå undrar något

Är det något du undrar om i guiden Läs hur du kan ta billån utan kontantinsats eller som är relaterat till ämnen så kan du vara med och diskutera det här nedanför. Lämna omdöme och betyg på guiden Läs hur du kan ta billån utan kontantinsats här nedanför. Betyg i form att stjärnor och omdöme i form av kommentar. Här samlar vi tips på andra guider vi skrivit i ämnet Läs hur du kan ta billån utan kontantinsats och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till bil. Vi hoppas du hittar minst en sida som di vill läsa vidare i.

Vi har en stor sida om lån till bil

Det är den största guider vi har om att låna till en bil och en sida vi tycker du måste läsa innan du väljer att låna pengar och ett bäst i test vi verkligen är stolta över. Billån ingen kontantinsats är en sida där vi skriver om hur du kan låna pengar till en bil helt utan insats. För det är möjligt och vill du veta hur det går till så kan du läsa igenom den här sidan för att ta reda på hur.


Kan man få billån med betalningsanmärkning?

Svar: Ja det kan du absolut få men det beror helt på din situation. Precis som med alla lån alltså. Lån är högst individuella så det är svårt att ge generella svar. Det finns banker som inte godkänner betalningsanmärkning överhuvudtaget. Och det finns banker som är beredda att ta sig en titt på just din situation trots betalningsanmärkning. Men har du betalningsanmärkningar så är det i alla fall större chans att du får låna pengar om du väljer att ansöka om ett mindre belopp än ett större.

Vad är leasing?

Svar: Det innebär att man hyr bilen så man äger inte bilen och tar alltså inget lån för att låna pengar till den. Det kan vara ett avtal där du helt enkelt hyr bilen under exempelvis 3år för en fast månadskostnad. Om du planerar att ta en leasing så bör du läsa på ordentligt. Om det först för det kan bli dyrare än vad du tänkt dig om du inte vet vad du gör.

Är lån utan säkerhet till bil osäkert på något sätt?

Svar: Nej men jag förstår att det kan uppfattas så. Men det betyder att du inte lämnar något i säkerhet för att du betalar tillbaka pengarna. Om du till exempel låna till ett fritidshus med ett privatlån så är det alltså ett just ett lån utan säkerhet. Men lämnar du bostaden som säkerhet så är det ett bolån med säkerhet.

Kan man använda en låneförmedlare för att jämföra?

Svar: Ja det är perfekt att jämföra lån till bil med en låneförmedlare. Så titta in topplistan för att se vilja som är just låneförmedlare så du kan hitta den som är populäraste just nu.

Kan man ta ett banklån till en bil?

Svar: Vi har valt att kalla alla lån från en bank för banklån och där är det framförallt privatlån till bil. Eller billån med bilen som säkerhet som gäller om du vill finansiera en bil med hjälp av en bank. Läs på vad som gäller för dessa två alternativ och se om något passa dig bättre än det andra.

Hur hittar man det bästa billånet?

Svar: Att försöka hitta det bästa billånet ser vi som vårt stora uppdrag och det gör vi genom några olika punkter. Vi har skapat topplistor över både billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan kontantinsats. Sedan har vi lagt till omdöme till alla lån, banker, låneförmedlare och jämförelsetjänster. För att sedan säga vad vi tycker med våra egna recentsioner.