1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Billån utan kontantinsats – Bästa 2019!

Billån utan kontantinsats? Finns det? Ja det finns billån utan kontantinsats och du hittar en topplista över dom mest populära billånen hos våra besökare just den här veckan här ovanför. Listan sätts efter vilka lån som oftast beviljats till våra besökare just den här veckan. Vi har alltid som ambition att du ska hitta exakt det du säker. Det göra det till det populäraste alternativet just precis nu. Men det är långt ifrån det vi gör för att hjälpa dig hitta det bästa billånet för just dig. Du kan läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga billån och även ta en titt på vår egen recension av alla lån. Utöver det har vi även en mängd andra produkter som vi hoppas ska hjälpa dig i letandet.


Innehåll i Billån utan kontantinsats


Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats – Populäraste

Enkla topplistan som du hittar här ovanför visar dom 3 populäraste billånen utan kontantinsats hos våra besökare just den här veckan. Varken mer eller mindre. Sedan länkar vi in där du kan läsa mer om just billån utan kontantinsats. Vill du se våran STORA topplista över billån utan kontantinsats så får du scrolla ner för att se omdöme, betyg, recensioner och mycket mer. Det är exakt samma topplista men där den enkla ger en så bra överblick som möjligt. Medan den stora är en mer djupgående lista där vi tar med så mycket som möjligt om lånen. Allt för att du ska veta så mycket som möjligt om dina alternativ till lån till bil utan insats innan du lämnar den här sidan.

Lån till bil utan kontantinsats

Lån till bil utan kontantinsats finns men då är det inte ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Utan helt enkelt ett privatlån till bil. Även kallat blancolån av vissa banker och långivare. Skillnaden är att du inte lämnar något i säkerhet för ett privatlån. Samt att du alltså inte behöver ha någon kontantinsats när du ska köpa en bil för pengarna du lånat. Vid ett ”vanligt” billån är det nämligen minst 20 procent i kontantinsats oavsett bank du väljer. Det vill säga – köper du en bil för 100.000kr behöver du ha minst 20.000kr av dessa. Som du ska lämna bilen som säkerhet för lånet. Har du inte det och ändå vill köpa en bil är det privatlån som gäller. Här ovan ser du veckans topplista över just såna lån. Det är alltså en lista som visar vart våra besökare valt att låna pengar till bil flest gånger just den här veckan. Och det efter ha besökt någon av våra guider om just billån utan kontantinsats.

Lån till bil utan kontantinsats Kanske är det en Tesla du vill köpa utan kontantinsats?

Det finns två olika typer av billån

Här för söker vi förklara det så enkelt som möjligt så alla ska förstå vad vi menar. Det finns två olika typer av lån till bil och du kan se vilket som är utan insats här.

  • Billån utan kontantinsats = privatlån (även kallat blancolån).
  • Billån med kontantinsats = billån med bilen som säkerhet och 20% insats

Låna till bil med eller utan insats

Här kallar vi ett billån med bilen som säkerhet för ett ”vanligt” billån. Och ett billån utan säkerhet för privatlån. Så vad är det då för skillnad på ett privatlån till bil och ett ”vanligt” billån? Vid ett ”vanligt” billån måste du alltså ha MINST 20 procent i kontantinsats enligt lag i Sverige. Så kostar en bil 100.000kr så måste du alltså ha minst 20.000kr i kontantinsats. Vid ett privatlån får du låna till vad du vill utan någon kontantinsats. Du får alltså låna 100%. Vid ett ”vanligt” billån får du sällan köpa en bil under ett visst årtal. Tex så kan det vara så att du inte får du köpa en bil som är äldre än 10år. Vid ett privatlån får du köpa vilken årsmodell du vill. Vid ett ”vanligt” billån måste du ofta köpa bilen hos en bilhandlare.

Titta alltid vilka banker som låneförmedlare jämför

Eftersom vi förutsätter att du ska ta ett billån utan kontantinsats i den här guiden. Så är det alltså ett privatlån (även kallat blancolån) till bil som gäller för dig. Och som du kan se på tipset här ovanför så är låneförmedlare allra populärast. Alltså hos våra besökare när dom ska ta ett privatlån. Och vårt tips är att alltid titta exakt vilka banker som låneförmedlaren du väljer har. Vi har guider på vilka banker alla låneförmedlare vi listar har. Exempel på en sådan guide är Vilka banker har Lendo. Se fler på bästa låneförmedlare.

Se alltid till att kunna betala tillbaka

Om du ska låna till en bil bör du se till så du har en plan för hur du ska kunna betala tillbaka pengarna snabbare än bilen sjunker i värde. För annars kan det vara så att du sitter med mer lån är vad bilen är värd. Och det är inte så kul. Och se även till så du verkligen kan betala tillbaka så du inte hamnar i en situation. Där du måste sälja bilen för att du inte kan betala tillbaka pengarna annars. Och så visar det sig att du knappt får några pengar för det och så har du lån du inte kan betala och ingen bil.

Billån ingen kontantinsats

Billån ingen kontantinsats? Finns det något billån där man inte behöver någon kontantinsats alls utan kan låna pengar till hela beloppet? Ja det finns billån utan kontantinsats i form av ett privatlån som ofta marknadsförs som ett alternativ att låna till bil utan att behöva någon kontantinsats. Men det är inte ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och det måste man tänka på. Ett lån där du lämnar någon i säkerhet för lånet blir oftast billigare. Men inte alltid.

Vi försöker hitta det bästa billånet tillsammans

Genom våra bäst i test av lån så hoppas vi hitta dom bästa lånen i olika kategorier av lån och i fallet billån så samlar vi all info från alla våra sidor om lån till bil. Det är bland annat det vi sammanställer i våra listor sedan. Du kan läsa exakt hur listorna kommer till i länken ovanför topp 5 här ovan. Bra billån utan kontantinsats är en underguide till Billån utan kontantinsats.

Så har vi lagt upp guiderna om billån

Här förklarar vi hur vi tillsammans med våra besökare utser det bästa lånet för lån till bil där man inte har något insats. Här skulle vi bli väldigt glada om du ville ta dig tid att lämna betyg och omdöme på guiden som du precis tagit del av. Läs mer om Bra billån utan kontantinsats är en meny över vilka guider vi skrivit som är relatera till just billån utan kontantinsats. Och som vi verkligen tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till bil och då framförallt om du vill låna pengar med ett privatlån / blancolån till bil.

Men kan man låna 100% alltså?

Billån utan kontantinsats? Är det möjligt idag? Ja det är möjligt att ta ett billån utan kontantinsats. Det vill säga där du lånar pengar till hela beloppet och inte bara 80 procent som du får göra vid ett vanligt billån. För det är just det, ofta kallar man billån med bilen som säkerhet för billån och sedan ett billån utan kontantinsats för privatlån. För med ett billån för du bara låna till bilen och med ett privatlån för du låna pengar till vad du vill.

Vi har ett exempel

Till exempel en bil. Oftast blir det billigare att ta ett lån med någon i säkerhet för lånet. Till exempel en bil. Men lång ifrån alltid. Du bör därför alltid jämföra lån utan du ska låna pengar. Alltid. Det finns väldigt mycket pengar att spara och som är roligare att lägga på något annat än att betala i ränta och avgifter för att du har lånat pengar till en bil.

Om du ändå undrar något

Är det något du undrar om i guiden Läs hur du kan ta billån utan kontantinsats eller som är relaterat till ämnen så kan du vara med och diskutera det här nedanför. Lämna omdöme och betyg på guiden Läs hur du kan ta billån utan kontantinsats här nedanför. Betyg i form att stjärnor och omdöme i form av kommentar. Här samlar vi tips på andra guider vi skrivit i ämnet Läs hur du kan ta billån utan kontantinsats och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till bil. Vi hoppas du hittar minst en sida som di vill läsa vidare i.

Vi har en stor sida om lån till bil

Det är den största guider vi har om att låna till en bil och en sida vi tycker du måste läsa innan du väljer att låna pengar och ett bäst i test vi verkligen är stolta över. Billån ingen kontantinsats är en sida där vi skriver om hur du kan låna pengar till en bil helt utan insats. För det är möjligt och vill du veta hur det går till så kan du läsa igenom den här sidan för att ta reda på hur.

Se var flest har valt att låna pengar denna vecka

Där kan du alltså se vart flest besökare valt att låna pengar till bil just den här veckan. Topplistan nollställs varje måndag klockan 00.01 men alla behåller sina positioner. Men då utan röster. Så den som får det första lånet kommer alltså på första plats oavsett vilken position den har. Det gör att listan ändras sig oftare i början av veckan i jämförelse av slutet av veckan.

Prata Bästa billån utan kontantinsats med oss

Om du vill prata Bästa billån utan kontantinsats med oss eller andra besökare så kan du göra det längst ned på denna sida. Så vi kan prata om detta innan vi väljer att låna helt enkelt. Säg vad du tycker om guiden genom att lämna omdöme och betyg. Du kan ge ett omdöme med dina egna ord och det gör du i kommentarsfältet. Det här är en lista över andra sidor vi skrivit om. Vi listor dom rakt upp och ned utan sammanfattning. Vill du ha en sammanfattning får du titta här ovanför.

Billån utan kontantinsats Swedbank

Vi har en sida om Swedbank

Om du vill se vad vi skrivit om Swedbank tidigare så kan du titta in Swedbank. Det är där vi samlar allt vi kommer över om dom. Så du kan se dom senaste uppdateringarna bland annat. Funderar du på att låna pengar av Swedbank så tycker vi du bör titta in där först.

Allt om billån utan kontantinsats

Besök alltid guiden Billån utan kontantinsats för att hitta allt vi har i ämnet. Alltså om lån till bil där du inte behöver någon insats utan kan låna hela 100%. Så titta in där om det är det du söker. För där försöker vi nämligen hitta det lånet som är bäst när man vill låna mer än 80% och där man inte vill uppfylla kraven man har när man ska lämna bilen som säkerhet.

Lendo har ett billån utan kontantinsats i form av ett privatlån

Eller rättare sagt så jämför Lendo lån åt dig och det är privatlån dem jämför. Privatlån som du kan använda för att köpa en bil. Du kan läsa mer under Lendo billån. Lendos ränta sätts individuellt. Alltså räntan bestämt utifrån vilka förutsättningar du har att låna pengar. Långivaren eller banken gör en riskanalys och bestämmer räntan utifrån den. Så för att då reda på vad du får för ränta så måste du skicka in en låneansökan. Det tar inte många minuter och du får väldigt snabbt svar. Du klickar bara på mer info i topplistan och sedan kommer du direkt in där du kan läsa mer. Advisa

Ställ en fråga och diskutera Billån utan kontantinsats via Advisa

Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare för att verkligen ha innehåll som ger mervärde så därför kan du bland annat kommentera, diskutera och ställa frågor om alla guiderna. Så även för guiden Billån utan kontantinsats via Advisa som du precis har tagit del av. Vill du ställa en fråga eller diskutera något av innehållet så kan du göra det med oss på redaktionen och med andra besökare här nedanför i kommentarsfältet.

Hitta bästa billånet utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är största guiden vi har i ämnet

Billån utan kontantinsats är ett blancolån där du kan låna 100% vad bilen kostar och du kan köpa den av både privatperson och bilhandlare. Du behöver inte titta på årsmodell eller så heller. Lämnar du däremot bilen som säkerhet måste du ha minst 20% själv. Eller genom att du har en bil som du lämnar som inbyte till bilhandlaren.

Billån utan kontantinsats är ett privatlån

Vad bankerna kallar sina lån kan ibland vara väldigt förvirrande. Billån med bilen som säkerhet för lånet kallas oftast för billån men även privatlån till bil. Vilket är ett billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det av dessa två olika typer av billån som är utan kontantinsats är privatlån till bil. Det är det du hittar i topplistan här ovan som visar dom 10 populäraste lånen via Kontantinsats.se just precis den här veckan.

Köpa bil utan kontantinsats

20 procent i insats eller 0 procent

Väljer du däremot att inte lämna bilen som säkerhet för lånet så behöver du ingen kontantinsats alls utan kan låna 100% av det du köper bilen för. Men långivare och banker kallar sina privatlån ett billån utan kontantinsats i reklam. För där behöver du sällan uppge ens vad du ska köpa för pengarna. Då långivaren inte tar någon säkerhet för lånet. Ett så kallat lån utan säkerhet.

Jämför privatlån i största sidan om lån utan säkerhet till bil

Om du vill köpa en bil utan att du har någon insats så är det alltså privatlån som du ska använda dig av och du kan titta in guiden Privatlån för att läsa mer om den typen av lån och jämföra dom. Där kan du bland annat läsa mer om hur du enklast kan jämföra lån med minst antal ansökningar och minst antal UC på dig. Alltså minst antal kreditupplysningar.

Låna inte innan du hittar det bästa billånet

Vi tjatar hela tiden om att man ska jämföra lån och så är det självklart även med lån till bil. Därför tycker vi att du ska läsa Bästa billån. Där skriver vi nämligen hur vi försöker ta fram det bästa billånet med omdöme, betyg och recensioner. Och med hur ofta våra över 500.000 besökare har valt att låna till bil.

Jämför och hitta bästa låneförmedlare

Titta in Bästa låneförmedlare för att läsa om hur vi försöker ta fram den bästa låneförmedlaren varje vecka. För det är nämligen så att vi på redaktionen samlas flera gånger under veckan för att sammanställa data och skapa en topplista över just förmedlare av lån precis som alla andra lån vi kategoriserar i menyn. Som vi tror våra besökare kommer ha användning av när dom själva jämföra lån och försöker hitta den bästa ränta för just dom och deras egna förutsättningar att få låna pengar.

Sammanfattning av Köpa bil utan kontantinsats

Vill du läsa mer om Köpa bil utan kontantinsats så kan du titta på den här snabbmenyn där vi samlat länkar till andra guider om just billån utan kontantinsats och guider som är relaterade till det. Listan är baserad på vad du har för intressen utifrån vår algoritm. Om vi har rätt eller fel kan du ge betyg på längre ned i den här guiden.


Kan man få billån med betalningsanmärkning?

Svar: Ja det kan du absolut få men det beror helt på din situation. Precis som med alla lån alltså. Lån är högst individuella så det är svårt att ge generella svar. Det finns banker som inte godkänner betalningsanmärkning överhuvudtaget. Och det finns banker som är beredda att ta sig en titt på just din situation trots betalningsanmärkning. Men har du betalningsanmärkningar så är det i alla fall större chans att du får låna pengar om du väljer att ansöka om ett mindre belopp än ett större.

Vad är leasing?

Svar: Det innebär att man hyr bilen så man äger inte bilen och tar alltså inget lån för att låna pengar till den. Det kan vara ett avtal där du helt enkelt hyr bilen under exempelvis 3år för en fast månadskostnad. Om du planerar att ta en leasing så bör du läsa på ordentligt. Om det först för det kan bli dyrare än vad du tänkt dig om du inte vet vad du gör.

Är lån utan säkerhet till bil osäkert på något sätt?

Svar: Nej men jag förstår att det kan uppfattas så. Men det betyder att du inte lämnar något i säkerhet för att du betalar tillbaka pengarna. Om du till exempel låna till ett fritidshus med ett privatlån så är det alltså ett just ett lån utan säkerhet. Men lämnar du bostaden som säkerhet så är det ett bolån med säkerhet.

Kan man använda en låneförmedlare för att jämföra?

Svar: Ja det är perfekt att jämföra lån till bil med en låneförmedlare. Så titta in topplistan för att se vilja som är just låneförmedlare så du kan hitta den som är populäraste just nu.

Kan man ta ett banklån till en bil?

Svar: Vi har valt att kalla alla lån från en bank för banklån och där är det framförallt privatlån till bil. Eller billån med bilen som säkerhet som gäller om du vill finansiera en bil med hjälp av en bank. Läs på vad som gäller för dessa två alternativ och se om något passa dig bättre än det andra.

Hur hittar man det bästa billånet?

Svar: Att försöka hitta det bästa billånet ser vi som vårt stora uppdrag och det gör vi genom några olika punkter. Vi har skapat topplistor över både billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan kontantinsats. Sedan har vi lagt till omdöme till alla lån, banker, låneförmedlare och jämförelsetjänster. För att sedan säga vad vi tycker med våra egna recensioner.

Finns det billån utan kontantinsats?

Svar: Under billån utan kontantinsats har vi skrivit lite mer om billån utan kontantinsats. Sen har vi även billån i menyn men där behöver du en kontantinsats hos samtliga alternativ som vi listar.

Vad finns det för olika finansiering av bil?

Svar: Du kan låna pengar till en bil och sedan kan du leasa en bil. Att leasa en bil är en längre hyra av bilen helt enkelt. Där du betalar en månadavgift i x-antal år och sedan lämnar du tillbaka bilen. Där måste du verkligen veta vad du gör då det kan bli kostsamt om du kör mer mil än avtalat eller om du repar bilen med mera. Och sedan kan du som sagt lån till bilen och då tar du antingen ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet eller så tar du ett lån utan säkerhet där du inte lämnar bilen som säkerhet. Ett sådant lån kallas oftast för privatlån eller blancolån.

Finns det billån med bilen som säkerhet utan kontantinsats?

Svar: Nej det finns det inte men däremot väljer många att ta ett privatlån till insatsen också och på så sätt låna 100%. Men det finns ingen bank som lånar ut pengar till en bil med 100% av bilen som säkerhet. Dom får inte göra det nämligen.

Hur tar ni fram dom populäraste lånen?

Svar: Vi gör det på lite olika sätt beroende på vilken lista det är men grunden är oftast att vi sorterar efter en manuellt sammansatt lista där vi slår ihop data om hur ofta våra besökare väljer att låna pengar från just den långivaren eller banker via våran sajt och hur bra omdömen och betyg lånen har. Sedan lägger vi även till våra egna recensioner.

Kan man ta lån utan BankID?

Svar: Ja absolut. Det finns många lån man kan ta utan UC. Vi förstår att det ibland inte kan kännas så online på nätet där många långivare föredrar just BankID eftersom det är så snabbt och smidigt och snabbar på ansökningen rejält. Men det finns fortfarande folk som inte har det och vill skriva på papperna för hand istället till exempel. Du kan titta in Låna pengar utan BankID till exempel.

Är det någon låneförmedlare som inte tar UC?

Svar: Vi vet ingen låneförmedlare som inte tar UC. Om du vet det får du väldigt gärna kommentera det nedan så vi kan föra in det i våran data.