Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2018-01-23 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

AXO Finans – Bäst i test?

AXO Finans är precis som Freedom Finance, Advisa och Lendo en låneförmedlare. AXO Finans samlar banker och långivare som sedan får ”tävla” om att ge bäst erbjudande för dig för din ansökan. Du behöver bara skicka en ansökan för att få erbjudande från flera banker och långivare alltså. Vi kommer inom kort lägga upp vilka banker och långivare AXO Finans samarbetar med.

AXO Finans


Innehåll i guiden om AXO Finans

Det här är en snabbmeny över guiden om låneförmedlare AXO Finans. Här kan du klicka på den rubriken som du tror svarar på dina eventuella frågor eller som intresserar dig av andra skäl. Målet är att du ska kunna läsa exakt det du söker och inget annat.


Vanliga frågor om AXO Finans

Här samlar vi vanliga frågor om låneförmedlare AXO Finans. Vill du ställa en fråga så kan du göra det i kommentarsfältet eller maila oss så kanske vi lägger in den här. Alla frågor som ställs fler än 5 gånger brukar vi vanligtvis ta in här.

 • Är AXO Finans gratis?
 • Hur mycket får jag låna?
 • Är AXO Finans en låneförmedlare?

Är AXO Finans gratis?

Svar: I skrivande stund så är AXO Finans och skulle det ändra sig så försöker vi uppdatera det så snabbt vi kan. Vi gissar att det är det som gjort så många låneförmedlare populära eftersom man kan skicka in en ansökan bara för att få svar på om man får låna pengar och sedan även få svar på en av dom vanligaste frågorna som vi får in och det är Hur mycket får jag låna.

Hur mycket får jag låna?

Svar: För att få svar på den frågan så måste du skicka in en ansökan. Och tänk på att om du inte får låna pengar hos en bank så behöver inte det betyda att du inte får det hos en annan. Och summan du får låna kan också variera kraftigt. Sedan beror det självklart även på om det är ett privatlån eller bolån du ska ha.
Och om du lämnar något i säkerhet för lånet eller bara vill låna pengar utan att lämna något i säkerhet. Till exempel så kanske du får låna 20.000kr om du lämnar in en dyr klocka som pant på en pantbank men du kanske inte får låna pengar med ett privatlån. Men man brukar säga att man inte får låna mer än 90% av sin årsinkomst vad gäller privatlån. Det stämmer inte alltid men då vi vet att samma tumregel står på flera olika platser på nätet så måste det ligga en viss sanning i det. Lendo är till exempel en av dom som skriver det och dom jobbar med enbart med privatlån och med över 20 bank så dom om någon borde veta vad dom flesta går efter.

Är AXO Finans en låneförmedlare?

Svar: Ja exakt, dom är en låneförmedlare som skickar din ansökan till olika banker dom har avtal med och ser vilka som erbjuder dig den bästa räntan helt enkelt.


Fördjupning av AXO Finans

Det här kapitlet är för dig som vill ha en fördjupning av låneförmedlare AXO Finans. Vi råder alla våra besökare som ska låna pengar via AXO Finans att läsa hela den här guiden.

 • Om AXO Finans
 • Axo Finans banker – Vilka banker har Axo Finans
 • Grudkrav för att få låna pengar via Axo Finans
 • Tips om AXO Finans

Om AXO Finans

AXO Finans har funnits i Sverige sedan 2009 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Axo Finans banker – Vilka banker har Axo Finans

AXO Finans är en låneförmedlare som samarbete med en rad olika banker för att du ska få den bästa räntan för just dig Här nedan har vi sammanställt en lista över alla banker som AXO Finans jämför åt dig med bara en UC.

 • 1. Marginalen Bank
 • 2. Santander bank
 • 3. Bank Norwegian
 • 4. Collector Bank
 • 5. Nordax bank
 • 6. Sevenday Finans
 • 7. Spring Finance
 • 8. Bluestep

Källan till vilka banker banker Axo Finans har samarbete med är deras egna hemsida. Du går bara in under ”Frågor och svar – Privatlån” och sedan ner till ”Vilka banker samarbetar Axo Finans med?”.

Grudkrav för att få låna pengar via Axo Finans

Här har vi sammanställt en lista över vilka grundkrav som Axo Finans kräver för att du ska få låna pengar via Axo Finans. Bra att veta om den så du inte skicka in en ansökan i onödan.

 • Du måste ha minst 120.000.kr i årsinkomst
 • Du måste vara minst 18år
 • Du får inte ha något skuldsaldo
 • Inte ha något skuldsaldo hos kronofogden

Tips om AXO Finans

Ett tips att få lån via Axo Finans är att du ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar ökar chansen till få låna pengar och dessutom få lägre ränta.


Sammanfattning av AXO Finans

AXO Finans är en låneförmedlare där du enkelt jämför många banker med bara en enda ansökan och en enda UC. Det gör att du har större chans att få låna pengar och låna pengar till lägre ränta än om du skulle ansöka till varje bank själv och på så sätt dra på dig massor av UC (kreditupplysningar) vilket gör att du får svårare att låna pengar och svårare att få bra ränta. Viktigt när du använder en låneförmedlare är att du tar reda på vilka banker dom jämför. Vi har guider på vilka banker alla låneförmedlare har. I guiden AXO Finans går vi igenom allt vi kommer över om låneförmedlare AXO Finans. Vi har följt låneförmedlare varje dag sedan år 2010 när första versionen av Kontantinsat.se och har alltså lång erfarenhet av följa lånebranschen. Den här guiden är tänkt att fungera som en startsida för det vi löpande skriver om AXO Finans. Här kan du bland annat hitta omdöme och betyg av AXO Finans från våra besökare och en recension av oss på redaktionen. Du hittar även vilken plats AXO Finans kommer i vårt bäst i test där du bland annat kan se vilket lån som är populäras av våra besökare just den här veckan. Tillsammans med våra besökare vill vi bygga en platform där vi tillsammans kan diskutera lån och ekonomi.


Guider relaterade till låneförmedlare AXO Finans

AXO Finans är en låneförmedlare som vi skriver om flera gånger i veckan och det har blivit många guider genom åren. Här har vi samla dom som vi tror du är mest intresserad av att läsa. Det är även guiden som är relaterade till AXO Finans och deras verksamhet.

 • Låneförmedlare

Låneförmedlare

Guiden låneförmedlare är till för dig som funderar på att låna pengar via AXO Finans eller en annan låneförmedlare och vill kunna jämföra dom mot varandra. Tillsammans med våra besökare bygger vi en guide där vi kan smalas innan vi ska låna pengar med en låneförmedlare helt enkelt.


Läs mer om AXO Finans

Här försöker vi bygga en så lättöverskådlig meny som möjligt över våra guider om AXO Finans. Alla guider går inte nå direkt härifrån men vi har lagt till så många så du sedan kan klicka dig vidare till alla guider som vi skrivit om AXO Finans.


Diskutera och ställ frågor om låneförmedlare AXO Finans

Här nedanför i kommentarsfältet kan du vara med och diskutera och ställa frågor om låneförmedlare AXO Finans. Vårt mål är att bygga en levande sajt tillsammans med våra besökare. Vårt mål är att lägga makten i våra besökares händer och inte i händerna på rådgivare som tar betalt för det.


Lämna omdöme och betyg på guiden AXO Finans

Här nedan kan du säga vad du tycker om guiden AXO Finans. Vill du istället ge omdöme och betyg på Axo Finans så kan du göra det under Axo Finans omdöme.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » AXO Finans

Det här inlägget postades i AXO Finans, Låneförmedlare. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till AXO Finans – Bäst i test?

 1. Jonna skriver:

  Vilka banker jämför Axo Finans? Varför ska man välja dom framför Lendo, Advisa eller Freedom Finance?

 2. Sara skriver:

  Vilken av Lendo och AXO Finans ska man välja?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.