Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 45. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

AXO Finans – Jämför här!

AXO Finans är precis som Freedom Finance, Advisa och Lendo en låneförmedlare. AXO Finans samlar banker och långivare som sedan får ”tävla” om att ge bäst erbjudande för dig för din ansökan. Du behöver bara skicka en ansökan för att få erbjudande från flera banker och långivare alltså. Och det gör dom helt gratis. Det är möjligt genom att dom får betalat av bankerna och långivarna och inte dig som användare av jämförelsen. Och långivarna och bankerna ska inte höja sin ränta i jämförelse med om du gått in på något kontor direkt. Om det stämmer eller inte är det upp till dig att prova eller inte.

Jämför AXO Finans mot andra låneförmedlare

Innan du använder låneförmedlare AXO Finans så bör du jämföra dom mot andra låneförmedlare. Och då kan du använda dig av topplistan ovan och sedan ta dig till guiden låneförmedlare där vi skriver om alla vi listar på en och samma sida.

AXO Finans


Innehåll i guiden om låneförmedlare AXO Finans

 • Är AXO Finans gratis?
 • Hur mycket får jag låna?
 • Vilka banker har Axo Finans?

Grudkrav för att få låna pengar via Axo Finans

Här har vi sammanställt en lista över vilka grundkrav som Axo Finans kräver för att du ska få låna pengar via Axo Finans. Bra att veta om den så du inte skicka in en ansökan i onödan.

 • Du måste ha minst 120.000.kr i årsinkomst
 • Du måste vara minst 18år
 • Du får inte ha något skuldsaldo
 • Inte ha något skuldsaldo hos kronofogden

Om AXO Finans

AXO Finans har funnits i Sverige sedan 2009 och har sitt huvudkontor i Göteborg. Ett tips att få lån via Axo Finans är att du ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar ökar chansen till få låna pengar och dessutom få lägre ränta.

Så kan du hitta bästa låneförmedlare

Guiden låneförmedlare är till för dig som funderar på att låna pengar via AXO Finans eller en annan låneförmedlare och vill kunna jämföra dom mot varandra. Tillsammans med våra besökare bygger vi en guide där vi kan smalas innan vi ska låna pengar med en låneförmedlare helt enkelt.

AXO Finans är en låneförmedlare där du enkelt jämför många banker med bara en enda ansökan och en enda UC. Det gör att du har större chans att få låna pengar och låna pengar till lägre ränta än om du skulle ansöka till varje bank själv och på så sätt dra på dig massor av UC (kreditupplysningar) vilket gör att du får svårare att låna pengar och svårare att få bra ränta. Viktigt när du använder en låneförmedlare är att du tar reda på vilka banker dom jämför. Vi har guider på vilka banker alla låneförmedlare har. I guiden AXO Finans går vi igenom allt vi kommer över om låneförmedlare AXO Finans.


Är AXO Finans gratis?

Svar: I skrivande stund så är AXO Finans och skulle det ändra sig så försöker vi uppdatera det så snabbt vi kan. Vi gissar att det är det som gjort så många låneförmedlare populära eftersom man kan skicka in en ansökan bara för att få svar på om man får låna pengar och sedan även få svar på en av dom vanligaste frågorna som vi får in och det är Hur mycket får jag låna.

Hur mycket får jag låna?

Svar: För att få svar på den frågan så måste du skicka in en ansökan. Och tänk på att om du inte får låna pengar hos en bank så behöver inte det betyda att du inte får det hos en annan. Och summan du får låna kan också variera kraftigt. Sedan beror det självklart även på om det är ett privatlån eller bolån du ska ha.
Och om du lämnar något i säkerhet för lånet eller bara vill låna pengar utan att lämna något i säkerhet. Till exempel så kanske du får låna 20.000kr om du lämnar in en dyr klocka som pant på en pantbank men du kanske inte får låna pengar med ett privatlån. Men man brukar säga att man inte får låna mer än 90% av sin årsinkomst vad gäller privatlån. Det stämmer inte alltid men då vi vet att samma tumregel står på flera olika platser på nätet så måste det ligga en viss sanning i det. Lendo är till exempel en av dom som skriver det och dom jobbar med enbart med privatlån och med över 20 bank så dom om någon borde veta vad dom flesta går efter.

Vilka banker har Axo Finans?

Svar: AXO Finans är en låneförmedlare som samarbete med en rad olika banker för att du ska få den bästa räntan för just dig Här nedan har vi sammanställt en lista över alla banker som AXO Finans jämför åt dig med bara en UC.

 • 1. Marginalen Bank
 • 2. Santander bank
 • 3. Bank Norwegian
 • 4. Collector Bank
 • 5. Nordax bank
 • 6. Sevenday Finans
 • 7. Spring Finance
 • 8. Bluestep

Källan till vilka banker banker dom har samarbete med är deras egna hemsida. Du går bara in under ”Frågor och svar – Privatlån” och sedan ner till ”Vilka banker samarbetar Axo Finans med?”.


Sammanfattning av guiden om låneförmedlare AXO Finans

Här försöker vi bygga en så lättöverskådlig meny som möjligt över våra guider. Alla guider går inte nå direkt härifrån men vi har lagt till så många så du sedan kan klicka dig vidare till alla guider som vi skrivit om låneförmedlare AXO Finans. Det här är dom populäraste denna vecka så förhoppningsvis hittar du några som du vill läsa mer om.


2 reaktion på “AXO Finans – Jämför här!

 1. Jonna

  Vilka banker jämför Axo Finans? Varför ska man välja dom framför Lendo, Advisa eller Freedom Finance?

  1. Kontantinsats

   Hej Jonna, Vi har lagt till en länk till våran guide om vilka banker AXO Finans har nu.

Kommentarer inaktiverade.