TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

AXO Finans – Jämför mot andra låneförmedlare här!

AXO Finans är precis som Freedom Finance, Advisa och Lendo en låneförmedlare. AXO Finans samlar banker och långivare som sedan får ”tävla” om att ge bäst erbjudande för dig för din ansökan. Du behöver bara skicka en ansökan för att få erbjudande från flera banker och långivare alltså. Och det gör dom helt gratis. Det är möjligt genom att dom får betalat av bankerna och långivarna och inte dig som användare av jämförelsen. Och långivarna och bankerna ska inte höja sin ränta i jämförelse med om du gått in på något kontor direkt. Om det stämmer eller inte är det upp till dig att prova eller inte.

Innehåll i guiden om AXO Finans

 • Jämför AXO Finans mot andra låneförmedlare
 • Grudkrav för att få låna pengar via Axo Finans
 • Om AXO Finans
 • Så kan du hitta bästa låneförmedlare
 • Dom är en låneförmedlare
 • Vi rekommenderar hela guiden AXO Finans
 • Jämför privatlån gratis hos dom!
 • Låna 100% till en bil via dom
 • Se vilka banker dom jämför åt dig
 • Stora sidan om lån till bil utan insats
 • Billån utan kontantinsats via AXO Finans
 • Är AXO Finans gratis?
 • Hur mycket får jag låna?
 • Vilka banker har Axo Finans?

AXO Finans

Jämför AXO Finans mot andra låneförmedlare

Innan du använder låneförmedlare AXO Finans så bör du jämföra dom mot andra låneförmedlare. Och då kan du använda dig av topplistan ovan och sedan ta dig till guiden låneförmedlare där vi skriver om alla vi listar på en och samma sida.

Grudkrav för att få låna pengar via Axo Finans

Här har vi sammanställt en lista över vilka grundkrav som Axo Finans kräver för att du ska få låna pengar via Axo Finans. Bra att veta om den så du inte skicka in en ansökan i onödan.

 • Du måste ha minst 120.000.kr i årsinkomst
 • Du måste vara minst 18år
 • Du får inte ha något skuldsaldo
 • Inte ha något skuldsaldo hos kronofogden

Om AXO Finans

AXO Finans har funnits i Sverige sedan 2009 och har sitt huvudkontor i Göteborg. Ett tips att få lån via Axo Finans är att du ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar ökar chansen till få låna pengar och dessutom få lägre ränta.

Så kan du hitta bästa låneförmedlare

Guiden låneförmedlare är till för dig som funderar på att låna pengar via AXO Finans eller en annan låneförmedlare och vill kunna jämföra dom mot varandra. Tillsammans med våra besökare bygger vi en guide där vi kan smalas innan vi ska låna pengar med en låneförmedlare helt enkelt.

Dom är en låneförmedlare

AXO Finans är en låneförmedlare där du enkelt jämför många banker med bara en enda ansökan och en enda UC. Det gör att du har större chans att få låna pengar och låna pengar till lägre ränta än om du skulle ansöka till varje bank själv och på så sätt dra på dig massor av UC (kreditupplysningar) vilket gör att du får svårare att låna pengar och svårare att få bra ränta. Viktigt när du använder en låneförmedlare är att du tar reda på vilka banker dom jämför. Vi har guider på vilka banker alla låneförmedlare har. I guiden AXO Finans går vi igenom allt vi kommer över om låneförmedlare AXO Finans.

Vi rekommenderar hela guiden AXO Finans

Här försöker vi bygga en så lättöverskådlig meny som möjligt över våra guider. Alla guider går inte nå direkt härifrån men vi har lagt till så många så du sedan kan klicka dig vidare till alla guider som vi skrivit om låneförmedlare AXO Finans. Det här är dom populäraste denna vecka så förhoppningsvis hittar du några som du vill läsa mer om.

Jämför privatlån gratis hos dom!

Ja via låneförmedlare AXO Finans kan du jämföra privatlån som du kan använda för att låna pengar till en bil. Och det helt utan att behöva någon insats. Du kan med andra ord låna 100% om din ekonomi tillåter det. Det är inte som med billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet där du max kan låna 80% oavsett vart du lånar pengarna i Sverige. Men vill du låna pengar med ett blancolån för att köpa en bil så kan du alltså använda dig av AXO Finans för att jämföra dom. Du kan besöka både AXO Finans och Billån utan kontantinsats för att läsa mer om hur du kan skicka in deras ansökan.

Låna 100% till en bil via dom

Ja det går alldeles utmärkt då AXO Finans är en låneförmedlare som jämför privatlån åt dig och det är privatlån du ska ta om du vill ha ett billån utan insats. Tar du bilen som säkerhet för lånet får du nämligen minst 20% i insats alltså. Men ett privatlån är ett lån utan säkerhet, det vill sägs du lämnar inget i säkerhet för att få låna pengarna. Därför kan du köpa en bil utan insats.

Se vilka banker dom jämför åt dig

AXO Finans skickar runt din ansökan till alla banker dom har samarbete med och vilka det är kan du läsa mer om i guiden Vilka banker har AXO Finans. Se även guiden Låneförmedlare för att att jämföra vilken som har flest banker som dom jämför åt dig. Men åter till AXO Finans. Du kan alltså jämföra fler banker med bara en ansökan och då hjälper alltså AXO Finans dig att jämföra alla bankerna dom samarbetar med. Dom tar hand om allt. Och du får bara en UC istället för en per bank.

Stora sidan om lån till bil utan insats

Den stora sidan om Billån utan kontantinsats hittar du från alla våra sidor och den heter Billån utan kontantinsats. Där kan du titta in om du söker just lån till bil men inte vill betala någon insats. Utan istället vill låna mer än 80%. För om du lämnar bilen som säkerhet så måste du alltid ha minst 20% i insats. Annars kan du låna 100%.

Billån utan kontantinsats via AXO Finans

Vi har skapat ett betyg-system här nedanför där du som besökare kan tycka till om alla guider på Kontantinsats. Helt enkelt för att vi vill bli bättre och för att vi vill få beröm så vi kan orka kämpa för att uppdatera sajten för våra besökare.

Kan man låna till båt via AXO Finans?

Ja det går att låna pengar till en båt via låneförmedlare AXO Finans. Och då är det alltså ett privatlån som du jämför som båtlån. Så vill du jämföra lån utan säkerhet för att kunna köp en båt för pengarna så är det bara ansöka direkt på deras sajt och så får du förslag från banker och långivare om det är någon som vill låna ut pengar till dig. Ränta och villkor sätts efter hur stor risk bankerna och långivarna bedömer att det är att låna ut pengar till just du. För lån är väldigt individuella. Så vill du se om du kan låna och vad du skulle få för ränta kan du klicka på AXO Finans i topplistan och ansöka reda idag.

Största sidorna om AXO Finans och om att låna till båt

Vi har framförallt två stora sidor du bör läsa och det är låneförmedlare AXO Finans och Låna till båt. Du bör läsa hela den här guiden och sedan dessa två. Som minst. Det ska du göra innan du väljer vilket lån som passar dig bäst. För vi försöker ta fram guider som ska göra att du har all information du behöver för att göra det själv.

Sammanfattningen av Kan man låna till båt via AXO Finans

Kan man låna till båt via AXO Finans är en sida där vi skriver om hur du kan ta ett båtlån via låneförmedlare AXO Finans helt enkelt. För du kan låna till en båt via AXO Finans där du jämför privatlån du kan använda för att låna till en båt.


Är AXO Finans gratis?

Svar: I skrivande stund så är AXO Finans och skulle det ändra sig så försöker vi uppdatera det så snabbt vi kan. Vi gissar att det är det som gjort så många låneförmedlare populära eftersom man kan skicka in en ansökan bara för att få svar på om man får låna pengar och sedan även få svar på en av dom vanligaste frågorna som vi får in och det är Hur mycket får jag låna.

Hur mycket får jag låna?

Svar: För att få svar på den frågan så måste du skicka in en ansökan. Och tänk på att om du inte får låna pengar hos en bank så behöver inte det betyda att du inte får det hos en annan. Och summan du får låna kan också variera kraftigt. Sedan beror det självklart även på om det är ett privatlån eller bolån du ska ha. Och om du lämnar något i säkerhet för lånet eller bara vill låna pengar utan att lämna något i säkerhet. Till exempel så kanske du får låna 20.000kr om du lämnar in en dyr klocka som pant på en pantbank men du kanske inte får låna pengar med ett privatlån. Men man brukar säga att man inte får låna mer än 90% av sin årsinkomst vad gäller privatlån. Det stämmer inte alltid men då vi vet att samma tumregel står på flera olika platser på nätet så måste det ligga en viss sanning i det. Lendo är till exempel en av dom som skriver det och dom jobbar med enbart med privatlån och med över 20 bank så dom om någon borde veta vad dom flesta går efter.

Vilka banker har Axo Finans?

Svar: AXO Finans är en låneförmedlare som samarbete med en rad olika banker för att du ska få den bästa räntan för just dig Här nedan har vi sammanställt en lista över alla banker som AXO Finans jämför åt dig med bara en UC.

 • 1. Marginalen Bank
 • 2. Santander bank
 • 3. Bank Norwegian
 • 4. Collector Bank
 • 5. Nordax bank
 • 6. Sevenday Finans
 • 7. Spring Finance
 • 8. Bluestep

Källan till vilka banker banker dom har samarbete med är deras egna hemsida. Du går bara in under ”Frågor och svar – Privatlån” och sedan ner till ”Vilka banker samarbetar Axo Finans med?”.