Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Bästa låneförmedlare – Topp 3

Bästa låneförmedlare 2018? Här tar vi ut dom 3 populäraste och bästa låneförmedlarna just precis den här veckan. Vi listar alla låneförmedlare vi följer så att du så enkelt som möjligt ska kunna se dina olika alternativ om du är ute efter att låna pengar vi en låneförmedlare. Jämför alltid antalet banker på dom vi listar. Och självklart att dom är gratis. Och är om du vill ha en som tar UC eller vill ha en förmedlare av lån utan UC.

Dom bästa låneförmedlarna enligt våra besökare

Det du ser här ovanför är dom 3 populäraste lånen totalt. Oavsett om det är förmedlare av lån eller inte. Men där kan du ofta hitta en eller fler förmedlare av lån. Lendo har till exempel legat 1 nästan varje veckan sedan starten 2010. För 8år sedan alltså. Sedan vad det beror på kan vi inte svara på. Men du kan se hela topplistan här nedan och se vad som påverkar listan.

Bästa låneförmedlare


Innehåll Bästa låneförmedlare


Vilken låneförmedlare är störst i Sverige?

Vilken låneförmedlare som är största i Sverige är något vi följer hela tiden och här tänkte vi löpande bygga upp en lista på hur stora varje låneförmedlare är i form av omsättning. Alltså hur mycket pengar fakturerar dom varje år. Det ger en väldigt bra överblick som vi tycker du borde titta på innan du skickar in en ansökan. Det behöver absolut inte betyda att största är bäst men något rätt gör man oftast om man drar in mer pengar än andra företag som jobbar i exakt samma nisch.

  • Lendo – Omsatte ca 255 miljoner år 2015
  • Freedom Finance – Omsatte ca 212 miljoner år 2015
  • Compricer – Omsatte ca 129 miljoner år 2015
  • Avisa – Omsatte ca 55 miljoner år 2015
  • AXO Finans – Omsatte ca 26,5 miljoner år 2015
  • Direkto – Omsatte ca 5,5 miljoner år 2015

Visa har andra tjänster än låneförmedling vilket gör listan mindre tydlig men vi tycker ändå det säger ganska mycket och ger en bra överblick.

Fördelarna

Och det genom enbart en enda UC. Det gör det oslagbart för alla som är ute efter att låna pengar med ett privatlån och vill hitta bästa räntan och dom bäst villkor för just dig. Skulle du själv jämföra alla bankerna skulle du få en UC per bank. Och hur fler UC du har på dig desto svårare kan du få att låna pengar och ju fler UC desto svårare är det att få bra och billig ränta. Därför vill man hålla ner antal UC så mycket som möjligt och därför väljer många en låneförmedlare.

Bästa låneförmedlare

Läs mer om Bästa låneförmedlare i våra andra guider i ämnet

Här är 10 andra guider om just låneförmedlare som vi skrivit och som vi vill att du ska läsa. Framförallt om du funderar på att jämföra just privatlån och vill ha hjälp med det helt gratis. Hur fler vi har som använder den här listan desto bättre blir den. Det är enkelt matematik. Där desto fler använder den desto bättre blir den. Med Bästa låneförmedlare hoppas vi att du hittar rätt företag som kan hjälpa dig jämföra privatlån och andra lån men har den inte lyckats det hoppas vi att någon annan av våra guider gör det.

Vi tror på våra bäst i test det är därför vi gör dom

Låneförmedlare – Bäst i test är ett test där vi tillsammans med våra besökare utser den bästa låneförmedlaren. Och vi gör det varje vecka, varje månad och varje år. Detta för att låneförmedlare kan ändra vilka banker dom samarbetar med och snabbt bli mycket bättre eller mycket sämre. Därför har vi en väldigt aktuell som visar vilken låneförmedlare som är bäst den här veckan och sedan efter månad och sedan till sist år.

Tillsammans jämför vi bäst

Vi gör det tillsammans med våra besökare genom att lista låneförmedlare som våra besökare sedan få lämna omdöme och betyg på och sedan samlar vi ihop den datan och sammanfattar den så begripligt som möjligt för våra besökare. Våra topplistor skapas sedan efter omdöme och betyg från våra besökare men går efter dom 20 första lånen via listorna till att istället visa den populäraste låneförmedlaren. Och sedan nollställs listan för veckan varje måndag och listorna för månad den 1 varje månad. Och år 1 januari varje år.


Kan man ta ett privatlån till insatsen?

Svar: Ja det vår så Kontantinsats.se föddes. 2010 var vi en sajt där vi försökte informera det svenska folket att man kan låna till insatsen också men inte med ett bolån utan med ett privatlån. Och det kan man fortfarande göra. Men Kontantinsats.se har vuxit sig mycket större sedan dess och är nu en sida om ekonomi i stort där du kan läsa allt om att låna pengar.

Vad är skillnaden på privatlån och blancolån?

Svar: Skillnaden är ingen. Det är bara två olika namn på exakt samma typ av lån. Både privatlån och blancolån är ett lån utan säkerhet. Och med det menar man inte att det inte är någon säkerhet att ta det lånet utan att långivaren, det vill säga dom som lånar ut pengar till dig, inte har något i säkerhet. Alltså något i pant. Vid ett bolån tar banken bostaden som säkerhet för att du ska betala lånet till dom och gör du inte det så har dom säkerheten att kunna gå in och sälja bostaden och ta sina pengar.

Finns det någon förmedlare av lån som inte tar UC?

Svar: Vi vet igen förmedlare av lån som inte tar UC tyvärr. Men förhoppningsvis vill du använda en förmedlare av lån för att samla dina dyra lån och krediter om du redan har många UC på dig? Så därför borde du istället sikta in dig på att hitta dom som vill låna ut pengar till dig för att samla lån med en billigare ränta än vad du har just nu för lånen du ska samla.

Vilken förmedlare av lån har flest banker?

Svar: Vi skriver ut hur många banker dom har i våran tabell du hittar ovan. För att se att det stämmer med deras egna siffror klickar du bara på mer info för att se vad som gäller när just du läser det här.

Är alla gratis i listan?

Svar: Vad vi vet så är alla förmedlare av lån vi listar helt gratis för dig som användare. Men det kan så klart ändras så se till att alltid titta upp det. Dom skyltar oftast med det väldigt tydligare att dom är gratis och gör dom inte det så titta upp dom nogare angå detta då.


Sammanfattning av Bästa låneförmedlare

Om du söker efter Bästa låneförmedlare för just dig så gäller det ju att du vet vad du söker efter eller hur? Det är exakt det som den här guiden försöker hjälpa till med. Att du själv ska veta vad du söker efter och vad det är du ska jämföra. Om du inte vet vad en förmedlare av lån är kan du titta under låneförmedlare. Det är en guide som går igenom grunderna för just det.


Låneförmedlare i Sverige

Låneförmedlare Sverige? Vilka låneförmedlare finns det i Sverige? Det finns väldigt många låneförmedlare i Sverige. Framför allt sedan Lendo visade marknaden att det har saknats en låneförmedlare för privatlån i Sverige. Sedan Lendo startade så har det fullkomligen exploderat med nya låneförmedlare för varje år som gått. Och nya tillkommer hela tiden. Där utser vi veckans bästa löpande hela tiden och det gör vi med våra besökares hjälp. Har du inte hittat det du söker här ovanför i guide Låneförmedlare Sverige så hoppas vi att du kan klicka dig vidare här och hitta det du söker. Vi har väldigt många guider om låneförmedlare som vi tycker du verkligen borde läsa om. Speciellt om du funderar på att låna pengar med en låneförmedlares hjälp.

Låneförmedlare Sverige