Veckans topplista över lån - v.3 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.3 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2018-01-19 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare? Vilken är Sveriges bästa låneförmedlare i Sverige 2017? Vad har dom för omdöme, betyg och recensioner? Vilka banker jämför dom? Vad bör jag tänka på innan jag väljer att låna pengar via en låneförmedlare? Svar: I den här guiden listar vi alla låneförmedlare vi följer så att du så enkelt som möjligt ska kunna se dina olika alternativ om du är ute efter att låna pengar vi en låneförmedlare. Här kan du bland annat läsa omdöme och betyg från tidigare besökare samt en recension per låneförmedlare av oss på redaktionen. Faktum är att låneförmedlare nästan toppar samtliga listor över privatlån. (även kallat blancolån) Men vad är det då som gör att det ser ut så? Jo det är förmodligen för att man kan skicka in en enda ansökan och får så mycket som 25 banker jämförda direkt. Och det genom enbart en enda UC. Det gör det oslagbart för alla som är ute efter att låna pengar med ett privatlån och vill hitta bästa räntan och dom bäst villkor för just dig. Skulle du själv jämföra alla bankerna skulle du få en UC per bank. Och hur fler UC du har på dig desto svårare kan du få att låna pengar och ju fler UC desto svårare är det att få bra och billig ränta. Därför vill man hålla ner antal UC så mycket som möjligt och därför väljer många en låneförmedlare. Man vill inte har 25 UC på sig men man vill ju gärna jämföra 25 banker. Då är låneförmedlare det hjälpmedel som passar perfekt.

Bästa låneförmedlare – Veckans ENKLA topplistan

Här ovan ser du dom 10 populäraste privatlånen och dom bästa låneförmedlarna i en ENKEL topplista. Listan sätts efter hur ofta våra besökare väljer att låna pengar just den här veckan. Vill du ha en mer fördjupande topplista så kan du scrolla mer till den STORA topplistan. Där hittar du omdöme, betyg och recensioner bland annat. Men det är alltså exakt samma topplista. Det är bara en enkel och en stor version helt enkelt.

Bästa låneförmedlare


Innehåll Bästa låneförmedlare

Här ser du en snabbmeny över guiden Bästa låneförmedlare. Vi har en Enkel topplista och en stor topplista med omdöme och betyg. Vårt mål är att du ska få så bra överblick som möjligt över vilka låneförmedlare som vi har i vårt bäst i test-test av låneförmedlare. Och men hjälp av den här menyn hoppas vi att du hittar det du söker direkt.

Vi hoppas så klart att något i menyn ska intressera dig men gör det inte det så kan du gå vidare till guiden Låneförmedlare som fungerar som startsidan för allt om låneförmedlare och det är den sidan som Bästa låneförmedlare, det vill säga där du är nu, är baserad på.


Tips innan du använder en låneförmedlare

I kapitlet Tips innan du använder en låneförmedlare så kommer vi med tips för dig som funderar på att låna pengar via en låneförmedlare men inte kommit till skott än. Målet är att du själv ska kunna ha så mycket kunskap att du kan ta tag i din egen ekonomi utan att behöva få råd av andra. Vi har fått in väldigt många frågor om låneförmedlare genom åren och här har vi sammanställ dom viktigaste frågorna vi brukar få och det tyvärr inte alla tänker på.

 • Ta två låneförmedlare
 • Titta vilka banker låneförmedlaren har
 • Låna aldrig om du vet att du inte kan betala tillbaka

Ta två låneförmedlare

För att minska risken att du accepterar ett dåligt erbjudande så kan du åtminstone välja att två låneförmedlare. Genom att använda en låneförmedlare får du oftast bara en UC (vi vet ingen som tar fler) istället för en UC per bank som du hade fått om du skulle jämföra själv. Skulle du jämfört 20 banker så hade du alltså fått 20 UC. UC är en kreditupplysning från företaget UC. Och man vill ha så få UC på sig för att det annars kan bli svårare att låna pengar och dessutom dyrare. Men att ta två UC om du tidigare hade noll eller få så kan det hjälpa dig hitta en billig ränta i jämförelse med att bara välja en låneförmedlare och lägga alla ägg i samma korg så att säga.

Titta vilka banker låneförmedlaren har

Försök att alltid titta vilka banker låneförmedlaren har. Och se sedan till att du får tillfredställande många av dom jämförda. En låneförmedlare kan ha en fin lista med banker men se alltid till att du får merparten av dom jämförda. Helst alla.

Låna aldrig om du vet att du inte kan betala tillbaka

Om du inte vet hur du ska kunna betala tillbaka pengarna du lånar bör du aldrig låna pengar. Det kommer nämligen bara sätta dig i en ännu svårare sitts än vad du har idag.


Vanliga frågor om Bästa låneförmedlare

Här samlar vi alla vanliga frågor om Bästa låneförmedlare som vi får in. Tanken är att du ska hitta ALLT om just låneförmedlare här. Hittar du ändå inte svaret på din fråga kan du gå till kapitlet här nedan där du själv kan ställa dina frågor. Ställs frågan tillräckligt många gånger hamnar den även här. Kapitlet uppdateras löpande hela tiden.

 • Hur utser ni vilken låneförmedlare som är bäst?
 • Finns det någon låneförmedlare som inte tar UC?
 • Är det gratis att skicka in en ansökan till Lendo?
 • Vad är en låneförmedlare?
 • Har Lendo bolån?
 • Vad är skillnaden på privatlån och blancolån?
 • Vilka låneförmedlare kan man samla lån hos?
 • Hur mycket får jag låna?
 • Kan man samla snabblån via en låneförmedlare?
 • Kan man slå ihop lån med en låneförmedlare?

Hur fungerar topplistan?

Svar: Topplistan baseras på flera olika parameter som vi sedan sätter ihop för att bedöma vilket lån och i det här fallet vilken låneförmedlare som är bäst enligt våra besökare.

Finns det någon låneförmedlare som inte tar UC?

Svar: Vi har inte hittat någon låneförmedlare om inte tar en UC.

Är det gratis att skicka in en ansökan till Lendo?

Svar: Ja det kostar 0kr att skicka in en ansökan till Lendo och då får du över 20 banker jämförda med bara en UC.

Vad är en låneförmedlare?

Svar: En låneförmedlare är ett företag som tar in en ansökan från dig och sedan låter banker slås om att få låna ut pengar till dig genom att lämna så bra erbjudande som möjligt till dig med bäst ränta och villkor.

Har Lendo bolån?

Svar: Om Lendo har bolån är en fråga som vi verkligen får ofta och svaret på det är nej. När Lendo startades ska tanken från början ha varit att jämföra bolån men oss veterligen så gjorde dom aldrig det ens i börjar. Så svaret är att nej Lendo jämför inte bolån utan enbart privatlån (även kallat blancolån).

Vad är skillnaden på privatlån och blancolån?

Svar: Skillnaden är ingen. Det är bara två olika namn på exakt samma typ av lån. Både privatlån och blancolån är ett lån utan säkerhet. Och med det menar man inte att det inte är någon säkerhet att ta det lånet utan att långivaren, det vill säga dom som lånar ut pengar till dig, inte har något i säkerhet. Alltså något i pant. Vid ett bolån tar banken bostaden som säkerhet för att du ska betala lånet till dom och gör du inte det så har dom säkerheten att kunna gå in och sälja bostaden och ta sina pengar. Men vid ett lån utan säkerhet så finns det inget sådant. Det gör att risken för långivaren går upp och därför måste dom ta mer betalt. Och det genom högre ränta. Snabblån, smslån och andra små-lån är alltså privatlån och blancolån det också men det räknas ofta inte in där ändå utan privatlån och blancolån ses oftast som lån du kan ta med en återbetalningstid på minst 1år. Och därför har vi valt att sortera in det så vi med.

Vilka låneförmedlare kan man samla lån hos?

Svar: Först och främst så kan man inte samla lån HOS någon låneförmedlare för precis som namnet beskriver så förmedlare låneförmedlare bara lån. Det kan tyckas tjatigt att vi alltid skriver det men det är väldigt viktigt att förstå det. Och för att svara på frågan så måste man även förstå att det inte är något speciellt typ av lån man använder för att samla lån. Det vill säga ett samlingslån. Utan det är ett privatlån som även kallas blancolån och lån utan säkerhet som man använder för att samla lån. Så jämför låneförmedlaren privatlån så kan du alltså samla lån via den. Du kan samla lån och krediter via alla låneförmedlare vi listar.

Hur mycket får jag låna?

Svar: Tyvärr är det enda sättet att ta reda på det att skicka in en ansökan. Det finns tyvärr ingen former som alltid stämmer då lån är väldigt individuellt och det är så mycket som påverkar hur mycket just du får låna. Men en tumregel som många skriver ut på sina hemsidor, bland annat Lendo, är att inte ansöka om mer lån än 90% av din årsinkomst. Inkl tidigare lån. Och då pratar vi alltså privatlån.

Kan man samla snabblån via en låneförmedlare?

Svar: Ja det spelar ingen roll vad det är för lån du ska samla så länge dom du har dina lån hos går med på att du löser dina lån.

Kan man slå ihop lån med en låneförmedlare?

Svar: Ja det kan man absolut. Många låneförmedlare har specialsidor för det till och med. Men det handlar om vanliga privatlån som du tar för att betala av andra lån med och på så sätt få ett lån istället för många små. Och vi vill också förtydliga att slå ihop lån och samla lån är samma sak.


Bästa låneförmedlare – Veckans STORA topplista

Den är topplistan visar vilka låneförmedlare som är populärast hos våra besökare just den här veckan. Listan baseras bland annat på omdöme, betyg och hur ofta våra besökare väljer att låna pengar hos någon av dessa efter ha läst någon av våra guider här på Kontantinsats.se. Listan nollar vi varje måndag en minut över 12 och då behåller alla sin plats om inte omdöme och betyg ändrats sedan veckan innan.

 • 1. Lendo (Bäst i test 2018!)
 • 2. AXO Finans
 • 3. Sambla
 • 4. Consector
 • 5. MyLoan
 • 6. Freedom Finance
 • 7. Advisa
 • 8. Zmarta
 • 9. Compricer
 • 10. Loanmarket
 • 11. Arcadia Finans
 • 12. Direkto
 • 13. Leta lån

1. Lendo

Lendo är en låneförmedlare som vecka efter vecka legat på plats 1 bland alla låneförmedlare med några få veckors undantag då Advisa tagit förstaplatsen istället. Annars är Lendo nästan konstant etta. Sen om Lendo är bäst är såklart väldigt svårt att svara på. Lendo är den låneförmedlare som köper mest reklam i Sverige så det kan också vara mycket därför dom blivit så otroligt populära. Lendo ägs av Schibstedt som även äger Blocket.se, Aftonbladet, Compricer, Hitta.se och många andra stora kända företag. Lendos omsättning har ökat varje år senaste åren, omsättningen för 2015 landade på 255406 miljoner, 2014 208443miljoner och 2013 200728miljoner. Vi samlar allt vi skriver om låneförmedlare Lendo under guide Lendo. Så funderar du på att låna pengar via dom så tycker vi att du ska börja där.

Lendo omdöme, betyg och recension

Gå till Lendo omdöme för att läsa omdömen om Lendo. Det är grundpelaren för hela Kontantinsats.

 • 175 votes, average: 4,27 out of 5175 votes, average: 4,27 out of 5175 votes, average: 4,27 out of 5175 votes, average: 4,27 out of 5175 votes, average: 4,27 out of 5 (175 röster och i snitt: 4,27 av 5 )

Bästa låneförmedlare Lendo


2. AXO Finans

AXO Finans har snabbt blivit näst populärast av alla låneförmedlare hos våra besökare. Här kan du ta reda på varför det kan ha blivit så. Läs omdöme, betyg och recension innan du lånar pengar via AXO Finans.

AXO Finans omdöme, betyg och recension

Som du märker så har vi en sådan här sida om alla lån, låneförmedlare och banker och så även för AXO Finans. AXO Finans omdöme, betyg och recension är samlingsplatsen för alla vi som vill låna pengar via AXO Finans och innan det vill dela erfarenheter om det. Är AXO Finans bra eller dåliga?


3. Sambla

Vi har funnits ända sedan år 2010 så vi är ofta äldre än låneförmedlarna och så även med Sambla så är ganska så nya. På deras sajt kan man läsa att dom funnit sedan år 2014. Det vill säga 4år efter vi startade. Därför har vi på dessa 4 år hunnit skiva mer om andra låneförmedlare men eftersom Sambla snabbt blivit populära så ökar antalet för varje vecka som går.

Sambla omdöme, betyg och recension

Om du funderar på att låna pengar via Sambla rekommenderar vi dig att läsa Sambla betyg, omdöme och recension först. Där hitta du bland annat betyg och omdöme från tidigare besökare och där kan du självklart även ge ett omdöme och betyg själv. Utöver det hittar du även våran recension av låneförmedlare Sambla.

Låna pengar Sambla


4. Consector

Consector är en låneförmedlare som grundades 2014. Alltså en väldigt ny låneförmedlare i jämförelse med till exempel Lendo som grundades 7år tidigare. Det vill säga 2007. Consector omsatta ca 5,7 miljoner 2015 och hade 15 anställda då. I jämförelse med Lendo som ligger på plats ett som omsatte 255 miljoner 2015 och hade 21 anställda. För att se vilka banker Consector jämför i jämförelse med andra låneförmedlare kan du besöka Vilka banker har Consector. Consector heter vår startsida för allt vi skriver om dom.

Consector omdöme, betyg och recension

Det du kan göra här är alltså att de ett betyg och omdöme på låneförmedlare Consector. Du gör det genom att klicka på stjärnorna inna på guiden Consector omdöme.

 • 33 votes, average: 4,00 out of 533 votes, average: 4,00 out of 533 votes, average: 4,00 out of 533 votes, average: 4,00 out of 533 votes, average: 4,00 out of 5 (33 röster och i snitt: 4,00 av 5 )

Bästa låneförmedlare Consector


5. MyLoan

MyLoan är en låneförmedlare som har finns med väldigt länge. Förut låg den under samma domän som Insplanet. En tjänst som från början jämförde försäkringar. Och sedan började jämföra lån också. Men sedan knoppades den av till just MyLoan. Funderar du på att jämföra privatlån tycker vi du kan ta en titt på MyLoan.

MyLoan omdöme, betyg och recension

Om du vill veta vad våra tidigare besökare tycker om MyLoan ska du besöka MyLoan betyg, omdöme och recension. Där hittar du betyg och omdöme från våra besökare och en recension av oss på redaktionen här på Kontantinsats.

Bästa låneförmedlare MyLoan


6. Freedom Finance

Freedom Finance är en av Sveriges största och kändaste låneförmedlare och det visar sig även i topplistan. Så funderar du på att låna pengar via just en låneförmedlare så bör du titta in dom minst en gång innan du bestämmer dig för vilken som passar dig bäst. Om du ska använda dig av Freedom Finance så bör du börja med att läsa Freedom Finance där vi skriver med om just vad det innehär att använda sig av deras tjänst.

Freedom Finance omdöme, betyg och recension

Du kan gå till Till Freedom Finance omdöme » för att själva läsa och lämna omdöme och betyg. Där hittar du även vår recension om dom.

 • 78 votes, average: 4,21 out of 578 votes, average: 4,21 out of 578 votes, average: 4,21 out of 578 votes, average: 4,21 out of 578 votes, average: 4,21 out of 5 (78 röster och i snitt: 4,21 av 5 )

Bästa låneförmedlare Freedom Finance


7. Advisa

Advisa är en låneförmedlare som drivs av Advisa AB och grundades 2011. Dom har sitt huvudkontor i Stockholm och omsatte ca 52miljoner 2015. I jämförelse så omsatte Lendo 255 miljoner 2015. Advisas populäritet hos våra besökare går i vågor och vi har inte riktigt förstått varför men det kan helt enkelt ha och göra med olika samarbetspartners som tillkommit eller försvunnit för Advisa. Under Advisa så samlar vi allt vi skrivit om dom sedan start. Det är en guide som vi uppdaterar flera gånger i veckan. För att se vilka banker som dom jämför besöker du Advisa banker för att snabbast se det.

Advisa omdöme, betyg och recension

Du kan själv var med och ge ditt eget omdöme under Advisa omdöme, betyg och recension. Där samlas både omdöme och betyg på samma sida. Det vill säga vad våra besökare tycker om låneförmedlare Advisa. Men du hittar även vad vi på redaktionen tycker.

 • 147 votes, average: 4,21 out of 5147 votes, average: 4,21 out of 5147 votes, average: 4,21 out of 5147 votes, average: 4,21 out of 5147 votes, average: 4,21 out of 5 (147 röster och i snitt: 4,21 av 5 )

Bästa låneförmedlare Advisa


8. Zmarta

Zmarta är en låneförmedlare som har samma ägare som låneförmedlaren Freedom Finance. Så gå gärna in hos båda och jämför dom mot varandra för dom har lite olika tjänster som dom erbjuder. Funderar du på att låna pengar via dom så bör du läsa våran sida Zmarta innan det. Där samlar vi nämligen allt vi skrivit om dom och vi uppdaterar guider löpande hela tiden.

Zmarta omdöme, betyg och recension

Under Zmarta omdöme kan du ge och läsa omdöme till låneförmedlarens Zmarta. Det är bland annat det som topplistan baseras på.

 • 65 votes, average: 4,14 out of 565 votes, average: 4,14 out of 565 votes, average: 4,14 out of 565 votes, average: 4,14 out of 565 votes, average: 4,14 out of 5 (65 röster och i snitt: 4,14 av 5 )

Låna pengar via Bästa låneförmedlare Zmarta


9. Compricer

Compricer är en låneförmedlare som vi skrivit om ända sedan starten av Kontantinsats år 2010. Sedan dess har vi skrivit någon om dom varje veckan och det har blivit väldigt många sidor om dem. Du kan se dom vi tycker du bör titta in under Compricer.

Compricer omdöme, betyg och recension

Se Compricer omdöme för att själv kunna ge ditt omdöme.

 • 55 votes, average: 4,18 out of 555 votes, average: 4,18 out of 555 votes, average: 4,18 out of 555 votes, average: 4,18 out of 555 votes, average: 4,18 out of 5 (55 röster och i snitt: 4,18 av 5 )

Låna pengar via Compricer


10. Loanmarket

Loanmarket har ett samarbete med Lendo så vi vet inte varför man ska använda sig av Loanmarket istället. Möjligtvis för att deras hemsida är väldigt enkel att förstå.

Loanmarket omdöme, betyg och recension

Loanmarket samarbetar med Lendo men är dom lika bra som dom? De kan du se under Loanmarket omdöme, betyg och recension. Vi tycker du ska titta där innan du väljer att låna via Loanmarket.


11. Arcadia Finans

Precis som Webfinance så samarbetar Arcadia Finans med Freedom Finance och då förstår vi inte varför man ska gå igenom Arcadia Finans när man kan gå direkt genom Freedom Finance. Men det kanske finns någon anledning men vi vet inte om den.

Arcadia Finans omdöme, betyg och recension

Arcadia Finans är en låneförmedlare som är den 10:e populäraste av alla låneförmedlare hos våra besökare. Vill du se mer vad våra besökare innan dig tycker om dom kan du besöka Arcadia Finans omdöme, betyg och recension. Där hittar du även vår egen recension. Där vi på redaktionen säger vad vi tycker helt enkelt.


12. Direkto

Direkto är en låneförmedlare där du kan få svar inom 24 timmar om du får låna pengar eller inte och vad du får för ränta och villkor i så fall. Vi gillar snabba besked så därför gillar vi Direkto.

Direkto omdöme, betyg och recension

Vill du veta vad tidigare besökare tycker om Direkto? Titta in Direkto omdöme, betyg och recension i så fall. Där hittar du även vad vi på redaktionen tycker.


13. Leta lån

Leta lån samarbetar med Lendo precis som Loanmarket och därför förstår inte vi varför man ska gå igenom Leta lån istället för att gå direkt till Lendo. Men precis som med Loanmarket så har Leta lån helt klart plus för deras lätta och hemsida.

Leta lån omdöme, betyg och recension

Du kan se vad besökare innan dig tyckt om Leta lån under Leta lån omdöme, betyg och recension. Där samlar vi vad andra besökare tycker med omdöme och betyg och sedan vad vi på redaktionen tycker med vår egen recension.


Fördjupning i Bästa låneförmedlare

Här skrivit vi lite fördjupande om Bästa låneförmedlare för dig som vill veta mer om låneförmedlare och hur det fungerar för dom i Sverige. Vi vill helt enkelt att du ska kunna allt det viktigaste om låneförmedlare efter ha läst det här kapitlet. Så funderar du på att låna pengar via en låneförmedlare så tycker vi att du bör läsa det här kapitlet som minst.

 • Vilken låneförmedlare är störst i Sverige?
 • Hur tar vi fram den bästa låneförmedlaren?

Vilken låneförmedlare är störst i Sverige?

Vilken låneförmedlare som är största i Sverige är något vi följer hela tiden och här tänkte vi löpande bygga upp en lista på hur stora varje låneförmedlare är i form av omsättning. Alltså hur mycket pengar fakturerar dom varje år. Det ger en väldigt bra överblick som vi tycker du borde titta på innan du skickar in en ansökan. Det behöver absolut inte betyda att största är bäst men något rätt gör man oftast om man drar in mer pengar än andra företag som jobbar i exakt samma nisch. Tillsammans med omdöme, betyg, recensioner och topplistor tycker vi det här ger en bra överblick.

 • Lendo – Omsatte ca 255 miljoner år 2015
 • Freedom Finance – Omsatte ca 212 miljoner år 2015
 • Compricer – Omsatte ca 129 miljoner år 2015
 • Avisa – Omsatte ca 55 miljoner år 2015
 • AXO Finans – Omsatte ca 26,5 miljoner år 2015
 • Direkto – Omsatte ca 5,5 miljoner år 2015

Visa har andra tjänster än låneförmedling vilket gör listan mindre tydlig men vi tycker ändå det säger ganska mycket och ger en bra överblick.

Hur tar vi fram den bästa låneförmedlaren?

Men vilken låneförmedlare är då bäst? Det är en fråga vi ställt oss sedan vi startade Kontantinsats.se hösten 2010. Och det har fått oss att sitta på ritbordet många sena nätter för att komma på sätt som gör att vi genom statistik kan få fram den bästa låneförmedlaren. Det finns ju många punker som skulle kunna göra en låneförmedlare till den bästa och vi vill ha med alla. Här ovan i topplistan ser du vilka privatlån som är populärast just den här veckan till exempel. Det avgörs genom att vi sorterar alla lån efter vilka som lånar ut pengar flest gånger till våra besökare just den här veckan. Men betyder det att det är dom bästa lånen som listas där? Det kan vi så klart inte svara på men vi försöker att ge en så rättvis bild som möjligt genom att även ge möjlighet att läsa och lämna betyg och omdöme om samtliga lån också. Du kan ge betyg 1-5 med stjärnor och lämna omdöme i form av en kommentar. Utöver det kan du även läsa redaktionens recension om samtliga lån där vi försöker ta med precis allt om just den låneförmedlaren. Vilka banker jämför dom till exempel? Så här tar vi fram den bästa låneförmedlaren tillsamman med våra besökare. Här har vi samlat alla låneförmedlare vi listar på Kontantinsats.se och gjort två olika topplistor över dessa. En Enkelt topplista där du får en så enkel överblick som möjligt över vilka låneförmedlare vi har med i vårt test för att ta fram den bästa låneförmedlaren. Den listan sorteras efter vart flest väljer att låna pengar just den här veckan. Precis som med topplistan längst upp på den där sidan som listar dom populäraste privatlånen oavsett om det är en låneförmedlare eller om det är en bank. En väldigt enkel topplista alltså men som vi ändå tycker ger en bra fingervisning vilken förmedlare som är bäst. Sedan har vi Stora topplistan över låneförmedlare där vi försöker ta med alla punkter som vi tror kan hjälpa oss att tillsammans med våra besökare ta fram den bästa låneförmedlaren. Exempel på såna punkter är omdöme, betyg, recensioner, vart flest väljer att låna pengar, statistik och allt vi samlat in om låneförmedlarna genom att följa dom varje dag året runt.


Sammanfattning av Bästa låneförmedlare

I den här guiden har vi gått igenom hur vi tagit fram den bästa låneförmedlaren med hjälp av våra besökare. Topplistan sätts efter vilken låneförmedlare som våra besökare väljer oftast och sedan har vi lagt till omdöme och betyg där alla som använder topplistan kan läsa och lämna betyg och omdöme på alla låneförmedlare. Och sedan har vi sagt vad vi själva tycker genom att skriva en recension om alla låneförmedlare. Till det kan du även jämföra bankerna som dom jämför så du kan se vad du får den bredaste jämförelsen. I den här guiden har vi gjort ett bäst i test av låneförmedlare genom att visa vart våra besökare oftast väljer att låna pengar samt visar omdöme och betyg som våra besökare sedan lämnat. Vi har dessutom en recension om alla lån efter ha följt lånemarknaden varje dag sedan starten 2010.

Bästa låneförmedlare


Tips på relaterade guider till Bästa låneförmedlare

Här tipsar vi om fler guider som vi skrivit om låneförmedlare eller som vi tycker är relaterade till Bästa låneförmedlare. Vi sammanfattar varje guide för att du enkelt ska kunna se vad dom handlar om. Du kan även titta in Läs mer om Bästa låneförmedlare här nedanför som är en enklare topplista över guider som vi skrivit om Bästa låneförmedlare.

 • Låneförmedlare
 • Låneförmedlare utan UC
 • Samla lån
 • Lendo
 • Hur mycket får jag låna
 • Båtlån
 • Billån utan kontantinsats

Låneförmedlare

Guiden Låneförmedlare fungerar lite som startsidan för allt som vi skriver om låneförmedlare. Så ska du bara läsa en enda guide så tycker vi att du ska börja där.

Låneförmedlare utan UC

Finns det några låneförmedlare som inte tar någon UC på mig? Svar: I guiden Låneförmedlare utan UC så reder vi ut frågan om det finns något låneförmedlare som inte har någon UC när du skickar in en ansökan.

Samla lån

Många väljer att använda en låneförmedlare för att samla lån och krediter till ett stort lån och på så sätt får ner kostnaden. Därför tror vi att många av er som läser den här guiden om vilken låneförmedlare som är bäst kan vara intresserad av att läsa lite mer om hur det fungerar när man samlar lån med ett samlingslån. Och vilket lån som är bäst enligt våra besökare. Läs mer under Samla lån som fungerar som en startsida för allt vi skriver in samlingslån.

Lendo

Lendo är en låneförmedlaren som helt överlägset är mest populär hos våra besökare och som vunnit över 90% av våra bäst i test som vi gör varje vecka. Därför tycker vi du borde läsa guiden om Lendo och se om den är en låneförmedlare som skulle passa dig.

Hur mycket får jag låna

Hur mycket får jag låna är en väldigt vanlig fråga som vi får. Faktum är att det är en av dom allra vanligaste frågorna. I guiden Hur mycket får jag låna kan du får reda på hur mycket just du kan få låna baserat på din lön och dina förutsättningar.

Båtlån

Båtlån utan båten som säkerhet är ett privatlån och många av våra besökare som tar ett lån efter ha besökt någon guide om just båtlån utan kontantinsats och utan båten som säkerhet för lånet använder en låneförmedlare. Därför tycker vi ett du bör läsa guiden Båtlån om du är ute efter att låna till båt vilket många av våra besökare är.

Finns det billån utan kontantinsats?

Ja det finns billån utan kontantinsats och det är med ett vanligt privatlån. Vilket alltså är perfekt att låna via en låneförmedlare.


Läs mer om Bästa låneförmedlare

I kapitlet Läs mer om Bästa låneförmedlare så har vi som mål att bygga en meny där alla länkar är intressant för just dig. Det gör vi genom att se vad du är intresserad av när du besökt den här guiden och baserat på det så har vi samlat ihop tips på andra guider som vi skrivit och som är relaterade till just bästa låneförmedlaren. Skillnaden på tips på guider här ovanför är att där sammanfattar vi alla guider och här bygger vi en enkel meny så du kan få en så bra överblick som möjligt.

Läs mer om att låna till kontantinsats

Här ser du guider som handlar om att låna till kontantinsatsen vilket många väljer att göra med hjälp av just en låneförmedlare.

Läs mer om att Låna pengar snabbt och direkt

Här nedan har vi samlar guider som vi tycker alla som ska låna pengar borde läsa oavsett om man ska använda en låneförmedlare eller inte.


Ställ en fråga och diskutera Bästa låneförmedlare

Vi skulle bli väldigt glada om du ville vara med och diskutera Bästa låneförmedlare med oss och andra besökare här nedanför i kommentarsfältet. Vi på redaktionen svarar på frågor dygnen runt alla dagar om året och lyckas oftast svara inom 24 timmar. Andra besökare är också väldigt snabba på att hoppa in i diskussioner. Målet har redan sedan starten år 2010 varit att bygga en sajt tillsammans med våra besökare på ett sådant sätt att varje nytt besök gör sajten bättre. Vi vill bygga en plattform där vi tillsammans kan diskutera lån och ekonomi. Vanliga frågor som vi får in om låneförmedlare i kommentarsfält till guider om låneförmedlare publicerar vi i Vanliga frågor om Bästa låneförmedlare.


Lämna betyg på guiden Bästa låneförmedlare

Här kan du ge betyg på guiden Bästa låneförmedlare genom att trycka på 1-5 stjärnor där 1 är dåligt och 5 är väldigt bra. Eftersom vi vill bygga en sajt för våra besökare tillsammans med våra besökare så är dina åsikter väldigt viktiga för oss. Vi viill bygga en plattform där vi kan samlas och diskutera viktiga ekonomiska beslut.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (108 röster och i snitt: 4,72 av 5)

Lämna omdöme på guiden Bästa låneförmedlare

Vill du ge omdöme på guiden Bästa låneförmedlare så gör du det genom att lämna en kommentar här nedan. Vi vill gärna veta vad du tycker om den här guiden och skulle bli väldigt glada om du vill ge både betyg och omdöme. Betyg med stjärnorna och omdöme i formuläret vi har här nedanför. Motivera gärna ditt betyg. Vi vill bli bättre för varje besök guiden får och hoppas du kan ta dig tid att hjälpa oss.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Bästa låneförmedlare

Det här inlägget postades i Bästa låneförmedlare, Låneförmedlare. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Bästa låneförmedlare

 1. Aleksander skriver:

  Är Lendo en låneförmedlare?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Aleksander, Ja Lendo är en låneförmedlare och du kan läsa mer om det under guiden som heter Lendo som du hittar länk till här ovan.

 2. Robb skriver:

  Tack för en bra guide jag gick låna 20.000kr med en inkomst på 18.000kr i månaden och fast anställd. Om någon annan behöver veta tänkte jag för jag undrade själv hur mycket jag fick låna.

 3. Lisa skriver:

  Jag använde mig av Lendo och är supernöjd.

 4. Aleksander skriver:

  Jag har provat både Lendo och Advisa och tycker Lendo är väldigt mycket bättre. Bättre ränta och bättre bemötande.

 5. Alex skriver:

  Måste man låna pengar om man skickar in en ansökan till Lendo?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Alex, Nej du förbinder dig inte att låna pengar bara genom att skicka in en ansökan till Lendo. Du kan alltså prova skicka in en ansökan bara för att se om du får låna pengar och hur mycket du får låna.

 6. Ulf skriver:

  Vill bara tipsa om att det kan vara stor skillnad mellan dom olika låneförmedlarna så man kan tjäna mycket på att skicka in hos några stycken.

  • Kontantinsats skriver:

   Tack för ditt tips Ulf! Det uppskattas väldigt mycket att du tar dig tid att tipsa andra om det!

 7. Alexis skriver:

  Jag lånade till båt med hjälp av Lendo och är mycket nöjd. Sparade mycket i jämförelse om jag skulle tagit min bank där jag har mitt lönekonto.

 8. Jonas skriver:

  Tack gud för låneförmedlare! Jag höll på att låna pengar till dubbla räntan nästan tills jag hörde om Lendo i Alex och Sigges podcast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.