Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 38. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Santander topplista3,95%10000-350000krLåna pengar nu
3.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Bästa låneförmedlare – Topp 3

Bästa låneförmedlare 2018? Här tar vi ut dom 3 populäraste och bästa låneförmedlarna just precis den här veckan. Vi listar alla låneförmedlare vi följer så att du så enkelt som möjligt ska kunna se dina olika alternativ om du är ute efter att låna pengar vi en låneförmedlare. Jämför alltid antalet banker på dom vi listar. Och självklart att dom är gratis. Och är om du vill ha en som tar UC eller vill ha en förmedlare av lån utan UC.

Dom bästa låneförmedlarna enligt våra besökare

Det du ser här ovanför är dom 3 populäraste lånen totalt. Oavsett om det är förmedlare av lån eller inte. Men där kan du ofta hitta en eller fler förmedlare av lån. Lendo har till exempel legat 1 nästan varje veckan sedan starten 2010. För 8år sedan alltså. Sedan vad det beror på kan vi inte svara på. Men du kan se hela topplistan här nedan och se vad som påverkar listan.

Om du sedan klickar på länken ovanför topp 5 och du se alla förmedlare av lån som vi skriver om här varje vecka. På så sätt kan du själv bilda din egen uppfattning om vilket lån som är bäst. Vi sammanställer omdöme och betyg från våra besökare och våra egna recensioner till en topplista. Där har vi även med data om hur populära lånen är och hur ofta en låntagare får ett lån godkänt. Det är så vi tror vi kan hitta den bästa förmedlaren av lån 2018. Vad tror du?

Låneförmedlare

Vilken låneförmedlare är störst i Sverige?

Vilken låneförmedlare som är största i Sverige är något vi följer hela tiden och här tänkte vi löpande bygga upp en lista på hur stora varje låneförmedlare är i form av omsättning. Alltså hur mycket pengar fakturerar dom varje år. Det ger en väldigt bra överblick som vi tycker du borde titta på innan du skickar in en ansökan. Det behöver absolut inte betyda att största är bäst men något rätt gör man oftast om man drar in mer pengar än andra företag som jobbar i exakt samma nisch.

 • Lendo – Omsatte ca 255 miljoner år 2015
 • Freedom Finance – Omsatte ca 212 miljoner år 2015
 • Compricer – Omsatte ca 129 miljoner år 2015
 • Avisa – Omsatte ca 55 miljoner år 2015
 • AXO Finans – Omsatte ca 26,5 miljoner år 2015
 • Direkto – Omsatte ca 5,5 miljoner år 2015

Visa har andra tjänster än låneförmedling vilket gör listan mindre tydlig men vi tycker ändå det säger ganska mycket och ger en bra överblick.

Fördelarna

Och det genom enbart en enda UC. Det gör det oslagbart för alla som är ute efter att låna pengar med ett privatlån och vill hitta bästa räntan och dom bäst villkor för just dig. Skulle du själv jämföra alla bankerna skulle du få en UC per bank. Och hur fler UC du har på dig desto svårare kan du få att låna pengar och ju fler UC desto svårare är det att få bra och billig ränta. Därför vill man hålla ner antal UC så mycket som möjligt och därför väljer många en låneförmedlare.

Bästa låneförmedlare


 • Kan man ta ett privatlån till insatsen?
 • Vad är skillnaden på privatlån och blancolån?
 • Finns det någon förmedlare av lån som inte tar UC?
 • Vilken bank har flest banker?

Kan man ta ett privatlån till insatsen?

Svar: Ja det vår så Kontantinsats.se föddes. 2010 var vi en sajt där vi försökte informera det svenska folket att man kan låna till insatsen också men inte med ett bolån utan med ett privatlån. Och det kan man fortfarande göra. Men Kontantinsats.se har vuxit sig mycket större sedan dess och är nu en sida om ekonomi i stort där du kan läsa allt om att låna pengar.

Vad är skillnaden på privatlån och blancolån?

Svar: Skillnaden är ingen. Det är bara två olika namn på exakt samma typ av lån. Både privatlån och blancolån är ett lån utan säkerhet. Och med det menar man inte att det inte är någon säkerhet att ta det lånet utan att långivaren, det vill säga dom som lånar ut pengar till dig, inte har något i säkerhet. Alltså något i pant. Vid ett bolån tar banken bostaden som säkerhet för att du ska betala lånet till dom och gör du inte det så har dom säkerheten att kunna gå in och sälja bostaden och ta sina pengar.

Bästa låneförmedlare

Finns det någon förmedlare av lån som inte tar UC?

Svar: Vi vet igen förmedlare av lån som inte tar UC tyvärr. Men förhoppningsvis vill du använda en förmedlare av lån för att samla dina dyra lån och krediter om du redan har många UC på dig? Så därför borde du istället sikta in dig på att hitta dom som vill låna ut pengar till dig för att samla lån med en billigare ränta än vad du har just nu för lånen du ska samla.

Vilken bank har flest banker?

Svar: Vi skriver ut hur många banker dom har i våran tabell du hittar ovan. För att se att det stämmer med deras egna siffror klickar du bara på mer info för att se vad som gäller när just du läser det här.


Läs mer om Bästa låneförmedlare i våra andra guider i ämnet

Här är 10 andra guider om just låneförmedlare som vi skrivit och som vi vill att du ska läsa. Framförallt om du funderar på att jämföra just privatlån och vill ha hjälp med det helt gratis. Hur fler vi har som använder den här listan desto bättre blir den. Det är enkelt matematik. Där desto fler använder den desto bättre blir den.


11 reaktion på “Bästa låneförmedlare – Topp 3

  1. Kontantinsats

   Hej Aleksander, Ja Lendo är en låneförmedlare och du kan läsa mer om det under guiden som heter Lendo som du hittar länk till här ovan.

   Svara
 1. Robb

  Tack för en bra guide jag gick låna 20.000kr med en inkomst på 18.000kr i månaden och fast anställd. Om någon annan behöver veta tänkte jag för jag undrade själv hur mycket jag fick låna.

  Svara
 2. Aleksander

  Jag har provat både Lendo och Advisa och tycker Lendo är väldigt mycket bättre. Bättre ränta och bättre bemötande.

  Svara
 3. Ulf

  Vill bara tipsa om att det kan vara stor skillnad mellan dom olika låneförmedlarna så man kan tjäna mycket på att skicka in hos några stycken.

  Svara
 4. Alexis

  Jag lånade till båt med hjälp av Lendo och är mycket nöjd. Sparade mycket i jämförelse om jag skulle tagit min bank där jag har mitt lönekonto.

  Svara
 5. Jonas

  Tack gud för låneförmedlare! Jag höll på att låna pengar till dubbla räntan nästan tills jag hörde om Lendo i Alex och Sigges podcast.

  Svara
 6. Roberth

  Vet någon om Advisa bara förmedlar lån via telefon eller om dom mailar precis som Lendo? Står nämligen på deras hemsida att dom ringer upp när man skickar in en ansökan?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.