Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Advisa – Jämför innan lån!

Advisa är en ny låneförmedlare i vår lista över privatlån. Hos denna låneförmedlare kan du ansöka om lån från 20.000kr upp till 400.000kr. Det blir bara en kreditupplysning och du jämför dem flera banker åt dig och tar fram den lägsta räntan åt dig. Tjänsten är helt kostnadsfri i skrivande stund och du förbinder dig inte till något genom att använda den. Från vilken ränta det gäller hittar du i listan här ovan. Dock sätts räntan som vanligt individuellt sedan.

Advisa

Advisa billån

Advisa har även så du kan jämföra billån hos dem. Både billån utan bilen som säkerhet och billån med bilen som säkerhet för lånet. Vad som skiljer dessa åt och vad det finns för för och nackdelar kan du läsa under billån. Men billån utan bilen som säkerhet är ett privatlån och där kan du låna upp till 100% och kan köpa bilen av vem som helst.

Medan om du väljer ett billån med bilen som säkerhet så kan du bara låna max 80 procent av bilens pris och sedan måste ha 20 procent själv eller lösa det med ett privatlån som vissa väljer att göra. Dock gillar inte alla banker som beviljar ett billån med bilen som säkerhet den lösningen men ändå gör många så och får igenom det. Men sedan måste du köpa bilen av en bilhandlare om du ska få belåna bilen också. Läs mer i länken ovan.

Vilka banker har Advisa samarbete med

I vår guide Advisa banker reder vi ut allt om det. Vi uppdaterar guiden löpande hela tiden så fort vi får reda på en ändring. Låneförmedlare får ofta nya samarbete med banker medan någon väljer att hoppa av samarbetet och då är vi där och ändrar vår lista över vilka banker det är dom jämför åt dig.

Att använda sig av en låneförmedlare för att samla lån och krediter har blivit väldigt populärt och det även hos Advisa som har en egen specialsida där du kan få hjälp att samla lån. Här ser du vilka banker som Advisa själva skriver ut att dom samarbetar med. Skickar du in en ansökan får du reda på vilka banker som dom har samarbete med.

 • Swedbank
 • SEB
 • ICA Banken
 • Ikano Bank
 • Forex
 • Marginalen Bank
 • Santander Consumer Bank
 • Resurs Bank
 • Sevenday Finans
 • Konsumentkredit
 • Collector
 • Wasa Kredit
 • BigBank
 • Credento
 • Avida
 • Spring Finance
 • Nordnet Bank
 • Sparlån
 • Lendify
 • Goodcash
 • Villabanken
 • MoneyGo

Grundkrav för att få låna pengar via Advisa

 • Du är minst 18år och äldst 72år
 • Du har inga betalningsanmärkningar
 • Du har fast inkomst på minst 100.000kr per år före skatt (8333kr i månaden före skatt)

Advisa eller Lendo

Vi har en guide som heter Advisa eller Lendo och där ställer vi alltså Advisa mot låneförmedlaren Lendo och jämför dom mot varandra. En väldigt populär guiden.

Samla lån hos Advisa

Du kan även samla lån och krediter hos dom. Det du använder dig av då är deras privatlån. Så du ansöker helt enkelt om ett vanligt privatlån och betalar av dina dyra lån. Många tror tyvärr att man ansöker om samlingslån och sedan löser dom allt. Men du får lånen på ditt konto och sedan betalar du av alla dina små och dyra lån.

Testet av bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide där vi tillsammans med våra besökare ska utse den bästa av alla låneförmedlare. Det gör vi bland annat genom omdöme, betyg och topplistor. Gå in i guiden bästa låneförmedlare för att veta exakt hur det går till. Vi tycker det är ett måste att besöka den guiden innan man ska låna pengar via någon låneförmedlare.

Advisa är en låneförmedlare som jämför över 20 privatlån mot varandra när du skickar in en ansökan. Den stora fördelen är att Advisa bara tar en enda UC istället för en per bank som det hade blivit om du jämförde själv. Med för många UC på sig blir det svårare att få låna pengar och dessutom får man inte sällan sämre ränta då. Guiden är våran startsida för allt vi skriver om låneförmedlare Advisa. Ett måste att läsa om du funderar på att låna pengar via låneförmedlaren. Du hittar bland annat omdöme och betyg från andra besökare. Du hittar vilka banker Advisa har samarbete med och jämför. Och redaktionens recension efter ha följt Advisa sedan dom grundades.

Här kan du snabbt navigera dig i dom olika kapitlen i guiden om Advisa. Vi har skrivit om Advisa i flera år så det har blivit väldigt mycket om dom. Dom tillhör toppen av låneförmedlare så det blir några guider i veckan om dom. Här samlat vi löpande frågor om Advisa som vi får in. Vill du ställa en egen fråga så är kommentarsfältet öppet för just dig. Så undrar du något om låneförmedlare Advisa så kan du enkelt ställa om dom.

Om en fråga kommer upp flera gånger från olika Ip-adresser så kommer den upp här. Här nedan hittar du en fördjupning av låneförmedlaren Advisa. Guiden byggs på löpande hela tiden. Vi rekommenderar alla som ska låna pengar via en låneförmedlare att läsa denna. Här kan du ge betyg och omdöme på guiden om. Vill du istället ge betyg och omdöme på Advisa så kan du göra det under Advisa omdöme.

Advisa


Är det gratis att jämföra lån hos dom?

Svar: Ja det är helt gratis för dig som konsument att jämföra lån hos dom i skrivande stund. Du kan alltså skicka in en ansökan och se om du får låna pengar och hur mycket du får låna utan att betala en enda krona.

Kan man låna pengar av Advisa?

Svar: Man kan inte låna pengar av dom, man kan låna pengar VIA dom. Dom är enbart en låneförmedlare som har samarbete med banker som dom ställer mot varandra för att du ska få den bästa räntan och dom bästa villkoren för just dig. Och det med bara en ansökan och en UC.

Har Advisa något billån?

Svar: Först och främst så har inte dom inte några lån själva överhuvudtaget då Advisa är en låneförmedlare. Så om vi skriver om frågan till om dom jämför billån så är svaret att jag dom jämför billån men inget billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Du kan jämföra privatlån (även kallat blancolån) som du kan använda för billån.


4 reaktion på “Advisa – Jämför innan lån!

  1. Kontantinsats

   Hej Carl, Vi råder dig att se Advisa omdöme och Lendo omdöme här ovan och sedan Vilka banker har Advisa och Vilka banker har Lendo. Dessa 4 guider bör kunna hjälpa dig se efter vilket alternativ som är bäst för just dig.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.