1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Kontantinsatslån

Kontantinsatslån är ett lån du tar till insatsen vid köp av en ny bostad. Och det är alltid ett blancolån som gäller då. Vilket alltså är ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Alltså inte ett vanligt bolån. Vissa banker kallar det även för privatlån eller helt enkelt bara lån utan säkerhet. Men vi skulle gissa att privatlån är det vanligaste ordet för det nu för tiden.

Och det är alltså ett sådant lån du ska jämföra för att hitta ett lån med låg ränta till din insats. Så ta hjälp av låneförmedlare för att med bara en UC och en ansökan jämföra över 20 banker på en och samma gång. Och använder du flera förmedlare av lån kan du få ännu bättre spridning. Och självklart har vi som vanligt topplistor för detta. Du kan börja med topp 5 ovan och sedan ta dig vidare i länken ovanför listan. Där hittar du sedan alla lån vi jämför och listar här på Kontantinsats.se.


Sammanfattning av Kontantinsatslån

Kontantinsatslån är egentligen ett vanligt privatlån. Så om du söker ett sådant lån och vill jämföra det så kan du alltså jämföra vanliga lån utan säkerhet. Eftersom det oftast är just ett sådant lån många väljer att låna med till sin insats just nu.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.