Topplistan ändrades lördag 2018-02-24 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Lendo ränta

Lendo ränta? Vilka ränta har Lendo just nu? Räntan hos Lendo sätts alltid individuellt. Alltså räntan sätts efter vilka förutsättningar just du har att låna pengar. Det görs helt enkelt en riskanalys och så sätts räntan efter det. Så räntan kan variera kraftigt alltså. Lendo lånar själva inte ut några pengar utan jämför vara en rad olika banker åt dig gratis. Du får aldrig dyrare ränta genom Lendo. Lendo tar dessutom bara en UC. Det vill säga en kreditupplysning trots att du blir jämför mot flera banker. Om du självs skulle jämföra dig mot alla dessa banker så skulle du få en kreditupplysning per bank istället och det skulle kunna försvåra dina möjligheter att få lån direkt eller i framtiden. Vi försöker alltid hålla räntorna aktuella i topplistan här ovan och hämtar in räntan flera gånger i veckan året runt. Dock så kan vi ligga lite efter ändå och för att få exakta från räntan just nu så klickar du bara på mer info i topplistan så kommer du direkt in där du kan se räntan. Men om vi ska sammanfatta det så kan du alltså inte veta räntan hos Lendo innan du skickat in en låneansökan. Så gör du det får du reda på exakt vad du skulle få för ränta om du skulle välja att låna pengar via Lendo.

Lendo ränta hemsida

Lendo ränta


Meny över Lendo ränta

Vi har skapat en meny över hela guiden Lendo ränta så du kan klicka dig fram till varje rubrik till varje kapitel. Vi vill självklart att du redan här ovanför ska hittat det du söker men vi räknar med att ca 10% inte gör det och då är resten skapat för just dig.


Tips på guider som är relaterad till Lendo ränta

Tips på guider som är relaterad till Lendo ränta är ett kapitel där vi sammanfattar andra guider om låneförmedlare Lendo som vi har skrivit. Guiderna väljs ut efter vad vi tror du är intresserad av.

  • Lendo
  • Lendo banker

Lendo

Vi har valt att köpa vår startsida om allt vi skriver om Lendo till just Lendo. Och det har vi gjort för att kunna skilja den så bra som möjligt från våra andra guider om låneförmedlaren. Det är en guide som vi tycker alla som funderar på att låna pengar via dom bör läsa. Det är en guide vi uppdaterar löpande hela tiden för att alltid försöka säkerställa att den är uppdaterad.

Lendo banker

Så vilka banker har du Lendo? Alltså vilka banker jämför Lendo åt dig. Under Lendo banker så har vi listat alla banker och den sidan uppdaterar vi så fort vi får reda på någon ändring i deras samarbeten. Lendo banker är ett måste för dig som funderar på att låna pengar via låneförmedlaren.


Vi har självklart skrivit mer om Lendo ränta

Det här är en meny över andra guider vi har skrivit om låneförmedlare Lendo och om vi tycker du bör läsa om du funderar på att låna pengar via dom och framförallt om du undrar vilken ränta du får utifrån just din lån och dina förutsättningar.


Prata om Lendo ränta med andra

Vill du prata om Lendo ränta med andra eller har du något fråga du skulle vilja ha svar på? Här nedanför är kommentarsfältet öppet för alla. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare för att diskutera just Lendos ränta med dig.


Lämna omdöme och betyg på vår guide Lendo ränta

Här kan du ge betyg 1-5 stjärnor på vår guide Lendo ränta. Du kan lämna ett omdöme genom att skriva en kommentar nedan.


Här är du nu: Kontantinsats » Lendo » Lendo ränta

2 reaktion på “Lendo ränta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.