Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 11. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Lendo bolån – Finns det?

Lendo bolån? Lendo är gratis jämförelsetjänst som låtar banker tävla om dig som kund genom att erbjuda dig det bästa lånet. Dock har Lendo i skrivande stund ingen jämförelse av bolån utan enbart privatlån. Med ett privatlån kan du till exempel låna till kontantinsats till hus eller lägenhet. Du kan låna till bil, köpa båt, motorcykel eller renovera köket. Ja du får göra vad du vill för pengarna när du tar ett privatlån. För du lämnar inget i säkerhet för lånet och får därför också köpa vad du vill. Det får du till exempel inte göra vid ett bolån eller ett vanligt billån där du lämnar bostaden och bilen som säkerhet för lånet. I topplistan här ovan ser du vart besökare innan dig valt att ta privatlån någonstans. Där ser du också hur populära Lendo är hos besökare innan dig.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95% (1)3-12år5000-500000krMer info om Lendo
 • Typ av lån: Privatlån (även kallat Blancolån)
 • Lånebelopp: 5000kr-500.000kr
 • Lånetid: 3-15år
 • Ränta: Från 1,95% (räntan sätts individuellt, se Lendo ränta)
 • Åldersgräns: 18år
 • Låna till kontantinsats: Ja
 • Lån utan UC: Nej Lendo tar UC (se Lån utan UC)
 • Utbetalning helg: Nej (se Utbetalning på helgen)
 • Lån trots betalningsanmärkning: Ja (se Lendo trots betalningsanmärkning)
 • Samla lån: Ja (se Samla lån)
 • Finns hos låneförmedlare: Lendo ÄR en låneförmedlare (se Låneförmedlare)
 • Kommentar: Lendo har legat topp 3 i dom flesta relevanta topplistorna där dom passar in ända sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Lendo


Kort sammanfattning av Lendo bolån

Med Lendo bolån vill vi informera om att dom inte jämför bolån vilket många verkar tro. Men att deras ide från början var just att jämföra bolån. Men idag jämför dom enbart privatlån / blancolån alltså.


Tips på fler guider om Lendo bolån

Det här kapitlet som heter Tips på fler guider om Lendo bolån är små korta sammanfattningar om andra guider vi skrivit om just låneförmedlare Lendo eller bolån. Men även ämnen som är relaterade till dessa två.

 • Lendo
 • Vilka banker jämför Lendo åt dig?

Lendo

Vi har skapat guiden Lendo där vi radar upp och sammanfattar allt om dom på samma ställe. Så då kan du se och följa allt vi skriver om dom.

Vilka banker jämför Lendo åt dig?

Vi skapade Vilka banker har Lendo för att lista banker som dom jämför åt dig. Så skickar du in en ansökan till dom så kan du alltså få dessa jämförda mot varandra så du kan hitta den billigaste räntan just nu för just dig och dina förutsättningar att få låna pengar.


Läs mer om Lendo bolån

Här samlar vi på guider som handlar om eller är relaterade till just Lendo bolån. För dig som vill jämföra bolån och jämföra med fler låneförmedlare än Lendo.

Vilka banker har Lendo

Vilka banker Lendo har jämförelse av är en väldigt vanligt fråga och här har vi samlat några av guiderna som svarar på den frågan.


Diskutera och ställ eventuella frågor om Lendo bolån

Är det något med guider Lendo bolån som du undrar över kan du enkelt ställa frågor här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du även diskutera Lendo och bolån med andra besökare och med oss på redaktionen.


Säg vad du tycker om guiden Lendo bolån

Var gärna med och säg vad du tycker om guiden Lendo bolån. Kom ihåg att vi bygger den här sajten för dig som besökare och inte för någon annan så din åsikt är viktig. Och tycker du vi gör ett bra jobb så blir vi väldigt glada att göra det så vi orkar driva vidare sajten varje dag året runt som vi gör idag. Vill du lämna omdöme och betyg på låneförmedlare Lendo så gör du det i guiden Lendo omdöme.

[ratings]


Betyg på guiden Lendo bolån

Du kan även skriva några egna ord om Lendo bolån och det är fältet här under till för. Där kan du även skriva eventuella funderingar och frågor om låneförmedlare Lendo eller bolån.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo bolån

2 reaktion på “Lendo bolån – Finns det?

  1. Kontantinsats

   Hej Ulf, Tyvärr finns det inte lika många alternativ vad gäller bolån så som det gör vi jämförelse av privatlån. Mittbolån är ett alternativ. Du kan läsa mer under guiden bolån här ovan från och med nu.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.