Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 26. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
4.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
5.Sambla låneformedlare3,01%5000-500000krLåna pengar nu

Lendo bolån 2018

Lendo bolån? Lendo är gratis jämförelsetjänst som låtar banker tävla om dig som kund genom att erbjuda dig det bästa lånet. Dock har Lendo i skrivande stund ingen jämförelse av bolån utan enbart privatlån. Med ett privatlån kan du till exempel låna till kontantinsats till hus eller lägenhet. Du kan låna till bil, köpa båt, motorcykel eller renovera köket. Ja du får göra vad du vill för pengarna när du tar ett privatlån. För du lämnar inget i säkerhet för lånet och får därför också köpa vad du vill. Det får du till exempel inte göra vid ett bolån eller ett vanligt billån där du lämnar bostaden och bilen som säkerhet för lånet. I topplistan här ovan ser du vart besökare innan dig valt att ta privatlån någonstans. Där ser du också hur populära Lendo är hos besökare innan dig.

Lendo

Lendo

Vi har skapat guiden Lendo där vi radar upp och sammanfattar allt om dom på samma ställe. Så då kan du se och följa allt vi skriver om dom.

Vilka banker jämför Lendo åt dig?

Vi skapade Vilka banker har Lendo för att lista banker som dom jämför åt dig. Så skickar du in en ansökan till dom så kan du alltså få dessa jämförda mot varandra så du kan hitta den billigaste räntan just nu för just dig och dina förutsättningar att få låna pengar.


Diskutera och ställ eventuella frågor om Lendo bolån

Är det något med guider Lendo bolån som du undrar över kan du enkelt ställa frågor här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du även diskutera Lendo och bolån med andra besökare och med oss på redaktionen.


Läs mer om Lendo bolån

Här samlar vi på guider som handlar om eller är relaterade till just Lendo bolån. För dig som vill jämföra bolån och jämföra med fler låneförmedlare än Lendo.


Sammanfattning av Lendo bolån

Med Lendo bolån vill vi informera om att dom inte jämför bolån vilket många verkar tro. Men att deras ide från början var just att jämföra bolån. Men idag jämför dom enbart privatlån / blancolån alltså.

Du kan även skriva några egna ord om Lendo bolån och det är fältet här under till för. Där kan du även skriva eventuella funderingar och frågor om låneförmedlare Lendo eller bolån. Var gärna med och säg vad du tycker om guiden. Kom ihåg att vi bygger den här sajten för dig som besökare och inte för någon annan så din åsikt är viktig. Och tycker du vi gör ett bra jobb så blir vi väldigt glada att göra det så vi orkar driva vidare sajten varje dag året runt som vi gör idag. Vill du lämna omdöme och betyg på låneförmedlare Lendo så gör du det i guiden Lendo omdöme. Det här kapitlet som heter Tips på fler guider om Lendo bolån är små korta sammanfattningar om andra guider vi skrivit om just låneförmedlare Lendo eller bolån. Men även ämnen som är relaterade till dessa två.


2 reaktion på “Lendo bolån 2018

    1. Kontantinsats

      Hej Ulf, Tyvärr finns det inte lika många alternativ vad gäller bolån så som det gör vi jämförelse av privatlån. Mittbolån är ett alternativ. Du kan läsa mer under guiden bolån här ovan från och med nu.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.