Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Lendo bolån 2018

Lendo bolån? Lendo är gratis jämförelsetjänst som låtar banker tävla om dig som kund genom att erbjuda dig det bästa lånet. Dock har Lendo i skrivande stund ingen jämförelse av bolån utan enbart privatlån. Med ett privatlån kan du till exempel låna till kontantinsats till hus eller lägenhet. Du kan låna till bil, köpa båt, motorcykel eller renovera köket. Ja du får göra vad du vill för pengarna när du tar ett privatlån. För du lämnar inget i säkerhet för lånet och får därför också köpa vad du vill. Det får du till exempel inte göra vid ett bolån eller ett vanligt billån där du lämnar bostaden och bilen som säkerhet för lånet.

Dom jämför tyvärr inte bolån men lån till insats

I skrivande stund så jämför Lendo alltså inte bolån med bostaden som säkerhet. Men dom jämför privatlån helt gratis och för dessa pengar kan du så klart låna pengar till en bostad. Även om det ofta blir dyrare med högre ränta än med bostaden som säkerhet. Men det passar bra för att låna till insatsen bland annat. Eller renovering av din bostad.

Lendo bolånAllt vi skriver om låneförmedlare Lendo

Vi har skapat guiden Lendo där vi radar upp och sammanfattar allt om dom på samma ställe. Så då kan du se och följa allt vi skriver om dom. Vi uppdaterar den guiden mest av alla sidor om dom så om du funderar på att använda en låneförmedlare och vill jämföra dom så bör du titta in där. Vi har drivit den sidan sedan 2010 så det finns mycket info så här många år senare.

Så har vi skrivit guiden

Och tycker du vi gör ett bra jobb så blir vi väldigt glada att göra det så vi orkar driva vidare sajten varje dag året runt som vi gör idag. Vill du lämna omdöme och betyg på låneförmedlare Lendo så gör du det i guiden Lendo omdöme. Det här kapitlet som heter Tips på fler guider om Lendo bolån är små korta sammanfattningar om andra guider vi skrivit om just låneförmedlare Lendo eller bolån.

Jämför bolån så här

Med Lendo bolån vill vi informera om att dom inte jämför bolån vilket många verkar tro. Men att deras ide från början var just att jämföra bolån. Men idag jämför dom enbart privatlån / blancolån alltså. Du kan även skriva några egna ord om Lendo bolån och det är fältet här under till för.

Har du frågor kan du ställa dom nedan

Där kan du även skriva eventuella funderingar och frågor om låneförmedlare Lendo eller bolån. Var gärna med och säg vad du tycker om guiden. Kom ihåg att vi bygger den här sajten för dig som besökare och inte för någon annan så din åsikt är viktig.


Vilka banker jämför Lendo åt dig?

Svar: Vi skapade Vilka banker har Lendo för att lista banker som dom jämför åt dig. Så skickar du in en ansökan till dom så kan du alltså få dessa jämförda mot varandra så du kan hitta den billigaste räntan just nu för just dig och dina förutsättningar att få låna pengar.

Hur prutar man på räntan?

Svar: För att kunna få ett bra förhandlingsläge så bör man fråga om räntan från flera banker och ställa dom mot varandra. Sedan bör man läsa på vad listränta är och även snitt ränta.