Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Låna kontantinsats

Låna till kontantinsats är möjligt. Här med någon långivare för exakta villkor. Bolåneräntor är något vi hoppas få in på ett bättre sätt i den nya versionen. Där hoppas vi att du lätt ska kunna hitta lånegivare som erbjuder bolån och kunna klicka dig vidare till en bolånegivare som tycker tycker är intressant och bra. Snart kommer en hel ny version av Kontantinsats.se där du kommer finna massa nya funktioner som vi tror du kommer ha nytta av.

Smslån är ett litet lån man tar med hjälp av sms helt enkelt. Smslån är ofta ett väldigt litet lån på från 500kr upp till några tusenlappar. Klicka på rubriken om du vill se långivare som erbjuder smslån. Sen är det bara klicka dig vidare för att veta hur du ska gå tillväga. Men glöm aldrig att ha en ordentlig plan för hur du ska betala tillbaka när du ska låna pengar.

Låna pengar är något som dom flesta av oss behöver göra på något sätt någon gång i livet. Under låna pengar listar vi lite olika typer av lån samt en del långivare och låneförmedlare, samt lite andra nyttiga länkar som kan vara bra att känna till när man ska till och låna pengar. Snabblån är ofta ett lån som betalas ut ganska snabbt och direkt men också ett lån som behöver betalas tillbaka ganska snabbt också. Bästa sparräntan är ju någon man vill ha om man ska spara pengar. Vi har listat några sparkonton och vad dom redovisar för sparränta på deras hemsidor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.