Wasa Kredit – Omdöme, om deras billån med mera!


Bäst i test 2020:
1. Advisa kontantinsats
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,50%
 • Löptid: 1år - 18år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

Wasa Kredit är ett finansbolag som bland annat erbjuder lån, avbetalning, kortkredit till privatpersoner. På den här sidan kommer vi löpande samla så mycket information som möjligt om Wasa kredit där vi bland annat kommer ge besökare möjlighet att lämna betyg och omdöme. Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank. Länsförsäkringsbolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB, där Länsförsäkringar Bank ingår som ett dotterbolag.

Wasa kredit

Låneförmedlare som jämför Wasa Kredit privatlån

 • Advisa
 • Lendo

Innehåll i guiden Wasa Kredit

 • Om Wasa Kredit
 • Wasa Kredit privatlån
 • Wasa Kredit billån
 • Så har vi gjort denna guide
 • Wasa kredit höja lån
 • Läs mer om Wasa Kredit billån, omdöme med mera
 • Hos vilka låneförmedlare finns Wasa Kredit?
 • Vilka är ägare till Wasa Kredit?

Wasa Kredit privatlån

Wasa kredit har som sagt ett privatlån som du kan låna till bil med men du kan självklart även låna till andra saker. Men ett privatlån får du oftast låna till precis vad du vill. Det är ett så kallat konsumtionslån och det är vanligt att använda när man ska låna till renovering, båtlån, låna till bil, låna till resa eller bara för att täcka upp stora utgifter en månad. Deras privatlån är på 7000 – 350.000kr. Återbetalningstiden är mellan 2 till 12år. Kraven för att låna pengar hos Wasa kredit är bland annat att du är 20år eller äldre och har en årsinkomst på minst 110.000kr.

Wasa Kredit omdöme

Här har du möjlighet att lämna omdöme och betyg på Wasa kredit! Vill du istället läsa vad vi tycker så får du gå in under Wasa Kredit recension så får du se vårt betyg och omdöme. Det finns ett antal låneförmedlare som jämför Wasa Kredits privatlån och dom är viktigaste att känna till. För då kan du se om deras privatlån verkligen är bäst för just exat dig. Vi försöker hela tiden hålla den här guiden uppdateras så att det stämmer att låneförmedlarna vi listar nedan verkligen jämför Wasa kredit men eftersom vi gör de manuellt så blir det ibland fler eller så hinner vi inte uppdatera så titta ALLT upp att det stämmer.

Wasa Kredit billån

Wasa kredit har ett billån i form av ett privatlån till privatpersoner och sedan erbjuder dem billeasing till företag. Du kan läsa mer under Wasa kredit billån där vi skriver mer om det. Så gå in där för att läsa mer

Wasa kredit höja lån

Kan man höja lånet hos dom och hur gör man i så fall det? Planerar du att höja befintligt lån så är det såklart bara att kontakta dom och ansökan om att höja lånet. Ska du däremot ta ett nytt privatlån så kan det vara bra att jämföra lån och se hur dom står sig mot andra med villkor och ränta. Så då kan du ta hjälp av en låneförmedlare som redan har samarbete med Wasa kredit och sedan se om det finns någon annan bank som erbjuder bättre ränta och villkor för just dig. Om du till exempel tar låneförmedlare som Lendo som samarbetar med Wasa Kredit så får du deras ränta och villkor jämföras med 20 andra banker. Och de helt gratis och med bara en kreditprövning. Det gör att du kan jämföra så många banker och ändå inte försämra dina möjligheter att få låna pengar vid ett senare tillfälle som många kreditupplysningar annars kan ställa till med.

Wasa Kredit direktlån

Wasa Kredit direktlån? Vad är det? Wasa Kredit direktlån heter deras privatlån. (även kallat blancolån) Det är alltså ett lån utan säkerhet. Med det menas att du inte behöver lämna något i säkerhet för att få låna pengar. Tar du ett bolån så lämnar du bostaden som säkerhet för lånet. Men med ett lån utan säkerhet lämna du inte något i säkerhet för lånet och får låna pengar till vad du vill. Exempel på vad du kan låna till som Wasa Kredit skriver ut på sin hemsida är att du kan låna till bil, samla lån och låna till renovering. Men du får som sagt låna till precis vad du vill. Med ett Direktlån kan du till exempel även räkna på om du kan sänka dina kostnader genom att samla lån. Du kan har dragit på dig många smålån med snabblån och smslån. Då kan det vara en smart ide att se om du kan sänka dina kostnader genom att samla ihop lån och krediter till ett stort lån istället.

Wasa Kredit direktlån

Wasa kredit MC lån

Wasa kredit mc lån? Har Wasa kredit ett mc lån? Vad vi hittar så är det deras privatlån du använder för att låna pengar till en mc med. Och Wasa Kredit kan du passa på att jämföra genom någon av låneförmedlarna i Sverige som har samarbete med Wasa Kredit. På så sätt får du reda på om du har det bästa lånet för just dig när du ska lån till en mc. Vi listar till exempel Lendo och Advisa som jämför Wasa Kredit åt dig bland annat. Så genom att skicka in en ansökan hos dom så får du reda på om Wasa Kredit ett rätta valet för just dig. För om dom vill låna ut pengar till dig så kommer du även få det förslaget vi Lendo och Advisa. Vi är lite osäkra med vi tror Freedom Finance även har dem i sin jämförelse. Hur som helt så får du bara en UC via dessa låneförmedlare. Lika många som om du skickar din ansökan direkt till Wasa Kredit. Så vad har du att förlora? Inget. Det som kan hända är att du hittar ett billigare lån. Vi har många guider om Wasa kredit så som Wasa kredit billån till exempel och vi bygger på dessa guider hela tiden.

Wasa kredit mc lån

Läs mer om Wasa Kredit billån, omdöme med mera

Har du fortfarande inte hittat det du sökte angå dom så hoppas vi du kan göra det i den här enkla menyn över guider vi skrivit om just Wasa Kredit. Vi har skrivit mycket om dom sedan starten av Kontantinsats år 2010 och här ser du dom som vi tror du vill läsa vidare på.

Wasa kredit billån ränta

Wasa kredit billån ränta? Vad har Wasa kredit för ränta på sitt billån? Wasa kredit erbjuder två typer av finansiering av bil. Ett privatlån som du kan använda för att låna till bil för privatpersoner och sedan erbjuder dom även leasing för företag. Deras privatlån är alltså ett billån utan kontantinsats. Och du kan genom att ansöka om lån via Lendo jämföra just privatlån och då får du med Wasa kredit med i jämförelsen med bara en kreditupplysning. Annars får du en kreditupplysning per bank som du jämför själv och det kan göra det svårare att få lån i framtiden. Så vill du ta ett billån hos Wasa Kredit med deras privatlån så kan det vara en bra idé att jämföra dom mot andra med hjälp av Lendo. Lendo hittar du i topplistan här ovan just nu.

Wasa kredit bilfinans?

Vad har Wasa Kredit för alternativ till billån? Går man efter Wasa Kredits hemsida så hittar man billeasing under företag och under privat så är det deras privatlån man får ta till bil. En smart sak att göra om man vill låna pengar av Wasa Kredit är att jämföra deras privatlån mot andra privatlån hos en låneförmedlare som jämför Wasa Kredit. Exempel på det är Lendo och Advisa som jämför Wasa Kredit mot över 20 andra banker med bara en ansökan och en kreditupplysning. Läs om det det under Wasa Kredit billån. Du kan läsa den guiden innan du ska låna pengar till bil hos dom så får du veta hur du kan skicka in en ansökan bland annat. Och vad skillnaden på billån med bilen som säkerhet och billån utan bilen som säkerhet.


Hos vilka låneförmedlare finns Wasa Kredit?

Svar: Här kan du enkelt se vilka låneförmedlare som har med i sin jämförelse. Så om du funderar på att låna pengar så bör du titta in dessa låneförmedlare först för att verkligen se om dom är det bästa alternativet för just dig. Kanske är det någon annan som har bättre ränta och villkor för just dig? Just nu är listan borttagen men det är Lendo och Advisa som ska jämföra dom. Så titta i topplista ovan istället.

Vilka är ägare till Wasa Kredit?

Svar: Det är Länsförsäkringar är ägare. Och eftersom Länsförsäkringar är en medlems-ägd bank så är det alltså kunderna hos Länsförsäkringar som även äger Wasa Kredit. Så om du är kunder hos dom så äger du alltså dom kan man säga.


Sammanfattning av Wasa Kredit – Omdöme, om deras billån med mera

Det här är en meny över hela guiden som du befinner dig på just precis nu. Du kan alltså enkelt se vad guiden innehåller innan du ens börjat scrolla igenom den. Tanken men den här guiden är att du ska hitta det viktigaste här ovan men för dom som vill ha en fördjupning finns resten. Och för att hitta vidare i guiden så tror vi den här menyn kan vara bra. Här kan du ge omdöme på guiden, vill du ge omdöme så kan du läsa mer om det här ovan under Lämna betyg på guiden om Wasa Kredit. Där länkar vi vidare till sidan vi har för omdöme och betyg från våra besökare på Wasa Kredit som företag och på deras lån.