Wasa Kredit billån 2021 – Jämför hos låneförmedlare!


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-09-20.
Lendo Låna Till Kontantinsats
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 banker & långivare!
  • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Wasa Kredit billån? Hur ser deras alternativ ut för billån? Jag förstår inte riktigt deras hemsida. Wasa Kredit har tre olika typer av billån. Ett privatlån till bil där du får köpa bil av vem du vill och får låna 100%, ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och måste köpa bilen av en bilhandlare och måste ha 20% i kontantinsats, och sedan erbjuder dom billeasing för företag. Deras privatlån är alltså ett billån utan kontantinsats. Ett billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet det vill säga.

Vilka låneförmedlarna jämför Wasa Kredit åt dig?

Vill du jämföra Wasa Kredit billån mot andra banker? Det finns fler låneförmedlare som gratis jämför räntor från över 20 banker åt dig med enbart en kreditupplysning. (UC) Du förbinder dig inte att låna pengar utan du kan skicka in en ansökan och se hur Wasa Kredit står sig mot andra banker helt enkelt.

Wasa kredit billån


Innehåll i Wasa Kredit billån


Allt om Wasa Kredit

Wasa kredit heter guiden som fungerar som en startsida för allt vi skriver om Wasa Kredit. Så funderar du på att låna pengar hos Wasa Kredit eftersom du befinner dig i den här guiden så tycker vi att du även bör besöka guiden Wasa Kredit. Målet är att vi tillsammans med våra besökare ska få fram så mycket info om dom som möjligt.

Vilka banker jämför låneförmedlarna utöver Wasa Kredit

Här nedan hittar du guider vi skrivit om vilka banker olika låneförmedlare jämför. I listan har vi tagit med alla som bland annat jämför Wasa kredit. Du kan alltså passa på att jämföra fler banker samtidigt och med bara en kreditupplysning istället för en per bank som du vill jämföra. Det är gratis och du förbinder dig inte till något. Du kan alltså jämföra bankerna och sen ändå välja att inte låna pengar. Då kan du se hur Wasa kredit står sig mot andra banker.

Dom har tre olika lån till bil

Wasa kredit har tre olika typer av billån. Som privatperson kan du låna till bil med bilen som säkerhet och måste då köpa bilen av en bilhandlare och ha 20% själv i insats. Om du vill komma undan kontantinsatsen eller köpa bilen av en privatperson så kan du använda deras privatlån. Sedan kan du även välja att leasa en bil med det är enbart för företagare. Här går vi igenom Wasa Kredits olika alternativ på billån där du som besökare kan läsa och lämna omdöme på Wasa Kredit och på Wasa Kredits billån. Sedan har du våran recension. Till det visar vi även låneförmedlare som jämför deras privatlån så du kan jämföra Wasa Kredit mot andra helt gratis.

Wasa Kredit billån

Wasa Kredit privatlån

Wasa kredit har ett privatlån upp till 350.000kr där du alltså inte behöver följa kraven som ”vanliga” billån där banken tar bilen som säkerhet för lånet. För med ett ”vanligt” billån måste du ofta köpa bilen av en bilhandlare och du får ofta inte köpa en bil äldre än ett visst datum också. Sådan behöver du inte följa med ett privatlån som är ett lån utan säkerhet. Det vill säga du lämnar inget i säkerhet för lånet mer än att dom tittar så dom tror du kan betala lånet.

Jämför Wasa Kredit innan lån

Om du vill jämföra Wasa kredits privatlån mot andra privatlån så kan du skicka in en ansökan till Freedom Finance här ovan i topplistan. Dem har nämligen med Wasa Kredit i sin jämförelse. Det är alltså en låneförmedlare som stället banker och långivare mot varandra så du ska kunna hitta det billigaste utan att behöva ansöka till varje.

Köpa bil med Wasa Kredit

Köpa bil med Wasa Kredit? Ska du köpa bil med att låna pengar av Wasa Kredit? En av våra populära guider heter Wasa Kredit billån och där har vi skrivit en guide om deras billån. Och det viktigaste i guiden är att du kan använda låneförmedlare att gratis jämföra Wasa Kredit mot andra banker och långivare. Här ovan ser du en topplista över dom 10 populäraste lånen till bil utan kontantinsats. Och i våran guide Wasa Kredit billån så kan du alltså se vilka av dessa som jämför Wasa Kredit åt dig. Självklart kan du även läsa och lämna betyg och omdöme på Wasa kredit under guiden Wasa Kredit omdöme och läsa vad vi tycker om Wasa kredit under guiden Wasa Kredit recension.

Jämför hos en låneförmedlare

Många av våra besökare som väljer att låna pengar av Wasa Kredit väljer att använda en låneförmedlare för att ta reda på om det är det bästa alternativet för dom. Därför tycker vi du bör besökare guider Låneförmedlare innan du fattar det avgörande beslutet om du ska låna pengar hos Wasa Kredit eller någon annan.

Deras billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är det samma som billån utan säkerhet. Det vill säga banken tar inte bilen som säkerhet för lånet. Vi har skapat guiden Billån utan kontantinsats för alla som är ute efter ett sådant lån. Det gör att du inte behöver hålla dig till några villkor om vad det är för årsmodell eller vart du köper bilen. Som ofta finns vid billån med bilen som säkerhet.


Vad har Wasa kredit för grundkrav för att få låna pengar hos dom?

Svar: Det du ser här är vilka grundkrav du måste uppfylla för att få låna pengar i skrivande stund. Det är ingen garanti för att få låna pengar men uppfyller du dessa kan det vara värt att skicka in en ansökan helt enkelt. Och tvärtom om du inte uppfyller detta.

  • Du måste vara minst 20år gammal för att få låna pengar.
  • Du måste ha fast anställning sedan 6mån.
  • Du får inte har några betalningsanmärkningar.
  • Du måste varit folkbokförd i Sverige i minst 3år.
  • Du måste ha en fast inkomst i Sverige av tjänst eller pension.

Vilka äger Wasa kredit?

Svar: Det är Länsförsäkringarna som äger dom i skrivande stund. Och eftersom Länsförsäkringarna är ett kundägt försäkringsbolag så kan man säga att det är Länsförsäkringarnas alla ägare – som också är kunder – som gör det.


Om Wasa kredit billån

Vi har radat upp dom guiderna vi skrivit som tar upp Wasa Kredit billån eller som är relaterat. Så du så enkelt som möjligt ska kunna hitta vidare om du inte hittar de du sökte här. Så titta in listan för att se dom guiderna vi tror du vill läsa efter vad besökare innan dig valt att ta sig vidare till.