Ta lån – Jämför alltid så här innan du ska ta lån!


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-12-12
Lendo Låna Till Kontantinsats
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,95%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Jämför upp till 40 banker & långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Ta lån genom att jämföra lån hos oss. Vårt mål är att du ska få så bra överblick som möjligt med våra guider så att du själv vet att du får det bästa lånet för just dig utan att någon ska behöva säga det till dig och du måste lita på deras ord. Vårt mål är helt enkelt att lära ut hur du ska kunna jämföra lån och hitta det med lägst ränta och bäst villkor för just dig. Vi sortera långivare, banker, låneförmedlare och andra jämförelsetjänster så att du ska kunna hitta ett lån som passar ju just dig. Vi sortera till exempel efter vilket typ av lån det är och vilket summa det är. Till exempel låna till bil och låna 10000. Där är två exempel på uppskattade guider där det första helt enkelt är en guide om billån som blivit väldigt populär och den andra guider är lån på exakt 10000. Varken mer eller mindre.


Innehåll i Ta lån

 • Ta ett lån – Bäst i test
 • Ta lån – Bästa lånet för dig är
 • Ta lån utan att jämföra är extremt dumt
 • Vad våra besökare söker efter kring att Ta lån
 • Ta ett lån
 • Jämför alltid oavsett lån

Ta lån – Bästa lånet för dig är är det du jämför fram?

Bästa lånet för dig när du ska ta lån är det som har bäst ränta. Och med bäst ränta så menar vi lägst ränta. Om du hittar ett privatlån med 5% i ränta så är det bättre än om du har 10% i ränta. Det kan tyckas självklart men långtifrån alla förstår sig på ränta och varför man ska ha så låg ränta som möjligt.

Jämför lån med våran lista innan du ska ta lån

Funderar du på att ta ett lån så kan du börja med att titta in våran lista här ovan. Där har vi radat upp olika alternativ för dig som letar efter ett privatlån. Vi försöker skriva ut så mycket som möjligt som kan hjälpa dig att jämföra själv.

Ta ett lån

Ta ett lån ska vara enkelt och kännas bra. Här försöker vi reda ut vad vi tycker krävs för att att lån ska vara bra och ha en billig ränta. Vi försöker hjälpa dig att själv kunna jämföra lån och få en så bra överblick som möjligt över hur man kan låna pengar och hur man kan göra det så man inte hamnar i någon lånefälla som många varnar för just nu i medierna. Att svenskarna bara lånar mer och mer pengar. Men det är inte hela sanningen och det försöker vi reda ut här.

Vad våra besökare söker efter kring att Ta lån

Här sammanfattar vi vad våra besökare söker efter kring just att ta lån. Så du själv kan se våra kommentarer om det och kanske hitta det du söker kring just att ta lån du också.

Jämför alltid oavsett lån

Ja oavsett vad det är för typ av lån du vill jämföra så måste du alltid göra det. För det är svårt att sätta fasta priser på lån och det gör att många använder en ränta. Och det finns mycket pengar att spara genom att jämföra och se vilket som passar just en själv bäst med sina förutsättningar just precis nu.


Ta lån utan att jämföra är extremt dumt

Ta lån utan att jämföra är extremt dumt eftersom det finns så mycket att tjäna bara genom att lägga ner lite tid på att jämföra lån. Så se alltid till att jämföra innan du ska låna pengar. Du kan spara väldigt mycket pengar genom att göra det. Pengar du kan lägga på något roligare än att betala helt i onödan. Idag finns det dessutom väldigt smidiga jämförelsetjänster av lån. Som dessutom är helt gratis för låntagarna att jämföra med.

Ta ett lån – Bäst i test

Vi skriver flera guider i veckan om att låna pengar och vi försöker göra det på ett nytänkande sätt som gör oss unika och som gör att du vill besöka oss igen. Att ta ett lån ska vara enkelt och det vill vi hjälpa dig med. Vårt tills till dig som ska låna till något mindre är att ta en titt på våra guider. Låna 10000 och Låna 20000 som är två guider som är väldigt uppskattade. Även Hur mycket får jag låna är en guide vi tycker du bör titta in. Hur mycket får jag låna är en av våra vanligaste frågor som vi får i vår mailkorg och under Mycket mycket får jag låna längst upp i menyn kan du hitta hur du kan ta reda på hur just du kan ta reda på det.