SevenDay – Jämför här!


Bäst i test 2020: Listan är uppd: 2020-09-25.
1. Advisa kontantinsats
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,50%
  • Löptid: 1år - 18år
  • Recension: 5-stars
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

SevenDay Finans AB har valt att specialisera sig på privatlån (även kallat blancolån och konsumtionslån ibland) och sparande. Det vill säga sånt typ av lån som passar bra när man vill låna till sin kontantinsats bland annat. Du har möjligheten att låna pengar och spara pengar helt enkelt. SevenDay Finans recension och betyg samlade på ett och samma ställe. Här kan du lämna en recension och ett betyg och läsa vad besökare innan dig tycker om SevenDay. Vi försöker även länka till viktiga info som handlar om SevenDay.

SevenDay


Innehåll i SevenDay – Jämför här

  • SevenDay privatlån
  • SevenDay sparkonto
  • Vi blir väldigt glada för betyg
  • Så kan du läs mer om SevenDay och deras lån

SevenDay privatlån

SevenDay privatlån har så kallad prisgaranti för sina privatlån där dom lovar att om du får ett bättre totalpris på lånet hos en annan långivare i Sverige som matchar dom det. Hos SevenDay kan du låna mellan 10000kr och 300000kr och det kan du göra mellan 1 och 12år.

SevenDay sparkonto

SevenDay sparkonto heter ett av deras alternativ när du vill spara pengar hos dom. Du har 4 olika konton att väljer mellan när du vill spara pengar. SevenDay sparkonto, SevenDay 12, SevenDay 24 och SevenDay 36. Där siffran står för antal månader du väljer att binda ditt sparande medan dom har fria uttag på deras första sparkonto. Självklart till bättre sparränta beroende på hur länge du väljer att låsa dina pengar.

Sevenday låna pengar Låna till kontantinsats hos SevenDay Finans AB Privatlån och Sparkonto

Vi blir väldigt glada för betyg

Här kan du ge betyg på guiden, vill du ge betyg på Sevenday så gör du det under Sevenday betyg, omdöme och recension. Här kan du ge ett omdöme med dina egna ord på guide. Se även Lämna betyg på guiden om SevenDay här ovan. För dig som vill diskutera med andra så är kommentarsfältet öppet dygnet runt året runt. Där finns både vi som driver sajten Kontantinsats och andra besökare som är flera hundra varje dygn och som vill diskutera lån.

Så kan du läs mer om SevenDay och deras lån

Har du inte hittat det du sökte angå SevenDay här ovan? Här nedan tipsar vi dig vidare till andra guider vi skrivit om Seven Day som vi tror du kan tycka är intressanta.


Kan man låna till kontantinsatsen hos SevenDay?

Svar: SevenDay har ett privatlån som är fullt möjligt att låna till kontantinsats med. Självklart med förutsättningen att du uppfyller deras krav för att få låna pengar men annars får du använda pengarna till vad som helst. Till exempel en kontantinsats till en bostad alltså.