VECKANS TOPPLISTAN:
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
1. Advisa kontantinsats
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,50%
  • Löptid: 1år - 18år
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »
2. Lendo kontantinsats
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 25,74%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »

SEB – Läs innan du ska låna pengar av dom

SEB är en gammal och välkänd bank som de flesta i Sverige känner till. En av de 4 storbankerna i Sverige där Nordea, Swedbank och Handelsbanken hör till de andra 3. Det lånet som är listat i tabellen ovan är SEB:s så kallade Enkla lånet. Deras privatlån helt enkelt. Ett lån utan säkerhet. Alltså där du ej behöver lämna något i säkerhet för ditt lån. Du kan låna mellan 20000kr och 350000kr. För att se deras från ränta kan du bara ta en titt i tabellen. Vill du se mer om räntan klickar du bara på mer info så kommer du direkt in till Enkla lånet och kan läsa mer om effektiv ränta med mera.

Låna till kontantinsats hos SEB?

Med Enkla lånet kan du låna till vad du vill och därför kan du ju även låna till din kontantinsats hos SEB. Kom dock ihåg att det blir en kostnad som måste med i kalkylen så du ej lånar mer än vad din inkomst klarar. Du vill ju säkert få plats med ett bolån också det vill säga?

SEB

Här visas alla rubrikerna till dom olika kapitlen i guiden om SEB. Där du befinner dig nu fungerar som en startsida för allt vi skriver om banken SEB. Så är det något du undrar över angå SEB så har du kommit helt rätt. Vi tycker alla våra besökare bör läsa den här guiden innan du till exempel funderar på att låna pengar av SEB. Eller kanske funderar på att byta bank till SEB.

Startsidan för allt vi skriver om banken SEB har du här. Vi har skapat den här sidan för att du ska få en så bra överblick som möjligt över allt vi skriver om SEB. En plattform där vi kan samlas innan vi väljer att använda oss av SEB. Att låna pengar av dom eller använda deras andra tjänster.

Du kan ge betyg på guiden om SEB ovanför det här kapitlet med hjälp av stjärnorna och vill du ge ett omdöme med dina egna ord gör du det här nedanför. Vi blir väldigt glada om du vill ta dig tid att ge både omdöme och betyg.

Här kan du lämna omdöme och betyg på guiden SEB. Vill du istället lämna omdöme och betyg på SEB så gör du det under SEB omdöme, betyg och recension istället. Vi skulle bli väldigt glada om du vill ge sidan ett betyg innan du går in och tittar på omdöme och betyg på SEB.

Här nedanför i kommentarsfältet kan du vara med och ställa frågor och diskutera SEB med oss på redaktionen och med andra besökare. Vi försöker skapa en sajt tillsammans med våra besökare för att verkligen skapa mervärde för våra besökare så vi blir väldigt glada om du vill ta dig tid att skriva en fråga eller svara på någon annans fråga här nedanför. Stort tack på förhand!


Läs mer om SEB

Här samlar vi guider som vi skrivit om SEB och som är relaterade till SEB. Målet är att ge dig en så bra överblick som möjligt. Så du ska kunna se vad vi skrivit om SEB och vad vi har att erbjuda.