SBAB


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-05-24.
Låna till kontantinsats Advisa
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 36 banker & långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

SBAB är en bank som är ägd av staten. Helägd till och med. SBAB lånar ut pengar till kontantinsats i visa fall. Det är ia alla fall vad vi fått höra. Självklart har även dom en gränst på MINST 15 procent insats vid köpa av bostad. (villa, hus, lägenhet, bostadsrätt osv). Mer om SBAB kommer inom kort.

Låna till kontantinsats SBAB?

Låna till kontantinsats kan man göra med ett så kallat privatlån. Du hittar en topplista över sådana lån här ovanför. Hur SBAB gör vet vi ej. Däremot kan du se vart besökare innan dig valt att låna pengar här ovan i topplistan och på så sätt själv kunna hitta ett så bra alternativ som möjligt för dig.


Sammanfattning av guiden om SBAB

Eftersom vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare så kan du ställa frågor och diskutera alla guider vi skrivit. Så även denna om. Så vi skulle bli väldigt glada om du ville ta dig tid att ställa frågor eller svara på någon annans fråga här nedanför i kommentarsfältet. Här kan du läsa och lämna betyg och omdöme på guide. Vill du istället ge betyg och omdöme på SBAB så gör du det under SBAB omdöme.


2 tankar på “SBAB”

    • Hej Karina,

      Ja i skrivande stund går det att låna till kontantinsatsen hos SBAB. Glöm dock inte bort att jämföra privatlånen till insatsen så att du får ett så billigt lån som möjligt med så låg ränta som möjligt. Jämför den effektiva räntan där alla kostnader för lånen är inräknade. Effektiva räntan är en ränta som kom till just för att man ska kunna jämföra räntor så lätt som möjligt.

Kommentarer är stängda.