VECKANS TOPPLISTAN:
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta:
1.Advisa litenJämför lån gratis!Mer info »
2.Lendo litenJämför lån gratis!Mer info »
3.Consector litenJämför lån gratis!Mer info »

Privatlån ränta

Privatlån ränta? Vad är räntan på ett privatlån? Räntan på ett privatlån kan variera väldigt kraftigt. Ett billigt privatlån idag kan ligga på 2% men då ska man ha extremt bra förutsättningar. För tyvärr är det så att du får ränta efter risken det är att låna ut pengar till just dig. Så anser dom som ska låna ut pengar till dig att det är stor risk att låna ut pengar till dig så blir räntan därefter. Men stora privatlån och välkända banker och långivare ligger i skrivande oftast mellan 5-15%. Sedan har vi smslån, snabblån och andra smålån som har fasta kostnader till en viss återbetalningstid när du ska betala hela beloppet och ska man räkna ränta på såna lån blir det ibland flera 100% procent. Men det är fel att räkna ränta på sånt. Det är som när man glömmer eller missar att betala vägtullarna i Stockholm. Då får man 500kr i förseningsavgift direkt. Fast räkningen kan vara på en enda väggtull på 10kr. Då blir räntan på något sånt flera 1000%.

Jämför effektiv ränta

När du ska jämföra privatlån ska du jämföra den effektiva räntan. För det är den som säger exakt hur mycket lånet kostar. Inkl ränta och avgifter. Och den är till för att just jämföra. Men du kan även titta från räntan som visar hur låg räntan kan vara som lägst hos dom.

Besökt stora sidan om privatlån

För alla som planerar att låna pengar med ett privatlån så har vi skapat Privatlån. Det är där alla guider om just lån utan säkerhet startar. Så titta in där innan du väljer lån så du inte tar ett lån som är onödigt dyrt helt enkelt. Målet är att du själv ska kunna hitta den bästa ränta själv.


Sammanfattning av Privatlån ränta

Privatlån ränta är en sida där vi helt enkelt beskriver vad ränta är och hur det ofta funkar vad gäller just privatlån som är ett lån utan säkerhet. Tyvärr är det så att få vet vad ränta är och därför försöker vi beskriva det här så du kan jämföra lån själv.


1 tanke på “Privatlån ränta”

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.