Nordiclån – Viktigt innan du ska låna!


Bäst i test 2020:
1. Advisa kontantinsats
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,50%
  • Löptid: 1år - 18år
  • Recension: 5-stars
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

Nordiclån är ett nytt lån i Sverige som tidigare funnits i Danmark och hos dom kan du låna 10.000kr-50.000kr. Det är viktigt att du läser det här innan du ska låna pengar av dom. Och det kan du göra från 1år upp till 80 månader. Så det är alltså ett större privatlån och alltså inte ett snabblån/smslån. Däremot går det in på våran lista över små-lån där vi lagt en gräns till 50.000kr och har alltså inget med återbetalningstiden att göra vilket det har för snabblån där vi valt att samla alla lån där du har snabb återbetalningstid helt enkelt. Oavesett summa.

Nordiclån hemsida
Nordiclåns hemsida ser ut så här. Väldigt tydlig och bra. 5 av 5 i betyg av oss.

Innehåll i guiden om Nordiclån

  • Nordiclån tar UC
  • Låna enkelt med BankID
  • Så snabbt kan du få pengarna på kontot
  • Passar deras lån till insatsen vid bostadsköp?/li>

Låna enkelt med BankID

En väldigt bra sak med dom är att du kan legitimera dig med BankID. Ett måste idag om du frågar oss men tyvärr är det allt för så som erbjuder det. Det snabbare på utbetalningen också. Så om du är ute efter att låna pengar snabbt så kan det vara ett alternativ för dig alltså. På deras hemsida står det att dom betalar ut pengarna till dig senast nästa vardag efter godkänt lån.

Så snabbt kan du få pengarna på kontot

Som vi var inne på här ovan så har dom väldigt snabb utbetalning. För med BankID är det enklare att ha de. Då har dom allt dom behöver för att bedöma om du får låna eller inte och till vilken ränta. För räntan sätts från person till person. Och om dom godkänner ditt lån. Eller ansökan rättare sagt. Ja då står det på hemsidan att du ska ha pengarna på kontot senast vardagen efter det.

Ägs och drivs av Thorn Svenska AB

På deras hemsida står det att Nordiclån samarbetar med Thorn Svenska AB. Men vi skulle nog säga att dom ägs och drivs att dom eftersom det bland annat är det org numret som står på hemsidan. Som går till Thorn Svenska AB alltså.

Nordiclån tar UC

Om du är ute efter att ta ett lån utan UC så är Nordiclån inte något alternativ för dig. För dom tar nämligen en UC för att dom ska se om dom kan låna ut pengar till dig. Så du får helt enkelt räkna med ett sådan kreditupplysning om du vill ha ett lån av dom.


Passar deras lån till insatsen vid bostadsköp?

Svar: Nej vi tycker inte deras lån passar speciellt bra till det eftersom räntan är ganska så hög. Om det fattas lite pengar för att du ska köpa din drömbostad och du vet att du kan betala tillbaka dom snabbt. Ja då är det upp till dig och bestämma om det är värt det. Men jämför alltid räntan.