VECKANS TOPPLISTAN:
1. Advisa kontantinsats
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,50%
 • Löptid: 1år - 18år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »
2. Lendo kontantinsats
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 25,74%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »
Öppna HELA topplistan här »

Nordea

Nordea är en av Sveriges 4 storbanker och etablerades år 2000 när Kreditkassen, Merita-Nordbanken och Unibank slogs ihop med varandra. Nordea har ca 11 000 000 bankkunder och deras internetbank ska vara världens största med 6 000 000 användare.

Nordea

Svenska staten äger en del av Nordea

Svenska staten äger 13,6 procent av banken i skrivande stund och den största ägaren är ett finländska försäkringsbolaget som heter Sampo Group med 21,3 procent. Om man räknar till storleken på den sammanslagna koncernen så utgör den den största i sitt slag i norra Europa.

Ett av världens största företag

Nordea låg på plats 460 på tidskriften Fortunes lista över världens 500 största företag år 2006 samt på plats 114 på Forbes motsvarande lista.

Låna till kontantinsats Nordea

Låna till kontantinsats hos Nordea vet vi ej om det är möjligt men hör med ditt kontor så lär dom hjälpa dig med den frågan. För exempel på långivare där du kan låna pengar till din kontantinsats kan du se tabellen ovan. Viktigt är dock att komma ihåg att det måste finnas utrymme för ett bolån också om du ska använda pengarna till en bostad. Du måste således få plats med både ett privatlån och bolån i din budget. Vilket är upp till din långivare att avgöra.

Läs igenom hela guiden

Du har precis tagit del av våran guide om banken Nordea och här kan du alltså säga vad du tycker om det du läst. Har vi gjort ett bra jobb? Har vi enkelt strukturerar upp info om Nordea så du fått en bra överblick över dom? Säg gärna vad du tycker. Här sammanfattar vi guider vi skrivit om Nordea och som vi tycker du borde ta en titt på om du funderar på att låna pengar av Nordea. Vill du ha en snabbare meny utan sammanfattningar så kan du titta in Läs mer om Nordea här nedanför.

Snabblån utbetalning direkt till Nordea

Snabblån utbetalning direkt till Nordea är guiden där vi helt enkelt tar upp snabblån som har Nordea som bank. Det gör att dom kan betala ut pengar direkt till dig med konto hos Nordea. Självklart med förutsättningen att snablåne-företaget erbjuder sina kunder det och i den guider har vi utgått från guiden Snabblån och sedan plockat ut dom.

Låna pengar Nordea

Låna pengar Nordea? ska du låna pengar av Nordea så tycker vi att du bör läsa den här guiden först. Här samlar vi nämligen tips på guider om just Nordea som vi skrivit och som vi tycker man alltid ska läsa innan man välja att låna pengar och i det här fallet innan man ska låna pengar av banken Nordea. Vi går igenom vilka olika typer av lån som Nordea har och vad våra besökare tycker om dom i form av omdöme, betyg och topplistor. Finns det någon låneförmedlare som samarbetar med Nordea? Ja allt det går vi igenom här för att du så enkelt som möjligt ska få en så bra överblick som möjligt.

Sammanfattning av Nordea

Det här är våran snabbmeny över guider vi skrivit om Nordea och som vi tycker du ska läsa innan du ska låna pengar av Nordea. Oavsett om det är ett privatlån, billån, bolån eller lån till kontantinsatsen som du är ute efter.

Låna pengar av Nordea

Hur många länder finns Nordea i?

Nordea finns i 19 länder i skrivande stund.